Totul despre pernele de masaj planta

Totul despre pernele de masaj planta

Un număr considerabil de oameni care suferă de oboseală, care este o consecință a unei lucrări lungi și într-o singură direcție. Pentru a vă relaxa și a vă bucura de o zi după o zi gravă, există perne de masaj. Unul dintre producătorii de astfel de dispozitive este Planta.

Avantaje și dezavantaje

Avantajele pernelor de masaj Planta sunt distribuite întregului model în ansamblu. În primul rând, această mobilitate. Greutatea scăzută și compactitatea vă permit să luați aceste dispozitive oriunde – să lucreze, într-o călătorie cu mașina, deoarece acestea pot fi transferate într-o pungă.

Un alt avantaj este proiecta. El este destul de estetic și poate servi nu numai ca un masaj, ci și ca un element al interiorului camerei. Principalul design al masajului și toate mecanismele sale sunt situate în interior, iar partea externă se află în cazul. Este destul de moale, deci Când contactați pielea provoacă senzații plăcute.

Material Fabric pot fi îndepărtate și liped în cazul contaminanților.

Un avantaj important este prezența încălzirii, care se realizează prin radiație infraroșie. Această caracteristică este construit în mai multe motive pentru masaj. Prima dintre acestea este de a crește eficiența muncii, deoarece încălzirea mușchilor contribuie la accelerarea rapidă a sângelui. Din moment ce perne de masaj sunt proiectate pentru a înlocui masaj reale, de încălzire, de asemenea, vă permite să obțineți de căldură că mâinile de transmisie umane.

Dacă vom compara perne PLANTA cu produse ale altor producători, atunci demnitatea este preț scăzut. Este într-adevăr accesibil ceea ce potențialul cumpărător are mai multe oportunități de dispozitive de cumpărare. Minus principal este în valoare de numit un interval mic. În momentul de față, gama include 4 modele, dintre care unul nu este disponibil. Prin urmare, nu este necesar să spunem că cumpărătorul are o gamă largă.

Clasificarea modelelor în sine este diferită și-a exprimat într-un segment de preț ieftin, astfel încât să nu puteți găsi evidențiate perna PLANTA. Produsele îndeplini funcția lor principală în directă destinate.

Indicații și contraindicații

Aceste dispozitive au un efect terapeutic, dar uneori nu poate ajuta, dar numai rău. Mărturia principală de perne de masaj sunt proiectate pentru persoanele cu oboseala a crescut, care pot fi cauzate de acumularea acesteia în diferite părți ale corpului – spate, mâini, abdomen, solduri si alte parti ale corpului. Aceste dispozitive permit reducerea tensiunii și îmbunătățirea bunăstării. Grație muncii de role de masaj, este posibil pentru a elimina durerea de lumină, care are loc cu vânătăi, contuzii și alte tipuri de daune grave. Același lucru se aplică problemelor cu terminații nervoase.

Citește mai mult  Masagere pe scaun în mașină

Chiar având orice deteriorare sau senzații dureroase, perna de masaj vă permite să vă relaxați din cauza principiului său de lucru. Dar există, de asemenea, contraindicații care sunt cel mai adesea indicate în instrucțiuni. Documentația conduce o listă de situații în care utilizarea producției de masă este nedorită sau strict interzisă. De exemplu, impactul pernei poate afecta negativ fătul, astfel încât funcționarea dispozitivului nu este recomandată pentru femeile însărcinate. Aceasta se referă la utilizarea unui stimulator cardiac, a dispozitivelor IVL, precum și a dispozitivelor medicale portabile, ale căror lucrări pot fi rupte din cauza efectelor mecanistrilor vibratorilor.

Un alt grup de contraindicații este prezența bolilor cum ar fi gripa, febra, hepatita, venele varicoase, tromboza, diabetul, inflamația, pierderea discurilor intervertebrale. Impactul asupra corpului de vibrații în acest caz poate agrava starea bolii. Există contraindicații asociate cu leziunile fizice: arsuri, tumori, hematoame, răni deschise. Medicii interzic angajarea în masaj în restaurarea și reabilitarea corpului după operațiuni. Traumatistii nu recomanda astfel de dispozitive pentru tratamentul articulatorilor, coloanei vertebrale, capete si alte locuri sensibile la vibratii.

Dacă după ceva timp al dispozitivului începeți să simțiți durere și alte sentimente neplăcute, apoi opriți masajul și consultați medicul. Este necesar să se înțeleagă că ferestrele de vibrație sunt prevenirea și nu un mijloc de rezolvare a problemelor de sănătate. Și este necesar, de asemenea, să se țină seama de faptul că funcția de încălzire, efectuată de tehnologia infraroșu, este contraindicată pentru persoanele sensibile la sursele de căldură.

Utilitatea acestei funcții este de 15 minute, iar utilizarea mai nu este recomandată.

Varietate de modele

MP-015 pianta

Perna multifuncțional având un sistem de control convenabil. Acesta este exprimat prin patru butoane care vă permit să se bucure de posibilitățile dispozitivului. Primul este responsabil pentru alimentarea rapidă și oprirea. Nu aveți nevoie să așteptați până când perna se oprește complet de lucru. Totul se întâmplă foarte repede și vă permite să finalizeze sesiunea de masaj la un moment dat.

Citește mai mult  Marasil Face Massager Prezentare generală

Al doilea buton nu este mai puțin importantă, deoarece acesta poate fi schimbat de către direcția de rotație a rolelor. De regulă, această funcție este utilizată atunci când schimbă locația perna. A treia modifică viteza de rotație și intensitatea care sunt exprimate în a 3 moduri în acest model. Ultimul buton activează efectul infraroșu pentru a spori efectul de masaj.

Mobilitatea și confortul vă permit să utilizați Planta MP-015 în aparat, iar suportul se efectuează datorită benzii posterioare de pe Velcro. Mecanismul îmbunătățit al rolei a ridicat eficiența masajului în comparație cu modelul anterior MP-012. Această pernă poate fi utilizată în multe părți ale corpului, inclusiv zone problematice în care apare tensiunea musculară și este necesară circulația sângelui.

Materialul de fabricare a materialului este o sintetică solidă. Există două adaptoare – una pentru rețeaua 220 V, cealaltă pentru 12 B, ceea ce vă permite să încărcați această pernă de masaj din bricheta de mașină.

Planta Mp-018

Un alt model a cărui caracteristică caracteristică este prezența a 4 capete de masaj. Acum, cu ajutorul lor, puteți efectua un masaj Shietsu, cunoscut pentru eficacitatea sa de a elimina tensiunea din multe părți ale corpului. Efectul de expunere crește mișcarea sângelui și contribuie la îndepărtarea unei mici dureri. La fel ca întreaga gamă de Planta, această pernă are o formă ergonomică, greutate redusă și dimensiuni mici. Există un sistem de auto-discontinuitate, declanșată după 15 minute de funcționare a dispozitivului.

Sistemul de control a fost simplificat și este format din doar două butoane, fiecare dintre care nu combină una, ci două funcții. Primul este responsabil pentru pornirea și oprirea aparatului pentru masaj vibratoare, precum și activarea funcției de încălzire cu infraroșu. Al doilea oferă utilizatorului posibilitatea de a schimba direcția și viteza de rotație a rolelor. Un astfel de sistem modificat este mai convenabil, deoarece vă permite să controlați mai rapid și să ia mai puțin spațiu pe perna în sine. Viteza exprimată în 3 moduri. caz demontabila din pluș moale, plăcut la atingere.

Citește mai mult  Caracteristici și tipuri de saltele de masaj

MP-020 pianta

Extern nimic special de la predecesorii săi este diferit. Sistemul de control este același ca MP-015, și anume: în 4 butoane. Prezența unui al doilea adaptor cu 12 V vă permite să utilizați acest model în mașină. Există o funcție cu modul masaj Masaj Massage. Capetele au un mecanism cu role care afectează punctele de acupunctură. Principalul avantaj al modelului este îmbunătățit caracteristicile, datorită căruia dispozitivul crește eficiența.

Procesul de masaj devine mai sensibil și mai dur, motiv pentru care se obține cel mai bun efect.

Intensitatea îmbunătățită afectează în mod pozitiv starea locurilor cu tensiune musculară crescută.

Examinați recenzii

Recenzile sunt predominant pozitive. Consumatorii notează eficacitatea pernelor de masaj Planta, care ajută la relaxarea părților tensionate ale corpului pe excursii și după viața severă de zi cu zi.

Plusul este considerat a fi o operare simplă, deoarece aceste dispozitive pot fi ușor încărcate atât prin priză, cât și prin bricheta din mașină. Cel mai adesea, masajele de vibrator sunt folosite pentru gât și spate care împing într-o poziție de ședere. Defecțiuni semnificative, conform cumpărătorilor, nr.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Narcisa Raescu

Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: