Alegerea și utilizarea producătorilor de masă cuarț pentru față

Alegerea și utilizarea producătorilor de masă cuarț pentru față

Masagerii cuarț pentru față astăzi sunt la vârf de popularitate. Mai ales, imaginile foto și video ale acestor dispozitive de înfrumusețare se găsesc în rețelele sociale.

Ce este?

Masaj de cuarț pentru față, de fapt, este Instrumentul chinez pentru recuperarea dermei, care există de câteva mii de ani. Cu toate acestea, înflorirea sa în industria de frumusețe a început numai în 2017, când bloggerul Marianna Hewitt ia spus publicului său despre un astfel de dispozitiv. În luna septembrie a aceluiași an, Mark ierbivor a introdus Rostera a crescut de cuarț și jad, și alte mărci au urmat. Cilindru de masaj din cuarț natural – piatră naturală netedă și rece care nu este tratată. Este foarte plăcută pentru atingere, netedă și rece, arată extrem de estetic datorită modelelor sale translucide și naturale.

Scopul principal al utilizării adaptării este îmbunătățirea circulației sângelui, îndepărtați edemul și relaxați clemele și, înseamnă că suspensia feței. În plus, capacitatea pietrei naturale pentru o lungă perioadă de timp pentru a menține răcirea creează un efect de drenaj greu.

Printre efectele posibile ale utilizării în mod regulat a masajului, ridurile și cursele se disting, îndepărtarea toxinelor, îmbunătățirea culorii feței și apariția unei perii naturale, luminând cercuri întunecate, precum și îmbunătățirea intrării Pielea agenților cosmetici utilizați după.

În ciuda faptului că masajul cu o adaptare de cuarț este mai sigur, Persoanele care suferă de Rosacee, Cooperoz, Psoriazis și Erupții, se consultă mai bine cu medicul înainte de a începe procedurile. Se crede că masajul este capabil să activeze aceste inflamații și chiar provoca noi probleme. Chiar și cu rezoluția unui specialist în utilizarea instrumentului de frumusețe va avea nevoie cu o mare precizie, doar atingând ușor suprafața feței. De asemenea, nu se recomandă utilizarea dispozitivului în prezența Filienților sau după Botox – fluxul de sânge la intervale regulate, dimpotrivă, va contribui la divizarea și eliminarea medicamentului din organism.

Motive de abandonare a procedurii includ boli ale tiroidei, herniei, proceselor inflamatorii și chiar problemelor dentare. Este imposibil să se ocupe de instrumentul feței și în prezența unui număr mare de moli și vase extinse. Masagere sunt potrivite pentru persoanele cu vârsta peste 20 de ani, cu toate că acestea sunt, de obicei recomandate de proprietarii pielii mature.

Vizualizări

Masagerii cuarțului pot fi diferiți, dar încă acționează pe un singur principiu.

Normal

Masajele convenționale de piatră de trandafir pot fi împărțite în directorii Roursori și Guașă. Primul posedă una sau două părți de filare fixate pe un mâner confortabil: puțin este activat pentru a studia zone delicate sub ochi și în jurul nasului și mare – pentru restul restului. Acestea contribuie la extinderea vaselor, netezirea ridurilor și o mai bună „administrare“ la derma substanțelor de plecare.

Raclete Guasha datorită formei lor sunt mult mai versatil. Cu ajutorul plăcii, puteți regla forța de presiune pe suprafață și, prin urmare, să dezvolte muschii profunde și afectează punctele biologic active. Beneficiile unui astfel de Massager, de asemenea, crește datorită capacității de a aplica nu numai pentru persoana, dar, de asemenea, întregul corp. Guasha sunt cele mai reprezentative ale bugetului „factorii de decizie de masă de piatră“ și sunt produse în diferite forme și mărimi.

Masagere vibrator

Diferența principală dintre masaje obișnuite și vibrații de cuarț este de a crea oscilații de sunet. Care apar în timpul utilizării vibrațiilor crește efectul forței asupra pielii, care este, muschii se relaxeaza mai mult, iar pielea, dimpotrivă, trage în sus. Vibratoare pentru masaj, de asemenea, arata oarecum diferit: de regulă, doar capul vibratoare este facut din cuart roz, iar aluminiul este utilizat pentru a crea un mâner de încredere. Utilizați astfel de dispozitive care se execută de la o baterie de deget convențional și echipat cu un comutator in miniatura trebuie efectuate pe purificat, și după pielea umectată.

Nu este posibil să se efectueze o procedură pentru o bază de zi cu zi timp de 5-10 minute.

Cum de a alege?

Prețurile pentru masaj de cuarț pot varia foarte mult, dar atunci când cumpără eșantion prea ieftin este important să se înțeleagă că, cel mai probabil, acest lucru este un fals. Acest cuarț pur și simplu nu poate costa un pic, și, prin urmare, în schimb, unii vânzători fără scrupule aplicat cumpărătorului unele polimer sau chiar acrilic. Pentru a verifica instrumentul de frumusete achiziționate de autenticitate, suficient de zgârierea suprafeței cu un ac sau un cuțit. Apariția zgârieturilor, de regulă, mărturisește falsul. Cuarț natural are o astfel de putere că impactul aceluiași ac nu îl va face rău, plus că este foarte greu să o spargi. De asemenea, identifică fals va fi capabil să-și amintească faptul că rolele din prezentul material rămâne rece pentru o lungă perioadă de timp.

Unii oameni nu înțeleg diferența dintre mascate de cuarț și jad, deoarece arată foarte asemănătoare. Preferând exact piatra roz face cu adevărat sens, deoarece duritatea acestui material este mai mare, ceea ce înseamnă că va fi mai bine rezistiv la diferitele efecte ale mediului extern. Cu toate acestea, este de jad, care este masaj, uneori, completat de un borcan cu un borcan, mai puternic decât gulling pe piele, și, prin urmare, și mai eficient o afectează.

Cu toate acestea, un cuarț guașă poate deveni o alternativă la el, și, prin urmare, cel mai bine este să ia un set de ea și o rolă de piatră trandafir.

Cum se utilizează?

Masati un dispozitiv de cuarț poate fi atât dimineața și seara. La începutul zilei, se trezește perfect la piele și „șterge“ de umflare si sanse pentru noapte. Procedura efectuată în seara vă permite să vă relaxați mușchii feței și ajută la ridurilor de fum. Masaj ar trebui să fie făcut, Preclearing pielea feței. În continuare, în conformitate cu tehnica de execuție, puteți obține pielea cu toner, ser, ulei cosmetic sau cremă hidratantă, pentru că rola va fi capabil de a îmbunătăți penetrarea lor în piele. În plus, masa nutritivă va oferi o mai lin alunecare – o rolă uscată, uneori, trage și trage suprafața feței, care, dimpotrivă, contribuie la apariția ridurilor și a șanselor.

Schema procedurii în sine, în principiu, este similar cu cel care este utilizat cu alte masaje: Cuarț ușor presată pe piele și se găsește prin linii de masaj, care este, zone de rezistenta pielii mai mici pentru a-l proteja de întindere. Din centrul bărbie, aveți nevoie pentru a trece la urina urechii, de la mijlocul frunții – la templele, si de sprancene – pentru părul. Mișcarea din colțurile buzelor este trimis la centrul de urechi, și din aripile nasului – sus.

În plus, este necesar să se ocupe de sensul acelor de ceas cu role mici de conducere, o zonă din jurul ochilor, precum și a gâtului, se deplasează în sus, cu mișcări calme. Pleoapa inferioara este masat de la coltul exterior la nas, iar partea de sus – de la nas la coada fruntea lui. Apropo, gât pentru deschiderea unui canal limfatic este chiar recomandat la locul de muncă în primul rând. Pe părțile laterale, mișcarea vine de la maxilarul inferior la claysters, iar în centru – până la bărbie. În timpul procedurii, trebuie evitată zona glandei tiroide.

Efectuarea un fel de mișcare, nu aveți nevoie pentru a opri sau retragere. Masarea ar trebui să fie întotdeauna efectuată într-o singură direcție, deoarece conduce la convulsie rotație a rolelor înainte și înapoi și chiar se întinde a epidermei. Acest tratament facial nu mai mult de 5-10 minute ia, dar trebuie să aranjeze în mod regulat, cel puțin o dată la fiecare trei zile. Este demn de menționat faptul că, în scopul de a spori efectul dispozitivului de cuarț golire poate fi pre-stocate în frigider câteva minute. In timpul masajului, aspectul de disconfort pronunțat, procedura este mai bine să suspende. Nu împingeți tare pe fata, în caz contrar puteți obține vânătăile și lezarea capilarele delicate.

compactoare eliminate în mod necesar: Mai întâi se spală cu apă și săpun, la temperatura camerei și apoi se usucă într-un prosop uscat natural sau chiar uscat pur și simplu șterse. Clătiți un dispozitiv de cuarț urmat după fiecare aplicație, dar dacă are părți metalice, atunci nu trebuie făcut sub apă curgătoare. Massager nu poate fi udat cu apă caldă, nu este, de asemenea, în valoare de creșterea ea pentru o lungă perioadă de timp. Pentru a păstra integritatea instrumentului, acesta nu trebuie să fie expus la agenți de curățare sau substanțe chimice.

Merită adăugați asta Lucrul cu Guaasha este efectuată într-un mod similar, dar răzuire este necesară pentru a păstra în aceeași poziție – plat în jos margine. Ar trebui să-l mutați cu mișcări line în sus la templele. În nici un caz nu ar trebui să afecteze zona pielii în jurul ochilor – există un mic videoclip pentru acest lucru. Procedura cu Guash în timp este efectuată mai repede, care nu depășește 3-5 minute.

Examinați recenzii

În general, comentarii despre cuarț pentru o Massager persoană spun că aceste adaptări sunt incredibil estetice, ele sunt foarte frumos de a folosi, dar nu există nici un rezultat rezonabil să se aștepte. Într-adevăr, masajul regulat are un efect limfatic si elimina indica umflarea, dar să se aștepte dispariția cercurile intunecate de sub ochi sau îngustarea pori nu are sens.

Cele COPES dispozitiv cu o relaxare a mușchilor și pot veni chiar și la ajutorul de dureri de cap, dar cu riduri profunde, nu întotdeauna COPES. În ceea ce privește opinia cosmetologi, sunt de acord că acest echipament poate stimula circulația lymphs și relaxa mușchii obosiți. Singura condiție ar trebui să fie întotdeauna efectuate în conformitate cu liniile de masaj.

Câteva comentarii conțin plângeri cu un masaj și o descriere a deficiențelor, în unele răspunsuri există o mențiune de efecte prea moale, în cazul dispozitivelor cu role, și, prin urmare, eficiența mică.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: