Cât de frumoase pentru a face unghiile în tonuri albe și albastre?

Cât de frumoase pentru a face unghiile în tonuri albe și albastre?

Ușor și albastru Neil-design este o opțiune universală, deoarece este capabil să sublinieze imaginea feminină elegantă. O astfel de manichiură este perfect potrivită atât pentru unghiile scurte cât și lungi. În plus, designul în tonuri albastre moi este bine combinat cu alt stil de îmbrăcăminte, fie că este vorba de blugi sau o ușoară rochie.

Particularități

Culoarea albastră este un simbol al purității, prospețimii și păcii. Aceasta provoacă emoții excepțional de pozitive, deoarece reamintește despre mare și frumusețea fără limite a cerului. Manichiura cu această culoare poate avea diverse variații de nuanțe pentru fiecare gust: Ceresc, mentă, azure-turcoaz, gri-albastru. Culoarea valului de mare este o alegere excelentă, deoarece arată naturală, blândă și romantică.

Opțiunea clasică este un design al unei manichiură în tonuri albe și albastre. Aceste nuanțe sunt perfect combinate între ele și se completează reciproc în lumina cea mai favorabilă, creând tranziții netede de la o culoare la alta. Unghiile albe-albastru arată foarte atractiv, imaginea aeriană seamănă cu norii.

opt

Fotografii

Designul unghiilor în design alb și albastru se poate face folosind echipamente de gradient. Gradient în manichiură este popular datorită paletei sale de culori interesante. Într-un astfel de decor nu există limite între nuanțele de lac, deoarece sunt ca cele necurcate. Manichiura Gradient creează o imagine ușoară și rafinată. Cel mai adesea, nuanțele luminoase sunt folosite pentru a efectua acest tip de design. Astfel de opțiuni de manichiură pot fi o completare excelentă atât pentru imaginea de zi cu zi, cât și pentru ieșirile de lux.

Manichiura elegantă în tonuri albe și albastre poate fi adăugată și alte nuanțe mai luminoase ale lacului. Cele mai armonioase opțiuni pentru nuanțe albe și albastre – argint, negru, auriu, violet și albastru. O soluție excelentă este manichiura tematică. Pe fundal alb și albastru, puteți face modele uimitoare de iarnă, fulgi de zăpadă și chiar copaci de Crăciun.

Designul de primăvară-vară este perfect pentru decor sub formă de amprente florale și plaje de mare. În plus, puteți decora frumos unghiile cu pietre și paiete care fac o manichiură chiar mai extraordinară și atractivă.

opt

Citește mai mult  Cum să faci un șelac de manichiură independent?

Fotografii

Instrucțiuni pas cu pas

Pentru a crea o manichiură într-un stil de gradient Este necesar să se efectueze mai multe acțiuni consecutive.

  • În primul rând, unghiile trebuie să fie atent aliniate cu BAFF.
  • Următorul pas este de a aplica un degresant. Este necesar, astfel încât acoperirea de bază este distribuit uniform pe placa de unghii.
  • Apoi, ar trebui să acopere baza de cuie și uscați-le în lampă.
  • Acum puteți trece la gelul de acoperire. Cu jocul de schema de culori, puteți prelungi vizual unghiilor. În acest scop, nuanțe luminoase de lac sunt aplicate în apropierea găurii prăjită, și mai aproape de sfârșitul unghiilor – întuneric. Pentru a crea Ombre pe o folie sau pe orice altă suprafață netedă, este necesar să se distribuie o cantitate mică de lac de două culori. Pentru a obține tranziții frumoase și netede, mijloacele sunt amestecate unele cu altele.

  • În amestecul rezultat de lacuri, este necesar să se acopere cu atenție burete obișnuit, care ar trebui să fie atașat rapid la unghie. Surplusul de mijloacele lângă unghie pot fi îndepărtate cu un tampon de bumbac baghetă înmuiat într-un fluid lacurilor.
  • Acțiunile similare trebuie făcute cu toate marginile, apoi uscați-le în UV LP.
  • Când toate unghiile sunt complet vopsite, ele sunt acoperite cu strat de acoperire superioară, ceea ce poate extinde în mod semnificativ viața manichiurii. După fixarea vârfului manichiurii uscate în lampa ultravioletă timp de două minute.
  • Acțiunea de finisare a creării unui gradient nyl-artă cu un lac de gel este îndepărtarea unui strat lipicios. Trebuie să umezească un șervețel cu un lichid pentru a elimina stratul lipicios și șterge unghiile.
Citește mai mult  Caracteristici și palete de polishes de unghii de culoare stelară

Un design rafinat de Ombre în culoarea luminoasă este o opțiune populară care va rămâne unul dintre liderii din Neil-Art. Pentru a crea efecte uimitoare asupra unghiilor, arătați pur și simplu fantezia dvs. și întruși cele mai bune idei originale ale tehnologiei Gradient.

Despre cum să creați un Ombre albă și albastru pe unghii, uitați-vă în continuare.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: