Acoperire de unghii manichiură

Acoperire de unghii manichiură

Manichiura – atributul obligatoriu al imaginii oricărei femei. Ajută la crearea unui sentiment de finalizare și bine îngrijit. Nu e de mirare că bărbații primesc mai întâi atenția asupra mâinilor de sex feminin. Potrivit statului lor, puteți determina modul în care o femeie aparține lui însuși, în măsura în care se iubește și se iubește. Manichiura ar trebui să fie nu numai îngrijită, ci și la modă, armonioasă. Acesta va ajuta la crearea de diferite tipuri de acoperiri: de la strălucirea și culoarea la terapeutică.

Ce este?

Manichiura este împărțită în mai multe tipuri: tivita, ne-tivita și hardware. Prima viziune se face adesea la domiciliu. Se află în faptul că unghiul este tăiat cu foarfece și este stoarse, iar cuticula după rupere este, de asemenea, procesată cu foarfece sau cuțite. Dezavantajul acestei metode este posibil prejudiciul și rănile. Fă-o în cabină nu merită, deoarece puteți obține o infecție sau o boală gravă de la unelte slab procesate.

Recent, este foarte popular cu manichiura „europeană”). Se face printr-o cherestea care aliniază unghiile și le dă forma și lungimea dorită. În același timp, cuticul se înmoaie cu un instrument special și pur și simplu mutat de un stick portocaliu. Această specie este potrivită pentru cei care nu au exprimat cu tărie și nu există alergii pentru substanțe chimice din balsam.

Manicura hardware este considerată cea mai modernă, de înaltă calitate și sigură de a îngriji. Se face în saloanele de înfrumusețare folosind dispozitive tehnice speciale – mașină pentru manichiură.

Pe o manichiură standard care include îngrijirea unghiilor, oferindu-le forma potrivită, baia, aplicarea substanțelor nutritive speciale și produse de protecție, acoperirea simplă a unghiilor cu lac (sau Shellac) se află în jur de o oră. Efectuarea unor tehnici de proiectare mai complexe pe unghii (extensie, gel de lucru, crearea unei varietăți de desene) poate necesita mai mult timp (în funcție de ideea unui designer de nyl).

Tipuri de acoperire

Toate tipurile de acoperiri de unghii sunt împărțite în igienă și decorativă. Primele lacuri au fost inventate cu aproximativ o sută de ani în urmă. Chiar și cea mai înaltă calitate și costisitoare dintre ei au o mică stabilitate (nu mai mult de 3 zile). Tehnologiile moderne vă permit să creați diferite materiale bazate pe gel, acrilic, Shellaka.

Acoperirile igienice și terapeutice sunt smalțuri specifice „inteligente”. Ele sunt aplicate ca lac obișnuite și înghețați. De regulă, ele sunt făcute incolore, deși recent acolo au apărut opțiuni cu un pigment neutru, de exemplu, piersic și culoare roz. Astfel de acoperiri beau o placă de unghii cu vitamine, dă-i tărie și se îngroațează, aliniați suprafața cuiului, protejați-o de jetoane și fisuri. Smart Email poate fi folosit ca bază pentru lac.

Citește mai mult  Idei elegante pentru proiectarea manichiurii salate

Acoperirea protectoare este utilizată pentru a crea orice manichiură. Se aplică cu un strat subțire transparent sub culoarea principală și uscat cu atenție. Acoperirea cu diamante oferă unghiilor puterea acestor pietre, se pregătește pentru a aplica în continuare acoperirea decorativă, aliniază structura unghiei. În plus, protejează placa de unghii de la colorarea și penetrarea substanțelor chimice dăunătoare din geluri sau lacuri în ea.

Etapa obligatorie a oricărei manichiură cu acoperire decorativă – protecție a stratului superior de lac de efecte mecanice și de temperatură. Astfel încât manichiura va continua mult timp fără a-și pierde culoarea. Iar piesele de acoperire nu vor fi curățate și nu vor zbura. Remediu de diamant, foarte popular în ultima vreme, dă unghiile uimitoare strălucitoare. Unghiile arată întotdeauna proaspete și strălucitoare. În plus, acoperirea finisajului permite ca lac să se usuce mai repede.

Ultimele câteva sezoane sunt acoperite de finisare populare top. Ajută la orice lac de gel pentru a crea o manichiură de tendință cu un efect mat. În plus, ajută la sigilarea designului pentru o rezistență mai mare și protejează manichiura de la daune.

Lacul era la modă de mult timp, dar are dezavantajele sale. Producătorii pentru unelte de unghii, bucurie universală, a creat o acoperire pe termen lung – Shellac. Remediu nou păstrează unghiile de 2-4 săptămâni (dacă faceți totul corect și respectați tehnologia aplicației). Există o acoperire diferită: lac gel, acrilic, precum și manichiura permanentă. Colorarea permanentă oferă rezultatul cel mai lung pe termen lung. Minus că nu va funcționa independent la domiciliu. Dar efectul este foarte bun. Unghiile într-o astfel de acoperire arată foarte elegant și natural. Protejează și întărește placa de unghii. În plus, în partea de sus a acesteia puteți utiliza orice lac decorativ sau puteți crea design.

Acoperirea decorativă implică diferite opțiuni de pictură. Poate fi un chameleon de lac cu nuanțe de culoare variind în diferite unghiuri sau un șelac luminos, precum și de glicharul strălucitor sau particule strălucitoare cu efect metalic. Cel mai recent a inventat un accident vascular ceretor termic special, care modifică culoarea în funcție de temperatura ambiantă. Deci, în frigul devine mai ușor, iar când în camera caldă, își schimbă tonul la o mai bogată.

Tipurile separate de acoperiri sunt capabile să creeze efecte vizuale decorative specifice. Acestea includ lacuri „Cracquelur” și „Feline Eye”. Primul imită patina, adică o acoperire pe mobilierul antic și picturile și ca și cum ar fi crăpat în timp. În acest caz, stratul superior este crăparea, iar culoarea substratului inferior apare de sub ea. Pentru acest tip de manichiură, de regulă, alegeți culoarea neagră sau ciocolată într-o pereche cu aur sau cupru.

Citește mai mult  Decât puteți șterge lac de unghii în cazul în care nu există nici un lichid de îndepărtare?

Lacul lacului „Feline Eye” imită volumul vizual și depășesc același nume de o piatră prețioasă foarte frumoasă. Acest efect este creat datorită magnetului metalic și microparticulelor, care sunt conținute în lac și se asamblează într-un singur loc pe stratul de acoperire sub acțiunea magnetului. Maeștrii fac de obicei o formă clasică sub forma unui elev îngust de pisici, deși în colecții noi există diferite opțiuni în formă.

Tipul de lac netradițional, la care suntem deja obișnuiți, este un lac solid de uscare rapidă. Acoperirea care se usucă într-un minut este o descoperire reală pentru femeile care nu au ocazia să stea o jumătate de oră și să aștepte. Lacul solid nu este altceva decât o acoperire de film care se înmoaie sub influența temperaturii și aplicată pe suprafața unghiei. În plus, autocolantele pe întreaga suprafață a plăcii de unghii sunt folosite pentru a crea un design luminos.

Ce producător să aleagă?

Masters profesionist recomandă alegerea unui producător dovedit. Face posibilă prin eșantioane și experimente. De asemenea, va contribui la revizuirea și sfatul prietenilor care au încercat unul sau alt lac. Deși aceleași opinii nu pot fi aici, deoarece acoperirile diferite sunt potrivite pentru manichiură în tehnica lor.

Esență

Favorite multe reguli de lacuri. Principalul avantaj este raportul preț și calitate. Producătorul eliberează atât lacuri obișnuite, cât și lacuri de gel bugetar și acoperiri cu diferite efecte vizuale (Chameleon). Ei au o selecție foarte mare de flori, iar paleta intră mereu în tendințe. Da, iar pachetul miniatural în sine arată foarte atractiv. Acoperirea este destul de densă, apucă un strat. Este ușor de aplicat, nu lăsă spații sau benzi. De asemenea, este prezentat o tasină foarte convenabilă, care vă permite să aplicați lac de la unghii literalmente într-o singură mișcare. Din minusuri pot fi observate rezistență scăzută.

Vinylux

Lacuri din categoria medie a prețurilor în sticlele de volum vicios. Culorile sunt foarte suculente și la modă. Este un lac rezistent care va dura unghiile fără a tăia și fisuri timp de o săptămână (chiar și cu un stil de viață activ). Se usucă repede, este bine aplicată cu ciucul său subțire. Pentru a obține efectul potrivit, trebuie să faceți totul pe măsură ce producătorul scrie. Lacul este aplicat la unghiile de deplasare fără o bază transparentă (imediat pe placa de unghii pur). Au nevoie de două straturi subțiri. Pentru a obține o manichiură frumoasă și rezistentă, veți avea nevoie de top care acoperă aceeași companie – va ascunde toate reliefurile și neregulile și va adăuga, de asemenea, lac.

IBX

Aceasta este o serie profesională care este scumpă, dar funcționează cu adevărat. Înseamnă persistentă, atractivă din punct de vedere extern, fără un miros puternic neplăcut. Îmbunătățește sănătatea și aspectul plăcilor de unghii într-o stare deteriorată. Acesta este un tip de instrument „2 în 1”: acoperire frumoasă și de înaltă calitate plus efectul terapeutic pentru plăcile de unghii rănite.

Citește mai mult  Caracteristici de manichiură negru pentru unghii scurte

Luxio

Producătorul canadian a creat o colecție la modă de lacuri cu nuanțe populare (de la cea mai delicată la suculentă). Se referă la seria profesională. Iubește-o pentru o rezistență ridicată. Glossy Gloss Coating persistă 3-4 săptămâni. În plus, gelul gel nu se usucă placa de unghii. Are proprietăți excelente de acoperire – chiar și nereguli minore și defecte ale suprafeței unghiilor devin invizibile. Cel mai bine este să aplicați această acoperire cu două straturi subțiri. Multe opțiuni atât în ​​paleta clasică, cât și în diferite efecte. Producătorul recomandă utilizarea primerului, bazei de date și de primă clasă a companiei sale pentru o calitate mai bună și rezistență la manichiură.

Cum se utilizează?

Acoperiți-vă unghiile în mod corect – întreaga știință. Depinde de cât de înaltă calitate și atentă va fi manichiura dvs., cât timp va acoperi stratul. Oferim câteva sfaturi de bază privind aplicarea corectă a acoperirilor pe unghii:

 • Orice acoperire încearcă să aplice un strat subțire+
 • Fiecare strat este uscat separat pentru a finaliza uscarea: aproximativ 15-20 minute – în aer, 3 minute – sub lampa UV și un minut – sub lampa LED+
 • Următorul strat este aplicat numai după uscarea precedentului+
 • Aplicați acoperirea ar trebui să fie pe o suprafață ne-fascinată, iar la sfârșitul învelișului superior este necesar să se îndepărteze stratul lipicios+
 • Lacul de bază transparent este necesar la efectuarea oricărui tip de manichiură – protejează placa de unghii și extinde durata de viață a stratului decorativ (excepții – Lucky „2 în 1” și „3 în 1”, precum și acele instrumente în care Producătorul recomandă utilizarea lor fără o bază)+
 • Partea de sus acoperă în detaliu întregul model pe unghii (mai ales cu atenție – părțile laterale și capetele pe vârfurile unghiilor).

Recenzii

Potrivit profesioniștilor manichiură profesionale, este în valoare folosind un producător. Aceasta face ca rezultatul muncii mai previzibil. Cu toate că unele substanțe pot fi înlocuite prin mijloace bine appliant. De exemplu, ca cliner, maeștrii folosesc adesea de alcool obișnuit.

Nou-veniții lăsați despre materialele din noua generație, în general, feedback-ul pozitiv. Deci, lac gel de acum mulți preferă lacques obișnuite. Aceasta costă un pic mai scump, dar păstrează o cantitate semnificativă de timp pentru a crea o manichiură. acoperire puternică este suficient timp de 3-4 săptămâni, în timp ce cele mai multe lacuri trebuie să fie actualizate în 3-4 zile.

acoperiri de igienă și terapeutice suplimentare sunt, de asemenea, în valoare de folosire. Ele ajuta la a face unghiile fragile mai durabile, Hrănește și protejează placa de unghii.

Despre cum să faceți o manichiură hardware fără a utiliza unelte de tăiere, consultați următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Narcisa Raescu

Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

Comments: 1
 1. Larisa

  Ce tip de acoperire pentru unghii să alegi pentru o manichiură durabilă și rezistentă? Există vreo opțiune care să fie și ușor de aplicat acasă? Care sunt avantajele și dezavantajele diferitelor tipuri de acoperiri pentru unghii?

  Răspunde
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: