Cum să spălați vopseaua neagră cu părul?

Cum să spălați vopseaua neagră cu părul?

Există multe situații în care ar putea fi necesar să aduceți vopsea neagră din păr. O nuanță importantă în această chestiune este selectarea unui mijloc eficient de realizare a procedurii, deoarece starea buclelor după spălarea pigmentului de colorare va afecta în mod direct aspectul tijelor de păr și coafurii în general.

Cauze

Dorința de a schimba radical imaginea și culoarea părului poate afecta multe puncte. În primul rând, există destul de posibile situații în care părul negru dobândite sa dovedit a fi Pur și simplu să nu se confrunte. Acest rezultat este destul de posibil nu numai după colorare într-o condiție de salon de înfrumusețare, ci și în cursul experimentelor de origine cu părul. Și dacă în problema de auto-deplasa pe luminos Koller, există încă posibilitatea de a tonifiat nuanța rezultată, atunci Black, și problemele de culoare saturate vor fi mult mai greu.

Cel mai adesea, preocuparea erorilor de potrivire a culorii tsvetotipa femei. Bineînțeles, nuanța Raven este destul de atractivă, dar pentru elementele de sex feminin de sex, este puțin probabil să fie potrivit. Piele combinată cu părul negru va deveni chiar mai pală, Se poate arata chiar la fel de dureros.

În plus, această culoare nu va fi potrivită pentru fetele tinere. Rezultatul acestei aplicații poate fi destul de apariția vulgară, Nu excludem cazul când albastru-negru va adăuga o fată tânără câțiva ani suplimentari.

Colorarea nereușită în nuanțe de cărbune poate fi efectuată cu utilizarea de produse de calitate scăzută pentru vopsea, care va necesita, de asemenea, adoptarea măsurilor operaționale pentru îndepărtarea pigmentului de colorat cu buclele.

O cauza destul de banal, ca urmare, dorința de a spăla negru de Kel pot apărea bucle, situația poate deveni, atunci când, în cursul colorării lungi și reutilizabile Aceasta culoare este pur și simplu obosit o femeie sau o dorință de a face o coafura mai luminos, în lumina care utilizarea zdrobită va deveni obligatorie.

Eliminarea unei umbră întunecată este necesară în cursul utilizării tehnicii de colorare parțială și blândă, cum ar fi Shatuch, Armor sau Ballwear. Aceste metode vor face posibilă crearea unor tranziții mai naturale și depășirilor de pe par, imitând prezența în coafura toroanelor arse.

Pentru a obține un astfel de rezultat a, pigment negru pe păr nu este considerată o contraindicație, dar poate complica sarcina de a comandantului cu privire la realizarea de nuanțe armonioase și naturale, din moment ce Contrastul de culori deschise și culorile aripii Crow va fi prea pronunțată, Ce va afecta în mod negativ armonia suprasaturarea nuanțe în masa totală a părului.

Salon Tratamente

Pentru a rezolva o astfel de problemă, în cele mai multe cazuri, ei recurg la ajutorul unor proceduri profesionale, care sunt sub îndrumarea unui maestru experimentat, analiza de culoare. Astăzi, la numărul de moduri specializate pentru a scăpa de pigment negru, se referă decapping. Costul unui astfel de serviciu de care nu este alocat de disponibilitatea sa, în plus, rezultatul pozitiv nu se realizează întotdeauna din prima dată.

În special, procesul de curățare poate complica faptul că părul a fost repictata în negru în mod repetat. Dar rezultatul a expertului va fi Crearea unei nuanță uniformă pe întreaga lungime a părului, care va avea un efect pozitiv asupra procedurii ulterioare, care se referă la modificarea imaginii, clarificarea și T. D.

Citește mai mult  Bob Kare: Coafuri Soiuri

Principiul funcționării compozițiilor pentru decaptare este redus la crearea reacției componentei chimice principale – Amoniac sau peroxid de hidrogen, Cu un pigment întunecat în tijele de păr. Aceste substanțe, de fapt, spălați agentul de colorare, în timpul căruia părul devine mai ușor de cel puțin trei tonuri.

Având o idee despre compoziția spălărilor, este ușor de ghicit că rezultatul contactării componentelor cu bucle va deveni Deteriorarea structurii lor, Prin urmare, prea des efectuează o astfel de muncă nu merită. Dar, dacă este rapid și pentru o sesiune, nu a fost posibil să scape de culoarea neagră plictisitoare, între prima decupare și re-procedura ar trebui să treacă o vreme. Intervalul va fi necesar pentru a trata părul deteriorat și pentru a le da recuperarea. În aceste scopuri, acasă ar trebui să fie utilizate în mod regulat Regenerarea și produse cosmetice profesionale de îngrijire profesională nutritivă.

Pentru o înțelegere completă a caracteristicilor și proprietăților unei curățenii de salon specializat ar trebui să ia în considerare caracteristicile sale pozitive. Acestea includ astfel de momente:

  • Ca rezultat, un ton neted va fi obținut pe păr, care va facilita în mare măsură munca în continuare la pictura+
  • Așa cum arată practica, o nouă culoare după ce va fi fixată fără probleme și va fi, de asemenea, evidențiată cu strălucire și overflow frumos.

Printre minusurile de spălare salonului Trebuie remarcat astfel de nuanțe:

  • În primul rând, dezavantajele ar trebui să fie atribuite costului ridicat al serviciului, mai ales dacă trebuie să eliminați culoarea cu fire lungi+
  • Pentru a obține un rezultat decent, până la 5 vizite la salonul de înfrumusețare, deoarece, în unele cazuri, spălarea nu permite să scape de o culoare întunecată într-o singură zi+
  • Prezența componentelor chimice agresive este garantată pentru a afecta tijele de păr și a structurii acestora+
  • Lacatele după contactul cu compozițiile vor fi înviat și fragile.

În plus față de decapția, maeștrii pot oferi clienților săi un instrument acid pentru îndepărtarea negrilor. După cum arată practica, această opțiune se distinge printr-un grad mai puțin agresiv de impact distructiv asupra părului. Ca rezultat, puteți obține buclele care vor fi mai luminoase pe câteva tonuri.

De asemenea, Maestrul poate oferi ca o alternativă pentru a alege un serviciu pentru Clarificarea sau decolorarea buclelor. Această opțiune va fi mai puțin costisitoare în comparație cu o spălătorie, dar rezultatul unor astfel de manipulări poate fi roșu. Acest lucru va necesita re-luminarea sau tonifierea într-o altă nuanță. O astfel de activitate va întârzia câteva zile.

În plus, metodele de colorare complexă și cu mai multe etape pot fi reduse pentru a reduce treptat culoarea, cum ar fi Topirea fie blindarea.

Soluția destul de îndrăzneață și radicală poate fi tunsoare scurtă, care va oferi posibilitatea de a crește deja buclele. Această opțiune nu oferă contactul tijelor de păr cu chimie agresivă, în plus, tăierea lungimii va aduce beneficii coafurii.

Cu toate acestea, cresterea va dura mult timp, chiar supus folosirii de remedii populare pentru sporirea cresterii parului, precum si cumpararea compozitii profesionale salonului.

Cum să spălați remediile populare?

În plus față de fondurile profesionale, care sunt utilizate în cazurile de eliberare a părului negru, există o mulțime de metode ale oamenilor capabile să rezolve această problemă la un grad sau altul.

Piure de lămâie și suc

Ca o alternativă decentă, pot fi folosite medicamente de cumpărături Acid de fructe. Pentru a aduce un pigment întunecat la domiciliu, merită să curățați citricul din coadă și să faceți o masă de piure din pulpă. Ca asistent în acest caz, un blender poate efectua sau un procesor de alimente.

Citește mai mult  Cât de frumoase pentru a pune părul fără a folosi un uscător de păr și o călcare?

Compoziția rezultată trebuie aplicată pe păr de-a lungul întreaga lungime, asigurați-vă că pentru a le transforma cu un prosop și film. Păstrați o carne de lamaie Despre 50-60 minute. Apoi, parul va trebui să clătiți cu apă caldă. De la utilizarea sampon in acest caz, este în valoare de abținerea.

Rezultatul acestei metode de combatere a pigment negru va fi Lightening toroane aproximativ un ton. În ceea ce privește frecvența procedurii desfășurate, este posibil să se facă mai mult de o dată în 30 de zile. Printre posibilele consecințe negative după expunerea la piele și păr tijele de acid din fructe, o posibilă reacție alergică trebuie diferențiată, precum și apariția mătreții.

Pentru a evita riscul de reacții negative, după ce a lucrat cu pulpa de lamaie, acesta va fi mai corect să se aplice compoziția de nutrienți pe păr, care poate fi ulei vegetal.

Sifon

Această metodă are, de asemenea, un efect blând și parțial. Cu toate acestea, partea negativă a utilizării acestui produs va fi Prezența unor bucle destul de uscate și dure după contactul cu compoziția. De aceea, printre toate listele existente de deplasare a pigmentului, utilizarea sifonului alimentar este contraindicată cu tije de păr uscate și deteriorate. Pentru a ușura buclele în acest fel, este necesar să se dizolvă 250 ml de sodă în apă înainte de a se forma în rezervorul Casis gros.

După aceasta, compoziția rezultată trebuie distribuită cu ușurință pe întreaga lungime a firelor. În aceste scopuri puteți perie cu cârpe rare sau perie. Apoi, părul dvs. trebuie să fie înfășurat într-un film și un prosop. Păstrați sifonul de mâncare pe cap Aproximativ 40 de minute. După timp, capelele trebuie să fie clătite cu apă caldă cu șampon. Este important ca el conține sulfați.

După cum arată practica, metoda va aduce un efect pozitiv și de wellness fetelor a căror piele este predispusă la grăsime.

Chefir

Ca o modalitate folclorică fiabilă de a elimina vopseaua feroasă, puteți lua în considerare Masca, care va consta din produse lactate fermentate. În plus față de Kefir obișnuit cu cel mai mare procentaj de grăsime, puteți utiliza Rodvaya sau germinarea casei. Produsul trebuie să fie aplicat părului, înfășurați-le și lăsați-l câteva ore. În timpul contactului bacteriilor cu lapte fermentat cu un pigment, în tijele de păr vor fi degradate de compușii chimici, care mai târziu sunt pur și simplu spălați de apă obișnuită.

Săpun economic sau degtyar

Lucrul cu acest instrument trebuie făcut prin analogie cu un șampon de spălare. Prin urmare, îndepărtarea culorii în acest caz va fi făcută prin spălare convențională. Proprietarul părului negru ar trebui să umezească buclele, să le pună înainte de apariția spumei groase, pleacă în această formă pentru 20-30 de minute.

Nu se recomandă utilizarea săpunului pentru părul uscat.

Produse de apicultură

Produs natural eficient care va avea o reacție similară cu pigmentul întunecat, deoarece peroxidul va deveni Floral Medical. Cu ajutorul mierei, va fi posibil ca nu numai să scape de părul întunecat, ci și să-și întărească structura. Pentru a lucra cu compoziția, va fi suficient pentru a umezi buclele și pentru a pune un tratament.

Dacă produsul este deja pervers, puteți ușor topiți-l într-o baie de apă, Dar de la utilizarea unui cuptor cu microunde trebuie refuzat. Părul după aplicare merită să acopere o cârpă ușoară, lăsați-o pe cap timp de 10 ore. Puteți face procedura înainte de culcare. Atunci Mierea este spălată cu un șampon moale Și balzama.

Citește mai mult  Iron Cloud Nine: cele mai bune modele și criterii de selecție

Hidrogen peroxid și supra

Puteți elimina cu promptitudine vopseaua printr-o metodă de clarificare destul de agresivă. Cu toate acestea, înainte de a aplica, merită considerând că compoziția obținută este foarte mult deshidricare tije de păr. Pentru costurile de gătit Luați un ambalaj al clarificatorului, amestecați-l cu peroxidul în proporție 1: 1.

Deci, spălarea a dobândit o consistență spumă, se recomandă adăugarea unui săpun lichid sau șampon lichid. În timp ce reacția este menținută între cele două componente, buclele trebuie procesate, lăsați mai ușor pe păr Timp de 30 de minute. După aceea, firele trebuie să fie clătite temeinic cu șampon. Intervalul dintre proceduri ar trebui să fie de cel puțin o săptămână.

Rezultatul îndepărtării vopselei feroase va obține în acest fel o umbră roșie sau maro pe părul ei.

Maioneză

Mijloace moi pentru spălare, care nu vor afecta părul, ci pentru a obține rezultatul dorit va fi în măsură să fie cel puțin în 2-3 săptămâni. Eficacitatea acestui produs se datorează prezenței unor astfel de componente ca Oțet și acid de lamaie. Datorită acestora, decoratul natural este capabil să distrugă asociațiile chimice de vopsea în structura tijelor de păr. Ca ingrediente hidratante și nutritive Ulei vegetal și ouă.

Clarificați părul prin aplicarea maionetei pe păr, bine pieptății. După ce capul trebuie pus pe o pălărie, care se va forma într-un anumit microclimat, care afectează în mod pozitiv reacția componentelor cu compoziția de colorare pe păr. Păstrați produsul pe fire necesare cel puțin trei ore. Apoi părul trebuie spălat cu șampon.

Vitamina C

Un clarificator bun pentru buclele negre, care afișează în mod activ un pigment din tijele de păr. Inainte de folosire Acid ascorbic În cantitatea de 20 de drage, trebuie să fiți confundați în pulbere, amestecați cu o cantitate mică de șampon și aplicați la bucle timp de 5-10 minute, după care a fost spălată.

Pentru a obține un rezultat frumos, o astfel de procedură ar trebui făcută în fiecare zi.

Spălare bazată pe grăsimi

Părul pentru păr este pregătit de la Floarea-soarelui, repetate și ulei de ricin, amestecat în aceeași proporție. Produsele trebuie să se încălzească într-o baie de apă, se adaugă 30-50 de grame de margarină în ele, se amestecă până la consistența omogenă.

Spălarea este aplicată pentru întreaga lungime a buclelor, capul este cel mai bine învelit cu un film și înfășurat într-un prosop. Păstrați un decorator pe ordinea nevoilor părului 2 ore. Rezultatul dintr-o procedură va fi fire ușoare la un singur ton.

Recomandări

În ciuda dorinței puternice de a scăpa de dezosare și negru inadecvat, Nu cumpărați o pulbere de decolorare pentru această procedură, care este capabil să ardă pur și simplu părul.

În ceea ce privește culoarea neagră derivată din utilizarea basului, procedura de eliminare a pigmentului ar trebui să fie încredințată numai comandantului experimentat din cabină, deoarece experimentele la domiciliu pot duce la un rezultat destul de neașteptat.

Pentru buclele subțiri vor folosi corect Decolanții în care nu vor exista acide sau sifon.

După utilizarea oricărei spălări, este necesar să aveți grijă de părul îmbunătățit de hidratare și hrănire.

Cum să spălați rapid vopseaua cu părul cu remedii populare la domiciliu, consultați următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: