foarfece pentru manichiură: alegere, utilizarea și îngrijirea

foarfece pentru manichiură: alegere, utilizarea și îngrijirea

Frumos și de înaltă calitate, manichiura – o garanție de o bună dispoziție a unui reprezentant etaj slab. Fiecare femeie vrea să aibă mâini bine îngrijite fără bavuri și diverse defecte. În fiecare salon de înfrumusețare există un specialist care va ajuta cu siguranta clientul rezolva toate problemele sale. Pentru auto-împlinire a tuturor procedurilor cosmetice în baia oricărei femei puteți vedea o manichiură setată cu diferite foarfece și alte instrumente pentru îngrijirea unghiilor. Pentru alegerea corectă a foarfecelor, o femeie trebuie să cunoască tipul de procedură care va conduce. Înainte de cumpărare, experții recomandă cu atenție pentru a afla toate regulile pentru alegerea foarfecelor de manichiură, astfel încât bunurile achiziționate să nu devin inutile.

Ce este?

Foarfece de manichiură sunt unelte cosmetice speciale pentru îngrijirea unghiilor și crearea unei manichiură frumoasă care poate fi folosită nu numai în saloane de înfrumusețare, dar acasă. Producătorii produc mai multe tipuri de produse, care diferă în aparență și are un scop diferit. În departamentele de specialitate, puteți achiziționa instrumente pentru manichiură atât individual, cât și seturi întregi, care includ mai multe tipuri de mărfuri.

Seturi de manichiură poate consta dintr-un număr diferit de piese. Pentru utilizarea la domiciliu suficient set minim de foarfece manichiură și pentru activități profesionale, trebuie să seturi de achiziție cu o gamă mai largă de foarfece care vă permit să facă rapid și eficient toate manipulările necesare cu cuie. Specialiștii recomandă truse de scule de cumpărare și, dacă este necesar, înlocuiți piesele învechite, care pot fi înlocuite în orice magazin de specialitate.

Tipuri de foarfece

producătorii moderne produc mai multe tipuri de foarfece, Ceea ce am următorul scop:

 • Pentru a reduce lungimea plăcii de unghii+
 • Pentru a elimina pielea din jurul unghiilor.

universal

Foarfece care au o lățime mică și capetele ridicate sunt universale.

Ele sunt folosite atat pentru tunsori de unghii slabe si subtiri si pentru a elimina cuticula.

Principalul dezavantaj al sculei este suflat rapide a lamei în timpul tăierii unghiei și incapacitatea de a elimina ulterior pielea din apropierea unghiilor. Grosimea lamei de lucru este de 0,1 cm.

Pentru unghii tăiere

Pentru a reduce lungimea de cuie pe mâini și picioare, trebuie să foarfece de cumpărare, care au capetele drepte. Pentru tunderea unghiile de pe picioare trebuie să alegeți instrumente cu o lamă groasă.

Pentru a elimina cuticula

îndepărtarea mecanică a cuticula necesită un instrument special cu capete rotunjite. Acest instrument utilizează numai experți profesioniști, care pot elimina toate reducerile cu o singură mișcare. Având abilități profesionale, puteți elimina o cantitate mare de piele sau deteriorați pielea. Pentru a îndepărta pielea arsă groasă, preferința ar trebui să fie preferată față de o unealtă în care grosimea lamei este mai mare de 0,1 cm.

Pensete și cărți

Foarfecele Pinzeta sunt un instrument nou care vă permite să aveți grijă de cuticule. Se compune din două plăci, la sfârșitul căruia există o pensetă. Acest instrument este conceput pentru o piele blândă și sensibilă, a căror îndepărtare ar trebui să aibă loc la fel de atent și cu precizie.

Pentru a regla rapid placa de unghie subțire și slabă a expertului, sfătuiți utilizarea dopurilor de manichiură care au un compus de arc și o lamă scurtă. Acest instrument va ajuta la eliminarea unghiilor chiar și în locuri greu accesibile.

Sigur

Reducerea lungimii unghiilor la copii este un proces complex și periculos, în timpul căruia îi puteți afecta copilul și deteriorați pielea. Pediatrii recomandă utilizarea din primele zile ale vieții pentru copii speciali, care au o ascuțire specială, lame scurte și capete rotunde. Aceste foarfece trebuie să fie achiziționate înainte de nașterea unui copil. Mulți copii apar pe lumina cu unghii lungi, care trebuie îndepărtate pentru a preveni rănile în procesul de mișcare incontrolabilă de către mâinile copiilor.

Citește mai mult  Sfaturi pentru alegerea și utilizarea unui cabinet de lacrimă pentru instrumente de manichiură

Ce să alegeți?

Prin achiziționarea instrumentului necesar, ar trebui să acordați atenție domeniului de prețuri. Foarfece care au un preț scăzut nu pot fi de înaltă calitate și durabile. Materialul medical este cel mai bun material pentru fabricarea de instrumente de manichiură, ceea ce face posibilă ascuțirea uneltelor și a le procesa cu dezinfectanți agresivi speciali. Nickel și zinc sunt opțiuni mai ieftine pentru instrumentele de manichiură care au o durată scurtă de viață și sunt supuse coroziunii. Foarfecele de îndepărtare a cuticulului trebuie să aibă o lamă subțire, o capete curbate și rotunjite, ceea ce o va îndepărta ușor și va scoate rapid filmul de unghii și pentru a tăia rolele este necesar să se utilizeze unelte cu o suprafață largă de tăiere.

Caracteristica principală a foarfecelor drepte pentru pedichiură este o structură densă și durabilă, Ceea ce face posibilă eliminarea rapidă a unghiilor dur pe degete. Lamele rotunjite ale foarfecelor convenționale vor împiedica apariția daunelor mecanice. Pentru a utiliza la domiciliu nu este nevoie de a cumpăra instrumente scumpe, și apoi cheltui bani pe ascuțirea lor. Ateliere de magazine specializate sunt recomandate pentru a obtine tipuri ieftine de foarfece și, după o anumită perioadă de timp pentru a le arunca. Pentru a oferi servicii de cosmetică să acorde o atenție de înaltă calitate și profesionale seturi, care au o durată lungă de viață și posibilitatea de a elimina diverse defecte.

Semne de instrumente de înaltă calitate sunt următoarele:

 • Suprafața elastică a lamei, care nu este îndoit în timpul expunerii mecanice+
 • Comoditate atunci când este utilizat+
 • Nici distanța dintre lame subțiri+
 • sharpex de calitate superioară+
 • Neted și mișcări uniforme de piese de tăiere.

Important! mână de plastic este un semn de briefness.

Alegerea instrumentul necesar, este necesar să se acorde prioritate bunurilor făcute de către producătorii de bine-cunoscute, care au funcționat în această direcție timp de mai mulți ani.

În cazul în care placa de unghii este foarte subțire și pachetul său regulat are loc, specialistii recomanda aplicarea de cărți de manichiură, care permit o mișcare să taie unghia pe întreaga sa lungime.

Producătorii

Mulți producători mondiali sunt angajate în eliberarea acestui produs, precum și calitatea produselor lor este la un nivel ridicat.

Zinger și Pigeon

Zinger este un producător american care ocupă o poziție de lider în clasamentul vânzărilor acestui grup de bunuri de mai mulți ani. Producția de instrumente apare doar pe echipamente moderne de specialiști la nivel înalt. Fiecare produs lansat are propriile sale caracteristici individuale și proprietăți unice. Utilizarea unei metode speciale de forjare nu permite foarfece îndrăznesc rapid. Prima ascuțire trebuie să fie efectuată nu mai devreme de 5 ani de utilizare a instrumentului.

Citește mai mult  MANICURE Voil - idei și sfaturi pentru designer

Foarfece pentru nou-născuți branduri Pigeon sunt în cerere, în toate țările lumii. Acest grup de produse are o mare cantitate de avantaje – siguranță, protecția mediului, aplicarea de prostată și preț accesibil. Foarfece poate fi folosit chiar și pentru copii nou-născuți. Prezența unui capac de protecție a preveni apariția unei situații traumatice cu un instrument neașteptat în mâinile copilului. Calitatea excelentă a materialului și nivelul ridicat de ascuțire face posibilă pentru a elimina rapid și eficient unghiile pentru copii.

Silver Star și Staleks

Silver Star este un producător bine-cunoscut de instrumente pentru manichiură și pedichiură, care are un număr mare de premii, diplome și certificate de calitate. Instrumentele acestei mărci au o dimensiune mică, o structură fiabilă, o bună întărire, parametri decorativi ridicați și prețuri accesibile.

Unul dintre cei mai buni producători de instrumente de manichiură din Europa este compania „înveseri”, Bunurile care sunt achiziționate nu numai pentru casă, ci și pentru saloanele de înfrumusețare de elită. Avantajele produselor sunt fiabilitate, rezistență, perioadă lungă de funcționare și o gamă largă de prețuri. O gamă largă vă permite să selectați instrumentul dorit pentru efectuarea unor proceduri diferite. Pentru fabricarea foarfecelor, se utilizează oțel chirurgical, care este ascuțit manual și tratat cu vid. Suprafața lungă a lamei vă permite să efectuați toate tipurile de lucrări planificate.

Solingen și Yoko

Foarfecele acestui brand german se disting prin calitate și durabilitate ridicată. Mulți preferințe de masterat profesioniști tocmai acest brand. O gamă largă face posibilă nu numai specialiștilor novice, dar, de asemenea, angajații cu experiență de saloane de înfrumusețare de elită. Selectați instrumentul necesar pentru munca.

Mărfurile japoneze Yoko sunt produse durabile și fiabile, pentru producția de forță de muncă manuală, Echipamente moderne și tehnologii inovatoare. Instrumentele de manichiură sunt realizate din oțel cu aliaj mare, care trece întărite de un mod special și procese de mai multe ori. Specialiștii companiei au efectuat o verificare aprofundată a fiecărui instrument înainte de ao livra la punctele de cumpărături. O gamă largă de produse permite fiecărui cumpărător să aleagă instrumentul necesar la un preț acceptabil.

Cum se utilizează?

Tehnica de utilizare a instrumentelor de date nu va cauza dificultăți chiar și la maeștrii începători, ci Pentru a efectua manichiura mecanică perfectă, trebuie să știți următoarele secrete:

 • Capturarea unghiei cu un instrument de lucru cu o ordonată – această procedură va face posibilă efectuarea unei linii de felie cu un fundal și neted+
 • Îndepărtarea obligatorie a pielii înainte de a îndepărta cuticula în apă caldă, cu adăugarea de sare de mare+
 • Îndepărtarea pielii cuticulei prin strângerea strânsă a carcasei subțiri.

Este foarte important după fiecare procedură de a elimina unghiile sau cuticulele trebuie să se ocupe de instrumentele cu o soluție specială dezinfectantă pentru a preveni infectarea diferitelor boli periculoase. Această procedură este obligatorie pentru toate saloanele de înfrumusețare.

Cum să mucegai acasă?

Semnul principal al unei lame blunt – prezența pete pe suprafața sa mai mult de 0,1 cm. Specialiștii alocă alte semne, aspectul care indică necesitatea de a desena instrumentul:

 • Suprafață de lucru cu praf+
 • Schimbarea structurii și densității oțelului+
 • Performanță de calitate scăzută+
 • Prezența chipsurilor și a neregulilor pe suprafața lamei.
Citește mai mult  Opțiuni pentru manichiura lunară pentru unghiile scurte

Pentru a efectua o manichiură de înaltă calitate a lamei tuturor instrumentelor trebuie să fie întotdeauna ascuțită. Pentru a efectua o accentuare profesională, este necesar să se facă referire la specialiștii care nu numai că au experiență performantă, ci și echipamente speciale. Nu este recomandat să ascuțiți lamele de foarfece cu un ascuțit electric care poate deteriora scula.

Maestrii profesioniști utilizează bare speciale abrazive și diamante. Dacă este imposibil să dați instrumentul specialistului experimentat, ar trebui să utilizați astfel de corpuri de origine:

 • Hârtie goală+
 • Foi de aluminiu alimentar+
 • Piatră pentru ascuțirea+
 • Ac de cusut+
 • Rezervoare de sticlă+
 • Cerc diamant.

Cel mai simplu și mai accesibil material de umplutură este șmirghelul obișnuit sau folia de aluminiu, care trebuie să fie pliată de două ori și o taie cu instrumentul de lucru, încercând să folosească întreaga suprafață a lamei. După încheierea acestor manipulări, este necesar să se îndepărteze jetoanele metalice cu o cârpă umedă. Înainte de a utiliza o piatră de măcinare, trebuie să promovați instrumentul. Începeți să lucrați cu un abraziv mare și să mergeți fără probleme la mic. Pentru a determina cu exactitate numărul de mișcări necesare, sunt recomandați experți pentru a acoperi suprafața lamei Kakaya flomaster. Când stratul de culoare este complet eliminat, este necesar să se descărcă lucrările. Făcând mișcări netede de foarfece pe suprafața acului, puteți face cu ușurință și pur și simplu un instrument într-o perioadă scurtă de timp. Prin același principiu, puteți folosi gâtul oricărui container din sticlă.

Îngrijire pentru foarfece

  Foarfece de manichiură, ca orice alt instrument, necesită îngrijire adecvată. Complexul de reguli simple va oferi o oportunitate de a extinde semnificativ durata de viață a acestui produs. Printre recomandările de bază merită subliniat următoarele:

  • Ascuțire regulată+
  • După îndepărtarea reziduurilor din piele și unghii cu apă+
  • Prelucrarea dezinfectantului+
  • lubrifiere regulată cu ulei de motor special+
  • lubrifierea regulată a șurubului de conectare+

  După prelucrarea foarfecelor, mijloace speciale necesită uscare atentă.

  Pentru depozitarea de foarfece, puteți folosi ambele produse cosmetice obișnuite și manichiuri speciale sau capace. Pentru a preveni deformarea în caz de cădere cosmetice, este necesar să se stabilească în siguranță, fiecare instrument în ea. Face o manichiură de înaltă calitate pentru o perioadă scurtă de timp. Această procedură va necesita numai dorința și setul necesar de instrumente. Înainte de a merge la magazin, este necesar să examinăm cu atenție regulile pentru alegerea bunurilor și a mărcilor de înaltă calitate sunt cunoscute pentru mărcile comerciale. Ar trebui să fie suportă de tinerii profesioniști că nici un tip de oțel și tehnologie de producție nu afectează funcționarea foarfecelor, ci și o îngrijire a instrumentului pe întreaga perioadă de funcționare. Respectarea regulilor simple și accesibile pentru echipamentele de manichiură va oferi o oportunitate de a salva în mod semnificativ un buget familial cu privire la achiziționarea de noi produse.

  Cum de a alege o foarfece de manichiură, uitați-vă în videoclipul de mai jos.

  Evaluează articolul
  ( Încă nu există evaluări )
  Adaugă comentarii

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: