Colorarea parul blond: metode și recomandări pentru culori

Colorarea parul blond: metode și recomandări pentru culori

Nuanța blond de păr în sine este destul de mic, departe de toți proprietarii de astfel de kolator în șuvițele există fluxuri spectaculoase de grâu, cenușă, caramel sau culoare de aur, motiv pentru care de multe ori fetele recurg la pătare, astfel încât să nu arate ca o „mouse-ul gri”. Până în prezent, există mai multe tehnici de colorare interesante, astfel încât fiecare femeie poate alege opțiunea corespunzătoare, în conformitate cu stilul său de sine stătătoare și interne.

Particularități

Lumina este o culoare foarte multiple fațete, care are mai multe variante:

 • ash-Blin+
 • roscata+
 • de aur+
 • Pale-castan+
 • cupru.

Printre toate tipurile de culoarea părului feminin, culoarea blond este cea mai plictisitoare, nu este o coincidență faptul că majoritatea proprietarilor unui astfel de pază încearcă să schimbe culoarea, oferind saturație și profunzime – pentru aceasta schimbă firele la nuanțe ușoare sau, contrar, dați note de ciocolată. În același timp, o culoare blondă reacționează foarte bine la coloranți, de regulă, schimbarea pigmentului nu reprezintă nici o problemă, astfel încât femeia poate deveni cu ușurință blondă feminină și o brunetă sultry. Foarte spectaculos pe rom Clepley arată colorarea multinațională, atunci când fire individuale, precum și rădăcini și sfaturi sunt colorate în diferite culori.

În colorarea firelor blonde alocă două direcții principale. Primul este tonifierea în nuanțe naturale, cea mai apropiată naturală. În același timp, buclele dobândesc suprapuneri moi, iar imaginea este formată din feminină și blândă. Al doilea – colorat în nuanțe contrastante otrăvitoare, de obicei, cu ajutorul unui astfel de vopsire a unui sex echitabil încearcă să iasă în evidență din mulțime, atrag atenția altora pentru ei, face o imagine neobișnuită și colorat.

Trebuie remarcat faptul că, uneori, există situații când părul nu ar trebui să fie pictat chiar și cu o dorință mare. Pentru colorarea nu ar trebui să se recurgă în timpul sarcinii și alăptării, nu este, de asemenea, în valoare de a schimba imaginea in timpul menstruatiei.

Faptul este că, în aceste stări de fond hormonal al femeilor se schimbă mult, astfel de colorare pot da cele mai multe rezultate neașteptate la ieșire – chiar dacă grăbește-te pentru a schimba aspectul, este mai bine să plătească un pic. Sunt de acord, se poate cu greu ca „leopard“ culoarea pe cap.Nu trebuie să așteptați pentru schimbare dacă ați pictat recent henna de păr sau bas. După tratamentul cu vopsele vegetale, cel mai bun caz, atunci când reacțiile cu vopsele chimice, noua culoare va rămâne în umbră, iar în cel mai rău – cărămida-roscate va primi fire, nu numai că face punctul de vedere al unui lowesthetic, dar răsfață, de asemenea, bucle.

Dacă ați făcut cheratină îndreptarea pe par, atunci este necesar să se aștepte pentru vopsirea cu cel puțin 2 săptămâni, în caz contrar pigmentul pur și simplu nu va fi capabil să pătrundă în interiorul firele de păr, în timp ce efectul foarte îndreptare va veni la nici, pentru că este o procedură destul de capricios.

Nu ar trebui să fie vopsite fire întinse, deoarece structura de par artificial este brusc diferit de rudele lor, astfel încât acestea să reacționeze complet diferit, iar culoarea finală este destul de diferit de naturale. Și în cazul în care firele din Asia utilizate pentru fabricarea de fisuri, aceste bucle și nu are nici un sens să fie vopsite, deoarece acestea trec o prelucrare specială, care face părul în imun la tonifiere. Este strict interzis să efectueze procedura de colorare a părului blond, în cazul în care există zgârieturi, escoriații, precum și inflamații pe pielea capului.

În acest caz, substanțele conținute în vopsea poate duce la arsuri, care va fi foarte lung și greu de vindecat pe cap. Nu face pictura cu slaba-a fi bine, de asemenea, este imposibil, din moment ce perechea care provin de la compozițiile de colorare poate fi semnificativ dăunătoare sănătății.

Ce nuanțe alege?

Cele mai multe femei cu wops blond nu sunt îndeplinite în mod special cu role de păr natural – ei cred că absolut nu arată frumusețea capelelor, deoarece repaintance de fire blond este atât în ​​cererea de pe piața de coafură. Lumina poate fi reproiectată într-o mare varietate de nuanțe, să ne oprim mai mult în cele mai spectaculoase opțiuni.

Citește mai mult  plisat mare: avantaje și dezavantaje, creând

Blond

Pentru reprezentanții sexului fin cu buclele Rusimi, cea mai bună opțiune poate fi repetată în tonuri ușoare. Această opțiune este avantajoasă cu pielea palidă nobilă și ochii foarte lumini – albastru sau gri. În cazul în care tonul luminos blond nativ, atunci clarificarea nu va livra nici un fel de hassle, iar dacă culoarea naturală este legată de întuneric, va lua o decolorare preliminară a buclelor, ceea ce duce la apariția efectului de galben.

Pentru a legitima această nuanță neplăcută, puteți folosi tonic purpuriu sau argint – și ar trebui să fie aplicate nu numai la stadiul de finisare a colorării, ci pe „perioada șosetelor”.

Light-lumina

Femeile cu parul inchis la culoare pe revopsit de multe ori rusia ton-două mai ușoare, mai ales bune astfel de soluție arată o la primăvară și vară plante de culoare femeilor pentru care pielea palidă și ochi albaștri sau gri luminoase sunt caracteristice. Este tocmai o astfel de colorare încât multe celebre diva – Jennifer Aniston, Taylor Swift și Cameron Diaz. Puteți cumpăra o nouă nuanță de lumină, folosind compoziții de colorare, cu toate acestea, un efect destul de bun este dat remedii populare – sucul de lamaie obișnuit, suc de musetel, decoctul de șofran lumina buclele blonde întunecate, în timp ce fără nici o deteriorare frumusețea capele.

cenușiu

Una dintre cele mai spectaculoase moduri de colorare de fire blond este cenușă nuanțare – Culoarea gri rafinat este o combinație armonioasă cu un ton rece a pielii și a ochilor, dar fetele cu o față întunecată și ochii negri de la un astfel de Kolker ar trebui să se abțină. Nuanțele de culoare de argint sunt optime atât pentru colorarea monofonică, cât și pentru tot felul de tehnici de colorare – efectul este destul de elegant și un pic misterios.

Caramel

Dacă nu puteți decide ce culoare să alegeți pentru vopsirea părului – încercați cu îndrăzneală tonuri de caramel. Această nuanță moale va face orice bucle blonde mai moale, iar aspectul este senzual si feminin. În plus, notele de caramel dau coafura pompă și volum, deoarece o astfel de execuție este optimă pentru păr subțire și rare. Este demn de remarcat faptul că nuanța de caramel combină atât la rece, și tonuri calde, deci este considerat universal pentru femeile de toate tonurile pielii și orice nuanțe ale ochilor.

Această culoare este bună atât pentru torturile complete și tortura.

De aur

Culoarea de aur se potrivește femeilor cu ochi blonzi și piele caldă. Grâu și miere nuanțe de reîmprospătare și de a face vizual se confruntă cu un pic mai mic, de asemenea, și să dea o tunsoare un plus de den.

Cu toate acestea, ține cont de faptul că această culoare este considerată mai degrabă capricios, așa că la scurt timp înainte de vopsire este necesar să se pregătească bucle – să efectueze un curs de restaurare a procedurilor și de a elimina sfaturi secventiere, numai în acest caz, vopseaua de aur va cădea uniform în bucle blonde egal.

Bronz

Colorarea bronz face imaginea unei femei mai estetic și elegant. Notele de bronz în special relevante pentru femei de culoare închisă, cu ochi verzi și gri. culoare asemănătoare este adesea create prin utilizarea de coloranți naturali – Henna și Basmas.

castan

opțiune armonioasă Destul pentru fete-ruver părul. Chestnut este considerat universal – ochi căprui el poate face mai adânc, și albastru și gri dă expresivitate. În notele maro fac de multe ori colorarea părului blond, combinându-le cu caramel și grâu nuanțe. Cele mai multe femei extravagante pot crea pe parul trecerea de la maro la visiniu – în acest caz, aspectul va fi mai saturate și bogată.

Ciocolată

culoarea parului Albastru este destul de ușor de a vopsi într-o nuanță de ciocolată. Este una dintre cele mai căutate și opțiuni de colorare populare, datorită căreia el se bucură de o cerere foarte mare pentru reprezentanții sexului frumos de toate vârstele. Cele mai importante în actualul sezon imediat mai multe nuanțe interesante:

 • ciocolata cu lapte – ton de lumină, care se îmbină armonios cu karium, precum și cu ochii gri și pielea destul de întuneric+
 • ciocolată amară – este o umbră întunecată profundă, care se duce la femei cu ochi negri și piele de măsline lumină.

Dacă tonurile de ciocolată sunt folosite torturarea sau colorarea firelor, culoarea este combinată cu note de chihlimbar și grâu – arată astfel de opțiuni foarte eficient și în mod natural.

Nisip

Dacă considerați că nu sunteți prea plictisitor, apoi diluați-l cu strălucire moale nisipoasă, care creează efectul părului ars pe cap. Culoarea luminii înmoaie caracteristicile și are un efect tânăr pronunțat. Asemenea tonuri sunt armonizate cu lumină și cu ochi întunecați, accentuează frumusețea pielii întunecate. Cel mai adesea, o astfel de colorare se face în tehnica lui Shatuch, Ballozh și Ombre.

Citește mai mult  Opțiuni coafura de gimnastică

Moko

Mokko este o umbra foarte rafinata si nobila, care arata bine asupra femeilor, atat cald si rece, – folositi-l, fara exceptii, fara exception, proprietarul buclaturilor blond, se pare ca fiecare doamna. Pe unii, este debordant cu vopsele suculente, ceea ce face o imagine mai îndrăzneață și îndrăzneț, și pe alții capătă culoare mată înăbușită și dă imaginea unei crestătură de rafinament și farmec francez.

Bej

tonuri de bej la fața femeilor întuneric cu Karimi sau ochi albaștri, este important ca trăsăturile feței, în același timp, sunt perfect corecte și cât de moale posibil. Numai în acest caz, imaginea este obținută prin feminin, inteligent si aristocratice. Și pentru a bej ușor diluată, puteți adăuga ca cenușă sau perla note.

Miere

Pentru proprietar al pielii de măsline și ochii căprui sunt permise de nuanțe de miere, aceste tonuri înmoaie caracteristicile aspre ale feței și de a face o femeie mai.

Atunci când pictura toroanele maro în nuanțe de miere, asigurați-vă că pentru a sublinia sprancene, precum ochii si buzele – fara un astfel de machiaj, fata va fi prea flexibil și illictive. Dacă nu aveți posibilitatea de a petrece prea mult timp pe machiaj – utilizați tehnica tatuaj.

Negru

Culoarea neagră intensă face ca imagine luminoasă, spectaculos și sexy. Cu toate acestea, utilizarea acestui Colora are o serie de restricții. Culoarea este potrivit doar pentru fete foarte tinere, deoarece umbra este vechi. Pentru femeile care au trecut frontiera în vârstă de 30 de ani, el poate deveni o adevărată catastrofă. Pielea trebuie să fie sănătos, orice paloare, acnee sau inflamatie devine chiar mai pronunțată în cadrul toroane negre.

Pregătiți-vă pentru ceea ce ai la fiecare 2-3 saptamani nuanțarea sfaturi, mai ales dacă aveți o culoare de păr blond. În cele din urmă, rețineți că este foarte dificil de a părăsi negru, este aproape imposibil, deoarece este destul de slab cedat la orice clarificare și revopsire. De obicei, este decolorat mai întâi de agenți puternici de oxidare, de obicei hidrochector, face ca părul să fie uscat și fragil, iar culoarea este obținută fie portocalie, fie roșie murdară.

Dacă nu vă este frică de toate aceste dificultăți – vă puteți vopsi în siguranță firele maronii în negru.

Roz

Opțiune foarte blândă și răutăcioasă – vopsea cele mai multe sfaturi de bucle blond în nuanțe roz. Acest tip de culoare arata foarte bine pe fete tinere cu pielea foarte ușoară și aceiași ochi strălucitori. Colorarea produce cu vopsele persistente, carcasă sau cretă colorată.

roșu

Soluția perfectă pentru doamnele de colorare la rece, cu ochi albaștri gri sau lumină. Rețineți că numai vopsea de cea mai bună calitate trebuie să utilizeze, altfel kolul este pur și simplu intră în secară, iar imaginea nu va fi rece. O astfel de umbră este complet nepotrivită pentru femeile cu pielea problematică, roșu doar accentuează acnee, acnee și alte inflamații pe față. Fetele cu pistrui și plasă vasculară, o astfel de colorare nu este de asemenea potrivită, pentru că din lateral poate fi o impresie că femeia nu are grijă de aspectul său.

Ghimbir

Această culoare de cupru este potrivită pentru cele mai îndrăznețe și îndrăznețe femei care uimește pe cei care înconjoară energia lor de ciclism și aparatul de bărbierit. Dacă sunteți gata să fiți în centrul atenției constante, atunci culoarea roșie – pentru dvs. Puteți să vă reparați complet părul, dar puteți crea overfluri spectaculoase din nuanțe roșii, maro, burgundă și chihlimbar.

Opțiuni pentru colorare

Temporar

Colorarea temporară vă permite să reîmprospătați coafura și să o acordați o nouă nuanță fără a utiliza vopsele persistente – o astfel de tonifiere este păstrată pentru o perioadă scurtă de timp, o pereche de spălare triplă, după care compoziția trebuie aplicată din nou. Moderne ofera industriei o selecție largă de tot felul de tonic si balsamuri, acestea sunt aplicate pe parul ud la fel ca cele mai multe sampoanele obișnuite, bine spuma și să reziste la timpul necesar pe părul ei. După aceea, spălați cu o cantitate abundentă de apă curentă – lenjerie de pat altfel tonic poate fi colorat și îmbrăcăminte.

Citește mai mult  Tunsori blonda la modă

Rețineți că puteți utiliza astfel de metode de tonifiere nu mai des decât o dată la fiecare 3 săptămâni. Nu atât de mult timp în urmă, colorat cu ajutorul creioane colorate sau lacuri, la o astfel de metodă de proiectare a unui păr blond a recurs la o petrecere la modă sau recalculează o sesiune foto plin de farmec – efectul de pictura se păstrează doar până la prima spălare a părului.

Deplin

colorat completa este o schimbare a culorii tuturor capelelor, de regulă, în acest caz, se folosește o culoare alb-negru. Această procedură este considerată una dintre cele mai simple, este posibil să-l realizeze chiar și pe cont propriu la domiciliu. Colorarea se face folosind vopsea și pensule, precum și pentru o schimbare de pigment mai spectaculos, un capac de încălzire sau de capac este purtat pe cap la cap;.

Multe fete prefera mijloace naturale – un efect destul de bun, cu colorare-o singură culoare dă Henna și Basma, Henna conferă părului nuanță ușor roșiatică, și bas face un calibru mai închis, maro ciocolata.

Dacă combina ambele vopsele, puteți obține o mulțime de diverse efecte de culoare. Cu toate acestea, este imposibil de a lumina părul în acest fel – o nouă nuanță mai închisă va fi în original.

Parțial

In ultimii ani, fashionista preferă să colorare parțială, iar acest caz este aprins bucle separate sau porțiuni de păr. Ca rezultat, părul dobândește overfluri spectaculoase și un kel interesant. Una dintre cele mai populare tehnici este considerată a fi OMBRE – de obicei într-un mod similar, aranjați o tranziție lină de la culoarea părului nativ în zona rădăcină la o altă umbră pe vârfuri, cel mai adesea elaborează un gradient la lumină sau roșu.

O tehnică mai complexă pentru părul lung – fascusul, în acest caz rudele și firele ascultate alternative. Părul dobândește vederea buclelor arse în soare, adaugă volumul și coafura de pompă, iar culoarea este luminoasă, foarte saturată și în viață. Nămolul este bun pe părul blond al oricărei umbre, de regulă, nuanțele apropiate sunt folosite ca culori concomitente.

O altă tehnică la modă este tortura, în acest caz, în cuprul total, firele separate sunt alese și acoperite cu compoziția lor de colorare, retragându-se din zona rădăcină 5-7 cm. Până în prezent, există mai multe opțiuni de plasare diferite, cel mai natural este considerat a fi tehnica de California, în acest caz, parul este vopsit folosind 3-5 nuanțe. Fetele blonde ușor sunt populare cu rapiță franceză, în timp ce nu sunt utilizate mai mult de 2-3 tone. Tehnica de la Veneția potrivit pentru parul blond inchis. highlighting întotdeauna relevante și clasic, în care firele individuale sunt vopsite folosind un singur ton.

Sfaturi pentru îngrijire

După tonifierea părului blond, trebuie să plătească o atenție sporită la culoare atâta timp cât posibil, strălucirea rar și saturația paletei de culori. Stylistii recomanda:

 • Utilizați șampoane pentru păr vopsit fără conținut de sulfat, în caz contrar, pigment de colorare este destul de repede înapoi de bucle+
 • Încercați să reducă la minimum orice impact termic asupra toroane – stabilire de puffers și fier, precum și păr de uscare cu un uscător de păr fierbinte face culoare plictisitoare și stins, și în afară, uscate și fără ca parul vatamate+
 • Dupa spalarea parului, ar trebui să utilizați cu siguranță, balsamuri și aparate de aer condiționat – acestea fac bucle lin, de asemenea, este de dorit să se folosească în mod regulat spray-uri de la confuzie în rândul firului la atenuarea pieptănare și de stabilire+
 • Pentru a menține o nuanță interesantă, rezultă o dată la 3 săptămâni pentru a utiliza balsamuri tonice și umbră pentru păr, cu toate acestea, nu este necesar să abuzeze astfel de colorare, în cazul în care recurge la ea după fiecare spălare, parul se va schimba rapid culoarea lor+
 • cel puțin o dată la 2 luni la un salon de coafură ar trebui să fie vizitat pentru a coordona grăunțele+
 • O dată pe săptămână, se recomandă să recurgă la măști de păr – este de dorit ca aceste compoziții conțin vitamine, minerale, proteine ​​si silicon.

Exemple frumoase

În concluzie, propunem o photodification de cele mai multe opțiuni interesante pentru colorarea scurt păr blond și de lungime medie, ondulat si drept, gros și subțire, cu breton și fără. Să sperăm că aceste idei vor ajuta să decidă cu privire la culoarea și tehnica de colorare buclele.

Despre colorare a părului blond în umbră cenușă rece, veți învăța din videoclipul de mai jos.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Narcisa Raescu

Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: