Este posibil să ierte trădare și cum să o facă?

Este posibil să ierte trădare și cum să o facă?

Trădarea persoanei iubite – întotdeauna o mare dramă personală, pentru a face față cu care se întâmplă destul de dificilă. Nimeni asigurat dintr-o astfel de situație: orice femeie și orice om ar putea să intre în descărcarea de soți înșelători. Conform statisticilor existente, în Rusia, cel puțin o dată și-a schimbat partenerul la 75% dintre bărbați și 25% din femei. Familiile foarte des se descompun tocmai din acest motiv. Dacă credeți că, nu taie o bârfă, apoi, în cele mai multe cazuri, un divorț și de separare pot fi prevenite. Dar pentru acest lucru va fi necesar pentru a face cele mai dificile – iartă-. Cum de a face acest lucru va fi discutat în acest articol.

Când trebuie să ierți?

Trădare trădare Runet. Circumstanțele și situațiile în care pot să apară un adulter, motivele de schimbare, comportamentul său înainte și după adevăr neplăcut se deschide, tipul de relație în această familie – toate acestea și mult mai mult în cele din urmă și va determina posibilitatea să ierte partener greșit. La urma urmei, puteți ierta trădarea și mulți au reușit să facă față cu succes. Există, de asemenea, o mulțime de cei care nu au mers, iar cei care nu au decis chiar să încerce.

Iertarea – lucrari interioare mari, silitor și de lucru pe etape, un semn de maturitate psihologică și „adulți“ ale omului. Mai greu ierta trădarea la o vârstă fragedă – fetele care au schimbat baieti, baieti care au schimbat fetele, din cauza vârstei tinere mai categoric, și, prin urmare, de multe ori relația este dureros de spargere, lăsând un prejudiciu în sufletul celui care a trădat. persoanele de varsta medie sunt mai ușor să ierte datorită experienței acumulate de viață, dar este imposibil să spunem că acestea sunt mai puțin suferință. La orice vârstă, în orice moment de tradeze – doare.

În primul rând, cel care a schimbat trebuie să se calmeze, încercați să luați o pauză și gândește-te bine de ce sa întâmplat, ce sa întâmplat greșelile sale și să înțeleagă dacă el vrea (ea) continuă să rămână cu această persoană.

Iar omul care a schimbat soția sa și o femeie care a aflat despre incorectitudinea soțul ei este la fel de greu pentru a experimenta această etapă. Dar este necesar, pentru că este ea – cheia în formarea unei decizii privind disponibilitatea de reconciliere.

Răspundeți la întrebare, ierta sau nu, ar trebui să numai omul însuși. Consilierii, în acest caz, nu sunt necesare și dăunătoare. Consilierii se vor baza numai pe experiența lor de viață, pe ideile lor, pe normele general acceptate, care departe de a satisface întotdeauna idei despre fericirea unei anumite persoane care a ajuns acum în necazuri. Imaginați-vă situația că un om se adresează prietenilor cu o întrebare, să-l ierte un grant pentru el. Cu o pondere foarte mare a riscului, ei vor răspunde la ceea ce nu se poate face, pentru că după aceea un soț înșelat va arata ca un podkin slab.

Are doresc să audă un om care de fapt legat de soția sa și vrea cu adevărat să păstreze relația? O femeie care cere sfaturi de la o mama sau prietena, de asemenea, riscuri pentru a obține un răspuns șablon care „toți oamenii sunt“ și trebuie să-l arunce și să trăiască pe. Și dacă ea iubește cu adevărat un partener și crede că pentru a stabili relații? Astfel, dacă trebuie să se consulte, atunci numai cu tine. Ascultă-ți inima, mintea, intuitia ta și de a acționa cu curaj.

În plus față de disponibilitatea interioară de a ierta, trebuie să ia în considerare opinia partenerului în sine. În cazul în care sala de clasă, după ce adevărul a revelat despre scopul lui „stânga“, și nu cred că cer scuze dacă el nu este în căutarea unui dialog, nu încearcă să explice, atunci cel mai probabil, Nu trageți pocăința de cancer. Poate că un partener a fost schimbat, în general, vrea să termine aceste relații.

În orice caz, conversația nu poate fi evitată. Dar începe numai atunci când sunt complet siguri că dialogul nu va fi monolog dvs. supărat și vorbire accusatory. Sarcina este de a asculta partenerul, si exprima opinia cu el și să decidă împreună ce să facă în continuare.

De obicei, un moment favorabil pentru o astfel de conversație un loc la câtva timp după descoperirea faptului de adulter. Amândoi trebuie să se calmeze și să decidă ce să facă în continuare.

Citește mai mult  Cum de a supraviețui un divorț cu soția mea?

Iertarea este permisă în toate cazurile, în cazul în care este permis de către o persoană pentru sine. Ea nu joacă rolurile, cât de mult timp un adulter a durat, cu care a schimbat un partener, ce metode a folosit pentru a conspira modul în care faptele revelat și dacă el a fost repetat. Nu este necesar să se ierte pentru el, dar pentru tine, pentru că este mult mai ușor să trăiești, dacă nu dețin infracțiune și rău, să nu mai vorbim de faptul că resentimentul este un sentiment puternic distructiv care este capabil de a provoca periculoase și dificil de boli -deeper într-un timp scurt. De exemplu, psihosomatică cancer profesioniști sunt adesea numite „boala oamenilor ofensate“. Gândiți-vă la petrecere a timpului liber.

Iertarea nu înseamnă întotdeauna se întoarce la familia. Chiar dacă vă decideți să termine relația cu soțul schimbat și de a trăi fără el (ea), încearcă să sincer, pentru suflet să ierte fostul partener, nu ezitați să-i spun despre asta când se dovedește.

Dacă există o dorință de a păstra familia, fără iertare, va fi imposibil, în general.

Viața de lângă infractorul se va transforma în iad pentru toți membrii familiei, iar căsătoria se va încheia în continuare cu un accident. Foarte adesea soții înșelate doriți să obțineți de la un psiholog sau psihoterapeut „Rețetă Ready“, cum să ierte. Nu există nici o astfel de rețetă. Nici o listă de ingrediente care trebuie adăugate într-o anumită sumă pentru a lucra ceea ce vrei. Există doar recomandări generale. Iertarea este întotdeauna mai ușor:

 • În cazul în care clasa sau co-directorul se repetă, cer iertare, este clar argumentat motivul pentru Adulter și nu mai repeta ca promit+
 • În cazul în care simțurile la partener, care a dus la o parte, au fost conservate, nu au uscat și cu mult înainte Adumer+
 • Dacă există ceva în comun și important pentru ambele – copii, hobby-uri generale, locul de muncă, obligațiile generale ale omului și responsabilitatea (de exemplu, pentru îngrijirea relativ vârstnici).

Cum de a supraviețui?

Supraviețui o perioadă dificilă și să facă față situației, să ia decizia corectă în ea, va ajuta la o înțelegere simplă că un cont, chiar nimeni în această lume este obligat să îndeplinească așteptările dumneavoastră. Este clar că doare, ofensiv, în suflet totul fierbe și boilitis, leagăne emoționale aruncă dorului la mânie, din dorința de a se răzbuna în milă, ofensat. Pentru a alinia trecutul lor emoțională în primele etape, psihologii de multe ori se recomanda pentru a face o trădare a unui partener, sub forma unui concediu. Am primit doar o singură dată – atunci când am aflat despre trădare. Toate celelalte greve aceasta, pe care le aplicați-te, continuă să se încălzească suferințele și durerea, le pare rău.

Iartă și să trăiască mai departe (cu acest om sau fără ea) va ajuta să înțeleagă esența proceselor care se întâmplă să vă.

 • La început va fi negare, în care o persoană refuză categoric să creadă în ceea ce sa întâmplat, atunci – protest. Aici și vor participa gândurile de răzbunare, este în acest stadiu că un om este mai puternic decât tot răul, insultă și durere.
 • apoi vine Adopţie – ofensat începe să înțeleagă că toate acestea este realist că se întâmplă, de fapt, și este cu el că este imposibil să radieze un eveniment, sa întâmplat și a devenit o parte a istoriei sale personale. Acesta a fost în etapa adoptării că decizia ar trebui să fie luate în considerare, de a ierta partenerilor și să se întoarcă la ea, iartă-l și lăsați sau alte opțiuni.

Orice s-au întâmplat, care evenimente nu urmează, există mai multe tehnici universale care vor ajuta la combaterea sindromului psihologic post-traumatic. Profitați de ei dacă vă decideți să rămâneți împreună cu infractorul, trăiți într-o singură familie. Asigurați-vă că pentru a încerca să le practice în cazul în care vă decideți să trăiască separat, cu noua ta viață.

Metodă pentru stabilirea controlului asupra emoțiilor

În timpul zilei, înarmat cu un creion și foaie de hârtie, contează cât de mult distructive și gânduri și emoții pozitive. Ei au crezut că ești un om nefericit, și nu au fost atât de norocos, m-am regret – o bifă în favoarea distrugerii, o rochie frumoasă a fost observat pe vecinul, admirat sufletul copilului ei – Plusik în favoarea pozitiv.

În cazul în care o jumătate de zi, negativ se va dovedi a fi de două ori mai mult, începe în mod conștient înlocuind propriile emoții la alte. Mi-am amintit de gradul de soțul meu (soția) – du-te la magazin și cumpără-ți un fleac plăcut, care va oferi cel puțin câteva minute de bună dispoziție.

Am vrut să regret – să ia un bilet la expozitia de pictura sau un concert și du-te să se alăture frumos.

Destul de ciudat, dar este arta care ajută în cele mai multe ori dificile, se schimbă gândurile oarecum oarecum, și, prin urmare, citesc, merg pe expoziție, de a face propriile lor și de ceas alte fotografii, trage-te, du-te la filme, teatru , la concerte ale artiștilor favoriți – vei avea nevoie și necesare.

Citește mai mult  Totul despre Misanthropach

Metoda de acțiune eficientă

Această metodă a propus fondatorul școlii de psihologie umanistă lui Avraam Masu. Acesta constă în înlocuirea gândirii negative și acțiuni distructive asupra pozitive. Principiul este: Pentru fiecare crezut negativ ar trebui să existe cel puțin două acțiuni constructive reale. Exemplu: l-a părut rău pentru mine, ea sa ridicat în picioare, în paralel, scârboși razbunare asupra cazului – vom ridica și du-te la părinți în vârstă, astfel încât înainte de voință, fără să mai aștepte pentru cererile, ajuta să facă o curățenie generală , iar pe drumul de intoarcere ne ajuta pensionari nefamiliare peste drum.

Sgoriezoi a vorbit despre partener a fost schimbat urât – stai în mod voluntar în jos pentru a învăța lecții cu un copil, iar apoi vom îndura gunoiul, și nu numai propria mea, dar, de asemenea, gunoiul de singur pensionar-vecinul, pentru că este greu să meargă pe scări în sus și în jos atunci când liftul nu funcționează. De obicei, după câteva săptămâni, fondul emoțional devine mai pozitiv, o persoană observă că starea lui sa îmbunătățit, jovialitatea și sentimentul de mulțumire de sine a apărut (am făcut atât de mult bine!), Situația traumatică începe să-și piardă relevanța și claritatea ei, sentimentul de durere, pierderea este tocit.

Metoda Schimbarii

Amintiți-vă cum ați admirat actrita teachless în fotografie în revista sau curajul unui prieten care a făcut recent un salt cu parașuta. Acum este momentul să luați tot ceea ce a fost amânat într-o cutie lungă. De data aceasta este să se înscrie la sala de sport și de a lupta o tigaie de bere (la bărbați) sau volum mare pe talie (la femei), de data aceasta pentru a merge și de a face ca parul coafura, vopsi, schimba garderoba, să ia un salt cu parașuta pe de Drepturile de a permite controlul avioanelor cu motor de lumină, în general, să facă ceea ce a dorit întotdeauna.

Acest lucru va contribui la schimbarea atenției situației traumatice pe noi, pozitive. Va crește stima de sine, deoarece noua coafură și blugi noi vor fi în mod necesar în fața ta și vizitarea sala de sport va beneficia, de asemenea, de sănătate și figură.

Metoda de verbalizare

Aceasta este metoda de a-și pronunța sentimentele. Ai nevoie de o persoană care te va încredere. El trebuie să fie un bun ascultator. LAAtunci când cele mai multe emoții intime și teribile sunt exprimate, pronunþaþi, își pierd proprietățile lor înfricoșătoare oarecum. Ei bine, în cazul în care o astfel de persoană a este vinovat de situația, în cazul în care se decide să ierte și în direct pe împreună. Dacă reușești să aplice metoda, relația în astfel de perechi devine chiar mai bine decât înainte de Adulter, pentru că soții sunt în cele din urmă încep să înțeleagă sentimentele celuilalt, se apropie unul de altul.

Dacă metoda cu un partener nu funcționează, sau ești o persoană foarte secretos, încercați să vorbesc cu un necunoscut – un psiholog, un tren de cabluri, un om aleatoriu călător. De multe ori, este tocmai astfel de întâlniri care ne ajută să verbalizeze alarmele și gândurile negative.

Cum de a preveni repetarea situației?

Și aici, nimeni nu poate da nici o garanție că clasificatorul nu va merge din nou în căutarea unui sentiment ascuțit „la partea“. Aproape că nu depinde de tine, dar depinde mai mult de ceea ce el crede despre fapta lui însuși, care se ghicit. Sincere pocăință și rușine să crească probabilitatea ca situația nu se va întâmpla din nou. Încercările de a justifica și parțial transferul de responsabilitate pentru Adulther pe al doilea partener ( „Ei bine, de asemenea, sunteți de vină“ sau „Te-ai înșelat“) înseamnă că o persoană justifică parțial propriile sale acțiuni și, în cazul în care aceasta ar putea foarte bine le repeta.

Este clar că, după stabilirea motivelor, trădarea va trebui să relații corecte. Și am să o fac din nou.

 • În cazul în care partenerul a decis cu privire la relația pe partea din cauza nemulțumirea față de relațiile sexuale, este necesar să se diversifice viața sa intimă, încercați să-l facă bogat și regulat.
 • Dacă motivul pentru care a fost atins într-un mod aleatoriu de un cap beat – aveți nevoie pentru a evita situațiile în care provocarea va vizita părți.
 • Dacă motivele se plimbau în nemulțumire față de relația dintre soțul ei și soția, ar trebui să lucreze în această direcție, să găsească mai multe interese comune, mai des petreceți timp împreună.

Este foarte important ca nu ne-am transformat în trădare pentru a deveni un dictator care va controla în mod constant partenerul, să nu-i dea pasul fără permisiune și raportul detaliat despre unde și de ce a mers.

Nici un sistem de control nu a împiedicat niciodată adulterul. Dacă partenerul decide să înceapă următoarea intrigă „pe partea”, nu va fi capabilă să o păstreze, doar el, știind suspiciunea soțului (soțului), va fi foarte atent și foarte secret.

Citește mai mult  Caracteristici de tip mixt de caracter sanguin coleric

Dacă iertați partenerul cu intenția de a trăi cu el, trebuie să aveți încredere. Numai încrederea responsabilă de iertare va contribui la crearea unei situații psihologice normale în familie. Nu va fi nici o încredere – nu va exista nici o familie. De fapt, oamenii, desigur, poate rămâne soț și soție, dar viața într-o astfel de familie se va asemăna cu thriller-ul și copii (ca, cu toate acestea, și adulți), într-o astfel de familie rămâne doar să simpatizeze.

Sfaturi pentru psiholog

Nimeni nu te face să accepți asta sau această decizie. Este doar a ta și responsabilitatea pentru ea – pe tine. Chiar dacă o persoană înțelege toată nevoia de a ierta, iubeste copiii foarte mult, aș dori să salveze familia foarte mult, dar totul în interiorul celui gândit să trăiască cu un trădător, în pat cu el în pat, împărtășesc cu el unul acoperiș deasupra capului cu el, atunci nu aveți nevoie în numele unor idealuri înalte și sacrifice viața și sănătatea mintală. O astfel de viață poate duce la tragedie sau la o secție separată la un spital de psihiatrie. Concediu fără indiferent, fără regrete, salvează-te și copiii tăi, pentru că în cele din urmă pentru toate acest divorț va fi o binecuvântare.

Dacă decideți să ierți, amintiți-vă că, în a doua zi, pentru nici o lună, nimeni nu pentru anul acesta nu va funcționa. Procesul poate întinde pentru o lungă perioadă de timp. Este important să ne imaginăm exact ceea ce te duci la această cale dificilă – iubirea adevărată pentru partener, dorința de a-l ajute și pentru el însuși, dorința de a copiilor minori ridică împreună. Firește, aceste dorințe trebuie să fie reciproc.

Oricare ar fi decizia inițială, psihologii recomandă să adere la unele recomandări.

 • Nu folosiți faptul de trădare ca armă împotriva infractorului în viitor, nu-mi amintesc această poveste. Nu cere ceva, referindu-se la iertare generos. Nu-l vina dupa ce am iertat.
 • Nu vorbi despre ce sa întâmplat cu rude sau prieteni, pentru că, astfel, va forma o imagine negativa a partenerului tau.
 • Nu striga, nu insulta adăpostul, nu-l umilească, nu-l forțeze să umilească în fața ta. În situația Adultra, este foarte important să se mențină respectul omului pentru el, pentru el însuși, pentru a păstra respectul pentru tine.

 • Nu turnați alcoolul de munte și nu răzbunare Identic. Aceasta nu ajuta la rezolvarea problemei, ci doar o face chiar mai confuz, nervos și urât.
 • Nu răzbunarea infractorului, nu încerca să strice relația sa cu copiii comuni, nu atârnă „etichete“.
 • apăra dreptul de a cutezător fericire – cu acest om sau fără ea. Nu manipula.
 • Încearcă să păstreze demnitatea, indiferent cât de greu este. Nu te duce în jos la lupte, mesh expresii, scene urâte.

Supraviețui trădare deși este dificil, dar încă mai poți, ar exista o dorință.

DESPRE ÎȘI DESPRE IMPORTANTE complementul FORMEAZĂ PENTRU PARTID, ONOUNG SCHIMBAT, nu a crezut ca PERSONNESS CE FORMAYS – Aceasta este o indulgenta pe tot parcursul vieții care eliberează-l păcatele câțiva ani înainte. Dacă începeți o viață nouă, să evite a face erori vechi în ea – nu apă fostul sau fostul noroi verbal înainte de noul iubit, nu retell circumstanțele despărțirii dvs.

Este important să fie deschis tuturor noi, nu pe aproape ghinionul, nu limitează cercul de comunicare, nu se încadrează în neîncredere cronică pentru toți reprezentanții sexului opus. Noua reuniune nu poate fi în jurul valorii de colț. Este posibil ca ei care te-ai aștepta toată viața mea a fost, pur și simplu până când nu este ghicitul. Principiul de bază al „tot ceea ce se face, pentru mai bine“ chiar funcționează bine.

Este necesar să se ierte trădare sau nu, uite în clipul video de mai jos.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: