indreptarea parului japoneză: ce este și cum să facă?

indreptarea parului japoneză: ce este și cum să facă?

Visul multor fete este parul drept si neted. Utilizând procedura de rectificare japoneză, această dorință se poate transforma în realitate, fără a dăuna părului. Din moment ce această procedură permite o lungă perioadă de timp pentru a îndrepta părul și să consolideze-l din interior.

Particularități

Rectificarea japoneză de keratină este o procedură relativ „tânără”, care a reușit deja să câștige popularitate în rândul fetelor multor țări.

Baza unei astfel de proceduri este mijloacele de îndreptare a buclelor cu o proteină specială a cistinei. Datorită lui că structura firelor este schimbată, se îndreaptă din interior, iar cântarele de păr sunt închise. Astfel, părul devine neted și direct nu numai extern, ci și intern, ceea ce vă permite să economisiți efectul procedurii pentru o perioadă mai lungă de timp.

Cestasamina, penetrarea în interiorul curlului, vă permite să faceți față unor astfel de probleme ca sechestrele, firele curte și curbate, precum și părul rigid al tipului american asiatic sau african. O astfel de tehnică este potrivită pentru buclele vopsite, subțiri și fragile.

În plus, această procedură are mai multe avantaje:

 • Rezultat pe termen lung. După această procedură, părul rămâne neted în jurul anului, în funcție de tipul de bucle.
 • Efect perfect, indiferent de condițiile meteorologice. Buclele netede rămân cu zăpadă, ploaie, vânt puternic sau soare.
 • Efectul hrănit. Deoarece acțiunea substanțelor vizează schimbarea structurii părului din interior, buclele primesc, de asemenea, substanțe nutritive pe un nivel mai profund. Toate acestea permit coafura să dea strălucire, netedă și o viziune sănătoasă bine îngrijită.
 • Nici o îngrijire specială după îndreptare.

Această procedură există dezavantaje și contraindicații:

 • perioadă lungă de timp pentru a stabiliza parul. Capul este interzis să se spele până la 4 zile. În același timp, ar trebui eliminate orice păr de păr și benzi de păr.
 • Costul ridicat al ambelor produse individuale pentru uz casnic și prețul serviciilor în saloane.
 • Corecția este necesară ca buclele să crească.
 • Imposibil de răsucit buclele după această procedură, deoarece se vor îndrepta în continuare.
 • Nu sunt potrivite pentru toroane topite și decolorate, dacă au fost făcute mai puțin de o lună înainte de îndreptarea părului.
 • De asemenea, procesul de coafuri de îndreptare japoneză este contraindicat pentru femeile însărcinate și care alăptează.
 • Nu este adecvat pentru persoanele care au reacții alergice la compoziția medicamentelor. Sau pentru persoanele care au mici răni, taie pe scalp.
Citește mai mult  Curiozitate moale: soiuri, sfaturi de selecție

Mijloace și materiale

Pentru efectuarea ondulării procedură de îndreptare, sunt folosite mijloace speciale, care diferă în multe privințe de medicamente similare din alte metode de a îndrepta. În primul rând, ele diferă în compoziție. În metoda japoneză de îndreptare, se utilizează o keratină mai puternică, care pătrunde în structura curbei, îl schimbă la nivelul molecular. De asemenea, utilizat în proteine, care ajută la restabilirea părului din interior și participă la îndreptarea lor. Acesta este motivul pentru care această procedură permite nu numai să facă părul bun, dar are și acțiuni nutritive și de restaurare pe bucle.

În plus, compoziția conține o mulțime de alcalii, ceea ce le face mai moale și elimină statica. Cu toate acestea, merită remarcat faptul că schimbarea structurii părului la un nivel atât de profund le face mai vulnerabile la impactul negativ al mediului extern. De aceea este atât de important să se respecte toate recomandările specialiștilor după trecerea acestei proceduri.

În plus față de fonduri, un rol important este jucat de un îndrepitor de fier. Trebuie să fie cu un regulator de temperatură, deoarece modul său este utilizat pentru fiecare tip de bucle. Deci, pentru bucle clarificate, libere și deteriorate, temperatura nu este mai mare de 170 ° C. Și pentru bucle vopsite, dar subțiri, temperatura nu trebuie să depășească 180 ° C. Pentru părul normal de culoare naturală sau temperaturile vopsite ajunge la 190 ° C. Pentru temperatura rigidă și gri de temperatură -200 ° C.

Nerespectarea modurilor termice poate duce la scalp și deteriorarea stratului de păr exterior.

Întreaga procedură de îndreptare a firelor este împărțită în trei etape în care se utilizează o anumită compoziție. Pentru prima etapă, se utilizează compoziția, ceea ce dezvăluie scalele de păr și formează goliciunea în interiorul acestuia. În a doua etapă, compoziția aminoacizilor și a nutrienților pentru a umple goliciunea obținută în structura curlului. În etapa finală, se utilizează compoziția, ceea ce netezește direct firele, penetrează în interior și apoi sunt închise fulgi.

Citește mai mult  Tunsoare Gavrosh pe parul scurt

Prima compoziție este împărțită în două tipuri în funcție de tipul de păr. Prima vizualizare (puternică) folosită pentru părul greu și gri. În al doilea rând View (REGYLAR) – pentru părul subțire și slăbit. Fondurile pentru a doua și a treia etapă sunt universale, potrivite pentru orice tip. Fiecare instrument poate fi cumparat separat, care este un avantaj mare pentru specialiști.

Tehnologie

indreptarea parului pe tehnologia japoneza include mai multe etape fără complicații. Prin urmare, aceasta poate fi efectuată la domiciliu, dar înainte de utilizare este mai bine să se consulte cu un specialist. Deoarece doar un profesionist poate ridica materialul și mijloacele necesare în funcție de tipul de păr și statutul lor.

Etapa inițială constă spălare buclele cu un sampon special care curata pielea capului si parul la un nivel mai profund. Următoarea etapă este aplicarea medicamentului direct pentru a indrepta buclele. Se păstrează pe părul ei de la 40 de minute până la o oră, în funcție de tipul de păr și producătorul. După aceea, medicamentul este spălat de apă obișnuită, iar firele sunt uscate cu un uscător de păr.

În cea de-a treia etapă, buclele se îndreptă cu călcarea cu mișcări îngrijite, fără a uita fiecare componentă. Blocurile sunt luate mici pentru a îndrepta uniform. Această etapă provoacă dificultăți la domiciliu. Deoarece este necesar să vă îndreptați părul cu atenție de la întregul cap. După îndreptare, medicamentul trebuie aplicat. Se află pe bucle conform instrucțiunilor. După aceea, le spălați din nou și aplicați o mască care consacră efectul.

Cu îngrijirea corectă a părului și îndeplinirea tuturor recomandărilor, precum și o corecție a timpului, efectul firelor netede se poate menține la anul.

Potrivit recenziilor după această procedură, buclele devin mai groase, mai sănătoase și arată mai bine bine.

Citește mai mult  Cum să faci rapid o coafură frumoasă pe piață?

Revizuirea îndreptată a părului japonez acasă în videoclipul de mai jos.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: