Cum de a alege căpușă pentru extensii de par?

Cum de a alege căpușă pentru extensii de par?

Până în prezent, saloanele moderne de înfrumusețare oferă o mulțime de servicii diferite care nu numai că vă permit să arătați ca un client dorește, dar, de asemenea, nu au nici cea mai mică rău pentru sănătate. Extensia părului a intrat strâns în viață modernă, este folosit aproape peste tot. Această procedură nu a fost dificil de dificil de câțiva ani, mai ales dacă maeștrii lucrează la echipamente dovedite și profesionale folosind fonduri de înaltă calitate. În continuare, să luăm în considerare în detaliu ceea ce cuțitele pentru extensiile de păr și materialele aferente sunt cele mai bune.

Tehnici reale

Înainte de a vă deplasa la alegerea forței adecvate pentru a construi, luați în considerare tehnicile actuale care sunt utilizate astăzi. Deci, există un mod fierbinte și rece de fire de construcție. Apoi, să luăm în considerare în detaliu fiecare dintre tehnici.

Fierbinte

În plus, această tehnologie de extindere este că utilizează materiale speciale care se topesc sub influența temperaturilor ridicate. Care este, datorită topiturii, materialul se înscrie la părul natural. Încuietori care sunt în creștere în acest mod sunt considerate foarte durabile, sunt foarte lungi și ușor de îngrijit.

Extensia fierbinte în funcție de dispozitivele utilizate este engleza și italiană.

Rece

În ceea ce privește tehnologia rece, comparativ cu cald, este considerat mai blând. Când se utilizează această tehnică, se utilizează alte materiale care vă permit să atașați părul extensiv natural fără a utiliza temperaturi ridicate. Extensia rece poate fi efectuată în metode japoneză, spaniolă, hollywood, africană sau bandă. Fiecare dintre metode are propriile nuanțe, argumente pro și contra și, de asemenea, distinse de soiurile de materiale utilizate.

Instrumentul principal

Alegerea de instrumente și echipamente pentru extinderea părului depinde în primul rând de tehnica care trebuie utilizată de către master. La alegerea unei clădiri fierbinți, se utilizează un set clasic de instrumente.

 • Pistol cu ​​compoziție specială adezivă. De regulă, este o rășină de încălzire, care vă permite să mergeți de înaltă calitate cu bucle naturale.
 • Clește pentru extensie. Cel mai frecvent utilizat în tehnologia italiană.
 • Clește pentru îndepărtarea materialelor extinse. Acest instrument este aplicat după capsulele de înmuiere cu părul extins. Cu ajutorul lor, puteți scoate delicat și în siguranță firele donatorilor.
Citește mai mult  Tunsori pentru femei complete

Pentru clădirile reci în arsenalul vrăjitorului trebuie să existe următoarele echipamente:

 • Clește pentru fixarea materialului finit cu bucle naturale+
 • Cârlig pentru convenabil de lucru cu ciorchini de păr+
 • Clema pentru fixarea șuvițe în timpul procedurii.

Soiuri

Până în prezent, piața pentru stiliști și saloane de coafură este prezentată o mare varietate de instrumente pentru extensie de păr de înaltă calitate. Într-o gamă largă, există și clești pentru clădiri, care sunt diferite tipuri și modificări.

Imediat mi-ar dori să se constate că cleștele trebuie să fie alese, având în vedere ce tehnologia extensie va fi utilizată.

 • căpușă mecanice. Sunt considerate ieftine și profitabile ei înșiși, elaborate anterior, înainte de toate celelalte specii. În aparență sunt foarte asemănătoare cu un clește pentru reparații. De regulă, acestea sunt utilizate în tehnicile de extensie japoneze și italiene, ei fixați cu atenție mărgele materiale cu păr natural. Cu ajutorul lor, este posibil să se formeze cu atenție o capsulă, cu toate acestea, în cazul în care comandantul autodidact sau doar începe să se angajeze în extensie de păr, apoi cu astfel de forcepsul puteți agrava doar poziția de a face o capsulă foarte tangibil pe dvs. cap, și va fi rău.

Prin urmare, alegerea acestor clești ar trebui să experimenteze numai de masterat, în caz contrar există un risc mare de a face nu numai acumularea de slabă calitate, dar, de asemenea, păr răni.

 • căpușă cu ultrasunete. Această specie este considerată cea mai sigură pentru structura firului de păr. Principiul lor de funcționare este faptul că unda cu ultrasunete se transformă în thermoelery, în contact cu Keratina. Aceste căpușă nu acționează pe par natural, dar numai pe componenta de polimer. Cu clești cu ultrasunete de înaltă calitate, este foarte confortabil la locul de muncă. Ei au indicatori speciale, care vă permit să controlați întregul proces de lucru, în timp ce nu a afecta chiar mai mult păr deteriorat. Atunci când se utilizează date forceps cu ultrasunete, puteți crea capsule absolut irelevante și imperceptibile, care vor fi purtate în medie 4-5 luni. Prin contra acestei specii se numără faptul că este posibil să se facă posibilă corecția pentru a corecta aceste Clești.

Mai mult decât atât, unii experți act de faptul că efectul undelor de ultrasunete nu este pe deplin studiată, și, prin urmare, nu este clar dacă acesta poate avea un impact negativ asupra organismului ca un întreg sau nu.

 • clădiri înalte. Principiul muncii lor este destul de simplu: ele fixa artificiale sau material natural, cu părul client. Astfel de căpușă sunt trei modificări diferite: cu o eliminare pentru capsule speciale, cu capete rotunjite și cu lama plată. Clesti pentru clădiri calde sunt produse cu un termostat sau fără ea, din care, prin urmare, prețul depinde. Desigur, cel mai bine este de a alege nippers cu un termostat, deoarece acestea vă permit să alegeți temperatura optimă, fără a răni cu păr natural.
Citește mai mult  Pictura Kare: caracteristici și opțiuni elegante

Orice forcepsul extensie poate diferi între ele cu un corp, o suprafață, de calitate, un tip de metal utilizat și alte funcții utilizate. În medie, clești pentru construirea și îndepărtarea bucle costa de la 2,5 până la 20 de mii de ruble. Există opțiuni mai scumpe de la producătorii străini.

Cum de a alege corect?

Selectarea nippers pentru construirea și îndepărtarea bucle artificiale Maestrul ar trebui să ia în considerare:

 • modificări ale dispozitivului, capacitățile și caracteristicile sale+
 • preferințele proprii pentru cele mai multe de lucru confortabil.

Ar trebui acordată prioritate pentru mărci dovedite, care produc echipamente decente realizate din materiale de înaltă calitate.

Mai mult decât atât, să dobândească acest tip de produse numai în locuri dovedite. Cu cleștele chinezești ar trebui să fie foarte îngrijite. În ciuda faptului că acestea sunt foarte accesibile după preț, acestea sunt de scurtă durată și, în unele cazuri, pot dăuna părului. Cu toate acestea, acest lucru nu înseamnă că toate firmele chinezești sunt rele. Listăm cele mai populare branduri care produc NIPS pentru a construi.

 • Loof. Acest brand poate fi găsit mai multe specii de forceps. Aici sunt microchiurite compacte și ultrasunete și universale. Cleștele de la acest brand sunt potrivite pentru a lucra cu keratină și soiuri de rășină.
 • Hairshop. Acest brand prezintă clești ieftine pentru clădiri fierbinți. Ele sunt realizate din oțel durabil și de înaltă calitate, cu ajutorul lor puteți forma cu ușurință capsule de keratină aproape orice dimensiune. Greutate Majoritatea modelelor nu mai mult de două sute de grame.
 • MOSER MINI. Această marcă germană este foarte apreciată cu echipamentul său de extindere a părului de înaltă calitate. Dispozitivele de educație nu strica chiar și firele cele mai fragile, permițându-vă să le lungească, în medie, cu 10 cm.
Citește mai mult  Cum să se stabilească tunsoare asimetrică la domiciliu?

  Indiferent de brand este ales, Uneori este mai convenabil de a achiziționa setul finit, care include tot ce ai nevoie. Cel mai bun atunci când toate instrumentele de la o firmă.

  În ceea ce privește aparatul de extensie, acestea sunt cu ultrasunete și cu laser. Plus este faptul că acestea pot crește mai multe fire dintr-o dată în comparație, de exemplu, cu cele mai comune forcepsul care fiecare fir separat prelungi.

  Consumabile și seturi

  Pentru muncă complexă și intensivă a forței de muncă, cu creștere, puteți achiziționa seturi sau seturi gata făcute, în care:

  • căpușă profesionale+
  • separatoare de păr și clipuri+
  • Comb (de obicei metalic)+
  • Lichid special pentru înmuierea și îndepărtarea cheratină+
  • ajustarea lipici+
  • capsule de cheratină+
  • fire artificiale sau naturale de păr.

   În medie, prețul unui set de la un brand bun este de 3-5 mii de ruble, dar există opțiuni mai scumpe care ajung la 25-30 mii.

   De regulă, ele sunt folosite de saloane profesionale de înfrumusețare.

   Concluzie

    Un bun maestru care este un adevărat profesionist al cazului său va avea întotdeauna grijă de reputația sa și, prin urmare, este foarte important ca el să achiziționeze produse de înaltă calitate și dovedite pentru extensia părului. Astfel, procedura de extindere a părului este scumpă, necesită o concentrație mare de atenție și abilități speciale, motiv pentru care nu are sens asupra consumabilelor și echipamentelor de înaltă calitate.

    Același lucru este valabil și pentru forceps. Cel mai bine este să dobândiți clești sigure și universale care să permită nu numai fixarea firelor, ci și să le trageți cu atenție în viitor. Cu toate acestea, nu este necesar să uităm că este foarte important să se ia în considerare ce metodă de construcție este ales, și ce păr de la client. Unii maeștri au mai multe tipuri de forcepsul în arsenalul lor, care sunt adaptate la o foarte diferite nevoi ale clienților.

    viziona în continuare revizuirea video de păr pentru extensii de păr.

    Evaluează articolul
    ( Încă nu există evaluări )
    Adaugă comentarii

    ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: