De ce unghiile extinse se sparg rapid și cum să o împiedice?

De ce unghiile extinse se sparg rapid și cum să o împiedice?

Nu fiecare femeie se mândrește cu unghiile frumoase din natură. Prin urmare, recent a devenit popular. Această decizie este rațională, deoarece o astfel de manichiură ar trebui să-i placă amanta cel puțin trei săptămâni, dar în practică se dovedește nu întotdeauna.

Caracteristicile procedurii

Dacă unghiile extinse de gel se caracterizează prin frumusețe, extinsă și naturalitate, atunci putem concluziona că sunt îndeplinite în toate regulile. Etapele acestei proceduri nu sunt nimic complicat:

 • Sfaturi de fixare, forme pe unghii, aplicând adeziv special+
 • Acoperirea bazei folosind gel, acrilic.

Datorită lămpii ultraviolete, gelul principal al clipurilor. Acrilic venind de la sine. Acrilul este caracterizat prin îngheț lent, precum și apariția unor probleme cu placa naturală de unghii.

Gel de manichiură splicată destul de fragilă. Pentru ao elimina, este necesar să se efectueze acoperirea, ceea ce implică deteriorarea cuiului natural, precum și pielea de lângă el. Dacă procedura a fost efectuată calitativ, reprezentantul frumosului podea nu ar trebui să-și facă griji cu privire la forma frumoasă a mâinilor sale de mult timp. Din păcate, există cazuri în care manichiura este o rupere prematură, ceea ce provoacă o mulțime de inconveniente și dezamăgiri.

Cauze de deformare a manichiurii

Cu o problemă atunci când unghiile se încadrează rapid după procedura de extindere, se confruntă cea de-a treia parte a femeilor care utilizează astfel de unghii. Dispariția se manifestă inițial prin formarea de bule umplute cu aer sub baza gelului, precum și apariția fisurilor.

Principalele motive pentru o astfel de necaz sunt următoarele.

 • Tehnologia încălcată a procesului de extindere. Neglijența sau dezavantajul experienței master poate duce la unghii de votare de slabă calitate, curățarea slabă a locurilor din apropierea cuticulei, îndepărtarea incompletă a prafului de pe placa de unghii, obtinerea de gel, sau acrilic de acoperire a pielii, selectarea necorespunzătoare a modului de uscare pe ultraviolete lampă. Problema cu deformarea unei manichiuri extinse apare în cazul în care a fost folosit un sindrnka, care are abrazivitate brută, materiale de calitate slabă, a salvat numărul de gel sau acrilic. Maestrul nu trebuie să uite de prelucrarea cuiului folosind un degresator, despre utilizarea componentelor, care au o brand, la prelucrarea antiseptică care protejează împotriva infecțiilor fungice. Pe lângă greșelile răspândite ale maeștrilor, este posibil să se ia pregătirea greșită a unghiilor, hrănirea necorespunzătoare, impunerea materialului de gel pe cuticulă, răspândind o cantitate mare de gel pe unghii naturale, apăsarea insuficientă a colțurilor în partea laterală, instalarea o formă necorespunzătoare, prezența fisurilor. Unghiile extinse vor fi rele dacă mâinile clientului sunt umede sau reci, astfel încât înainte de începerea procedurii de care au nevoie să se usuce și să se încălzească.
 • Nu în timpul corectării timpului. Prima procedură de corecție trebuie făcută la trei săptămâni după vizitarea maestrului.

Corecțiile ulterioare se fac după patru până la cinci săptămâni. Economiile de această procedură vor duce la căderea prematură a unei manichiură frumoasă.

 • Procesele fiziologice în corpul uman. Durata frumuseții unghiilor extinse depinde direct de starea de sănătate a unei femei. Crearea unor unghii artificiale nu pot fi efectuate în procese infecțioase și inflamatorii în organism, ciupercă pe unghii, zile critice, sarcină și alăptare, recepție hormonală, antibiotice, transpirație excesivă pe mână, subtilități de unghii, boli tiroide,. Dacă o femeie știe despre problemele de sănătate și este încă gata să pună în aplicare procedura de extindere, atunci nu ar trebui sperat să dureze mai mult de două săptămâni.
 • Îngrijire de manichiură greșită. La unghiile după această procedură nu se rupe foarte repede, trebuie să le urmați și să vă îngrijiți corect. Nu este recomandat pentru o lungă perioadă de timp pentru a vă menține mâinile în lichid, efectuați temele, fără a pune pe mănuși, faceți independent plăcuța de corecție.
Citește mai mult  Sequins Manicură: Idei pentru proiectarea unghiilor și tehnică de execuție

Modalități de rezolvare a problemei

Soluția corectă la prevenirea deformării manichiurii este îngrijirea corectă. Nu uitați că, înainte de procedura de manichiură nu ar trebui să fie făcută cam patru zile.

Nu puteți alimenta cuticula și placa de unghii cu ulei, deoarece excesul de hidratare poate provoca peeling.

După efectuarea procedurii de extindere, nu este necesar să se ocupe de auto-corecție, este obligatoriu să viziteze comandantul pentru această lucrare. Nu ignora recomandările angajatului cabinei care a efectuat muncă. îngrijire corectă și executarea recomandărilor Masters este cheia pentru faptul că manichiura dumneavoastră va rămâne mult timp.

  Frumoase unghii, lungi, care arata bine keeped-nu este doar un lux, dar, de asemenea,. A făcut o manichiură calitativă va economisi timp și întotdeauna arata uimitor. Nu-ți fie teamă să crească unghiile cu gel, temându-se de faptul că acestea se pot rupe sau detașați rapid. Alege un expert bun, nu salvați pe frumusețea și să efectueze îngrijirea unghiilor drept și apoi mâinile tale vor invidie toate.

  Lista anexată la prezentul document video, motivele care duc la deteriorarea unghiilor extinse.

  Evaluează articolul
  ( Încă nu există evaluări )
  Adaugă comentarii

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: