Alb Franch Idei de design pe unghii cu strasuri

Alb Franch Idei de design pe unghii cu strasuri

manichiură franceză sau franceză, cum este numit pentru concizie, este cea mai populara optiune de acoperire de unghii. Ea vine la orice cod vestimentar, arata foarte bine atat pe unghiile lungi și scurte, îngrijite, nu vedere nu pierde, și reflectă, dă mâini un aspect bine păstrate, în timp ce este foarte elegant. Cu o astfel de mulțime de avantaje există doar un singur dezavantaj – poate deranja, așa cum se pare destul de uniformă.

Istoria apariției

manichiură franțuzească este un tip destul de „adult“ de proiectare: a fost inventat în 1976 de la Hollywood. Aspectul său este asociat cu faptul că actrițele sub fiecare costum trebuia să se repare unghiile și să aștepte să se usuce, iar acest lucru a întârziat semnificativ procesul de fotografiere. Care a fost apoi ridicată problema creării unei referințe, manichiură universală, care ar fi combinată cu orice îmbrăcăminte. Așa că a apărut Franch, care este cunoscută astăzi fiecare fată.

Cu toate acestea, serviciul modern de unghii oferă un număr mare de opțiuni de proiectare, inclusiv pentru cei care nu ar dori să se schimbe limba franceză. În primul rând, manichiura franceză poate fi realizată perfect în orice combinație de culori: de la neutru la luminos, neon. În al doilea rând, chiar și nuanțele tradiționale de franc pot fi diversificate de pietre, paiete, pietre.

Design cu pietre

Încă păstrează poziția degetului fără nume și așa-numitul decor Tsar-Nail), manichiura tradițională franceză este efectuată pe restul degetelor. Designul pe un deget fără nume poate fi absolut: de la veteluri și flori la marmură și geometrie. Uneori este folosit de o acoperire cu un singur foton cu aspectul modelului de la pietre, mai puțin – un ornament complex în care pietrele efectuează o funcție de accentuare.

Puteți efectua Frenc pe toate cele zece unghii, după care există o bandă subțire de sequin sau cu pietricele mici de-a lungul fiecărui zâmbet „. Popular decorează pietrele, nu la fiecare unghie, dar, de exemplu, două sau trei pe fiecare mână. Puteți atașa o pieptelă pentru fiecare „zâmbet”. Pietrele nu ar trebui să fie neapărat albe – poate fi pietre de aur, argint, scarlat sau smarald și chiar portocaliu-opal. Dacă doriți, nu există nici o problemă să le introduceți în franc.

Principala acoperire nu ar trebui să fie neapărat monofonică: este posibil să fie de marmură sau să vopsească cu veteluri, în timp ce modelul poate fi ca unul sau două tone cu atât mai întunecate ale umbra principală și contrast cu ea – totul depinde de dorință.

„Zâmbet” poate fi făcut de paiete, acoperind lac alb. Densitatea acoperirii poate varia de la o opacă complet la o sugestie ușoară. În plus față de sequin, puteți utiliza ștergătorul de argint „Mirror” și îl puteți aplica în zona marginii libere a plăcii de unghii, creând o manichiură futuristă, spațiu.

Franța este perfect combinată cu model de culoare albă, cremă sau blândă, care poate fi emisă numai la unghii pe un deget sau două unghii pe fiecare mână. Soluția spectaculoasă va fi o combinație într-un singur design al manichiurii franceze și lunare.

În ciuda nuanțelor preferate pentru un astfel de design – pastel, blând, nud, – nimic nu împiedică marginea liberă luminată.

Forma și lungimea

Franța alb poate fi efectuată pe unghii de orice lungime și formă. Nu este necesar să tăiați o margine liberă liberă – poate fi o formă ovală, un pătrat moale, și migdale, iar balerina pointes. Mai mult, pătratul acut-război – forma este foarte „periculoasă”, deoarece nu este potrivit pentru fiecare mâini. Dacă nu există încredere că degetele vor arăta bine cu marginea pătrată a plăcii de unghii, atunci este mai bine să alegeți o formă mai moale și rotunjită.

Manicura franceză poate fi efectuată chiar și pe cele mai scurte unghii, Lungimea marginii libere a cărei de aproximativ un milimetru. Cu toate acestea, trebuie remarcat faptul că, în ciuda simplității aparente a Franch, îndeplinirea cu atenție mult mai complicată decât multe modele complexe.

Orice steaguri de execuție sunt asimetria „zâmbetelor”, lățimile lor diferite, layout neuniform – se grăbesc imediat în ochi, pentru că nu există alte detalii în acest design. Prin urmare, este atât de important să alegeți un maestru care are suficiente calificări pentru a efectua acest lucru simplu (în aparență) și o manichiură elegantă, deoarece ar trebui să arate ca o potrivire.

O formă incorectă redusă poate transforma degetele elegante în pătrate „lopate”, Iar croitoarea stabilită „zâmbet” va da o manichiură a unui raid ieftin. Prin urmare, înainte de a vă plăti mânerele pentru a aplica orice tip de design pe ele, trebuie să vă familiarizați cu calificările și lucrările maestrului la care este planificat să plece. Dacă orice minciună este alarmantă, atunci ar trebui să căutați un alt artist, deoarece doar o înțelegere reciprocă completă între client și maestru va contribui la crearea unor modele cu adevărat unice.

În următorul videoclip aștepți ca pietrele de inlay pe franceză albă.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: