Alegeți un masaj al corpului electric

Alegeți un masaj al corpului electric

ritmul modern de viață în fiecare zi accelerează numai. Din acest motiv, mulți oameni de experiență în mod constant de oboseala, lipsa de odihnă cu drepturi depline și să se relaxeze. Pentru acest lucru de multe ori dependent de probleme de sănătate. Pentru a rezolva probleme similare, are sens să se bucure de masaje corporale speciale electrice.

Particularități

Oamenii sunt în mod constant în situații stresante, trăiesc în condițiile de angajare infinită, din cauza a ceea ce timp pentru o vacanță cu drepturi depline este adesea complet lipsit. Mai devreme sau mai târziu, un astfel de stil de viață conduce la o scădere notabilă în ton total, stari depresive. În plus, multe cele mai multe ori (și la domiciliu, la locul de muncă) sunt efectuate în fața monitorului, ceea ce presupune disconfort suplimentar sub formă de dureri în spate și articulațiilor. Poti scapa de probleme enumerate prin contactarea unui sofer profesionist de masaj, dar nu fiecare persoană are o ocazie similară. În acest caz, un maseur electrice de înaltă calitate, poate servi ca un „cerc de salvare“.

Modelele moderne de electromesers au o funcționalitate bogată.

Cu funcționarea lor corectă, o persoană poate scăpa de multe probleme de sănătate, pentru a ridica starea de spirit, să se relaxeze în casă să vă relaxați.

Vom intelege mai in detaliu ceea ce este principalul beneficiu al acestor dispozitive populare.

 • Soiurile actuale ale factorilor de masă corporală electric poate lăuda set foarte bogat de opțiuni. Acestea sunt implementate complet cu diferite duze suplimentare, se poate lucra cu efect de încălzire, vibrații și alte influențe utile care au un efect benefic asupra organismului uman.
 • Odată cu exploatarea competentă a masei electrice moderne produce pentru corp Îmbunătățirea generală a sănătății, ridica tonul, taxa de energie care nu a fost lipsă înainte.
 • De înaltă calitate a corpului electromass capabil îmbunătăți în mod eficient dreptul și circulația sângelui activ.
 • Dispozitive similare elimina în mod eficient tot felul de durere și diferite sentimente neplăcute la diferite puncte ale corpului. producătorii moderne produc dispozitive uimitoare destinate pentru un impact eficient asupra cervicale, lombare și multe alte departamente vulnerabile.
 • De calitate superioară a corpului electric Massager este capabil liniștitor efect asupra sistemului nervos al omului.
 • Prin exploatarea factorilor de masă electrice, oamenii pot a scăpa de tensiune musculară excesivă.
 • Astăzi în vânzare vă puteți întâlni soiuri multifuncționale de factorii de masă electrice, care au o acțiune anti-celulita, contribuie la îmbunătățirea pielii de utilizatori.

În plus, dispozitivul de luat în considerare posedă o serie de alte avantaje la fel de importante.

 • electromesers moderne sunt foarte simplu și convenabil de a opera, Multe dintre ele pot fi controlate prin telecomandă.
 • Masagere electrice poate amenda înlocui impactul masaj profesionist, care lucrează în saloane specializate.
 • În gama de multe branduri renumite cumpărătorii pot întâlni Multe dispozitive minunate ale corpului, având un cost atractiv și democratic.
 • Moderne de masaj pentru corp electric se poate utiliza nu numai acasă, dar, de asemenea, la locul de muncă sau în timpul călătoriilor de lungă durată.
Citește mai mult  Caracteristici de masaj perna de dormit Centek

Masagere electrice aduc o mulțime de beneficii, dar, de asemenea, un anumit pericol pentru organism poate aplica, de asemenea.

 • Nu puteți utiliza astfel de dispozitive, Dacă pe corpul corpului, care este programat pentru masaj, există pagube sau răniri corporale.
 • În caz de inflamație severă a pielii și formațiuni purulente Utilizarea unui Electromaster va aduce mai mult rău decât bine.
 • Masagere electrice nu au voie să folosească, În cazul în care o persoană suferă de cancer sau diabet sau boli asociate cu activitatea glandei tiroide.
 • infarct miocardic sau accident vascular cerebral Suferit Împreună cu hipertensiune arterială, este contraindicații foarte grave la utilizarea unui electromassager.

Masagere nu sunt aplicate vătămări grave în cazul în care sunt utilizate corect, nu neglija contraindicații. Înainte de a aplica astfel de dispozitive, se recomandă să se consulte cu un specialist.

Fiecare dintre soiurile de un maseur electric are neajunsurile sale. Mult depinde de tipul de dispozitiv, precum și caracteristicile de funcționare. De exemplu, cumpărătorii de multe ori împinge prea mare costul de astfel de dispozitive, precum și eficiența lor slabe și absența rezultatelor așteptate după primele aplicații. Multe minusuri care demonstrează aparatul în cauză sunt subiective.

Vizualizări și modele

Astăzi, gama de înaltă calitate și electromesers multifuncționale uimește varietate. Există o mulțime de dispozitive excelente electromagnetice, reîncărcabile, profesionale și universale cu duze suplimentare, mingi de masaj, mâneci speciale și alte componente utile. Vom descompune-o mai detaliat pe care soiurile de producători de masă electrică pentru organism sunt și ceea ce sunt caracterizați.

Massager vibrator

Foarte popular este modern electromass corp vibrații. Un astfel de aparat este ideal pentru frământarea profundă a mușchilor. Acesta activează perfect fluxul sanguin, masaje țesături adânci. Dispozitivele considerate frecvent sunt utilizate în combinație cu duze suplimentare, care pot fi folosite pentru masaj diferite părți ale corpului. Este vibro că cele mai bune masaj se descurcă cu manipulări de masaj anti-celulită.

Şoc

Mulți producători produc electromassagers electronice de tip șoc. Astfel de dispozitive afectează corpul uman prin apăsarea cu aer comprimat. În cele mai multe cazuri, în soiurile de impact ale factorilor de masă, mai multe perne speciale sunt avute în vedere inițial, care sunt alternativ suflate departe, iar apoi din nou umplut cu aer. În condițiile unei astfel de impact, circulația sanguină este clar îmbunătățit, tromboza este prevenirea, atonie musculară este eliminat.

Vid

Utilizatorii moderni prefera de multe ori vid Electric Corp Masagere. Aceste dispozitive funcționează pe principiul asemănător cu o cutie. Ele acționează pe baza confiscării și a mișcării ulterioare a pliantelor pielii. Datorită acestui fapt, procesele metabolice în straturile adânci ale pielii sunt accelerate.

Citește mai mult  Vid celulitei Masagere

Puls

Copii care ar trebui utilizate numai pe părți limitate ale corpului uman. Astfel de dispozitive sunt ascuțite numai sub influența anumitor puncte biologice și active.

Tempers

Astăzi, electromasgerii pentru organism sunt foarte populari cu funcția de încălzire. Astfel de opțiuni pot fi echipate cu capace speciale, covorașe și covorașe pentru masajul corporal, scaunele de masaj și chiar masajul picioarelor. Datorită posibilității de încălzire, efectul masajului se dovedește a fi mai pronunțat.

De asemenea, Masagere electrice sunt realizate in astfel de factori de formă.

 • Manual. Aparate cu mâner confortabil. Poate funcționa la baterii reîncărcabile sau la rețea. De obicei, au o dimensiune mică și greutate.

 • Centura. Poate fi aplicat la diferite zone – spate, abdomen, talie, gât, etc.

 • Pernă. Aceasta stabilește poziția corectă a gâtului și umerilor într-o poziție așezat sau culcat. Acesta prezintă un efect de masaj de lumină.

 • Covor. Acesta poate fi folosit pe podea sau pe un scaun sau pe canapea. Poate fi controlat prin telecomandă, au o mulțime de opțiuni suplimentare, de exemplu, urmată de încălzire.

 • Suport pentru picioare. Ele pot funcționa pe baza tehnicilor de acupunctura sau prin influența vibrațiilor pentru îndepărtarea viței de tensiune, picioare și așa mai departe.

Luați în considerare câteva modele de diferite tipuri de elektromassazhery moderne.

 • Casada Quattromed 5. Produsele de acest brand este foarte popular în Rusia. Pelerine pentru masaj Casada Quattromed 5 are o funcție 3D-masaj este foarte puternic. Dispozitiv frămîntă corpul într-o mișcare circulară role echipate cu un sistem special anti-stres.

 • US Medica Ultra Slim. American compact de dimensiuni electromassar, care este capabil să simuleze o figură de vis. Modelul are o acțiune anti-celulită, are o duză 3D, funcționează de la rețea, echipată cu o cablu de rețea suficient de lungă.

 • Beuer MG4. Modelul manual compact al masajului de electromi cu un cap rotativ. Poate lucra în 3 moduri. Acesta este un dispozitiv de vibrație cu o capacitate de 10 W., Lucrează din rețeaua electrică.

 • CS MEDIA CS-V2 MINI. Masina de masaj manual de vibrator manual. Potrivit pentru masaj capete, șolduri, spate, mâini, umeri, oprire, fese. Dispozitivul este fără fir, are 4 duze de schimbare.

Cum de a alege?

Aflăm, împingând ce criterii ar trebui să alegeți un model adecvat de masaj electric pentru corp.

 • În primul rând, ar trebui să decideți factorul de dispozitiv. Dacă este selectat un dispozitiv mobil, care pot fi închiriate sau într-o călătorie, este recomandabil să se uite după opțiuni mici și ușoare, care pot lucra de la baterie. Dacă masajul este cumpărat pentru utilizarea la domiciliu și sesiuni de relaxare, puteți alege opțiuni mai mari și staționare, de exemplu, capete, covorașe sau chiar scaune de masaj. Modelele de acasă pot lucra numai din rețea.
 • Ar trebui să afle imediat de ce aparatul de masaj este destinat pentru care zone de masaj. Din acest lucru va depinde de ceea ce duzele merg cu el complet. Se recomandă alegerea produselor cu echipament bogat și funcționalitate extinsă.
 • Este necesar să se acorde imediat atenție nivelului de putere și principalelor caracteristici tehnice ale masajului. Vorbim despre volumul bateriei (dacă este), prezența unui afișaj informativ și a unor controale diferite. Este recomandabil să se acorde prioritate numai unor astfel de electrome, care vor răspunde pe deplin la toate cerințele și dorințele utilizatorului.
 • Dacă este selectat un masaj manual, este mai bine să îl țineți mai întâi în mână. Mânerul dispozitivului trebuie să fie cel mai fiabil și ergonomic, astfel încât acestea să poată fi convenabile de utilizat.
 • Se recomandă să se aleagă astfel de electromasters, care sunt realizate din materiale rezistente, fiabile, durabile și ecologice. Dispozitivul trebuie să fie practic, sigur, ușor de îngrijit. De la el nu ar trebui să vină un miros chimic ascuțit.
 • Înainte de a cumpăra, orice model de masaj electric trebuie să examineze cu atenție. Fie că este vorba de un covor, cape, o rolă de minge sau o pernă – în toate cazurile, produsul nu trebuie să aibă un singur neajuns, spargere sau deteriorare.
Citește mai mult  Massager Brand Booster

Este recomandat să cumpere numai de la electromassagers celebru chineză, japoneză, americană, germană și alte mărci. produse de marcă originale va demonstra de înaltă calitate și eficiență nu mai puțin ridicată.

Cum să-l folosească?

Trebuie avut în vedere faptul că diverse tehnici de masaj asigură angajamentul diferitelor acțiuni și manipulări la domiciliu. Din acest motiv, înainte de începerea sesiunii, are sens să citească cu atenție instrucțiunile care vine cu un electromass organism specific. În același timp, este recomandabil să adere la o serie de reguli generale pentru utilizarea dispozitivelor considerate.

 • Vindecarea și procedura de relaxare ar trebui să fie început cu cel puțin într-o oră de la ultima masă.
 • Dacă masaj corporal se efectuează în mod automat, o persoană care nu ar trebui să adormi.
 • Nu este permisă utilizarea sistemelor electrice în cazul în care dispozitivul are deteriorare cablul de alimentare sau.
 • Durata sesiunii de masaj nu ar trebui să fie mai mult de 30 de minute.
 • Când operează orice masaj, este imposibil să închideți găurile de ventilație în cazul său.
 • Utilizați masaj în aer liber.
 • Nu este permisă utilizarea masajului de electromi pentru un corp umed.
 • Aparatul nu trebuie utilizat cu slabă bunăstarea. Intoxicația alcoolică este, de asemenea, un motiv pentru amânarea procedurii de masaj.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Narcisa Raescu

Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

Comments: 1
 1. Elena

  Bună! Sunt curios/a să aflu mai multe despre masajul electric al corpului. Cum funcționează acest tip de masaj? Este eficient pe termen lung? Există vreo diferență între acest masaj și cel tradițional, efectuat manual? Recomandați mai degrabă un masaj electric sau unul manual? Mulțumesc anticipat pentru răspunsuri!

  Răspunde
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: