Ballow pe Lungime inchis par Mediu

Ballow pe Lungime inchis par Mediu

Dacă o femeie cu parul inchis la culoare ușor schimba imaginea decide sa, atunci una dintre soluțiile cele mai elegante este pictura in tehnica la modă Ballozh. Ballozh arata destul de frumos pe un fir de păr de culoare închisă, pentru că vă permite să bată spectally culoarea naturală și vă permite să experimentați cu tranziții line de diferite nuanțe. Parul arata scump si luxos – este, fără îndoială, un semn distinctiv.

Particularități

Pentru prima dată, Balaeage a fost prezentat în Franța în anii ’70 ai secolului trecut, dar numai ultimul deceniu a început să folosească cea mai mare popularitate. În traducere înseamnă BALAYAGE „răzbunare, pentru a matura“, care oferă două versiuni de bază, explicând numele tehnicii:

 • O metodă de colorare – lovituri haotice sunt aplicate pe catena, care din lateral se aseamănă cu o mătură rupt+
 • Noua Nuanța pare „măturat“ culoarea originală, îi dă luminozitate, flicker, strălucire și noblețea neîndoielnică.

Rezultatul unei astfel de colorare este toroanele transfuzia care formează efectul ars toroane arse. Aceasta culoare arata foarte eficient și, în același timp, elegant.

Rezultatul este necesar se realizează datorită selecției de 2-3 nuanțe și tehnici speciale de distribuție ale acestora, pe bucle.

În primul rând, este un accente moale, care sunt aplicate la partea de mijloc a părului și sfaturile lor, iar în al doilea – un tip de tehnică second-hand.

 • Full Bally – Metoda este foarte similar cu armura, și prin aceea că și într-un alt caz, există mai multe nuanțe de o culoare. O astfel de colorare un aspect natural și cu adevărat șic.
 • In medie – mai degrabă amintește evidențierea de obicei, dar pigmentul colorat în acest caz se aplică haotic, iar numărul de toroane determină doar femeia însăși, la discreția sa.
 • La sfaturi – după cum rezultă din numele tehnologiei, aici vopseaua este impusă doar pe cele mai vârfurile părului. Aceasta este cea mai sigură opțiune și blând, în plus, în cazul în care experimentul a avut succes, atunci, în orice moment, puteți face o culoare de neînțeles, fără pagube mult pentru lungime.

În cele mai multe cazuri, BALAYAZ se face prin nuante naturale, dar, în cazul în care sufletul cere încă ceva luminos și de contrast, atunci puteți ridica roșu, albastru, portocaliu, precum și roz, lila sau nuante violet, iar limitele dintre ele sunt pronunțate pronunțată și clar.

Echipamentul Ballozh are o mulțime de avantaje:

 • Potrivit pentru ambele păr natural si vopsit+
 • pot fi folosite pentru femeile de orice vârstă, stil și statutul social+
 • Compoziția este aplicată pe componenta de absolut orice lungime, aceasta este principala diferență de echipamente de la aceeași Ombre, care arata bine doar pe lanțuri lungi și mijlocii+
 • Ballow poate schimba radical aspectul unei femei, aduce punctul culminant și rafinamentul în aspectul ei+
 • Este considerată o metodă relativ blândă, deoarece, în acest caz, vopseaua este acoperită de nu mai mult de 50% dintre capelele+
 • Măștile defecte mici de apariție, în timp ce subliniază adâncimea de vedere și ovale frumoase+
 • elegant se află atât pe dreapta, si parul cret, poate fi folosit pe o capelă subțire și obraznic+
 • Nu necesită corectare frecventă – colorare trebuie repetată nu mai mult de 3-6 ori pe parcursul anului.
Citește mai mult  Bej culoarea părului: care este potrivit și cum să-l?

Cu toate acestea, nu a fost fără minus:

 • Ballozh necesită stivuire regulată, în cazul în care acest lucru nu se face, atunci parul va avea o specie neclare și necurate+
 • Tehnica este destul de complex în performanță, deci este mai bine să se ocupe de masterat profesionale pentru colorare, în caz contrar, rezultatul nu poate justifica așteptările dumneavoastră+
 • Atunci când se efectuează echipamente pe cont propriu la domiciliu, în cele mai multe cazuri se aseamănă cel mai mult calendarul comun+
 • Când a etichetat cu bucle negre, este foarte ușor de a face o greșeală, alegând nuanțe potrivite – în acest caz, parul va fi dim și murdar.

Colorarea în tehnica Ballozh in saloane incepe de la 2000 de ruble, cu mai mare calificarea master și mai mult părul, cu atât mai mare costul final. Cu munca independentă, va costa în costul de vopsea și materiale conexe – ciucuri, cape și mănuși.

Cel mai bine este de a utiliza scumpe compoziții pictura de înaltă calitate.

Cum să alegeți o umbră?

Pentru ca firele vopsite sa arate cat mai mult posibil, ar trebui să fie selectat corect nuanta potrivita pentru a șuvițe de culoare. Rețineți că BALAZH nu acceptă utilizarea de mai multe culori – aici sunt posibile exclusiv experimente cu nuanțe de același ton. Ar trebui să se desfășoare de la principalele caracteristici ale aspectului – culoarea și umbra nativă.

Lowrs cu bucle întunecate care merită să plătească preferință la tonurile de chihlimbar și bronz. Destul de elegant arată firele de cenușă, dar păstrați-vă în minte – pentru a obține umbra dorită, pentru începutul tânărului tânăr cu părul întunecat va trebui să se usuce o parte din capele.

Femeile cu părul negru pot sfătui să nuante pe perle care vor umbla perfect capela culorilor aripii Voronov, în special o astfel de combinație pare pe femei cu piele albă și ochi blond.

Astfel de culori sunt spectaculoase pe bucle lungi atunci când părul este coborât sub lame. Cu toate acestea, există o limită de vârstă pronunțată – doamnelor, care depășesc o frontieră de 30 de ani, ar trebui să fie cât mai atentă posibil cu alegerea de nuanțe de cenușă, deoarece acestea au proprietatea pentru a accentua chiar și cele mai mici riduri.

Contrast elegant elegant creează tonuri roșii de foc, arată foarte bine o astfel de salvare, pictată pe sfaturi.

Și pentru iubitorii unei imagini naturale, puteți să vă sfătuim nuanțe de cafea sau ciocolată, vor atenua și vor ajusta vizual tenul. De la nuanțele de culoare, astfel de doamne sunt potrivite liliac luminos, albastru, precum și zmeură sau purpuriu.

Pentru părul maro închis, merită să se uite la nuanțele de miere și caramel, care subliniază că Koller natural, în acest caz, vederea generală este coafura cu cea mai naturală și cea mai îngrijită.

Citește mai mult  Cum să alegeți o coafură pentru băieții adolescenți 16-17 ani?

Dacă efectuați un bouemage folosind tonuri de aur și bej, puteți obține un efect de pâlpâire, similar cu armura la modă – în acest caz, firele sunt transfuzate, în special cum ar fi o astfel de culori, dacă utilizați mai multe nuanțe conexe.

Pentru colorarea culorilor aici puteți lua nuanțe galbene, portocalii și roșii.

Pentru fetele cu parul inchis la culoare Rusia, broasca testoasa de colorare foarte eficient arata – blond auriu, caramel, precum și miere și ciocolată nuanțe sunt combinate.

Ca rezultat, buclele se dovedesc a fi puțin mai închisă decât culoarea naturală, dar datorită combinației de succes de nuanțe, catenele incep sa straluceasca si preaplin.

Există câteva opțiuni de colorare mai interesante prin metoda Ballozh:

 • cherry tentă, precum Bordeaux și Marsala aspect foarte elegant, și nu numai pe cele mai sfaturi, dar, de asemenea, pe toată lungimea+
 • De multe ori, stilistii recomanda rădăcini pictura in tonuri de vinete, combinându-le cu flori burgund – cea mai bună soluție pentru brunete cu culoare de iarnă+
 • bucle de castan sunt tonifiat chihlimbar, iar rădăcinile sunt vopsite în culori de bronz+
 • Se pare foarte bine roz – atât de la sine și în combinație cu liliac sau culoarea Fuchsia+
 • La vârf de popularitate există un albastru albastru, care vă permite să creați o imagine orbitoare, subliniind proprietarul său din orice mulțime.

Cum să faci acasă?

Billow va deveni o soluție excelentă pentru acele bruneturi care nu intenționează să-și schimbe radical culoarea părului de bază, dar în același timp se străduiesc să arate mai spectaculoase și mai atractive. Nuanță de la Makushka însăși poate fi făcută puțin mai întunecată sau lăsată la fel, dar sfaturile vor albici ușor, efectul contrastului adaugă aspectul curajului, o crestătură de determinare și apel.

Ballozh, realizat sub formă de strălucire arata ca parul nu este vopsit, și pur și simplu strălucește și se scurge ușor sub lumină – o astfel de coafură devine imediat mai volumină și bine îngrijită.

Tehnologia Ballozh include mai multe etape.

 • Pentru început, magazinul este împărțit în bucle, fixând fiecare dintre ele prin cleme.
 • Pe toate benzile aprecia nuanța dorită, în timp ce acesta este distribuit în mod corespunzător pe toată lungimea. La frontieră se dovedește a fi mai clar, compoziția de colorare este aplicată în bucăți de folie, acestea sunt înșurubate la bucle. Cu toate acestea, dacă doriți o umbră să curgă lin, puteți face fără folie.
 • 3-4 minute după aplicarea compoziției, vopsea ar trebui să fie combinate în jos pieptene – acest lucru va face umbra mai val, iar tranzițiile neclare.
 • Vopseaua se lasă timp de 20-25 minute, după care se spală off și păr proces de un fixator.
Citește mai mult  Blond pe parul inchis la culoare: procesul de colorare și recomandări utile

Fetele care intenționează să facă salvarea acasă, ar trebui să știi mai multe reguli:

 • Toți detergenții utilizați și lăsând fonduri trebuie să fie neapărat cu eticheta „pentru păr vopsit“ – adică, fără conținut de sulfat+
 • Atunci când cumpără un șampon, aer condiționat și măști de a da prioritate celor care au efecte suplimentare – salvarea culorilor și amplificarea strălucească+
 • în timp util procesa vârfurile părului cu medicamente împotriva secțiune transversală și de fragilitate, și, în plus, din când în când, le taie în coafor+
 • Cel puțin o dată la 2 săptămâni, aplică restaurarea măști pe bază de uleiuri naturale esențiale pentru tur+
 • Când se folosește o turmă, călcat sau uscător de păr de pre-aplică complexe de protecție termică pe păr+
 • Încearcă să nu exagerați cu spume, moussas și alte mijloace de styling – cantitatea lor excesivă dă părului neglijent și neîngrijit+
 • Atunci când vizitează piscina și în vacanță, asigurați-vă că pentru a proteja corzile de clor și ultraviolete.

Exemple frumoase

Ballozh este o tehnica de colorare, a cărei istorie are mai mult de 50 de ani, dar plescăitul maximă de popularitate a avut loc numai în ultimele sezoane.

Astăzi, această metodă de colorare este una dintre cele mai căutate și, în consecință, metode costisitoare de colorare. A fost acest stil ca o astfel de diva religioase, ca Julia Roberts, Gisele Bundchen, Erin Weson si multe alte actrite celebre de la Hollywood și în modelele de cerere.

Ballogenizes eficient pe păr negru, în special în cazul în care acestea le culoare ca și cenușă și nuanțe perlate – imaginea devine foarte bine îngrijită și rafinat.

Pentru proprietarii de bucle maro, tonuri de miere și caramel va fi potrivit, în acest caz, păr arată cât mai natural posibil.

În cele mai multe cazuri, am folosi tehnica pentru femeile cu parul lung, dar, de asemenea, proprietarii de fire scurte pot fi folosite de unele subtilități – și anume: alege o nuanta, cât mai aproape posibil de naturale, utilizează 2-4 tonuri similare, astfel încât tranziția a fost aproape inconspicable. Apropo, stilisti cred ca pe parul scurt, puteți petrece experimentele cele mai îndrăznețe – din moment ce un astfel de păr este destul de rapid în creștere, iar femeia poate reduce tot ceea ce ea nu a făcut ca atunci când colorare, după ce a încercat o nouă opțiune interesantă.

    Experții prezic că Ballozh va rămâne în moda pentru un non-un sezon, nu este surprinzător, pentru că ajută femeile arate mai tineri, spectaculos și atractiv.

    master-class pe tehnologia Ballozh este prezentată în următorul videoclip.

    Evaluează articolul
    ( Încă nu există evaluări )
    Adaugă comentarii

    ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: