Idei pentru crearea unui elegant manichiură alb mat

Idei pentru crearea unui elegant manichiură alb mat

Unul dintre hiturile noului sezon Neil a devenit o manichiură mată de alb. Se pare că o decizie concisă nu poate surprinde moda modernă. Cu toate acestea, materialul acestui articol dovedește opusul.

Particularități

Culoarea albă este inclusă în paleta de vopsea neutră, fără a avea o culoare emoțională. Dar de îndată ce se adaugă contrastul minim, se schimbă și arată foarte diferit. În același timp, reaplicația facturii dă designului un anumit statut. Datorită acestui fapt, manichiura albă va decora orice imagine feminină.

Culoarea nu este legată de un anumit grup de vârstă, deși există situații în care este mai bine să evitați colorarea cu un lac alb. De exemplu, pentru că doamna vârstnică nu este cea mai de succes opțiune, deoarece va accentua fulgiul și vârsta înaintată.

În plus, culoarea albă nu se combină cu unele stiluri de stil. Dacă este potrivit în arcuri stricte și de birou, atunci pentru Gothika este puțin probabil.

Nuanțele formei

Culoarea albă cere pentru forma unghiilor, deoarece este capabil de a crea un efect de amestecare și de expansiune. Din acest motiv, este de dorit să se utilizeze pentru margini scurte, precum și aplatizată. Cu o lipsă de lungime și rotunjire a cuiului natural, va fi și mai mult modificată de placă pentru mai rău.

Pe unghii lungi, lacul alb arata grozav, ca pe unghiile de lungime medie, care este deosebit de modă astăzi. În ceea ce privește forma de margine, astăzi poate fi diferită. Idealul este considerat ovală, cu excepția că, sunt drepte relevante cu laturile ușor rotunjite și migdalați. Dacă vorbim despre stilles, atunci moda nu este încă eforturi să se întoarcă la ei, deoarece principalele sale tendințe sunt minimalism și dorința de naturalețe.

Ce se întâmplă?

Există mai multe soiuri de lac mat. Astăzi, în plus față de opțiunea tradițională, societățile comerciale sunt mulțumite de acoperiri de modă Matte cu efect textile. Acest lucru vă permite să bateți sezonalitatea designului la care caută moda modernă.

De exemplu, pentru vară puteți alege un lac cu textura Satin, pentru toamnă va fi o versiune relevantă cu o textura catifelată. Pentru celelalte două momente ale anului puteți achiziționa analogi sub piele de căprioară sau velveen.

Dacă nu există lacuri matte la domiciliu, se poate face independent. Pentru a face acest lucru, puteți acoperi unghiile lucioase cu un strat de efect marcat cu un efect mat. Când se usucă într-un dispozitiv special de manichiură, stratul de acoperire în acest moment va deveni mat. Dacă nu există nici un finisaj, puteți utiliza pulberi speciale pentru a vă ajuta să recreați un efect de catifea sau chiar simțită.

Citește mai mult  Caracteristicile designului turcoazului francez pe unghii

Elementele de bază ale designului

Matt White Manicure astăzi poate fi cea mai diversă. Cu toate acestea, astfel încât el nu strigă despre el însuși, dar a terminat nobil arcul de sex feminin, trebuie să ia în considerare unele reguli.

 • Când adăugați la culoarea albă sau în contrast neutru, baza albă ar trebui să domine.
 • Nu supraîncărcați culoarea principală a mai mult de două tonuri de contrast.
 • Culoarea implică sensibilitate, deci trebuie să gândiți cu atenție prin orice decor și subiectul său.

 • Nu puteți decorați toate cele 10 unghii în același mod, dacă doriți să decorați o bază monofonică.
 • Nu clonează modelul pe unghii de accent, de la acest design pierde statutul.
 • Este nedorit să folosiți mai multe specii de decor simultan. În loc de un sentiment de gust subțire, puteți obține designul pe o eșec la modă.

Astfel încât manichiura să arate frumos și a vorbit despre rafinamentul unei femei, trebuie să-i dați expresivitate. Desigur, o manichiură mată laconică a unui tip clasic sau o colorare monotonă simplă a unghiilor. Cu toate acestea, chiar și două accente în aceleași francezi sunt capabili să-i dea ușurință și o anumită aerisire.

Și dacă decorați unghiile cu dantelă, care este în mod special la modă astăzi, atunci un astfel de design va fi capabil să decoreze imaginea mirelui.

Nu interferați complet toate unghiile. Acest lucru vă va permite să faceți ceva special, deoarece combinația de diferite tehnici de astăzi este considerată una dintre cele mai bune modalități de a obține un design ideal. Pentru accente, puteți lăsa două unghii pe fiecare mână sau puteți crea opțiuni de design în diverse tehnici, urmând rolul de dominant în ele în vopsele mată albă.

Citește mai mult  Crearea monogramelor pe unghii: pasul de instruire și recomandările utile

Opțiuni de modă

Lacul de culoare mată arată excelent în contrast cu lucioasă. Astăzi, jocul de contraste este una dintre tendințele lui Neil-sezon. La modă pentru a desena pe un pigment lucios mat, subțire și dantelă. În plus, aceste modele pot fi stropite cu o pulbere specială de manichiură sau cu zahăr. Datorită acestui fapt, chiar și cel mai concis design de unghii este transformat semnificativ.

Culoarea albă este perfect combinată cu gri deschis, argint și negru. Adăugarea de contraste neutre vă permite să schimbați percepția manichiului și să faceți note la adresa necesară.

De exemplu, argintul poate fi notat de un franc zâmbet sau o gaură a manichiurii lunii. Pigmentul negru este bun pentru crearea unor modele geometrice sau ornamente etnice – în special la modă până la data decorării unghiilor accente.

Puteți pur și simplu să puteți picta unghiile cu lac mată albă și pe unul sau două dintre cele zece degete pentru a desemna zona cuticulei. Pietrele fine sunt excelente pentru accentul ei. În același timp, manipularea unui franceză inversată poate fi nu numai tradițională, ci și asimetrică.

Puneți pietrele pe alte unghii necesare doze. Dacă designul a evidențiat deja zona cuticulei, mai mult de unul sau două pietre nu sunt necesare la următorul unghie, altfel manichiura riscă pierderea statutului și rafinamentul.

Decor

Decorarea unghiilor albe cu o bază mată cu elemente decorative diferite.

Astăzi, industria Neil oferă câteva fonduri care vor permite note speciale în design:

 • Kamifubuki+
 • Pictura de artă+
 • Autocolante+

 • Sticking+
 • Pulbere acrilică+

 • lăţime+
 • Bandă de folie+
 • Manichiura Nisip.

Fiecare tip de decor se distinge prin starea de spirit cu designul Satems. De exemplu, uterul poate da un efect de unghii de accent alb pe bază de zăpadă, care astăzi este considerat ultramodic. Cu ajutorul pulberii creează cifre de relief, datorită faptului că manichiura dobândește o primă specială și un efect extraordinar.

Citește mai mult  Eșantion și design de manichiură elegantă cu puncte

În ceea ce privește desenul manual, desenele de modă de astăzi sunt:

 • Modele geometrice+
 • Motive florale și legume+
 • Compoziții pentru două sau trei unghii+

 • Stripes și muta+
 • Sigiliile mei și alte atribute de marshmallow+
 • Baddes Panda cu frunze de bambus+
 • Verticale de argint+

 • Yin Yang+
 • Tricotați modele de cocoș cu panglici+
 • Inimi, păianjeni cu cobwebs+
 • O varietate de dantelă și monogramă.

Una dintre noutățile moderne ale manichiurii Matte albe a fost loggardul. Logo-uri, lovituri de case la modă pe unghiile de culoare albă arată supersonal și clar. Și dacă se adaugă gelul de argint sau negru, se pare că acest design, mai ales starea de stare.

Astfel încât manichiura era expresivă, suficientă pentru un cui de accent pe fiecare mână. Pentru a obține rezultatul perfect, utilizați autocolantul finit sau designul de tragere profesional cu o perie subțire.

Tehnica exactă este o altă treime din sezon, datorită căreia puteți înnora o manichiură albă. Ea denotă godeurile, zona cuticulei, zâmbet, masca articulațiile a două lacuri de contrast pe un cui de accent. Utilizați pentru aceste puncte cu diferite duze. Arătați elegant model carcasă creat de culorile pastelate și argintul pe un fundal de accent mat alb.

Cum se face o manichiură folosind o acoperire mată albă, uitați-vă în următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: