Machiaj fara machiaj: ce este și cum să facă?

Machiaj fara machiaj: ce este și cum să facă?

Machiaj fără machiaj este tendința din ultimii ani. Acesta nu este folosit pentru a schimba aspectul fetei, dar pentru a sublinia frumusețea ei naturală.

Ce este și cine se va potrivi?

machiaj natural este potrivit pentru tinerele fete și femei mature. Se pare natural și frumos. Particularitatea unei astfel de makeboard este că acesta utilizează o cantitate suficient de mare de fonduri pentru a crea, dar aspectul pielii absolut curat. Prin urmare, se pare că fata tocmai spălată.

Un astfel de machiaj este adecvat în orice situație. Este posibil să fie mai ușor de lucru într-un mod similar și pentru o plimbare cu prietenii și la o întâlnire cu cea iubită. Dacă se dorește, imaginea în orice moment poate fi mai luminos folosind ruj frumos.

Din cauza popularității unui astfel de machiaj, există un număr mare de produse cosmetice adecvate. Ele sunt ușoare, ușoare și nu creează efectul de mască pe față. Alegeți ceva potrivit pentru dvs.. Poate o fată cu orice tip de aspect. Produsele potrivite sunt vândute în toate magazinele cosmetice.

De asemenea, merită remarcat faptul că este posibil să pictați în acest fel la orice vârstă. Fetele tinere Acest tip de machiaj vă permite să vă subliniați frumusețea naturală.

Dar femeile mature se confruntă în acest mod să arate mai tânăr.

Alegerea nuanțelor

Pentru a crea un astfel de machiaj natural a folosit o mică paletă de culori. Remediu tonal, corector și pulbere ridicată. Nuanțele pastelate de umbre sau ruj sunt folosite pentru a se concentra pe ochi sau buze. Când alegeți produsele cosmetice în valoare de caracteristicile aspectului lor.

artiști machiaj împărtășesc toți oamenii pentru patru culori principale.

 • Iarnă. Femei cu o astfel de piele de porțelan de culoare. Cele mai multe dintre ele – brunete. Dar există, de asemenea, blonde cu astfel de caracteristici de aspect. Ochii în frumusețile de iarnă sunt, de obicei, albastru sau albastru închis. Pulbere ușoară Pulbere, fete potrivite cu o astfel de culoare. Umbrele ușoare perlele sunt de obicei aplicate la ochi. Sprancenele si genele pentru fete aceste fete sunt, de obicei întuneric. Prin urmare, acestea sunt carcase negre potrivite și creioane pentru sprâncene. Buzele in astfel de femei sunt destul de luminoase ei înșiși. Deci, tot ce are nevoie este balsam transparent sau strălucire.

  • Vară. Tânăra doamnă cu o astfel de culoare poate fi găsită în păr blond. Ei au un luminos sau ușor de roz. Ochii acestor fete pot fi gri-albastru, maro-verde sau măslin. Oamenii tonali cu o astfel de culoare aleg o lumină ușoară și ușoară. Pentru a sublinia frumusețea ochilor, ei folosesc creioane și nuanțe de maro deschis sau maro închis. Buzele de fată de obicei vopsea ruj sau sclipici cu particule de perle. Le face mai plumb.

  • Toamnă. Fetele cu această colorare au păr roșu sau maro, ochi verde sau maro și piele ușoară. În sezonul cald, pistruiul de aur apar pe piele. Ele sunt potrivite pentru produse cosmetice cu nuanță maro și teracotă. Mascara și creionul sprâncenei ar trebui, de asemenea, cât mai aproape posibil de maro. Frumos în aspectul din față și umbrele roz roz. Rujul și luciul folosite pentru a crea machiaj natural ar trebui să fie cu subtock cald.
  Citește mai mult  Umlă de tatuaj laser

  • Arc. Părul pal, lumina sau părul de miere, precum și ochii verzi sau albastri aparțin culorii de primăvară. Pentru a crea o machiaj naturală ideală, fetele folosesc de obicei cosmetice în culori calde. Ele sunt produse potrivite cu pâlpâire de aur deschis. Multe fete cu culoarea de primăvară se bucură de lumina luminoasă. Cele mai populare culori – somon, piersic și coral ușor. Pentru ochiul fetei folosiți creion maro și rimel.

  Rujul optim și luciu de buze – roz deschis, bej, roșu și coral.

  Tonurile și umbrele folosite trebuie să fie întotdeauna tăiate cu atenție. Doar astfel puteți obține o culoare frumoasă și naturală a machiajului. De la ruj strălucitor, ar trebui refuzate umbre de culoare cu săgeți strălucitoare și largi.

  Ceea ce este necesar?

  Pentru a crea un machiaj natural, se utilizează o cantitate destul de mare de produse cosmetice.

  • Tonal Base. Pentru a crea un astfel de machiaj, este foarte important să utilizați o bază ușoară și ușoară. Trebuie să alinieze pielea și să-i dai pâlpâire și să nu creeze o mască densă pe față. Prin urmare, de la creme tonice clasice, fetele ar trebui să refuze. În schimb, pentru a crea un machiaj natural, merită să utilizați o cremă SS sau BB. Astfel de produse au o textura ușoară. Ele hidratează simultan pielea și au aliniat ușor culoarea. Trebuie să alegeți o bază tonală, luând în considerare caracteristicile pielii dvs. Fetele tinere ar trebui să acorde atenție produselor de la producătorii coreeni.

  • Consilier. Pentru a ajusta dezavantajele mici sau cercurile întunecate sub ochii fetei, de obicei, utilizați un consileor ușor. Culoarea lui ar trebui să fie pe o nuanță de piele mai ușoară a coloanei. Pentru a crea un machiaj natural, este cel mai bine să utilizați produse cu particule reflectorizante. Este foarte important ca Consilul selectat să fie de înaltă calitate și nu a bătut pielea.

  • Pune in evidenta. Acest instrument este folosit pentru a da o formă de prospețime. Produsul este de obicei aplicat pometii, nasul și zona de deasupra buzei. Pentru a crea un machiaj natural potrivește cel mai bine evidențiați uscat. Un astfel de produs o cade perfect pe crema BB. Pentru cererea sa, fata va avea nevoie, de asemenea, o perie pufos de lumină.

  • Rimel. Pentru a crea un machiaj de lumină și naturală, un rimel de lumină este de obicei folosit. Acesta poate fi un produs de culoare gri sau maro. rimel negru este potrivit doar pentru o fată cu întuneric, cu natura, cu gene și sprâncene. Genelor retroproiectoare pentru a crea un astfel de machiaj nu sunt folosite.

  • Umbră. La alegerea umbre este merită atenție cochilii pastel. Pentru a crea machiaj lumină doar 2-3 culori. Potrivit pentru un astfel de machiaj cum ar fi umbre mate și etichete cu particule pâlpâinde. Produsele Shimmer sunt frecvent utilizate în cantități mici. Acest lucru se face în scopul de a face un aspect mai proaspăt.

  Cel mai adesea, umbre strălucitoare sunt aplicate ochiului la crearea de machiaj pentru o petrecere sau data.

  • Gel pentru sprâncene. Cu sprâncenele îngrijite și frumos stabilite Fata intotdeauna arata mai bine îngrijită. De aceea, un gel transparent de lumină, utilizat pentru a stabili firele de păr, ar trebui să aibă toate fetele la îndemână. Pentru a crea un machiaj natural, un mijloc transparent este cea mai potrivită. Dar fetele cu sprancene lumina poate ridica un gel nuanță de lumină pentru ei înșiși.
  Citește mai mult  Machiaj Crearea Cat

  • Creion. Folosit pentru a crea un machiaj natural un pic mai puțin. Instrumentul corect aleasă trebuie să fie cât mai aproape posibil de culoare la umbra naturala a parului sau sprancene.

  • Pomadă. Pentru a crea o fata naturala machiaj de obicei folosesc rujuri de lumină sau strălucire. Vopsea buzele, de obicei, fără creion de ochi. Pentru ca buzele să pară cât mai natural posibil, puteți aplica suplimentar un ruj. În schimb, puteți utiliza, de asemenea, strălucitoare cu o aromă plăcută de fructe. De obicei, se aplică la mijlocul buzelor și apoi se decide cu ușurință.

  • Blush. Faceți o machiaj mai proaspătă, folosind blush corect selectat. Trebuie să le alegeți, aderând la o regulă simplă. Trebuie să vă amintiți că pielea palidă, cu atât mai strălucitoare ar trebui să fie o roșie. Fondurile întunecate sunt folosite de o doamnă mai întunecată. Pentru a crea o blush natural meycapa mai potrivită pulbere pulbere.

  Nu salvați pe cosmetice bune. Ar trebui să fie de înaltă calitate și natural. În acest caz, machiajul va arăta natural și nu va pierde pielea.

  Schema de creare

  Găsirea cosmeticelor pentru dvs., trebuie să stăpâniți tehnica de a crea un machiaj natural. Procesul pas cu pas de a crea un mecade constă în mai multe etape principale.

  Piele

  Mai întâi trebuie să se pregătească în mod corespunzător pielea. Acesta trebuie să fie curățate, și, de asemenea, bine hidrata. Pentru a face acest lucru, pe fata trebuie sa aplici un gel sau o cremă de lumină. După aceea, trebuie să așteptați până când este complet absorbit. Pentru a face mai mult machiaj pe piele, este de asemenea posibil să se aplice un strat foarte subțire de prim-.

  În continuare, puteți trece la alinierea ton de piele. Pentru început, trebuie să aplicați bbuses lumină.

  Așa că el pune exact, se distribuie pe suprafața pielii pentru a fi sponed sau perie pufos.

  După aceea, puteți continua pentru a ascunde diverse defecte. Pentru a face acest lucru, consileter luminos este aplicat pe piele. Nu sta cu un astfel de produs un. Distribuiți-l pe fața feței frumos. Cel mai bine este să-l conduce înapoi la piele cu degetele. cercurile intunecate de sub ochi masca de obicei o perie mică plat, cu peri sintetici.

  Atunci când baza de machiaj este gata, puteți pune un pic highlyera pe fata. Acest produs se va adăuga o formă de prospețime. Este necesar să-l aplice pe partea de sus a obraji, nas, un complot peste buza si zona de sub sprâncene. Nu exagerati cu un Marcatorul. Acest produs este distribuit pe piele cu un ciucure pufos elegant. Acesta trebuie să fie ușor de a atinge locurile dorite ale pielii.

  Sprâncene

  La crearea sprancene machiaj naturale, ai nevoie pentru a picta, astfel încât să arate ca mai natural posibil. Fetele cu părul blond adecvat Palented de culoare brun deschis. Ei au nevoie să tinkering frumos sprancene, taiere de pigment. Fă-o prea clar și nu buna valoare. Se va face machiaj nenatural.

  După aplicarea unui creion pentru sprâncene, firele de păr trebuie să fie fixat foarte usor printr-un gel transparent. Produsul trebuie să fie afectată în totalitate.

  Ochi

  Pentru a face un aspect mai deschis, fata trebuie să acorde o atenție pentru a genelor. Pentru a începe cu, ei au nevoie să ușor răsucite cu forcepsul speciale. Are nevoie de cu atenție. Utilizarea unei rimeluri întunecate a genelor este categoric recomandată. Un astfel de produs este foarte greu de calculator.

  Citește mai mult  Machiaj Nud pentru Blue Eye

  Pentru a crea o imagine naturală ușoară, o rimel brun este perfectă. Ar trebui să fie prea întunecată. Trebuie să aplicați Mascara într-un singur strat. Fetele vopsea de obicei numai genele de top. Mai jos au plecat intact. Fetele cu întuneric de la natură cu gene este destul de posibil să facă fără carcasă. Ele arată luminoase fără ea.

  După terminarea ochelărilor, puteți trece la aplicarea umbrelor. Pentru machiajul zilnic, puteți utiliza o singură culoare. Umbrele trebuie să crească cu atenție. Aveți nevoie de un ciucuri moi.

  Dacă există mai multe nuanțe de umbre pentru a crea machiaj, un pigment mai întunecat este aplicat într-un colț exterior al ochiului. Produsul luminos este folosit ca bază.

  În plus, se aplică zonei sub sprâncene.

  Obrajii

  Machiajul natural poate fi, de asemenea, completat de lipiri de lumină. Ele sunt aplicate pe piele cu o perie. Se distribuie pe obraji prin mișcări rapide. Pe pielea de urină prelucrată anterior, ei cad destul de ușor. Dacă machiajul este prea luminos, excedentul Rumurile pot fi îndepărtate cu o perie sau un șervețel uscat.

  Buze

  Ultimul pas este să se aplice pe buzele unui ruj sau luciu adecvat. Produsul selectat trebuie să fie aplicat pe piele cu un strat subțire. Excesul de care trebuie să eliminați cu un disc de bumbac sau un șervețel uscat. Dacă rujul a trecut ușor pentru conturul buzelor, trebuie să fie șters cu o baghetă de bumbac. Produsele mată sunt îndepărtate cu ambalaje de bumbac, umezite în apă micelară.

  Fetele cu buze strălucitoare pot fi distribuite fără ruj sau strălucire. Ei vor arăta impujerioși și atractivi fără ea.

  Exemple frumoase

  Asigurați-vă că machiajul natural se potrivește celor mai multe fete, puteți, privindu-se la exemplele lucrărilor artiștilor de machiaj bun.

  • Machiaj cu strălucire. Un astfel de machiaj este perfect pentru studiu sau de lucru. Produsele cu sclipire ușoară vă permit să faceți buzele mai pline, aspectul deschis și pielea care strălucește și bine îngrijită. Un astfel de machiaj este perfect ca Brandmas și blonde.

  • Sprâncene largi. În această imagine, accentul principal este pe sprâncene. Ei au pus în mod obișnuit și arata destul de elegante. Buzele fetelor chubby subliniază corect selectat strălucitor. În caz contrar, imaginea arată destul de simplă și naturală. Machiajul perfect combinat cu culoarea unei fete.

  • Machiaj pentru fata întunecată. Elegant machiaj natural adecvat și frumusețe cu părul întunecat. Pentru a crea utilizează produse mai întunecate. Sprâncenele și ochii sunt subliniate de creionul negru și de cerneală. Pe piele, puteți vedea un număr mic de Rumyan și Highlayra. Buzele Fata sunt evidențiate ruj frumoase. Imaginea este obținută prin simplă și foarte armonios.

  Machiaj fara machiaj este un mod minunat de a le da încredere și subliniază atenția asupra avantajelor tale naturale. Aflați pentru a face un astfel de machiaj poate orice fată sau femeie. Principalul lucru este să cunoască toate caracteristicile aspectului, precum și utilizarea numai produse de înaltă calitate în munca.

  Despre modul în care acasă pentru a face machiaj fara machiaj, spune următorul videoclip.

  Evaluează articolul
  ( Încă nu există evaluări )
  Adaugă comentarii

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: