Peeling de migdale: descriere și efect, aplicație la domiciliu

Peeling de migdale: descriere și efect, aplicație la domiciliu

Curățarea procedurilor faciale sunt cele mai diverse. Cu toate acestea, multe fete moderne preferă astăzi peelingul de migdale, considerând mijloacele cele mai bune și mai eficiente pentru pielea lor. Acest termen este cunoscut în cosmetologie estetică nu mai este un deceniu, dar nu fiecare femeie are o idee despre ceea ce este, și care sunt caracteristicile acestei purificare.

Ce este?

Peelingul de migdale este o procedură cosmetică pentru întinerirea feței. Această metodă cu utilizarea mijloacelor chimice pentru tratarea de suprafață a epidermei. Baza cojire este utilizarea phenylglycolic (acid migdale). În plus, conține 2-hidroxi și 2-fenilozici acizi.

Acidul de migdale aparține hidro-acizilor de fructe, produce-l din extractul de extract de migdale amar. Procedura în sine este considerat unul dintre cele mai eficiente pielii și nepericuloase. Este folosit pentru a scăpa de dermurile de la diferite imperfecțiuni. Acesta este un mare remediu pentru stimularea producției de colagen și elastină.

Caracteristici și avantaje

Datorită migdalelor, acționând ca un keratolit puternic, există o exfoliere ușoară a celulelor organice epidermice. În plus, procesele inflamatorii sunt reduse în ele. O trăsătură distinctivă a acidului migdale este dimensiunea mare de molecule: ele sunt de 8 ori mai mare decât moleculele de acid glicolic. Acesta este motivul pentru care nu pot penetra adânc pielea, de asemenea, să acționeze agresiv și.

Influența acidului este îndreptată spre partea de sus (excitat) strat de piele.

În acest caz, stratul de sticlă rămâne intact. Un astfel de impact permite procedura pentru pielea deosebit de sensibilă și subțiat, fără teama de consecințe negative. Este practic lipsit de efecte secundare, așa că are o mulțime de recomandări pentru specialiștii care lucrează în saloane cosmetice.

In timpul procedurii, penetrează acidul migdal celulele erogenial încet, Prin urmare, aceasta are un efect mai blând asupra lor, structura lor de rupere. In timpul procedurii, specialistul poate regla adâncimea mijloacelor. În compoziția sa sunt substanțe care acționează ca antibiotice. O astfel de peeling previne efectele radicalilor liberi și se observă efectul comedonolytic.

Această procedură este bună pentru cei care au de obicei iritarea pielii dupa peeling tradițional. Acesta poate fi efectuată în orice moment, inclusiv în vreme însorită, nu se tem de apariția de pete de pigment. Ea nu are nevoie de un număr mare de repetiții: nu există mai mult de 2 sau 3 sesiuni de curs, astfel încât efectul este pronunțat. În același timp, nu se poate face griji că ea doare pielea, deoarece este potrivit pentru orice phototyp.

In timpul acestei tehnici, infectarea pielii este exclusă.

În plus față de activarea circulației sanguine, acest peeling va ajuta la îmbunătățirea stării dermului, eliminarea neregulilor sale mici și falduri. Acesta poate fi utilizat ca o etapă de pregătire în fața șlefuirea cu laser. În plus, acesta poate fi folosit înainte de peeling pe baza altor acizi (de exemplu, retinoevoy, glicolic, salicylova).

Acest tip de manipulare cosmetice este practic și bine, pentru că nu are astfel de consecințe, cum ar fi umflarea. zonele cu probleme prelucrate nu ignorati, arata natural. În acest caz, cazurile de hiperemie nu sunt înregistrate, care este de obicei caracteristic de peeling pe bază de acizi de fructe. Acesta este un alt avantaj al acestui tip de peeling pentru a elimina imperfecțiunile pielii.

Aceasta tehnica este destul de eficient, dar nu întotdeauna acceptabil în preț. Afford pentru a face aceasta nu poate fiecare reprezentant al sexului frumos. Cu toate acestea, indiferent de cât se părea inofensiv, este imposibil să-l facă, fără recomandarea medicului, deoarece metoda, în plus față de mărturia, are contraindicații. În plus, nu trebuie să se bazeze pe un rezultat eficient atunci când este necesară o penetrare profundă pentru a elimina problemele.

dezavantaje

Din păcate, peelingul de migdale nu este lipsită de defecte. Conform evaluării cosmetologilor, eficacitatea după procedură nu poate fi numită Rack și durabilă. Este bine ca antrenamentul pielii pentru o peeling mai profund. În plus, atunci când conduceți o sesiune la un pacient, poate apărea un mic disconfort sub forma unei furnicături ușoare a pielii, care este inerentă acizilor grupului ANA. Un alt minus puteți apela mirosul caracteristic al acetonă, care va deține întreaga sesiune.

În plus, este necesar să se țină seama de faptul că doar o peeling este imposibilă eliminarea problemelor dacă esența aspectului lor este ascunsă în stilul de viață.

De exemplu, este imposibil să scapi de acnee fără a schimba dieta, deoarece este adesea astfel încât pielea reacționează că mâncăm. În plus, este necesar să se ia în considerare faptul că aspectul lor semnalează disponibilitatea răceli. În ceea ce privește costul, această curățare este mai scump decât procedura glicolic similară.

În unele cazuri, poate fi însoțită de un peeling crescut. În plus, aceasta nu permite întotdeauna să elimine rădăcina problemei existente, deci nu poate avea durata efectului rezultat. Nici un factor mai puțin important este calcularea procentului de acid utilizat. Din păcate, nu orice femeie poate evalua în mod independent starea pielii, în scopul de a calcula corect concentrația de acid.

Citește mai mult  Masca Retete cu Spirulina

În acest caz, regula „cu atât mai mult, cu atât mai bine“, poate lucra pentru a dăuna propriei lor de sănătate. In plus, nu fiecare pacient poate observa cursul de curățare greșit. Acest lucru, în unele cazuri, necesită reducerea duratei acesteia. Urmați starea pielii trebuie să fie cineva din lateral, deoarece pacientul va fi dificil să o facă pe cont propriu, pe baza propriului său opinie, în timp ce cosmeticianul vede ce și când să facă.

Scop

Peelingul de migdale este arătat în diferite probleme ale pielii. De exemplu, el este relevant în ceea ce privește acneea. Acidul, format din piulițe de migdale, este un instrument eficient în lupta împotriva acneei.

Astfel de mijloace de are o gamă largă de efecte la care se referă la blând:

 • Exfoliere+
 • Hidratantă+
 • Întinerire+
 • Albire+
 • Preveniți blocarea porilor+
 • influenţa antiseptic.

Acesta nu este doar un agent cosmetic, ci și un agent antifungic, caracterizat printr-un efect bactericid și keratol.

Este rezistent la radiații UV și este potrivit pentru cei care suferă de cooperosis (rețea vasculară extinsă).

Această peeling poate fi aplicată:

 • Învățământul pielii cu soluție salină crescută+
 • Odată cu îmbătrânirea vârstă a epidermei și hiperpigmentarea+
 • Pentru a elimina procesele inflamatorii in straturile epidermei+
 • ca un mijloc de distructive keratina de proteine ​​solide+
 • Ca stimulare cu microcirculația insuficiente în piele+

 • în caz de berbeci acnee abundente, inclusiv forma comedoneal de acnee+
 • Cu pielea deosebit de sensibilă, acut răspunzând la modificarea condițiilor de mediu (hiperkeratoza)+
 • Pentru a elimina urmele reziduale de acnee și cicatrici superficiale+
 • ca un instrument eficient pentru netezirea ridurilor mimice în ochi, gură+
 • Pentru a actualiza celulele pielii, metabolismul lor și epidermă de respirație+
 • Ca un mijloc de îndepărtare a petelor pigmentare, pistrui, precum și un medicament pentru a da fata de prospețime.

peeling Almond este notabil și faptul că este posibil să se efectueze o astfel de sesiune nu numai pentru pielea feței. Eficacitatea procedurii este dovedită când este folosit pentru mâini, coate, stop, precum și articulațiilor genunchiului. Adesea este utilizat cu pedichiură. Cu toate eficiența, procedura se caracterizează prin moliciunea impactului și versatilitate, acesta netezește pielea, făcându-l elastic.

Este aplicabilă pacienților din diferite categorii de vârstă, în plus față de efectele delicate, se distinge prin toate anotimpurile.

Cu toate acestea, limitarea numai în această privință este imposibilitatea de a ține-o pe pielea bronzata. Ca o regulă, este inerentă de recuperare rapidă, ceea ce face în populare ocupate de oameni. Acest lucru permite să nu reducă activitatea socială.

Contraindicații

În ciuda mărturiei, moliciunea de expunere și inofensivității, există cazuri în care este imposibil să se efectueze peeling migdale.

De exemplu, el este contraindicat la:

 • Deteriorarea celulelor pielii cu caracter diferit (de exemplu, fisuri, rani, escoriații)+
 • iritații ale pielii (inclusiv procesele inflamatorii, rash)+
 • Diabetul zaharat+
 • boală rece însoțită de creșterea temperaturii+

 • intoleranță individuală sau reacție alergică la oricare dintre componentele cojire migdale+
 • lungă ședere în soare+
 • boli de piele, în faza de agravare+
 • Prezența infecțiilor virale, inclusiv herpes în stadiu progresiv+
 • în timpul sarcinii, precum și în perioada de alăptare.

Este de remarcat având în vedere că este imposibil să se facă proceduri similare prea des.

Este imposibil să le mai des petrec de trei ori pe lună. În plus, este important să ne amintim pregătirea pentru curățarea delicată a celulelor pielii.

Soiuri

Până în prezent, migdale peeling chimice diferă în compoziția. Preparatele pot fi efectuate pe gel sau pe bază de apă-alcool. Principalul lucru este conținutul în ele acidul însuși. De obicei, rezultatul depinde de tipul de piele, valoarea mijloacelor aplicate, precum și timpul de întreținere. În plus, un profesionist de toate anotimpurile de droguri cu acid de migdale, care folosește într-un salon cosmetic, pot conține, de asemenea, produse lactate sau de mere.

Uneori, agentul este perfect prin adăugarea de acid salicilic. Fiecare aditiv introduce efectul său, care se reflectă în starea generală a pielii. De exemplu, acidul lactic se caracterizează printr-un efect delicat asupra celulelor și, de asemenea, contribuie la moisturity lor. Dar dacă este mult în partea de peeling, nu va lucra.

Includerea în masă pentru purificarea acidului mere în părți egale va spori eficacitatea cojire în lupta împotriva acnee și acnee.

Acesta va fi posibil pentru a realiza normalizarea funcționării glandelor sebacee. Datorită prezenței aminoacizilor în cantități mari, aplicarea acidului Apple va accelera procesul de regenerare a țesuturilor. Cu toate acestea, o cantitate mare de acest aditiv poate provoca o reacție alergică.

Adăugarea acidului salicilic într-un mijloc de peeling de migdale va reduce efectul delicat și poate răni celulele. Acest acid acționează mai agresiv și chiar luând în considerare faptul că el nemustrează bine ridurile faciale și, de asemenea, îmbunătățește tenul, poate fi utilizat numai atunci când pielea se caracterizează prin densitate ridicată. În caz contrar, poate provoca iritarea pielii.

Peelingul Ferul se distinge printr-un efect antioxidant. Amestecarea de migdale și acid ferulic va permite nu numai eliminarea celulelor moarte și accelerarea actualizării acestora. Această compoziție contribuie la dizolvarea lor în patul superior al pielii. Este o prevenire excelentă a îmbătrânirii, protejează ADN-ul pielii din mutații dermei, mărește imunitatea, elimină descompunerea și cercurile întunecate din jurul ochilor.

Citește mai mult  Ridicarea masajului față: ceea ce este util și cum să cheltuiți?

Pregătirea

Pentru ca efectul de peeling de migdale să fie pronunțat, este necesar să se pregătească pentru aceasta. Pentru aceasta, aproximativ 2 săptămâni pe piele seara, creme cosmetice speciale sunt aplicate cu conținutul de acid fenilglicolic. Dacă nu există astfel de medicamente la domiciliu, analogii sunt potriviți cu albirea principiului influenței asupra pielii. Predarea treptată a dermului este necesară pentru a elimina cazurile rare de apariție a unei reacții alergice în timpul îndepărtării în sine.

Astfel încât epiderma va fi cea mai bună pregătire pentru procedura principală și va permite o eficiență maximă.

Puteți folosi aceste creme în intervalele dintre sesiuni, dar acest lucru nu se poate face în ziua sesiunii. Utilizarea unor astfel de produse cosmetice vă va permite să înmuiați straturile înrădăcinate, astfel încât acestea vor fi mai ușor de îndepărtat din epidermă. Acest preparat va reduce reacția pielii și contribuie, de asemenea, la accelerarea perioadei de reabilitare.

Pentru a nu dăuneca pielii prin aplicarea constantă a cremei, puteți utiliza produse bazate pe 15% migdale. Dacă doriți să consolidați eficiența, ar trebui să adăugați la gelul de curățare a pielii cu acid de fructe. Dacă nu există timp să pregătiți pielea, se recomandă curățarea cu o perioadă de expunere redusă. Cu toate acestea, în orice caz, înainte de procedura în sine este necesar să se petreacă un test de alergie. Vă va permite să identificați-o sau absența, care este deosebit de importantă atunci când se efectuează peelingul acestui tip pentru prima dată.

Recomandări pentru aplicare

Ținerea de peeling de migdale la domiciliu este ușor de efectuat. medicamente necesare pot fi cumpărate la punctele de vânzare specializate, alegerea între produse de diferite mărci. Cu toate acestea, dacă nu o faci corect, atunci chiar și o înaltă calitate și compoziția dovedită este capabil de a sănătății pielii rău. Pentru a face acest lucru în toate regulile, precum și a evita posibilele complicații, este în valoare de procedura respins de protocol salon propus.

Înregistrarea în jurnal cuprinde trei etape: Pregătirea, procesul de purificare și neutralizare eveniment în sine. Inițial atinge curățenia pielii în locurile de prelucrare. Pentru a face acest lucru, eliminați machiaj, eliminați toate fondurile utilizate de către o femeie înainte de curățare. Puteți utiliza tonică sau lapte cu un conținut de cel mult 10% migdale în acest scop.

Pentru a pregăti pielea pentru aplicarea acidului migdale, este necesar să se pre-proces cu compoziția sa, care conține acizii glicolic și lactic.

Această etapă va arăta reacția derm la substanța descuamarea utilizată. După ce se îmbarcă pe curățarea în sine, cu ajutorul unei soluții de migdale concentrat (în medie de la 30 la 40%). Uneori, laptele sau acidul citric se adaugă la compoziția principală, precum și componente de uscare (în cazul în care pielea este grăsime inutilă).

timpul de curățare este selectat în mod individual, dar durata maximă posibilă nu trebuie să depășească 25 de minute. După expirarea timpului dorit, masa este îndepărtată de pe suprafața pielii, utilizând o compoziție specială, spălarea resturile de apă. După suprafețele prelucrate ale pielii sunt aplicate liniștitor masca. Combinația bazată pe extracte de iarbă contribuie la eliminarea stresului pielii după impact chimic pe ea. Masca se aplică pentru câteva minute, după care se curăță și hidratează crema Derma.

Cum să aibă grijă de piele, după?

În perioada de amânare, îngrijirea pielii este un factor important pentru promovarea extinderii eficienței de curățare. Nu este doar un mijloc de eliberare de la posibile disconfort asociate restabilirii celulelor pielii.

În plus, este capabil să împiedice dezvoltarea diferitelor complicații, care sunt posibile cu procedură incorectă, acestea includ:

 • Senzație de uscare+
 • Piele de bagaje+
 • Redness Derma+
 • Peeling.

Pentru a elimina astfel de simptome, cosmetologii sfătuiesc să aplice măști cu un efect liniștitor. În plus, utilizarea adecvată a cremelor nutritive și hidratante. În cazul în care perioada de reabilitare continuă cu complicații, costul cosmetic poate recomanda utilizarea unui unguent hormonal. Cu toate acestea, în orice caz, o femeie nu poate numi unul sau altul pentru a nu dăuneca sănătății pielii.

De obicei, pielea trebuie să fie umezită pentru o săptămână ulterioară din momentul curățării peelingului de migdale.

Pentru a nu provoca un proces inflamator, va fi necesar să-l protejați înainte de a ieși pe stradă de către protecția solară. Ceva timp după peeling, pielea va fi roz și deosebit de sensibilă. Prin urmare, orice procedură care poate provoca iritații.

De exemplu, până când restabilește complet, este imposibil să se facă scrubs, să efectueze curățarea cu exfoliația sau cu alt principiu rigid al acțiunii. Pentru a purifica stratul de suprafață, este permisă utilizarea laptelui cosmetic, ale căror componente sunt substanțe cu proprietăți antibacteriene și liniștitoare. Acestea includ acidul de lămâie, uleiul portocaliu, extractul de ceai verde. Prima utilizare a cremei cu cele mai mici particule abrazive este posibilă doar o săptămână după peelingul de migdale.

Citește mai mult  Hakes de spalare: Cele mai bune branduri și reguli de utilizare

Atunci când alegeți o cremă de tratament cutanată în timpul recuperării sale, merită să acordați atenție compozițiilor cu prezența vitaminelor. Ei bine, dacă o cremă similară conține vitamina E, PP sau F, deoarece vor contribui la calmul dermei. Pentru a preveni hiperpigmentarea, este necesar să se utilizeze mijloacele care îmbunătățește drenajul limfatic, precum și blocarea melaninei. Aceste medicamente includ produse cu un extract de castravete sau grapefruit.

În general, unele efecte secundare speciale Această procedură nu are.

Atât de ușoară roșeață poate fi, de obicei, ascunsă de machiajul obișnuit. Cu toate acestea, nu se recomandă utilizarea pentru această tonă de produse cosmetice, deoarece blochează porii și extind perioada de reabilitare. Pentru a proteja derma de expunerea la lumina soarelui, puteți utiliza produse cosmetice cu etichetare SPF de cel puțin 30 de ani. În plus, este imposibil să uităm că regula principală care promovează refacerea rapidă a pielii este respectarea igienei.

Sfaturi de cosmetologi

Cosmeticienilor cred că exploatația de peeling migdale la domiciliu nu este de dorit, deoarece este tocmai un specialist cu calificările necesare, ar trebui să controleze cursul procesului. El este cel care poate spune dacă este nevoie de această curățare, sau nu există nici o mărturie a.

În plus, acesta va fi luat în considerare mai multe sfaturi de cosmetologi calificate:

 • Pentru a creste fotosensibilitatea pielii, aceasta este în valoare de gătit de curățare migdale cu o crema refinol.
 • Circuitul desigur, în fiecare caz, poate fi diferit, de aceea este de dorit pentru a naviga pe o perioadă de 7-10 zile. Acest lucru ar trebui să fie rezolvată de către un cosmetician individual, evaluarea oportunităților de piele pentru restaurare.
 • Pentru a stimula procesul de regenerare a celulelor, este necesar să se includă medicamente antioxidante în îngrijirea pielii, ca parte a cărei parte va conține o mulțime de vitamine C și E.
 • Astfel încât pielea reînnoită părea în mod natural, nu puteți uita de decolul zone de peeling de migdale și gâtul. Merită să vă acordați atenție mâinilor.

 • Este imposibil să se efectueze deseori curățarea chimică, deoarece pielea va fi iritată și slabă, a fost observată la o nouă peeling.
 • În perioada de amânare nu puteți participa la solar, utilizați mortar conținând alcool. În mod corespunzător spălați apa moale.
 • Respectarea recomandărilor cosmetologilor va evita astfel de efecte secundare negative ca apariția acneei, erupția alergică și chiar arderea pielii.
 • Atunci când efectuați o procedură în timpul verii, este deosebit de important să se asigure că epiderma nu este expusă expunerii pe termen lung la lumina soarelui.

 • Pentru a face pielea în primele zile după curățare chimică cât mai puțin posibil razele UV, este necesar să se utilizeze frizură. Nu vom purta pălării, șepci, Panama (depinde de perioada anului).
 • Apariția berbeci pe piele, după procedura poate vorbi nu numai cu privire la alegerea incorectă a postpiling fonduri pentru îngrijire, dar, de asemenea, tulburări hormonale, precum și boli ale tractului gastro-intestinal.
 • Atunci când infectate, ar trebui să se aplice medicamente antibacteriene. În cazul în care caz este gravă, ceea ce se întâmplă rar, ar putea avea nevoie de terapie orală.
 • defalcare mecanică ferm inacceptabilă a pielii exfoliant. Se poate răni pielea, provoacă apariția de noi rana, va agrava reabilitarea.

Pentru a adera la regulile, puteți cumpăra dreptul de droguri direct la cosmetician, sau pur și simplu obține sfaturi l. Astfel încât să puteți minimiza efectele secundare și să înțelegeți unde pielea reacționează acut și când totul merge în mod normal. Apropo, în plus față de medicamentul finit în timpul procedurii casei, vă puteți face o mulțime de dvs. Va dura 50 g de piulițe de ovăz și de migdale pentru ea, precum și 1 linguriță de lapte uscat și ulei de măsline.

Fulgi și piulițe sunt zdrobite într-un șlefuitor de cafea, apoi amestecate cu restul ingredientelor, ele sunt aplicate prin tehnologie generală în față cu aproximativ 15-20 de minute, după care se spală.

Prin eficiență, rețeta de domiciliu va renunța la mediul finit, totuși, va fi eficient. De regulă, după aplicarea unui astfel de produs, pielea dobândește netezime și elasticitate. Ea arată tânăr și strâns.

Recenzii

Peelingul de migdale intră în primele trei activități de curățare a pielii cosmetice. Există numeroase recenzii ale femeilor care au testat această procedură. În comparație cu laptele și glicolic, acțiunea sa este mai delicată, astfel încât femeile consideră că este mai bună decât analogi de tip similar. Acționează atât de adânc și intens, dar, în general, permite îmbunătățirea stării pielii.

Prin urmare, rezultatul este înainte și după vizibil, indiferent de categoria de vârstă. După actualizare, fața devine proaspătă, se pare că se odihnea. Ameliorarea lui, severitatea ridurilor mimice scade. Unele comentarii indică faptul că celulele sunt reduse, datorită îmbunătățirii stării pielii. Efectul ușor de ridicare după curățarea chimică prin acid mondial este văzut.

Caracteristici de îngrijire cu peeling de migdale Vezi în videoclipul de mai jos.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: