Idei și sfaturi pentru proiectarea unghiilor cu șellak de modele

Idei și sfaturi pentru proiectarea unghiilor cu șellak de modele

Shellac vă permite să creați nu numai manichiură unică, ci și opțiuni foarte interesante cu desene. Alegerea designului concrete depinde în întregime de dorințele dvs. Poate fi ca accentele discontinue pe unul dintre degete și peisaj strălucitor la o vacanță.

Caracteristici Manichiura cu desen

Newbies în domeniul designului de unghii se tem să creeze desene complexe. Dar, pe măsură ce se acumulează experiența, înțeleg cât de convenabil și mai ușor de lucrat cu lacuri de gel. Ei nu se usucă la fel de repede ca lacurile obișnuite. Acest lucru vă permite să creați desene sau modele complexe, în modul de calm.

Un alt avantaj este capacitatea de a elimina bara nereușită sau chiar un întreg strat. Este imposibil să faci cu lac obișnuit. Toate manichiura va fi răsfățat și va trebui să înceapă totul de la zero. Aici puteți șterge cu ușurință elementul nereușit și încercați să îl trageți din nou.

Metode de aplicare a desenelor

Pentru a vă diversifica manichiura cu desene frumoase, nu este necesar să fii profesionist sau artist. Tehnologiile care oferă producătorilor astăzi permit chiar masterat novice să creeze capodopere reale pe gălbenele. Analizăm cele mai populare și actuale metode de desenare a desenelor.

Perie

În funcție de designul în sine, este selectată peria dimensiunii dorite. Pentru a crea compoziții complexe, comandantul poate recurge la utilizarea diferitelor marini mari.

La etapa inițială vă sfătuim să încercați să întruchiți un desen simplu cu o perie subțire. Dacă vă este frică că nu veniți din prima dată, practicați pe o bucată de hârtie sau forme speciale. Va da încredere, linii și frotiuri vor fi mai clare și chiar.

Sticking

Tehnologia specială care vă permite să creați un anumit ornament pe unghii. De fapt, nu va trebui să trageți singuri linii și elemente sofisticate. Toate vor face timbre speciale. Pentru început, lac gel este aplicat stencil convex, apoi o rolă specială se rostogoli pe ea. Pe rola există un model de shellac. am sa va continua galbenele.

Cu toate avantajele și comoditatea utilizării sale, această tehnologie are un mare minus – cost ridicat. Devine justificată în cazul în care instrumentul este achiziționat pentru salon de infrumusetare. Dar nu este în întregime profitabil pentru uz casnic.

Autocolante

Cel mai simplu și mai rapid mod de a decora propriile galbenelele. In magazinele specializate, veți găsi o mare selecție de autocolante. Ele pot fi atât un fundal transparent și solid. Prima opțiune va arata mai avantajos din cauza absenței frontierelor. Acesta va fi creat ca desenul este realizat de o perie.

Citește mai mult  Black and Orange Manichiura: farmec și atracție

O caracteristică a acestui tip de manichiura este nevoia de autocolante de fixare fiabile pe unghie. Este ușor de făcut cu un strat de finisare. Acesta nu va proteja doar desen, dar, de asemenea, nu-i va da vorbi.

Stencils

Există două șabloane speciale pe baza de adeziv, prezentate sub formă de desene și banda adezivă obișnuită. În primul caz, va trebui să-l atașați doar la unghii și vopsea zona dorită. A doua opțiune vă permite să afișați fantezie și de a crea propriul model geometric unic.

bandă adezivă și șabloane vă permit să creați linii precise și chiar. Acest lucru facilitează în mare măsură activitatea atât pentru începători cât și de masterat cu experiență.

Designul acvariului

vedere foarte spectaculoasă de desene. Pentru a crea va fi nevoie de o anumită abilitate și experiență. Este ales pentru efectul neobișnuit 3-D, izbitoare adâncime și ei extraordinar,.

Principalele motive pentru crearea sunt compoziții familiare și plăcute florale, divorțuri frumoase și tranziții de culoare și alte opțiuni complexe.

Selecția de proiectare pentru diferite lungimi

Uneori, dorința pentru client este pur și simplu imposibil de implementat datorită lungimii foarte scăzută a marginii libere. Dar aceasta nu înseamnă că numai galbenelele lungi pot fi decorate cu desene neobișnuite.

Mic de statura

Dacă aplicați un design agresiv în acest caz și le decora toate degetele, manichiura nu va arata natural si concis. Durata scurtă impune anumite limitări. Acoperiți toate degetele cu un singur ton, și pentru proiectarea, lasa doar una (maxim două) nogot. Un astfel de accent va da prospețime și originalitate, dar manichiura nu va duce la allyapist supraîncărcată și.

Lung

Există în cazul în care pentru a transforma în jurul valorii de master cu experiență. În cazul în care, de asemenea, placa ta de unghii este destul de lung, atunci rămâne doar de a alege design vă place. Shellac cu un desen pe unghii lungi este potrivit pentru o ocazie speciala. Acesta poate fi o nunta, ziua de nastere sau de anul nou. În general, aceste cazuri, atunci când doriți să strălucească în toată splendoarea noastră. Dar pentru viața de zi cu zi, el poate fi inadecvat.

Deci, pe care le puteți purta în condiții de siguranță galbenelele lungi cu un desen cu un costum de afaceri, pentru a alege un design minimalist. Să fie nuiele de licitație și flori sub forma unui accent pe un singur deget.

Mijloc

„Golden mijloc“ – și într-adevăr este atât de. Pe de o parte, comandantul va ultimul loc pentru a desena un conceput. Pe de altă parte, lungimea modestă nu va aluzie la inadecvarea manichiură în general.

Citește mai mult  Crystal crumb: Caracteristici și opțiuni pentru crearea unui design de manichiură

Opțiuni de proiectare

freesties moderne fashionista alege designul pentru galbenelele pe cont propriu gust. Desigur, există anumite tendințe aici, dar ele sunt mult mai recomandabile, și nu este deloc necesar să le urmeze în toate. Arată propria imaginație și nu-ți fie frică să realizeze Conceput.

desene Cärti

Cât de des solemnitate specială a cazului, vreau să subliniez mai multe detalii. La urma urmei, de aceea ne-am decora casa noastră cu diverse ghirlande și jucării pentru noul an, iar pe ziua de naștere am umfla multe baloane. Manichiura, de asemenea, poate sublinia atitudinea și de a crea un ideal imagine neobișnuită pentru timpul.

 • Anul Nou. Din copilărie, suntem în așteptare pentru această vacanță. Atunci când se efectuează o manichiură, vă puteți da libertate completă și decora Nobs de diferite strasuri, sclipici și modele tematice. La urma urmei, în Anul Nou totul ar trebui să strălucească și strălucire.

 • Zi de nastere. descriu Nu neapărat norul de baloane pe galbenele sau de a scrie o cifră care indică vârsta (acest lucru este mai bine, într-adevăr să nu facă). Manichiura trebuie mai întâi corespund imaginii. O rochie eleganta va sublinia dantelă imponderabilitate pe unghii, și strălucească în ochii se vor reflecta in manichiura sub forma de pietre.

 • Halloween. În ciuda faptului că această vacanță și tradiția de a sărbători el a venit la noi din Occident, în Rusia de azi a devenit destul de popular. Da, și de ce să nu fie un pic copii, sprijin bal mascat tematic. În manichiura, puteți utiliza culori întunecate destul de saturate și complet desene neașteptate, care seamănă cu imagini de groază.

 • Nautic. Mai ales această manichiură va fi relevante in vara, atunci când poate sprijini plămânul ansamblu sundhan într-un stil identic. Puteți face, de asemenea, un șelac cu modele de mare atunci când se planifică de recreere pe mare. Poate fi desene geometrice în alb-roșu-albastru tonuri (dungi, valuri) și scoici frumoase, ancore sau un minunat „vânt trandafir“.

 • Spaţiu. Pentru a crea un astfel de design-o, va fi necesară o anumită abilitate. Culoarea sa principală nu ar trebui să fie solide. Este mai bine pentru a crea un efect de ombre pulmonar sau iluminate (reglarea intensității luminoase) a anumitor zone. Pentru a obține rezultatul, puteți achiziționa un film special (sau un autocolant), pe care vor fi descrise corpurile și corpurile celeste. Dacă vă este frică să o exagerați cu un design atât de luminos, alegeți o manichiură de accent, unde desenul va fi prezent numai pe una sau două degete.
Citește mai mult  Cum și cât de repede cresc unghiile?

Desene volumetrice

Aceasta este o vedere separată a artei de unghii. Printre maeștrii sunt chiar deținute concursuri și concursuri speciale în crearea de desene și compoziții volumetrice pe unghii. Tăiați cea mai mică figură chiar și cea mai simplă floare nu este atât de ușoară.

Dar astăzi, chiar și acasă, puteți crea o capodoperă similară. Doar cumpărați doar un gol în magazin și atașați-l la unghii. Opțional, îl puteți picta în culoarea potrivită, adăugați strălucire sau pietre.

Geometrie

Liniile directe clare și combinațiile stricte de diferite forme geometrice arată foarte elegant. În același timp, ei se vor uita frumos la modul festiv și cu un costum casual.

Dacă nu sunteți sigur că puteți desena linii drepte clare, apoi utilizați tehnologia desenului pas cu pas cu bandă adezivă. Atașați segmentul (sau două, lăsând clearance-ul între ele) la unghia, acoperiți zona dorită. Scoateți banda și uscați desenul din lampă. Apoi, dacă este necesar, lipiți din nou panglica în direcția cea bună și continuați crearea modelului.

Animale de imprimare

Nu credeți că alegerea aici este limitată numai de petele de leopard și tigrin și de dungi. Nimeni nu vă interzice să descrieți aripa păsărilor exotice sau repetați peștele de pește strălucitor.

Flori extravagania

Florile au fost și vor fi întotdeauna relevante. Ei subliniază feminitatea și romanticitatea naturii. Poate fi atât foarte luminos, cât și foarte ușor și foarte ușor și discret.

Importanța selecției culorii de bază

  Trebuie avut în vedere faptul că, în mod diferit, desenul va arăta complet diferit. De exemplu, culori pastelate blând va crea un design de lumină și fără greutate, chiar dacă imaginea în sine este destul de mare și luminos. Dar pentru luminoase, de culoare închisă și tonuri de neon este mai bine pentru a alege un design minimalist, deoarece acestea se vor atrage atentia.

  Imagini de pe unghii este o modalitate de a diversifica manichiura. Mulți se tem de ei cred că vor fi nepotrivit cu un cod vestimentar strict. Dar un maestru bun va fi capabil de a alege această opțiune, care va fi destul de delicată și neobișnuite, în același timp,. Există o tendință de a decora doar una sau două nogot. Acest lucru vă permite să pună în aplicare chiar și designul cel mai curajos.

  Ideile de design de Anul Nou de cuie folosind un shellac în clipul video de mai jos.

  Evaluează articolul
  ( Încă nu există evaluări )
  Adaugă comentarii

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: