Este posibil să picteze în 11 ani și cum să o facă?

Este posibil să picteze în 11 ani și cum să o facă?

Marea majoritate a fetelor în 11 ani sunt deja interesați în produsele cosmetice. Desigur, puțini părinți fac posibilă pentru a picta la acea vârstă, dar unele opțiuni sigure pentru a oferi în continuare. In articol, ia în considerare caracteristicile alegerea produselor cosmetice pentru piele pentru copii, precum și idei de machiaj interesante pentru diferite ocazii.

De ce copiii sunt vopsite?

Deja în 3-4 ani fete vechi incep sa fie interesat de produsele cosmetice mamei și a procesului de mac. Ei sunt interesați să urmărească modul în care este pictat mama, cum devine mai frumos. Primele experimente începe la aproximativ aceeași vârstă. În timp ce părinții nu văd, fetele ar putea încerca să profite de ruj, umbre, pulbere. Acest lucru este firesc, pentru că viitoarea doamnă este în creștere.

Câțiva ani mai târziu, fetele doresc să aibă propriile lor produse cosmetice. Nu este în valoare de a preveni acest lucru, deoarece mulți producători produce medicamente sigure si hipoalergenice, care nu dăunează pielea copilului. Primele produse cosmetice pune precizia fata, care este incredibil de important la această vârstă. Fata învață să fie o femeie se încearcă în imagini noi. Copilul înțelege ceea ce trebuie să învețe să aibă grijă de piele, mâini, unghii.

in afara de asta, Primele produse cosmetice se închide fata cu mama ei chiar mai mult, pentru că mama ei învață la înțelepciunea artei frumuseții, arată că și cum să aplice modul în care se păstrează și ori elemente. Diferite tipuri de machiaj Permiteți fata să se simtă diferit, să vă vadă propriile avantaje și dezavantaje, să crească stima de sine.

Desigur, dacă un copil la vârsta de 11 ani nu prezintă interes pentru produse cosmetice, impunându-le. Timpul va trece, iar copilul însuși va acorda atenție modalităților de îmbunătățire a aspectului său.

Alegerea cosmeticelor

De regulă, primele fete cosmetice iau la mame sau surori senior. Cosmeticele adulte la copil nu se va potrivi și, prin urmare, este important să achiziționați cu promptitudine seturi adecvate pentru utilizarea copiilor. Perfect dovedit că producătorii ca „Disney”, Barbie, „Little Fairy”. În seturi de la aceste branduri puteți găsi următoarele mijloace:

 • balsam de buze+
 • Apă aromatică+
 • Gel de corp care conține paiete+
 • lac de unghii+
 • Umbra fără componente dăunătoare+
 • servetele umede+
 • Șampon, gel de duș, săpun+
 • pastă de dinţi.

De regulă, cosmeticele pentru copii au nuanțe deosebit de naturale: nud, piersic, roz. Aici, nu găsiți tonuri luminoase sau întunecate. Fondurile pentru copii se vor potrivi fetelor cu vârsta cuprinsă între 3 și 12 ani.

Dar există, de exemplu, cazuri și cazuri în care este încă necesar să profitați de produsele cosmetice pentru adulți, de exemplu, este necesar să aveți un eveniment sau o performanță importantă. Pe acest scor există, de asemenea, câteva sfaturi utile.

 • Uneori fetele la vârsta de 11 ani au acnee sau acnee, neregulile pielii, ceea ce indică o stropire în creștere și hormonală. În astfel de cazuri, se recomandă utilizarea unui Consil, dar trebuie să aibă cea mai ușoară textură și aplicată cu cel mai bun strat.
 • Pentru fete de 11 ani puteți folosi o pulbere de lumină zdrobită cu paiete.
 • Lacurile de unghii nu ar trebui să aibă în formaldehidă, dibutil ftalat. Umbrele nu pot conține parabeni.
 • Dacă aveți nevoie de un creion pentru ochi, este mai bine să alegeți o variantă gri, maro sau cenușă. Doar partea de sus pleoapelor.
 • În ceea ce privește carcasa, negrul este folosit extrem de rar. De preferință se poate administra o soluție maro, fum. idei colorate arata foarte original: albastru, albastru, violet, verde.
 • Ruj de buze ar trebui să aleagă tonuri delicate. Peach, nuanțe, roz moi corporale adecvate. Decât ruj luminos, mai în vârstă va fi o fată.

Cele mai bune opțiuni

Luați în considerare mai multe idei de machiaj pentru fete 11 ani.

Simplu

Aflați pentru a face cel mai ușor de machiaj copil poate și independent. De exemplu, multe fete doresc să picteze școală. Ar trebui să fie atent aici și amintiți-vă despre regulile. Cele mai multe instituții de învățământ au o reglementare strictă și nu permite studenților să meargă cu machiaj luminos, parul liber, unghiile vopsite în culori vii.

În clasa a 5, dacă doriți, puteți face următoarea opțiune de machiaj.

 1. Mai întâi de toate, de curățare a pielii. Chiar și cu o demă fără sudură, fata trebuie să înceapă să spală mijloacele moi de curățare adecvate de vârsta ei.
 2. Următoarea etapă (dacă este necesar) – consilier. În cazul în care un copil are dezavantaje ale dermei, ele pot fi ascunse cu ușurință. Consiller trebuie să aibă o consistență respirabil. Aplicați-o cu un strat subțire. Este important să rețineți că este mai bine să nu o utilizați zilnic. La această vârstă cu dezavantaje, este mai optimă pentru a face față plecării corecte.
 3. În continuare trebuie să acordați atenție sprâncenei. Ele sunt pieptene cu o perie moale. Dacă sprâncenele sunt neasculte, ele pot fi acoperite cu un strat subțire de gel transparent.
 4. Genele pentru a picta nu este necesar, dar le puteți piepita. Pentru o privire mai expresivă, li se recomandă să se răsucească cu pensete. Dacă tot doriți să faceți un ochi, puteți merge pe vârfurile genelor. După aceea, firele de păr din nou pietre.
 5. Buzele ar trebui să fie acoperite cu un balstru de balsam sau ușor transparent. Acest lucru va fi destul de suficient pentru a le da o specie blând și bine întreținute.

După cum se poate observa, școală machiaj pentru fata de 11 ani nu va fi dificultăți speciale. La această vârstă, este necesar doar pentru a sublinia frumusețea feței, iar mijloacele decorative nu sunt neapărat.

Pentru vacanta sau plimbări, puteți alege opțiunea de machiaj un pic hambar. Asigurați-fata poate sa se sau cu ajutorul mamei. Aflați mai ușor de învățat. Un astfel de machiaj va începe, de asemenea, cu curățare. Apoi, dacă este necesar, se aplică un consiler. Puteți evidenția ochii, ușor atins umbrele lor. Umbrele sunt recomandate pentru a alege luminoase, idei întunecate adăuga vârstă.

ton adecvat perla, gri deschis, albastru deschis, soluții piersic. Este important ca umbrele sau creion sunt blocate cu ochii. Rețineți că umbrele trebuie aplicate pe pleoape inferioare. În gene puteți merge pe jos maro sau de culoare într-un singur strat. cod de bare final – utilizarea de stralucire sau balsam. Dacă există o dorință, o persoană poate fi, de asemenea, acoperite cu cel mai bun strat de pulbere sclipitoare. Frumoasa meicap gata.

Cu o astfel de fată lumina si discret machiaj poate merge cu prietenii, vizita cercurile și secțiunile, du-te la vizita.

Festiv

În cazul în care un eveniment important este să fie nevoie, puteți face un luminos și meycap festiv. Principalul lucru este să nu exagerați, astfel încât să nu se obține o caricatură. O idee interesantă va fi următoarea opțiune de machiaj.

 1. Se aplică un grund pe fata (există opțiuni pentru copii), cu atenție și-l distribuie în toate zonele. Dacă aveți nevoie pentru a ascunde ceva, puteți aplica un consiler.
 2. Jucărie ciucure pufos pe obraji se aplică fard de obraz roz-deschis. Puteți utiliza un punct culminant. Surprinzător, dar acest element poate fi găsit în seturi de produse cosmetice pentru copii. Se va clarifica anumite zone faciale. Aplica-l cu o perie, într-o formă care seamănă cu un ventilator, în zona superioară a obrazului.
 3. Cu perie pufos pe umbrele pleoapei superioare suprapuse umbra de lumină. La cutelor este aplicat la cuplu tonurile nuanta mai inchisa, lucioasă. Vopsea peste cerneala cili, culoarea fetei se lasa alege.
 4. Final atingere – pieptănare și styling sprâncene. Buzele pot fi acoperite de un luciu transparent.

Recomandări

  Mai multe recomandări suplimentare vor fi exact de ajutor pentru cei care au fiice în vârstă de 10-11 ani.

  • Pielea copiilor nu pot fi creme încărcate. El porii înfunde. Același lucru se aplică pulbere. Puteți lua doar un anticearcan sau copii highlighter. Pulberea se aplică în cazuri extreme, lumină și friabil.
  • Ingrijirea adecvata – un moment obligatoriu, deoarece va fi capabil să elimine utilizarea anticearcan. Agentul lui Skin ar trebui să fie în fiecare fată. Este important ca acestea nu conțin alcool.
  • Chiar și în vacanță nu ar trebui să picteze un copil luminos. Cu cât este mai saturate de culoare make-up, cu atât mai mult se pare incomod se confruntă cu copii. Fata va avea în continuare timp pentru experimente, dar imaginea copiilor cu privire la imaginea copiilor nu va putea să se întoarcă.
  • Predarea fetei Art Aplicarea produselor cosmetice, achiziționarea de perii diferite. De la forma corectă a acestui obiect și grosimea acestuia depinde de naturalitatea machiajului.
  • Pentru o zi de naștere sau o petrecere tematică poate fi aplicată pe fața AquaGrim. Vopselele sunt absolut în siguranță aici, nu vor face rău.
  • Învățați fata la faptul că cosmeticele, chiar dacă este un simplu consilator, trebuie să vă spălați. Nu puteți să vă culc fără să vă simțiți.

  Exemple frumoase

  Pentru a vă imagina clar modul în care machiajul fetei arată ca 11 ani, vă puteți familiariza cu următoarele fotografii.

  • Ușor după-amiază pentru o plimbare, umbre ușoare gri nu atrag atenția, subliniază efectiv.

  • Machiaj efemer blând și strâns pentru o fetiță.

  • AquaGrim frumos pentru o petrecere de vacanță.

  • Ușor festiv make-up, completat de o coafura interesanta.

  • machiaj delicat pentru celebrare.

  Revizuirea produselor cosmetice, la vârsta de 11 A se vedea următorul videoclip.

  Evaluează articolul
  ( Încă nu există evaluări )
  Adaugă comentarii

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: