Nunta manichiura franceza

Nunta manichiura franceza

În ziua nunții nu există lucruri cele mai mici, în această zi fiecare detaliu are o importanță deosebită. Un astfel de lucru obișnuit pentru fiecare fată, ca o manichiură în această zi, ia poziții avansate, deoarece mâinile decorate cu inele de nuntă vor fi cu siguranță în lumina reflectoarelor. Merită să luăm în considerare cum să alegeți designul perfect al manichiurii, astfel încât el să nu iasă din imaginea generală a mirelui, ci doar la stresat și decorat. În mod surprinzător, dar, în acest sens, o zi luminată de venituri vine cu o manichiură franceză clasică fără precedent, blândă și discretă, este ideală pentru mireasă în toate privințele.

Avantaje și dezavantaje

Manichiura franceză pentru o nuntă este o opțiune bună în toate privințele. Există următoarele motive pentru care merită să alegeți un astfel de design de decorațiuni de marigold:

 • Manichiura franceză în tendință – Orice moda de moda știe că manichiura franceză este una dintre cele mai populare tipuri de manichiură de mai mulți ani, iar experții de modă cu încredere sugerează că această tendință va exista încă câțiva ani+
 • Manichiura franceză clasică poate fi efectuată pe gălbenele de orice lungime și formă+
 • Până în prezent, există o mare varietate de modalități de a decora manichiura franceză clasică, o face mai plină de viață și mai interesantă+

 • Manichiura de nunta prietenoasă, spre deosebire de franc practic, este rău, deoarece a doua zi el va fi inadecvat, iar cu manichiura franceză puteți merge în siguranță la luna de miere sau reveniți la serviciu, iar în oricare dintre aceste situații va fi potrivit+
 • Manicura franceză ordonată va trebui să guste la toate vârstele: de la bunicii mai în vârstă, la fetele adolescente, astfel încât această opțiune este bună în cazul prezenței unui număr mare de sărbători sofisticate de nuntă ale oaspeților.

Este dificil să găsești minusuri în manichiura de design mireasă. Se poate observa numai că o astfel de manichiură poate fuzișa ușor cu rochia de nuntă din fotografii, dar depinde de metoda de execuție și de lungimea unghiilor. Această problemă va fi ajutată pentru a rezolva imaginile mâinilor de nou-născuți pe fundalul buchetului de nuntă.

Vizualizări

Până în prezent, un master de manichiură poate oferi mai multe tipuri de manichiură franceză.

 • Manicure franceză clasică – Placă de unghii de culoare naturală cu vârful alb de unghii.
 • Reverse Franch, cunoscut sub numele de „Lunny”. Acest design este efectuat puțin diferit decât clasic. Pe marigul pictat într-o culoare naturală, o gaură este turnată, situată la rădăcina cuiului. Acest design a rupt rapid în urmă cu câțiva ani, iar astăzi el încă arată ca o noutate neobișnuită, așa că este relevant.
 • Combinat sau manichiură franceză sofisticate. Aceasta este o variantă de manichiura clasica sau lunar, decorat cu o varietate de tehnici și materiale. Ca o regulă, mireasa alege acest manichiura special, din moment ce face nogot mai vizibile și mai interesant.
Citește mai mult  Manichiura roz: romantism si rafinament

Idei Amestec de flori

Clasic manichiură franceză nu oferă nici o intervenție de culoare. Rochia de mireasa miresei, alb și nevinovat, de asemenea, nu prea mult nevoie de o anumită varietate de culori, dar, recent, tradiția a intrat în moda nunta, pentru a uni toate celebrarea unei singure teme de culoare. Deci, este necesar să respecte codul vestimentar de oaspeți, decorarea sălii în culoarea dorită, selecția de buchet și accesorii într-un anumit subiect. În această situație, puteți decora manichiura franceză clasică, adăugând o mică vopsea în ea. Nunta în culoarea smarald și culoarea Marsala recent populare și nu cu mult timp în urmă la vârful popularității au fost „purpuriu” și „albastru” nunți.

Puteți adăuga vopsele în manichiura franceză clasică, concentrându-se pe paleta de culori a buchetului de mireasă.

Diluarea unui clasic strict, este important să conștientizați cu adevărat cadrul, și anume:

 • Nu trebuie să utilizați mai multe culori – va simplifica manichiura, o va face ieftină și inadecvată+
 • Nu ar trebui să fie desene prea luminoase cu culoarea selectată, deoarece totul ar trebui să fie cât mai blând posibil, deoarece desenul prea luminos se va grăbi în ochi, de a distrage atenția din întreaga imagine a mirelui și se va arăta ridicol.

Opțiuni de proiectare

Opțiuni de design de nunta bazate pe manichiura franceza mare set. Este greu de spus care arată cel mai adecvat sau mai popular printre mireasă.

 • Recent, popularitatea mare a dobândit Matte Frenc. Această opțiune este potrivită exclusiv la manichiura franceză clasică. Arată natural, creează un sentiment de mânere bine îngrijite, îngrijite. Această opțiune de manichiură se va potrivi proprietarilor de natură cea mai conservatoare, deoarece puțini oameni doresc să aibă unghii naturale în ziua nunții. Cu toate acestea, proprietarii acestei opțiuni sunt fete cu cel mai sofisticat gust al doamnei engleze.

 • Pietre, paiete, paiete, sticlă spartă – Acestea sunt toate materialele care arată perfect la manichiura solemnă. Făcând o alegere în favoarea decorațiilor unghiilor cu materiale atât de luminoase, atrăgătoare, adesea mari, merită să luăm în considerare un mic secret: unghiile mai scurte, cele mai mici și cele mai mici ar trebui să fie decorațiuni. Pietrele mari pe unghiile scurte vor arăta nu numai ridicol, ci și ieftine și vulgare.
Citește mai mult  Geometria pe unghii: Opțiuni pentru design elegant și modalități de ao crea

 • Manichiura franceză cu model de dantelă – Acesta este unul dintre cele mai favorabile modele. Lace pe gălbenele vor continua tema dantelă pe rochie și soarta. Un astfel de design va arăta întotdeauna incredibil de blând și aer. Modelul de dantelă poate umple ca un vârf de unghii, înlocuind colorarea solidă cu alb și pentru a fi o continuare.

 • Desenul pe gălbenele – Aceasta este una dintre cele mai vechi tehnici cunoscute de maeștrii de manichiură, dar astăzi această tehnică sa dezvoltat la un nou nivel: meșteșugarii trag nu numai perii, ci și cu pene speciale, vopsele și chiar mașini de avion pentru desenul unghiilor.

 • Există o altă versiune admisă a francului de nuntă – aceasta este Design de gălbenele cu mângâiere. Alegerea acestui tip de decorare de marigold, merită să ne amintim că modelul nu ar trebui să fie prea mare. Este suficient să decoreze numai gălbenele de degete anonime cu culori elegante, de aer – va face o manichiură de nuntă într-unic și accentuează unicitatea și importanța degetelor fără nume în această zi, pentru că va fi pus pe un inel prețuit. Este imposibil să spunem că modelul este o versiune populară a designului unghiilor, dintr-un anumit motiv moda sa hrănit cu ea, dar ziua nunții este o vacanță de tineri și mireasa poate fi puțin „nu în tendință”, dacă ea vrea.

Subtilități de execuție

Fiecare mireasă are dreptul de a rezolva independent – faceți o manichiură sau de încredere în profesioniști. Cu toate acestea, având în vedere sarcina organizării unei sărbători care cade pe umerii de nou-născuți, vivacitatea zilei, limitările în timp – este mai bine să aveți încredere în această sarcină către Maestru, un profesionist de manichiură.

Pentru ca Franța de Nunta să fie perfectă – este necesar să se specifice cu maestrul astfel de momente: dacă vor fi unghiile de lungime naturală a mirelui sau trebuie să se construiască, merită să încercați mai multe forme diferite și să alegeți cele mai potrivite, decide cu privire la design.

Având în vedere toate acestea, merită să facem o versiune „Trial” a manichiurii, să ia în considerare mai multe opțiuni de proiectare și să aleagă cele mai plăcute. Printre altele, manichiura de probă va contribui la înțelegerea a ceea ce este calitatea materialelor din expertul selectat, cât timp este păstrată acoperirea, ce fel de pricepere a maestrului și este aranjat de mireasă.

Citește mai mult  Design manichiură în stil spațiu

Cel mai bine este să alegeți un master dovedit cu o experiență extinsă și recenzii bune. Dacă totuși nu există încredere totală în calificarea expertului, merită acordată atenție acestor indicatori ai nivelului de calificare ca:

 • Un bun maestru folosește numai materiale de înaltă calitate, de regulă, este destul de faimos înseamnă mijloace și lacuri+
 • Un maestru de manichiură foarte bun atrage Frenc, fără a recurge să ajute autocolante, forme și linii și să folosească doar o pensulă și să se concentreze pe propriul tău fler+
 • Linii efectuate de peria de masterat pe unghii trebuie să fie chiar și limpezi+

 • Cel mai credincios semn al unui maestru bun este o cuticula prelucrată anulată fără rafale și piese ascuțite+
 • Un maestru bun nu salvează lac de gel, fără un fel de unghii la fundația sa.

Important! Înscrieți-vă pentru nevoile de manichiură pe zi, precedând ziua celebrării. A făcut manichiura prea timpurie poate avea timp să crească, să stea afară sau să se rupă, iar în ziua nunții nu va mai fi timp.

Exemple frumoase pentru inspirație

Fanii clasicilor stricți vor trebui să facă franc clasic, doar ușor abaterea de la canon. Deci, foarte ușor și neobișnuit la designul francului, în care marginea albă a unghiului se rotește ușor și intră într-o inimă. Foarte original va arăta ușor îndreptat în centrul părții albe, din care este ramificată o altă „linie” de culoare albă. Acest lucru extinde vizual marigoldul, face designul mai ușor și aerul. De asemenea, puteți desena câteva benzi intersectate pe partea de sus a limbii franceze clasice, care sunt formate laturi subțiri, elegante. Aici nu putem lipi câteva pietricele mici.

Ventilatoarele de dantelă, cel mai probabil, este extrem de dificil să alegeți designul adecvat, deoarece variantele de modele de dantelă sunt multe: Lace poate continua limba franceză clasică, poate înlocui partea albă a manichiurii franceze pe unghii, ele pot fi decorate cu ambele și toate gălbenele imediat. Va fi potrivit să arătați o manichiură cu motive florale. Tender, aer, flori albe pe unghii vor da imaginea mirelui de iluminat și romantismitate.

Pe secretele unei manichiură franceză perfectă va învăța din următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: