Halloween Hairstyle Prezentare generală

Halloween Hairstyle Prezentare generală

Halloween este o vacanță distractivă, distinctă și foarte interesantă, principalul său punct de atracție este imaginea de monstru. În această zi nu puteți face fără a fi adecvate, machiaj creativ și coafuri. Imaginea ar trebui să fie teribil de frumoasă și în sensul literal al cuvântului.

Ce pot face fetele?

Plictiseala, monotonia și cenușii sunt opuse absolută a imaginii care sunt folosite pentru a sărbători ziua tuturor sfinților. Când creați coafura în această zi, merită să vă lăsați fantezia la voință, să renunțați la complexe și să nu împingeți să arătați ridicol.

Coafura pe Halloween poate fi înspăimântată și înspăimântătoare, ca o vrăjitoare și poate, dimpotrivă, arată nevinovat, ca un înger.

Ziua tuturor sfinților din America este una dintre cele mai anticipate și distractive sărbători, mai ales ca să-i sărbătorească copiii. Se îmbracă în haine monstruoase, adună în companiile de zgomot mari și bateți pe fiecare casă cu un strigăt: „dulceață sau urâtă”. Potrivit tradiției, adulții trebuie să fie jigniți de la necurat, așa că au oferit fericit băieților cu cookie-uri, prăjituri și bomboane. Se crede că cei care refuză să-i trateze pe băieți se vor confrunta cu tot anul cu probleme. Nu este surprinzător faptul că coafurile copiilor în această zi ar trebui să fie luminoase și expresive.

„Puff-Spider”

Pentru o fată de 10-12 ani, cea mai ușoară cale de a face un bufet. Această coafură arată destul de eficient, crearea sa nu durează mai mult de 5 minute. Pentru a face un corp de păianjen, veți avea nevoie de o blană întunecată cu ochi. Labele sunt realizate din știfturi și invizibile învelite în fire de tricotat negru. Când pregătiți toate accesoriile – firele se adună în coadă, formează un pachet și de blocare pe ea de octa dvs.

Un alt paianjen expresiv poate dovedi dacă vă colecta părul într-o coadă și separați 8 bucle de ea. Aceste fire se transformă în codițe – ei vor îndeplini rolul de labe. Din păr rămase formează o grămadă și decorați-l cu ochi de carton.

„Doll schelet“

imagini de păpuși sunt foarte populare cu fetele adolescente în vârstă de 12-15 ani. Acest lucru poate părea ilogică, deoarece aspectul papusa este opusul direct al conceptului de vacanță.

Cu toate acestea, păpușa în ziua tuturor sfinților la prima vedere pare drăguț, de fapt, ea provoacă un sentiment ciudat. O astfel de fată este similară nu o persoană vie, ci pe un manechin misterios, și sperie.

Dacă adăugați accesorii înfricoșătoare la stabilire, puteți face o păpușă zombie sau o păpușă de schelet. Pentru a face acest lucru, aveți nevoie de o figurină care descrie răul. Strângeți părul în coadă, puneți decorarea deasupra, apoi împachetați părul. Blocați scheletul de țesut sau de păr. Hairstyle gata!

Sub formă de dovleci

Deținător de păr lungime de păr puteți încerca să portrete un dovleac. Acesta este satelitul etern al tuturor sfinților, așa-numitul Lantern Jack. Celții antice au aprins focul în acest făt și obișnuiau să sperie necurat și puterea.

Coafura care descrie dovleacul este relevantă pentru această zi. Ele arata elegant si luminos, in timp ce nu reprezinta nici o dificultate aferente. Faceți doar una sau o pereche de grinzi asimetrice și le decorați cu casete de culori tematice și frunze verzi.

O astfel de coafură a fetei 7-9 ani poate face chiar o vacanță tematică la școală.

Opțiuni simple pentru băieți

Imaginile non-standard pot fi create pentru băieți. O impresie cu adevărat terifiantă va produce părul ridicat aproape vertical. Pentru a face acest lucru, trebuie să pulverizați strandul cu un lac de fixare supremă și să uscați rapid uscător de păr. Asigurați-vă că atașați mai multe ochi de jucărie la păr. Crede-mă, o astfel de coafură este că este necesar pentru băieți pe o vacanță zgomotoasă și strălucitoare.

Arată bine ca o peluză verde cu insecte. Construi o astfel de casă de coafuri nu va fi multă muncă.

Principalul lucru, pentru a pregăti o mulțime de figurine de insecte din cauciuc, spălate rapid vopsea de păr verde, precum și lipici medical bf.

Dacă doriți să faceți o șopârlă din păr, veți avea nevoie de aproape aceleași ingrediente – vopsea temporară a părului, adeziv medical, ochi falși, precum și un fir de shaggy de culoare verde pentru a crea picioare.

Dacă vă apropiați de întrebarea în mod responsabil și în serios, puteți merge la salonul coaforului. Maeștrii experimentați pot să semene întotdeauna băieții pe temple ceva tematic, de exemplu, un COB.

Idei pentru adulți

Hales pentru adulți pe set de Halloween. Puteți să vă trimiteți în imaginea unei bare, asistente, vampiri, zombi sau păpuși de chucky. După ce a intrat la închirierea filmului MaleFisent cu Angelina Jolie Piggy Cuts pentru ziua tuturor sfinților a reumplut eroina principală. La proprietarii de bucle lungi ale coafurii cu coarne mari, una dintre cele mai populare.

Faceți o astfel de coarne sunt ușor dacă aveți un lac de păr rezistent, calculați și oarecum invizibili. Răsuciți coarnele mici pe care le puteți cu ușurință din păr, înfășurați firele în jurul benzilor elastice.

Și dacă doriți ca un coarne de cea mai rușină – utilizați baza solidă. Cadru poate fi realizat din conuri de carton, sticle de plastic, curiozitate mare și chiar cutii din staniu.

Principalul lucru – cât de repede posibil pentru a le fixa cu părul și împachetați firele.

Imaginea mireasa lui Frankenstein va fi sută la sută lovit în cota de vacanță. El se uită la armonios frumusețile cu parul inchis la culoare lung. Pentru a realiza o coafură similară, trebuie să aplicați pe buclele de lângă fața moussei, presărați cu o fixare puternică și uscați uscătorul de păr. Ca urmare a acestor manipulări, părul ar trebui să stea vertical și este posibil să le dea un volum mic cu ajutorul.

Că rezultatul a fost cu adevărat înspăimântător, o mică parte în față ar trebui să fie albă, pentru că acest lucru se utilizează spray-uri temporare.

Epatage, creativ și cu adevărat imagine Halloween-ul este o vrăjitoare sau vrăjitoare. O astfel de coafura arata foarte elegant pe păr lung, și este foarte simplu să-l construiască. Începeți firele lângă rădăcini și întoarceți capetele în panglicele inexacte. Adauga un pic de anturaj – Introduceți iarbă în păr, agrafe de păr de teme de Halloween sau de crengi uscate.

O opțiune bună pentru Halloween va fi un înger. Blondele arata mai ales armonios în această imagine. O astfel de styling este reprezentat de o multitudine de bucle mici – ele sunt spinled pe un puf sau mici spirale bigudiuri, apoi se presara cu paiete, imitând NIMB.

arata foarte armonios la colorare luminoase de Halloween. Pentru a crea o imagine unică, nuanțe roz și zmeură sunt de obicei folosite. Cele mai multe personalități creative pot picta părul lor de culoare albastru sau violet.

Mai ales misterios și curajos va fi imaginea lor, dacă îl adăugați la janta cu pene.

Pentru cele mai multe frumuseti extravagante, un aspect de mare este adecvat. Pentru ao portretiza acasă trebuie să facă o scoarță de copac și se presară cu o mesa.

Dacă doriți să pună în umbră pe toți la o petrecere, vei fi potrivit pentru imaginea de sirena. Adevărat, în acest caz, veți avea nevoie de o barcă mică ca bază. Asigurați-l pe partea de sus și înfășurați firele, imită tentaculele uriașe cu Octopus. Astfel încât acest design să nu distrugă, să-și asigure lacul.

Din părul nostru puteți face o liliecă de șoarece volatil. Desigur, nu fiecare coafor poate crea unul similar, dar dacă doriți, puteți găsi meșteșugari.

O astfel de coafură feminină arată cu adevărat fermecătoare, atrăgând atracțiile altora, se potrivește cu abilitatea de execuție.

O opțiune de păr de succes medie-lungime va deveni curete invizibile. Pentru a face acest lucru, ele alocă o pereche de fire de grosime mijlocie, toate celelalte bucle sunt colectate într-o coadă mare. Snaddle Weave Braids și fixați invizibilul pe partea de sus. Vârful coada este colectat în pachet, pigtails fixează părul pe maniera pantofului pe pantofi.

Dacă nu aveți coafor, puteți face fără coafuri complicate. De exemplu, decorați un pachet simplu sau o coadă cu părul de păr sub forma unui craniu.

Adevărat, în acest caz, va trebui să petreceți mult timp pentru a căuta accesorii extravagante.

Drăguț și jucăuș arată pe părul liber în combinație cu coarne luminoase. Astfel de jante în ajunul Halloween pot fi cumpărate în orice magazine. Creați o imagine elegantă în câteva secunde și arată foarte interesantă și neobișnuită.

Proprietarii de păr scurt ridică imaginea vor fi mai greu, cu toate acestea, sarcina este destul de perfectă. Asemenea fete pot sfătui experimente îndrăznețe cu culoarea părului și GRIMA. De exemplu, părul purpuriu cu țesute în ele flori roz roz sunt efectiv combinate cu o groapă teribilă. În ceea ce privește execuția, o astfel de coafură provoacă absolut nici o preocupare.

Un atribut indispensabil al vampirului fermecător va fi bangs triunghiular. Rigoarea, reținere și laconicity de coafuri sunt armonios combinate cu accesorii demonice și costumele spectaculoase.

Pe cine doriți să apară la o petrecere festiv – teribil păpușă drăguț, vampiri fermecător, diavolul, o vrăjitoare sau monstruos zombie, rezolva numai tu. Selecția de ceapă este diversă. Acesta poate fi eroi de filme de fantezie sau de groază. imagini populare de sirenelor în mare parte, vrăjitorii, intens, care au venit la viață și alte personaje de legende populare și legende.

Ei bine, desigur, amintiți-vă că coafura selectat ar trebui să fie doar o parte a imaginii generale – trebuie să fie combinate cu machiaj, manichiura si selectat corect tinuta.

Cum de a face coafuri de Halloween, uita-te în următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: