Vid celulitei Masagere

Vid celulitei Masagere

Multe vis de piele elastică și netedă, mai mult decât atât, în prezent există o mulțime de oportunități. Este vorba despre un astfel de dispozitiv ca un maseur vid care elimină pâini și celulita. Un astfel de dispozitiv este oferit în diferite modificări ale producătorilor de frunte. Principalul avantaj al masajului este eficacitatea, mobilitatea și costul accesibil.

Descrierea și principiul muncii

Anterior, băncile obișnuite au fost folosite pentru masajul anti-celulitar, dar astăzi există un analog hardware sub forma unui instrument de vid care nu necesită mult efort, dar în același timp demonstrează un rezultat excelent în cel mai scurt timp posibil. Dispozitivul este destinat combaterii depozitelor edem și grăsimilor. Impactul intensiv al vacuumului face pielea cu elastic și strâns, chiar liniile sale.

Dispozitivul este oferit în diferite modificări, dar sarcina este aceeași – pentru a îndepărta tensiunea de la mușchi și scoateți „crusta portocalie”, cu care nu este atât de ușor să faceți față. Desigur, utilizarea dispozitivului trebuie combinată cu efort fizic și nutriție adecvată, apoi rezultatul nu va aștepta mult.

În ceea ce privește principiul de funcționare, dispozitivul realizează profund efect asupra țesutului adipos subcutanat, normalizează circulația sângelui și contribuie la actualizarea celulelor. Efectul de aspirare permite normalizarea activității glandelor sebacee, pentru fibroblaste Activate, întărirea imunității și a consolida afluxul de lymphs, în scopul de a elimina lichidul străine din organism.

Massager va ajuta la relaxarea mușchilor după antrenament istovitor, astfel încât să puteți spune cu încredere că dispozitivul va deveni o achiziție utilă pentru toți cei care visează la o figura frumoasa si o piele sanatoasa.

Indicații și contraindicații

Acest element contează atunci când aleg un agregat. masaj vacuum este conceput pentru cei care doresc să lupte defect de piele, „crusta portocaliu“ și sedimente grase pe zonele cu probleme. Și, de asemenea, contribuie la îmbunătățirea circulației sanguine și este recomandată după efort fizic. Masajul este întotdeauna util pentru creșterea tonusului muscular, îmbunătățirea stării pielii și lupta împotriva umflarea. Deci, dacă doriți să fie respins, această procedură va aduce beneficii mult și va fi eficientă.

Massager nu poate fi utilizat gravidă, precum și femei în timpul perioadei alăptării. Experții recomandă puternic impact vid în bolile cardiovasculare, leziuni ale pielii, oncologie, probleme infectioase, hipertensiune si reumatism, precum și în tulburări mentale.

Prin urmare, în primul rând trebuie să fie consultat cu medicul dumneavoastră și numai apoi decide cu privire la masaj cu vid.

Revizuirea speciilor

diferite opțiuni disponibile pentru instrumente de masaj de vid, ei au propriile lor caracteristici și avantaje care ar trebui să fie familiarizați cu distinctive.

Teme pentru acasă

Aceste instrumente sunt adecvate pentru funcționarea în condiții normale. Principalul plus este comoditatea de utilizare și eficiență, iar dispozitivul este echipat cu diferite duze care pot fi schimbate. Acesta este un maseur anti-celulita, cu care oricine va putea face față, în plus, este suficient să plătească procedura de doar câteva minute pe zi pentru a vedea primele rezultate.

Profesional

Astfel de agregate sunt adesea folosite în cabinete de cosmetică, ele pot, de asemenea, de multe ori se găsesc în timpul fizioterapie și cu privire la procedurile de reabilitare. Limfatic de drenaj indeparteaza durerea pentru masaj, dupa traumatisme si mari sarcini, și, de asemenea, restaurează cifra.

Electric

Echipamentul ajută la combaterea celulitei. Principiul de funcționare a unui astfel de dispozitiv este un a emite raze si schimbarea temperaturii, care afectează zonele problematice în care există depuneri de grăsime.

Modele populare

Vă rugăm să găsiți cele mai populare modele de rotitori de vid, care a ridicat o mulțime de feedback pozitiv din partea consumatorilor. dispozitiv Celluless seamănă cu principiul acțiunii poate masaj. În procesul de creare a vidului, care facilitează fluxul limfei și a sângelui. Cu utilizarea regulată a dispozitivului proceselor metabolice sunt restaurate, colagenul va fi produs mai rapid, astfel încât starea pielii îmbunătățit în curând, și a celulitei dispar. Trebuie remarcat faptul că un model pentru lupta împotriva vergeturilor. Acesta este un dispozitiv sigur, în cazul în care puteți seta un mod comod și porniți-l cu ajutorul butoanelor.

Principalele avantaje ale modelului includ portabilitate, așa cum este alimentat de la baterie, design elegant, eliminarea rapidă a toxinelor, un impact eficient asupra zonelor cu celulita. Cu acest masaj puteți lucra nu numai la burtă, ci și șolduri, mâini, spate și chiar gât.

Mulți cosmetologi folosesc dispozitivul Cellu 5000, care a salvat un număr mare de femei. Folosind vid în stratul subcutanat, sunt activate procese importante, țesuturile sunt saturate cu oxigen, pielea este restabilită și întinderea este eliminată. Doar câteva proceduri și veți observa cum stomacul devine mai atins, centimetri suplimentari vor pleca și vă veți simți mult mai bine. Acest dispozitiv este potrivit atât pentru cabinete de casă, cât și pentru dulapuri de cosmetologie. Acesta este un dispozitiv compact, al cărui operație poate fi combinat cu antrenament. Producătorul declară că masajul este potrivit pentru recuperare după leziuni.

Dispozitivul universal MVT-01, care se poate face nu numai în vid, ci și masajul cu role magnetice, cauzează un interes deosebit pentru consumatori. Acest model este echipat cu o duză specială, în interiorul căruia provoacă un vid. Acest lucru vă permite să îmbunătățească fluxul de sânge și de a accelera metabolismul în organism. Cu un astfel de aparat vei uita curând despre celulita. Există, de asemenea, o duză de tip rolă cu un magnet. Avantajele includ echipamente bogate, ușurința de operare și de dimensiuni mici.

Dispozitiv de vacuum pentru masaj anticelulitic la domiciliu Maniquick MQ 720 poate lucra atât de la priza și bateria. Acest aparat are 4 moduri de intensitate, 3 duze de diametre diferite, astfel încât zona pieptului poate fi, de asemenea, dezvoltate, și chiar se confruntă. Trebuie remarcat faptul că modelul este potrivit pentru zonele sensibile, are o gentlement pe ele.

Dispozitiv compact pentru vacuum masare S’one luptă activ cu celulita. trăsătură distinctivă a dispozitivului – un domeniu larg de aplicare. Acest Massager este utilizat în mod activ reumatologi, fizioterapeuți, cosmeticieni și sportivii profesioniști. Când un dispozitiv poate face masaj în vid a feței și piept mușchii pentru a îmbunătăți tonusul pielii și acnee lupta. Există duză efect de vid cu role, care este util în lupta împotriva excesului de greutate si procedura de celulita va corecta forma si de a normaliza circulația sângelui. Este un instrument de acțiune triplă eficientă, ea scuti rapid oboseala si de a ajuta oamenii care suferă de reumatism.

producătorul oferă franceză dispozitiv cu vacuum Gezatone Vacu Expert, care poate fi numit un multifuncțional. Acest dispozitiv este potrivit pentru simularea unei silueta zveltă, celulita lupta, stres calma, stresul de mușchi si tonifiere. Un avantaj suplimentar este disponibilitatea unei duze speciale, care este potrivit pentru un masaj facial de ridicare. Cu ajutorul puteți scăpa de depozite de grăsime dispozitive nu numai pe corp, ci și față.

Clienții care confirmă faptul că ajută la îmbunătățirea elasticitatea masaj pielii, reduce volumul, elimină celulita, tonuri si face conturul fetei mai clar.

Compania rusească produce KatieMur bănci masaj de vid care îmbunătățesc starea corpului și a pielii feței. Produsul trebuie să fie deplasat de-a lungul secțiunii problematice, astfel încât să se creeze o presiune, acesta va stimula straturile superioare, vasele de utilizări și a terminatiilor nervoase. Datorită acestui aranjament, va fi stabilit sistemul limfatic. bănci de silicon, convenabil și compact, disponibile într-un sac de pânză pentru depozitare.

Sfaturi pentru utilizare

Pentru a obține efectul maxim, masaj ar trebui să fie făcut în mod corespunzător, luând în considerare toate recomandările. Fiecare unitate este o instrucțiune care este important să se examineze înainte de procedura. Experții sfătuiesc să pregătească pielea pentru masaj în vid, puteți, de asemenea, să-l prindeți sau să o pierdeți pentru a îmbunătăți fluxul sanguin. Va merita să aplicați crema sau petrolul din celulită pentru a consolida efectul.

De îndată ce vă încălzi suficient pielea, puteți activa masajul și puteți exercita mișcări ușoare de sus în jos. Ar trebui să fie pornit cu putere mică, treptat presiunea poate fi mărită. În ceea ce privește durata, puteți începe cu 20 de minute, timpul maxim 1 oră. Masajul de vid trebuie făcut o dată pe săptămână, va fi suficient pentru a obține efectul dorit.

Atunci când alegeți un dispozitiv de producție rusă sau străină, trebuie să cântărim totul pentru și împotriva, citiți contraindicațiile și luăm în considerare propriile cerințe pentru a găsi un agregat adecvat. Succes!

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: