NICIODATĂ NICIODATĂ NICIODATĂ ȘI FĂRĂ FIȘIULUI GUISEA LELILIA A FOST FĂRĂ RHINOPLASTY

Olga Bukharova – Fata Bunkarka, ea o dă să înțeleagă prin rețelele sociale, adesea publicând fotografii. Ea a făcut rinoplastia și a arătat imediat fața abonaților. Sufletul Guzeeva nu alcătuiește pe cei mici (așa că iubește să cheme o fiică) și, în ciuda faptului că fata are deja 20 de ani, prezentatorul TV „Să ne căsătorim”, se referă încă la ea ca pe un copil.

NICIODATĂ NICIODATĂ NICIODATĂ ȘI FĂRĂ FIȘIULUI GUISEA LELILIA A FOST FĂRĂ RHINOPLASTY

Lelley pentru tendințele moderne ale tinerilor

Odată ce Larisa Guseyev a fost un rebar, se referă la calm la privirea progresivă a fiicei. Olga curse adesea publicul cu imagini sincer – cineva nu o înțelege, cineva condamnă, și cineva admiră curaj.

Olga Bukharova nu pierde ocazia de a declara că nu respectă bărbații, ea este în întregime pentru feminism și alte tendințe ale tinerilor.

La 8 decembrie, fata a publicat o nouă lovitură în Instagram și a spus ce a fost operațiunea. Nu se știe ce au făcut doctorii cu nasul ei, dar Olga însuși a privit prin operațiuni video și a spus că o place foarte mult. Ea a sfătuit, de asemenea, abonații din Instagram „nu vă rupe niciodată nasul”.

Este puțin probabil ca Olga, care aderă la Bodiposiv, a fost decisă cu rinoplastia pentru motivul estetic. Cel mai probabil, a fost rănită, ca rezultat că a trebuit să facă o operație. Fiicele Guiseeva nu trebuie să facă ceva – ea și fără intervenții fata este foarte frumoasă.

Citește mai mult  Culoarea principală din 2020: Pantone numită culoarea, care va fi cea mai la modă în anul următor
Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: