Alergia Henna: simptome și tratament

Alergia Henna: simptome și tratament

Henna – Produs natural pentru schimbarea culorii părului. Ar trebui să se știe dacă acest mijloc poate provoca apariția simptomelor alergice și ce tratament se efectuează dacă au apărut încă semne nefavorabile.

Manifestări alergice

Schimbarea culorii părului poate fi o unealtă având o compoziție naturală: Henna. Acest produs a fost folosit de frumusețile în multe țări din întreaga lume, care doresc să-și picteze buclele. În multe privințe, popularitatea henna este că este destul de ușor să cumpere, și, de asemenea, că are compoziție naturală. Unele femei consideră că atunci când se utilizează un astfel de mijloc, simptomele alergice nu pot apărea.

Cu toate acestea, medicii nu sunt de acord cu o astfel de aviz de. Henna, deși se referă la produse de origine naturală, încă în unele cazuri poate provoca erupții alergice. Deci, în cazul în care o femeie are o hipersensibilitate individuală a organismului la acest mediu, rinita alergică poate dezvolta. În acest caz, particulele de henna acționează ca alergeni – adică substanțe care lansează o adevărată cascadă de reacții alergice. Acest lucru, la rândul său, duce la manifestări alergice.

Alergia la HU pe motive clinice este diferită. Deci, după ce ați folosit acest lucru, se pot apărea cu capul de mâncărime pe capul capului. De obicei, au o formă neuniformă și roșie.

Astfel de erupții, de regulă, apar în zonele în care a fost aplicată Henna. Iar localizarea lor poate fi suprafața din spate a urechilor și a gâtului. Să suspecteze alergii la Henna și prin apariția unei erupții cutanate, numită un urticar alergic. În acest caz, erupții cutanate apar, de asemenea, pe zonele de contact ale scalpului cu vopsea.

În același timp, urticaria alergică este de obicei însoțită de o mâncărime puternică și uneori chiar insuportabilă.

Severitatea alergiilor după utilizarea henna poate fi diferită. Cea mai manifestare minimă de intensitate este apariția arderii numai mici. Acest simptom unele femei percep destul de normal, nu plătesc pentru el atenția cuvenită. Cu toate acestea, în unele cazuri, arderea moderată poate fi o manifestare a unei reacții alergice.

Cele mai multe consecințe periculoase de alergie se referă, desigur, umflarea quinque. Această patologie se caracterizează prin apariția de edem pe fata. În acest caz, buzele și zona de sub ochi pot. Dulce Qinki suspectează ușor: o femeie are un aspect. Fisurile ochi devine deja deja, iar buzele sunt ușor în creștere din cauza edemului, puternic de țesături ale feței.

Și, de asemenea, la manifestările de alergii pe henna pot referi:

  • lacrimă strong+
  • Apariția secreții apoase de accidente vasculare cerebrale nazale+
  • congestie nazala+
  • Respiratia tulburare (din cauza stoarcerea laringelui prin țesăturile feței)+
  • descuamarea severă a scalpului, însoțită de apariția unui puternic mâncărime.

Henna este folosită nu numai pentru colorarea părului, ci și pentru aplicarea diferitelor desene pe corp. În același timp, există și riscul de alergii. În cazul dezvoltării unei reacții alergice după utilizarea acestui produs de colorat, roșeața severă sau erupțiile alergice apar pe piele. Astfel de manifestări sunt de obicei însoțite de o mâncărime puternică. În același timp, zona afectată de piele se umflă, de obicei,.

Cum să verificați HNU?

Atunci când se utilizează orice compoziții de pictură pentru păr, inclusiv originea naturală, medicii recomandă respectarea precauțiilor. Până în prezent, nu există vopsea de păr care să fie complet fără alergeni. Henna la unele femei poate provoca manifestări alergice.

Înainte de a face cocoși de colorat prin acest instrument, este necesar să efectuați un test pentru sensibilitatea individuală. Faceți-o drăguță. Pentru a face acest lucru, o cantitate mică de produs natural de colorat diluat trebuie aplicat în zona antebrațului (din interior). 30-40 de minute, produsul trebuie spălat cu atenție și evaluează starea pielii. Ei trebuie să rămână curate, fără erupție cutanată sau mâncărime. Starea pielii ar trebui, de asemenea, estimată și o zi mai târziu. Dacă nu au urmat efecte adverse ale unei astfel de utilizări, acesta poate fi folosit pentru vopsirea părului.

Pentru a vă proteja de apariția unor consecințe negative după utilizarea unei astfel de vopsea naturală de păr, experții recomandă înainte de a cumpăra, este necesar să cunoașteți data de expirare. Fiecare producător îl indică pe ambalaj. Dacă durata de valabilitate a mărfurilor se apropie deja de un scop, nu merită să o folosească.

Femeile care suferă de astm bronșic ar trebui să fie informați înainte de a folosi Henna să se consulte cu medicul lor de participare. În unele cazuri, utilizarea unui astfel de mijloc în temeiul acestei boli este inacceptabilă.

De asemenea, pentru consiliere suplimentară pentru specialist, se recomandă aplicarea femeilor cu patologii alergice.

Terapie

Tratamentul unei reacții alergice care apar pentru o henna trebuie efectuată imediat. În unele cazuri, ezitați să utilizați agenți antialergici. De exemplu, recepția târzie a medicamentelor în umflarea emergentă a gutui poate provoca dezvoltarea unor efecte negative extrem de periculoase asupra sănătății.

Dacă apar anumite simptome adverse în timpul aplicării henna, atunci acest produs cu pielea capului trebuie să fie tensionat imediat. Rețineți că înroșirea feței de acoperire a pielii ar trebui să fie atent. Scopul unei astfel de spălare a este de a elimina toate resturile de plante cu păr. Este important să ne amintim că chiar și micile persoanele rămase pe buclele pot deveni și mai mult motivul pentru care nu va fi mai dificil de a scăpa de simptomele de alergii.

Remedii populare

Una dintre cele mai frecvente simptome de alergii după utilizarea Henna este apariția unei puternice mâncărime. Sustinatorii de medicina tradițională sunt recomandate pentru a scăpa de acest simptom negativ, se aplică champs diferitelor plante. Poti folosi un musetel farmacie obișnuit.

Pentru prepararea vindecare infuzie, doar 3 linguri de flori margarete pisate si ½ l de apă de fierbere va fi necesar. Pentru a insista mijloacele pentru o jumătate de oră.

Părul de clătire cu un decoct de margarete ajută la reducerea semnificativă a mâncării pielii, precum și curățarea pielii de la erupțiile alergice.

Tratament medicină

Pentru a elimina alergiile utilizate, de regulă, medicamente antialergice. Sunt în prezent mai multe. Ele ajută la eliminarea efectivă a mâncării pielii, precum și curățați pielea de la erupții alergice. Precum și aceste medicamente ajută la normalizarea respirației lor, deoarece contribuie la eliminarea edemului țesăturilor feței și gâtului. În cazul apariției simptomelor alergiei, pot fi adoptate Zirtek, Loratadină, Claritin, supratină, a mijloacelor Telfast și a altor mijloace antialergice. Aceste medicamente sunt utilizate, sub rezerva instrucțiunilor de utilizare.

Dacă după primirea unui instrument antihistaminic, îmbunătățirea bunăstării nu a urmat, atunci în acest caz este mai bine să vă întoarceți la medic. Medicul într-o astfel de situație o poate atribui un tratament cuprinzător, care, în plus față de antihistaminic, include alte medicamente: de exemplu, enterosorbentilor. În cazul în care alergia sa manifestat destul de puternic, atunci în acest caz, nu numai că este necesară numirea de tablete și capsule, dar, de asemenea, utilizarea intravenoasă de droguri. Dar definește doar medicul curant.

Recomandări de specialiști

Atunci când se utilizează orice produs de păr pictura, ar trebui să fie luate măsuri de precauție. Un produs de calitate este de obicei sigur pentru sanatate si extrem de rar provoacă efecte adverse după aplicarea acesteia. Înainte de a utiliza aceasta, este necesar pentru a testa sensibilitatea individuală. Trebuie remarcat faptul că o astfel de examinare preliminară trebuie efectuată nu numai înainte de păr în cap. Testul individual de sensibilitate trebuie, de asemenea, efectuat înainte de a picta sprâncenele sau genele. În același timp, este necesar să se evalueze starea membranelor mucoase ale ochilor. După ce testul, lacrimile sau roșeața nu ar trebui să apară.

Unii producători indică marca lor „hipoalergic”. Acest marcaj poate induce în eroare. Unele femei atunci când văd un astfel de pachet cu produsul de colorat, au încredere în totalitate calitatea acestuia și nu efectuează un test preliminar pentru definirea sensibilității individuale. Și acest lucru, potrivit doctorilor, este o greșeală. Chiar dacă există semne pe hypoallery sale pe produs, atunci este în continuare necesar să se efectueze un test preliminar pentru a defini sensibilitatea individuală.

Dacă poate fi alergic la Henu, uită-te în continuare

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: