Colorarea pe păr blond: ce culori alegeți și cum să pictați?

Colorarea pe păr blond: ce culori alegeți și cum să pictați?

Componenta principală din imaginea unei fete moderne este o coafură elegantă. Pentru a sublinia în plus forma ei și a da volumului, reprezentanții sexului frumos efectuează pictura părului, în timp ce tehnica de modă este extraordinară, cum ar fi colorarea.

Acest tip de pictură este perfect pe orice lungime și tip de păr, dar arată mai ales cele inteligente pe părul blond, umplându-le cu evidențieri luminoase și strălucind.

Ce este?

Colorat este un tip modern și la modă de colorare, în care firele individuale dobândesc o nuanță. Pentru pictura bucle blonde, mai multe culori naturale sunt folosite de obicei, ceea ce poate fi mai inchisa sau mai deschisa nuanta naturala a parului. În cazul în care fata vrea să atragă atenția sexului opus într-un mod neobișnuit, se poate alege mai multe tonuri de contrast.

Deoarece părul blond are o structură specială, care nu necesită o clarificare preliminară. Acest lucru simplifică foarte mult executarea de colorare și îi permite să efectueze acasă.

Până în prezent, specialiștii de saloane de frumusete cu aceasta tehnica de colorare poate utiliza în același timp, de până la 20 de nuanțe. În același timp, alegând tonuri de aproape de culoarea blond natural, este posibil pentru a obține un arc elegant, fără modificări de mult. Paleta bogată de nuanțe și semitonuri împrospătează tunsoare și dă note ei blânde ale feminității.

Avantaje și dezavantaje

În ciuda faptului că colorarea poate fi aplicată la orice culoare și tip de păr, este cel mai potrivit pentru frumusețile cu părul cu părul. Datorită unei tunsori selectată corespunzător, o astfel de colorare este spectaculoasă transformă imaginea fetei, accentuând în mod avantajos caracteristicile feței.

  La principalele avantaje ale colorării pe părul blond pot fi atribuite următoarele.

  • Ușor de efectuat și de îngrijire. Acest tip de pictură durează puțin timp. Pentru procedură, nu este necesară clarificarea preliminară, deoarece culoarea blondă este ușoară. După procedură, nu este nevoie să se efectueze ajustări frecvente. Deoarece în procesul de pictura nuanțele nu sunt amestecate, simplifică foarte mult coafura de styling, permițând fire de fiecare dată când arată diferit.
  • Aspect de transformare. Astfel de colorarea urmărește vizual, oferă volumului buclelor și combinate perfect cu orice stil.
  • Posibilitatea de a pune în aplicare procedura ca blondă naturală, Deci, mai devreme pictate în tonuri ușoare păr.
  • Potrivit pentru toate doamnele Indiferent de categoria de vârstă.
  • Posibilitatea de a experimenta. Datorită diverselor aparate, vopseaua poate fi maximizată pentru a arăta fantezia și a obține un aspect chic. Tehnica Milibe și efectul arsurilor arse arse.
  • Dulapuri ușoare. În comparație cu alte tipuri de vopsire, colorarea este mai blândă, deoarece se efectuează numai în zone separate, care nu constituie mai mult de 30% din volumul total de coafură.

   În ceea ce privește deficiențele de colorare, ele sunt puține:

   • Unele tehnici sunt vopsite complexe și necesită experiență în culori, astfel încât să obțină o colorare frumoasă, trebuie să fie efectuată numai în saloanele de înfrumusețare+
   • Pentru a obține un efect chic, trebuie să aplicați mai multe vopsele de culori diferite, implică costuri suplimentare+
   • greu de făcut pe tunsoare scurtă+
   • Luminozitatea tonurilor poate de-a lungul timpului pentru a umple, deci la lăsarea părului, trebuie să utilizați în mod constant restaurarea de balsamuri și măști.

   În ciuda minusurilor de mai sus, pentru Bright Kudrey, colorarea este considerată o descoperire reală, deoarece cea mai bună modalitate de a transforma părul nu găsește.

   Vizualizări

   Puteți diversifica o culoare blondă cu mai multe opțiuni de culoare, fiecare dintre care se caracterizează prin tehnica și efectul său de implementare. Până în prezent, maeștrii de colorare utilizează următoarele tipuri de design populare.

   • Modelat. Tehnica este de a crea o textura diferită și modele pe suprafața părului. Pentru a realiza ideea originală în realitate, specialiștii folosesc șabloane, cu ajutorul cărora compoziția aplicată dobândește o imagine a unei compoziții interesante pe bucle. Pentru o astfel de pictură, puteți alege culori diferite, variind de la neostentativ, calm și terminând cu tonuri de acid. Patterned colorat pe tunsorile scurte pare deosebit de interesant.
    Citește mai mult  Alegeți vopsea pentru Ombre

    • Perla. Pentru a efectua o astfel de colorare, sunt necesare coloranți speciali, care dau toroanele de preaplin blând și perla sclipici lumina. În acest caz, puteți picta ca o zonă de rădăcină, se termină, și bucle selectate separat.

    • Culoare. Presupune utilizarea de mai suculente și culori contrastante. Ca o regulă, șuvițe blond colorează in mod selectiv sau complet, în nuanțe de albastru și roșu. De asemenea, este interesant să se uite pictat într-un astfel de mod de sfaturi într-un întuneric și zona temporală. Această imagine este prea luminos și ușor de reținut, așa că nu toate. De obicei, acesta este ales de către proprietarii de coafuri medii si scurte, care dragostea să stea afară din mulțime. Este interesant pentru o astfel de pictura si pe coafuri alungite.

    • Natural. Bazat pe utilizarea de nuanțe numai naturale. Schema de culori în acest caz este slabă – ca regulă, este alcătuită dintr-un auriu, lumina-castan, ciocolată și ton lactate. Avantajul principal al unei astfel de colorare este că, atunci când este îndeplinită, coafura arata naturale.

    • Bally. Este o tehnica de pictura franceza, care se caracterizează printr-un joc de colorat pe fire luminoase. Culorile pot merge atât ușor la culoarea de bază și dramatic ies în evidență pe fundalul lor. Acest stil poate fi utilizat pentru reprezentanții de orice vârstă, indiferent de lungimea tunsoarea.

    • Degrad. Constă în combinație de două tonuri, care sunt situate în planul vertical și care au ambele limite neclare și clare. Pentru a efectua o astfel de colorat, puteți selecta diferite culori. Degrad potrivite perfect pentru fete elegante care doresc să adauge imaginea lor de farmec și individualitate. Puteți aplica tehnica pentru orice lungime de păr blond.

    Următoarele tipuri de culoare sunt, de asemenea, populare.

    • înarmare. Acesta este caracterizat prin combinarea luminoase și toroane întunecate, ceea ce permite fetelor să iasă în evidență din mulțime. Design clasic de pictura este în mare măsură amintește de evidențierea clasice, dar spre deosebire de acesta, numai culori naturale aproximative la. Blonda se efectuează la un moment dat, iau cele mai luminoase nuanțe. Pentru reguli, doamnelor sunt cele mai bune de platină utilizate, miere, grâu lumina si tonuri aurii. După o astfel de procedură a, coafura incepe sa straluceasca si neclaritate.

    • California colorat. Cu ajutorul ei, efectul toroane de ardere de-a lungul întregii lungimi. Colorarea în acest caz se efectuează pe partea de sus și în apropierea feței. Datorită acestei tehnologii, coafura dobândește un volum suplimentar, bine îngrijit, iar fata are un aspect mult mai tineri.

    • blond Ombre. Potrivit pe bucle lungi și de a reduce numai sfaturi sunt expuse. La finalizarea culoare, ei sunt interesați în fiecare pas coafura si de a crea un volum uimitor.

    In plus, multe femei în timpul fire pictura folosesc o abordare complicat: doar breton culoare, iar restul parcelelor sunt lăsate în culori naturale. Este posibil să se schimbe imaginea pentru a schimba imaginea cu ajutorul culorilor neon, în care buclele sunt vopsite în strălucitoare, dar ușor de spălări.

    Ce nuanțe alege?

    Cele mai multe fete au un tip de slavă aspect și să aibă părul Rusy, culoarea care este considerat universal și este potrivit pentru toate tehnicile de colorat. bucle blonde sunt caracterizate prin cinci nuanțe de culori, în funcție de care ar trebui să fie selectate culorile pentru pictura. Acestea includ astfel de.

    • Maro inchis. Este o răceală și tonul locuitor al paletei, care are de multe ori un val de aur. Astfel de bucle sunt capabile să prelungească vizual fețele de însămânțare și să ascundă defectele. Pentru culorile lor de colorat, roșu, platină și lumină sunt perfecte.
    Citește mai mult  Fire pe părul negru: opțiuni interesante și caracteristici de colorare

    • Maro deschis. Această umbră este adesea numită „blondă”. Acest tip de păr nu necesită clarificări radicale, astfel încât atunci când colorarea este mai puțin supusă efectelor chimice ale vopselelor. Pentru a ajunge în imaginea feminității și a moliciunii, selecția culorilor trebuie efectuată corect, oferind preferință culorilor de aur. Colorarea colorată de cenușă va ajuta, bine și doamnelor îndrăznețe ar trebui să aleagă culori extraordinare.

    • Frasin. Posedă un cip pronunțat gri. Ascunderea nuanțelor reci vor ajuta colorarea culorii folosind bej, nuci de lumină și culori de cafea. De asemenea, va fi interesant să privim în pictura și culoarea albă, ele pot fi distinse fire separate și breton.

    • De aur. Diferite caramel și evidențiere de miere. Toate nuantele de bronz, roșu, castan și cenușă se va potrivi cu proprietarii de astfel de păr.

    • Cupru-blonda. Această culoare este rară în natură. O astfel de păr trebuie să aibă neapărat o nuanță de ciocolată, care pot fi combinate cu miere și caramel. Datorită acestor culori, nuanța naturală a părului va juca într-un mod nou, făcând imaginea unei fete proaspete și însorite.

    Vopsirea părului de diferite lungimi

    Colorarea este considerată o procedură complexă, dar este destul de realist pentru a face față la domiciliu. Cea mai ușoară modalitate de a face părul blond, deoarece nu necesită proceduri suplimentare de clarificare. Înainte de a începe colorarea, trebuie să decideți cu privire la stil, gama de culori și să pregătiți instrumentele corespunzătoare. Acest lucru va necesita vopsea de mai multe nuante, pieptene, perie, folie feliate, amestecare recipient (de preferință din sticlă sau plastic) și mănuși. Pentru a rezolva cu ușurință fire, va fi nevoie, de asemenea, agrafelor.

    Păr înainte de colorat nu pot fi spălate, timp înainte de vopsire și ultima spălare trebuie să fie de cel puțin 48 de ore. Datorită acestui fapt, firele vor dobândi un strat de grăsime protector și vor fi mai puțin susceptibile la efectele chimice ale coloranților.

     Procedura de pictură în independență față de lungimea părului este efectuată în etape după cum urmează.

     • Inițial, buclele se combină bine și le împart în patru părți: întuneric, occipient și două temporali. În primul rând, ar trebui să fie pictat zona occipitală, apoi zonele rare și completate la temple.
     • După aceea, mai multe fire sunt separate pe partea din spate a capului, fiecare dintre ele trebuie să fie fixat la baza cu un ac de păr. Prima componenta este luată, folia este pus sub ea și a pus vopsea cu o perie pe schema selectată anterior. Bucla este apoi îngrijit învelite în folie în așa fel încât să se evite sărind vopsea pentru restul. Melamina este fixat la baza cu un clip sau ac de păr. Puteți muta apoi la colorarea restul.
     • Când capul este vopsit, du-te la alte zone prin efectuarea unei proceduri similare. Compoziția aplicată este păstrată pe păr timp de cel puțin 30 de minute (ora exactă este indicată de producător pe ambalaj vopsea). Este mai întâi spălat cu apă caldă, apoi cu șampon.
     • Procedura de uscare bucle și de stabilire este finalizată.

     Instrucțiunea descrisă mai sus pentru pictura este universală, dar atunci când se efectuează de colorat pentru par lung, scurt și mediu, pot fi utilizate diverse tehnici, fiecare dintre care are propriile sale caracteristici.

     Lung

     Proprietarii de păr blond și lung sunt cele mai utilizate software-ul de colorat Ombre 3-4 culori verticale, care sunt aproape de naturale. În cazul în care este efectuat corect, se dovedește o tranziție lină de nuanțe la capete.

     Pictura se realizează după cum urmează.

     • Părul trebuie să pieptene și se împarte în trei părți egale.
     • Pornind de la partea de părți, aveți nevoie pentru a distribui uniform vopseaua la capetele firului, după care acestea sunt învelite în folie și se lasă compoziția la momentul respectiv de două ori mai mică decât cea indicată în instrucțiunile.
     • Folia este eliminat. Vopseaua de sfaturi sunt distribuite pe întreaga lungime a parului, withsting timpul rămas.
     • Broaste sunt curate, capetele lor sunt unse cu ulei și se usucă.
       Citește mai mult  Caracteristicile coafurilor femeilor din anii '30

       O soluție excelentă pentru părul blond și lung va fi tehnica de colorare Ballwear. Pentru o astfel de pictură, puteți alege ambele nuanțe de foc și mute cu note de cenușă. Se poate face în mod independent, astfel:

       • În primul rând, este necesar să evidențieți volumul interior al părului, unde trebuie să aplicați vopsea+
       • Apoi, compoziția de scenă și buclele sunt separate în două părți identice, una dintre ele va fi plasată pe partea de sus, iar cealaltă – de mai jos+
       • Firele superioare fixează părul, iar partea inferioară este încă re-separată în trei părți+
       • Pictura incepe cu zonele laterale, compoziția de colorare se aplică de la rădăcini la capete, apoi toroane înfășurate în folie și rezistă la ora specificată în instrucțiune+
       • Încheie procedura cu îndepărtarea buclelor, chiuvetei, uscării și a buclelor de așezare.

       Mijloc

       Acum, popularitatea enormă între fete se bucură de coafura. Pentru a sublinia în mod avantajos frumusețea firelor blonze, stilistii sfătuiesc utilizarea de colorat din California, după care rădăcinile sunt obținute pictate într-un ton întunecat, iar vârfurile sunt în luminoase. Pentru implementarea unor astfel de echipamente, tonurile de cenușă și maro lumina sunt utilizate în mod obișnuit. Datorită acestei metode, pictura este creat un efect neobișnuit de fire arse.

       La domiciliu, pictura merge așa:

       • Părul este separat în mai multe părți, care sunt planificate să dea o umbră+
       • Deoarece pictura trebuie să înceapă cu o suprafață, toate componentele situate în alte zone sunt fixate pe baza părului de păr+
       • În ordine haotică, sunt alese firele unei grosimi mici, vopseaua este aplicată în paleta întunecată a rădăcinilor, făcând o tranziție lină la o nuanță ușoară la vârfuri+
       • Apoi firele wock în folie și așteptați pentru o anumită perioadă de timp (este indicat pe ambalaj pentru vopsea)+
       • După aceea, părul se spală și se usucă.

       Fetele îndrăznețe pot fi experimentate cu culori mai luminoase, oferind preferință roșu, albastru și verde. Ca material de vopsea, se recomandă să se folosească geluri instabile, care se va spăla cu ușurință în timp. În cazul în care fashionista a colorat competențe, acesta poate fi realizat dintr-un tablou cu model prin aplicarea diferitelor tonuri.

       Simplificarea procedurii astfel va ajuta la șabloane speciale, prin care compoziția este aplicată pe păr. Pentru aceasta, părul nespălat este pieptanat pătrat, stencil este aplicată în zona selectată, fixați-l cu atenție și să distribuie culori vopsea selectate anterior.

       Mic de statura

       De colorat pentru tunsori scurte, poate fi realizată în conformitate cu diverse scheme, totul depinde de preferințele personale ale fetei și imaginea dorită. Pentru părul blond, este perfect potrivit pentru ambele colorare completă și parțială. Acum, în modă, aprofundarea culorii naturale, de aceea este recomandat să efectueze regulile doamnelor, folosind tonul de 4 nuante mai deschise sau mai închise la culoare naturală de către Kudrey. Pictura pe păr nespălat cheltui. Aceasta este urmată de următoarele acțiuni.

       • În primul rând, ei pregătesc părul ei înșiși – acestea sunt pieptănate și separate prin mai multe zone, fiecare dintre acestea vor fi în plus divizate în șuvițe separate,.
       • Fiecare fir subțire de culoare alternativ nuanța potrivită, alegând o lățime diferită, variind de la câțiva milimetri și terminând cu câțiva centimetri. După aceea, bucle colorate înveliți cu grijă în folie în așa fel încât să nu se amestece tonuri.
       • După un anumit timp (aproximativ 30 minute), vopseaua se spala, parul este tratat cu o mască nutritivă și face de stabilire.

       Despre modul de a face colorat pe părul blond, uite în clipul video de mai jos.

       Evaluează articolul
       ( Încă nu există evaluări )
       Narcisa Raescu

       Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

       Adaugă comentarii

       ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: