Massager Brand Booster

Massager Brand Booster

Pentru a obține un masaj de relaxare sau terapeutic de înaltă calitate, opțional participă la un salon special. Puteți achiziționa un masaj pentru uz casnic. În prezent, există o mare varietate de astfel de dispozitive. Astăzi vom vorbi despre astfel de produse de rapel.

Particularități

Booster este specializată în producția de mașini speciale de masă de percuție. Astfel de dispozitive au o formă de pistol, care constă dintr-un mâner lung și închidere – baterii. De regulă, produsele de acest tip au o masă medie (greutatea este de 1-1,5 kilograme).

Dispozitivele de percuție ale acestui brand sunt realizate din plastic rezistent la șocuri de înaltă calitate. Cel mai adesea într-un set, împreună cu ei, există, de asemenea, un caz convenabil pentru transportul și depozitarea. Produsele companiei pot fi achiziționate cu diferite duze de masaj.

Gama

Luați în considerare separat unele modele de masaj, principalele caracteristici și parametrii tehnici.

  • Booster Pro 2. Acest model oferă 9 moduri de percuție diferite. Are o greutate de 1,04 kg. Unitatea este produsă împreună cu mai multe duze, fiecare dintre acestea fiind realizată dintr-un material elastic cauciucat, care vă permite să afectați în mod eficient punctele cele mai sensibile din corpul utilizatorului. Instanța are dimensiuni destul de compacte, care rulează de la baterie. O varietate oferă un masaj profund adânc al articulațiilor, al sistemului muscular și utilizarea acestuia contribuie la îmbunătățirea performanței sistemului musculoscheletal. Acest dispozitiv ajută la eliminarea oboselii, tensiunii, spasmelor. Într-un set, împreună cu produsul există diverse duze: con, rotund, sub formă de lamă, o rundă plată, sub forma unei furcă, a carcasei de depozitare și a depozitelor moi.

Corpul are un strat cauciucat, astfel încât dispozitivul este perfect situat în mâna omului. O taxă este suficientă pentru o funcționare continuă timp de 4 ore.

  • Booster Pro 3. Acest masaj se distinge de cea mai liniștită muncă. Și, de asemenea, are un sistem de viteză variabilă, modelul poate funcționa continuu în 5 ore. Eșantionul este realizat cu un sistem unic de control al presiunii patentate patentat. O varietate este dotată cu un motor electric profesional greu. Produsul permite consolidarea fluxului sanguin, îmbunătățește nutriția țesuturilor, activează mișcarea limfei, face fibre musculare mult mai elastice și durabile, vopsea fibrele. Într-un set cu dispozitivul există și câteva duze suplimentare. Timpul unei încărcături complete este de 120 de minute. Greutatea masajului este de 1,2 kg.
Citește mai mult  Masagere pentru cap de la Yamaguchi

  • Booster Lightsaber. Acest pistol de masaj este echipat cu un sistem inteligent special. Modelul în timp real poate determina cu ușurință nivelul forței cu care acționați asupra fibrelor musculare. O instanță poate funcționa cu 5 viteze diferite și cu 3 moduri: o decădere, creșterea și vibrațiile de valuri. Proba este furnizată cu un motor electric special fără perii, cu o baterie de litiu ultrasabil. Dispozitivul are, de asemenea, un sistem special pentru suprimarea zgomotului. Massager vă permite să elimine spasme, tensiune, mișcarea limfei Activate, să consolideze fluxul sanguin, prin pulverizare fibre placate sau dublate. Dispozitivul poate fi achiziționat cu 6 duze suplimentare. O varietate poate lucra în mod continuu pe o singură încărcare până la ora 6. Pentru încărcare, veți avea nevoie de 120 de minute. Greutatea totală a produsului este egală cu 1.08 kg.

  • Booster A2. Acest masaj percuție are un sistem unic de control a presiunii de a doua generație. Modelul este caracterizat printr-un design special. amplasarea laterală a unui motor electric va permite sa pozitionati axa principală a unității în plan cu axa împingător. Ea îmbunătățește semnificativ cuplul. Proba vine cu 6 duze suplimentare, un lider european special, un caz de depozitare moale. Unitatea poate funcționa în mod continuu, la o încărcare în decurs de 5 ore. Produsul are o greutate de 1.1 kg.

  • Booster Mini. Dispozitivul este un gadget ultra-compact, care poate fi ușor de luat cu tine la birou sau într-o excursie, excursie. Acesta este echipat cu o baterie cu litiu, un sistem de încărcare rapidă. Produsul are, de asemenea, un sistem de reducere a zgomotului, elemente de absorbție a șocurilor face mai ușor de a absorbi sunetele. Copia funcționează în modurile 4 percuție: pentru relaxare, trezirea musculară, pentru îndepărtarea acidului lactic, pentru masaj profund. Modelul se vinde impreuna cu 4 duze suplimentare, cu carcasă de depozitare, cu fir pentru încărcare.

Dispozitivul poate funcționa fără reîncărcare timp de 6 ore. Masa dispozitivului este de 500 de grame.

  • Booster T. Aparatul are, de asemenea, dimensiuni destul de compacte, puteți lua cu tine. Massager este livrat cu un puternic motor electric de tip profesional fără perii. Aparatul este echipat cu 4 părți amortizeaza care vă permit să absoarbă toate sunetele străine în timpul funcționării. O varietate poate fi cumpărat cu 6 duze suplimentare, cu o carcasă de depozitare. Copia, de asemenea, vine cu încărcătorul, liderul european. Ea poate funcționa în termen de 5 ore, fără reîncărcare. Gadget are o masă de 1 kg.
Citește mai mult  Totul despre Massager mână

Examinați recenzii

Potrivit multor consumatori, astfel de masaj ale brandului BOOSTER au un nivel ridicat de calitate.

Ele ne permit să efectueze diverse proceduri de masaj, inclusiv terapeutice, dispozitive de ajutor pentru a lupta impotriva diferitelor boli (osteochondrosis, dureri musculare).

În plus, utilizatorii remarcat că și masaj duze care merg într-un set cu acestea sunt realizate din materiale durabile și sigure, plăcute la atingere. produse de marcă sunt destul de ușor de utilizat. Dar unii cumpărători remarcat faptul că toate probele sunt furnizate cu o instrucțiune complexă în care este necesar mult timp pentru a face față.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: