Manichiura franceză bej și nuante de lapte

Manichiura franceză bej și nuante de lapte

Manichiura franceză, care a apărut peste 30 de ani în urmă în America, demult a cucerit inimile multor fashioniste. Această metodă de proiectare a unghiilor este simplă, dar o modalitate insanent elegantă de a adăuga imaginea dvs.

Manichiura franceză este potrivită pentru șosetele de zi cu zi (pentru muncă și studiu) și pentru ieșirile festive. În plus, acest design nu va fi niciodată motivul vederilor oblice ale comentariilor de trecători sau nemulțumiți ale șefului – este destul de elegant, calm și negros.

În ciuda faptului că astăzi există un număr mare de interpretări ale acestui design (în special, folosind culori strălucitoare și nuanțe contrastante), versiunea clasică în culorile bej ocupă încă o poziție de lider.

Istoria originii

Manichiura franceză, cum îi cunoaștem astăzi, a apărut acum 35 de ani în SUA. Inspitrul său ideologic a fost Jeff Pink – fondatorul și proprietarul uneia dintre companiile populare angajate în producția de lacuri și alte mijloace pentru manichiură.

Când unul dintre prietenii (și part-time și regizorul) sa plâns de JEF că în timpul procesului de fotografiere trebuie să faci opriri frecvente pentru a controla manichiura actorilor, roz a prins focul de a crea o manichiură care ar fi subliniază cea mai mare parte frumusețea naturală a unghiilor și nu se grăbea în ochi.

Deci, a existat deja o franceză tradițională.

Opțiunea clasică

Bej sau lapte Frenc pe unghii este o versiune clasică a executării acestei manichiură.

Deci, de obicei o placă de unghii (și anume: partea sa principală) este acoperită cu o culoare transparentă sau o nuanță de paletă de culori pastel (bej, lapte sau roz deschis).

Citește mai mult  Cum să faci și marmură & manichiura gel-lac?

După aceea, pe vârful cuiului, ei aplică o bandă de alb (manual sau folosind un șablon). În mod tradițional, această linie poate fi directă sau poate lua forma semilinei.

Cui se va potrivi?

Manichiura franceză în culori calme pastelate se va potrivi fiecărei fashionista. Se combină cu orice stil de îmbrăcăminte, fete adecvate și femei de orice vârstă, profesie și stil de viață.

Apelarea acestei metode de proiectare a unghiilor nu este de a da luminozitate sau contrast, să nu deveniți un accent de culoare al imaginii dvs., dar faceți unghiile mai bine îngrijite și îngrijite.

Un plus de plus în acest sens este faptul că, spre deosebire de diferite soluții complexe de proiectare, Frenc poate fi făcut independent la domiciliu, fără a recurge la ajutorul maeștrilor profesioniști ai serviciului de unghii și care nu se adresează saloanelor de înfrumusețare.

O varietate de palete

Bineînțeles, când vine vorba de culori pastelate, în primul rând de referință la tonuri de bej sau lapte. Cu toate acestea, alte culori pot fi aplicate la aplicarea franceză elegantă. Acest lucru poate fi atribuit:

  • roz deschis+
  • Nud+

  • Bej cu un galben mic+
  • maro deschis+
  • pudra.

În plus, puteți experimenta dvs. și inventați noi opțiuni.

Schimbare de flori

Dacă doriți să vă reîmprospătați ușor imaginea, sau obosit de limba franceză clasică, dar în același timp nu doriți să recurgeți la orice opțiuni cardinale și prea mari, încercați să schimbați culorile în locuri sau să utilizați mai multe nuanțe de lapte simultan.

Deci, puteți picta placa principală de unghii în culoarea roz-roz, iar linia superioară aplică o acoperire nudă (alte combinații sunt posibile).

Citește mai mult  Caracteristici și gel de paleta de culori lacuri Klio Professional

Astfel încât să vă divergeți Franța standard utilizând toate aceleași palete de culori neutre lapte.

Sfat util

Pentru ca carcasele dvs. bej să pară atractiv, Profitați de consilii simple.

  • Înainte de a aplica manichiura proaspătă, scapă de rămășițele vechiului lac și să vă pregătiți mâinile. Deci, este util să faceți o mască pentru mâini sau să aplicați crema, ar trebui să faceți și manichiura tăiată și să vă ocupați de cuticula.
  • Important! Între sesiunile de manichiură trebuie să ia pauze. O dată pe lună, renunțați la aplicarea lacului și faceți doar manichiura tivita. Astfel încât placa de unghii va fi capabilă să se „relaxeze”.
  • După ce manichiura franceză de pe unghiile dvs. se conduce complet, acoperiți-o cu un strat final suplimentar de fixare a substanței. Deci, designul dvs. va râde mult mai mult.

Mai precis cum să faci o manichiură franceză la domiciliu, să învețe din următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Narcisa Raescu

Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: