Albastru Franch de design pe unghii

Albastru Franch de design pe unghii

Astăzi, una dintre soluțiile populare de culori este Franța albastră, astfel încât cei care caută să facă o manichiură modernă, merită să afle mai multe despre tendințele modei și alte nuanțe, datorită căruia vă puteți completa ceapa cu design elegant și spectaculos.

Caracteristici de culoare

Culoarea albastră a lacului se distinge prin eolidată. Acest lucru vă permite să creați cu ea nu numai modele speciale, ci și universale care pot fi utilizate în imaginile de sex feminin de zi cu zi. În ciuda răcelii aparente, culoarea albastră poate fi diferită: atât rece, cât și deloc rece și caldă.

Datorită acestei caracteristici, acesta poate fi utilizat în diferite soluții sezoniere, ceea ce este deosebit de important pentru manichiura modernă.

Dorința de sezonalitate se manifestă în moduri diferite: Franța poate trece apartenența la unul sau la un alt an prin intensitatea și temperatura umbrei albastre, precum și datorită imprimatei. În același timp, culoarea albastră a „zâmbetului” este perfect combinată cu culorile naturale selectate pe baza manichiurii. Folosind un fundal nud sau corporal ca principal partener și explică infuzia armonioasă a Francului albastru la majoritatea costumelor de femei.

Formă de unghii și „zâmbete”

Dacă, de curând, în tendință, erau unghii scurte sau ascuțite, cum ar fi vârfuri, stiluri, astăzi femininul ar trebui să ia partea de sus. Și aceasta înseamnă că, în prioritate – lungimea moderată și netezimea marginea unghiei. Forma ideală de astăzi este considerată oval, chiar dacă evazivul. În plus față de el, romanele demn de migdale sunt relevante și forma rotunjită de formă.

În același timp, Frenc se va întreba pe oricare dintre aceste forme. Având în vedere că astăzi forma „zâmbetului” în sine poate fi cea mai diversă, ridicați-o până la orice formă de plăci de unghii nu va fi multă dificultate – poate fi o arcuită tradițională, dreaptă, sub forma unui val, fermoar, Diagonal, unghi. Diferite și lățime „zâmbet”. În plus, astăzi este la modă pentru a desena o fantezie „zâmbet” fantezie „zâmbet” pe unghii de accent, reprezentând-o, de exemplu, sub formă de flori, aripi de fluture, frunze, fulgi de zăpadă.

Citește mai mult  Opțiunile de manichiură de Halloween

Erori frecvente

Probabil, fiecare femeie va fi de acord că Franch fără un accent arată prea simplu, chiar și în ciuda culorii albastre. Prin urmare, vreau să vă alocăm într-un fel manichiura pentru a fi specială și a trecut starea potrivită. Cu toate acestea, pentru a nu strica nicio idee, trebuie să observați cele mai frecvente greșeli care distrug vizual expresivitatea manichiurii. De exemplu, poate fi:

 • Utilizarea desenului identic pe toate cele zece unghii+
 • Diferite lățime sau formă de „zâmbete”, lungimea diferită a unghiilor+
 • Complicația francului cu decor incompatibil+
 • Culoarea acidă a pigmentului ales+
 • Folosind o formă largă de „zâmbete” pe plăci scurte de unghii+
 • Imprimarea nereușită a tipăririi sau a executării sale ineficiente+
 • Piercing de unghii folosind elemente volumetrice+
 • Alegerea nereușită a contrastelor de culoare pentru albastru.

  Cunoscând greșeli majore, le puteți evita, păstrând astfel expresivitatea și rafinamentul manichiurii. În plus, trebuie să țineți cont de stilul de îmbrăcăminte selectat de o femeie, precum și designul designului, deoarece între designul de seară și de zi cu zi, diferența este mai mult decât vizibilă.

  Este imposibil să nu acordați atenție categoriei de vârstă ale femeilor, deoarece culoarea albastră are capacitatea de a accentua schimbările legate de piele legate de vârstă.

  Opțiuni de proiectare

  Franța albastră modernă oferă o mulțime de oportunități de design. În ciuda limitărilor aparente, astăzi poate avea o stare de spirit și statut diferit. De exemplu, în ceață tendință pigment. Acest lucru se poate realiza fie prin utilizarea de lac cu efect mat, și prin ștampila cu o textură mată. În acest caz, cel mai bun design poate fi obținut prin achiziționarea unui lac de gel cu textura textile (piele de căprioară, fetru, catifea sau satin).

  Citește mai mult  Caracteristici Hidacor Nail Art

  Pentru manichiura frantuzeasca a fost expresive accente nevoile. Ca regulă, unghiile clasic colorarea întreaga suprafață, ceea ce presupune decorarea pentru a se potrivi conceptul general de proiectare. Cu un cui 7-8 face cu „zâmbet“, restul poate fi:

  • decorat cu o imagine+
  • realizate folosind vtirki+
  • decorat cu pudra acrilica sau nisip manichiură+
  • Ștanțare desemnat+
  • manichiură decorat cu o folie de transfer+
  • decorat cu model de stuc.

  În plus, accentul se poate face și în baza jacheta selectată.

  De exemplu, poate fi:

  • Arcul tricotat+
  • Model+
  • web+
  • Trandafiri mici+
  • scoici+
  • Dragonflies sau alte insecte+
  • Lace și monogramă.

  Puteți decora unghiul de accent al francului albastru altfel. De exemplu, va fi frumos să arate ca un accent cu un „zâmbet” obișnuit și partea principală acoperită cu desenul conturului. Poate fi flori, o varietate de bucle sau chiar motive de plante. În plus, accentul poate fi făcut gradient.

    În ceea ce privește decorul spumant, el poate decora decent un cui de accent monofonic. Cu toate acestea, abundența straturilor sau a cristalelor poate, în loc de rafinamentul să creeze iluzia disarmoniei. Nu este necesar să sculptați strălucirea prea mult – este plină de vulgaritate și nu se încadrează în sensibilitatea francului.

    nuanțe de culori

    Soluții de culoare albastru Franch va depinde de manichiura sezonalitatea. Având în vedere că culoarea fizică va fi aleasă ca bază, restul contrastului ar trebui să fie selectați mai ales cu atenție. De exemplu, mai ușor arată culoarea albastră nu cu aur, dar cu argint. Pigmentul alb va face în designul de moale, în timp ce umbra neagră va da luminozitate albastră. Puteți picta baza de albastru, „zâmbet” – alb, accente pentru a efectua în tehnică cu găuri.

    Citește mai mult  Idei de manichiură a tinerilor

    Nu ridicați tonuri de țipăt, pentru că vor transforma sensibilitatea albastrului și vor distrage atenția de la ea. De exemplu, este nedorit pentru a combina albastru cu galben acid-portocaliu sau otrăvitor. Nuanțele trebuie să selecteze moale și dezactivate. În ceea ce privește contrastele luminoase, cantitatea lor în design ar trebui să fie minimă, altfel Frenc de la albastru se poate transforma în culoarea contrastului selectat.

    Recomandări

    Astfel încât francezul albastru pe unghii părea frumos și adecvat și a terminat o imagine feminină, merită să ia notă de mai multe recomandări.

    • Nu utilizați în proiectarea mai mult de 3-4 nuanțe contrastante.
    • Pentru a armoniza designul, puteți ridica desene în culori conexe.
    • Nu clonează complet desenul – trebuie să difere cel puțin.
    • Mai ușor pentru imprimări pentru a utiliza stivuitoare și autocolante. De asemenea, puteți folosi unghii lipicioși unică.
    • Imaginile trebuie să se potrivească cu sezonalitatea și moda. Astăzi în tehnica de tendință umedă pentru crearea trandafirilor.

     În ceea ce privește cele mai bune amprente, pentru fiecare sezon au propriile lor. În tendință, fulgi de zăpadă acrilică, frunze acoperite de zăpadă, picături create de gelul de modelare superior sau transparent. Pentru toamna, puteți ridica amprentele pentru ploaie, utilizați autocolantele orașului de toamnă în culori reci. Nu este excesiv de imitație de zăpadă, creată pe marginea nisipului acrilic acrilic accelent. Lace superpopulară și subiecte geometrice.

     Cum se face o franceză geometrică albastră, uitați-vă în videoclipul de mai jos.

     Evaluează articolul
     ( Încă nu există evaluări )
     Adaugă comentarii

     ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: