Protecție termică pentru indreptarea parului este călcat: tipuri și sfaturi pentru alegerea

Protecție termică pentru indreptarea parului este călcat: tipuri și sfaturi pentru alegerea

Cu indreptarea parului regulat, problema prejudiciului lor sub influența temperaturilor ridicate este foarte acută. Întrebări despre cazul în care pentru a găsi cele mai bune mijloace de a proteja cu indreptarea parului la domiciliu, continuă să fie relevante. Necesitatea de a aplica compoziții speciale în condiții de salon nu este nici măcar discutată. Pentru uz casnic, puteți găsi, de asemenea, mijloace adecvate pentru a reduce riscurile atunci când se utilizează de călcat și păr de netezire. Caracteristicile lor, soiuri, regulile de alegere și în valoare de aplicare luând în considerare cât mai mult posibil.

De ce protecție necesită?

Pentru a înțelege de ce ai nevoie de protecție termică a părului de călcare, este suficient pentru a studia impactul pe care se dovedește a fi tensionate atunci când contactați o suprafață fierbinte. Folosit la luminări Îndreptare pot fi încălzite în zona de contact cu bucle de până la 230 de grade.

Este important să ne amintim că fiecare fir de păr constă dintr-o proteină călit – cheratină, distrugând sub influența expunerii termice. Stratul exterior care protejează cojile ferm adiacente unul celuilalt, se numește cortex, este ea determină pigmentare, afectează gama de culori de fire.

Când contactați sursa de încălzire, există evaporarea umidității de la o tijă de keratină, este lipsită de lubrifiere grasă. Părul devine fragil, vase pe sfaturi, își pierde strălucirea. Când utilizați mijloace de protecție, probabilitatea de deteriorare este redusă semnificativ. În plus, cortexul rămâne protejat, deoarece scalele nu sunt dezvăluite în expunerea la termică.

Un scop suplimentar al mijloacelor de protecție termică este creșterea în greutate – ele devin mai ascultătoare, ele sunt mai ușor de montat, păstrează mai mult forma coafurilor.

Tipuri de fonduri

Tipurile existente de cutii de protecție termică pot fi împărțite în mai multe categorii, în conformitate cu metoda și caracteristicile aplicației lor. Există compuși utilizați exclusiv la punerea părului. Protejați-le firele imediat înainte de contactul cu fier fierbinte. Uneltele de spălare sunt utilizate ca o componentă a îngrijirii integrate, acestea includ balsamuri, șampoane și aparate de aer condiționat.

Efectul lor de protecție se bazează pe consolidarea obișnuită, sistematică, restaurarea structurii părului.

De regulă, în plus față de spălări, trebuie folosit suplimentar Compoziții incomunicante. Ele sunt aplicate pe părul uscat, asigură saturația firelor cu vitamine și alți nutrienți. Această categorie de protecție termică este reprezentată de seruri, fluide, uleiuri, spray-uri. Compozițiile de alcool sunt proiectate pentru părul gras, uleiurile pe bază de ulei se concentrează pe asigurarea încălzirii firelor foarte uscate.

Spălat

La categoria mijloacelor spălate pentru protecția termică, este obișnuită, folosit în îngrijirea părului de zi cu zi.

 • Şampon. Compozițiile cu proprietăți de protecție termică asigură curățarea moale, îndepărtați excesul de salină de piele. Când alegeți fonduri, trebuie să vă asigurați că există hidrosacharide și xiloză. În complex, aceste fonduri controlează închiderea scalelor de păr, ajută la formarea unui film de protecție special pe suprafața părului.

 • Balsam. Fondurile cu structură de învelire sunt cea mai bună soluție pentru restaurarea complexă a părului după expunerea termică. Cu alegerea corectă a compoziției, puteți reduce considerabil efectul asupra lanțului de electricitate statică. Balsamii de protecție termică trebuie să reziste pe părul ei, cum ar fi măști, nu mai puțin de 15 minute, distribuind de-a lungul întregii lungimi. Apoi rezultatul va fi impresionant.

Non-free

Printre mijloacele care nu necesită spălări, compozițiile diferă în efectul intens de alimentare poate fi distins. Ei înconjoară părul, protejându-le de efectul negativ al temperaturilor ridicate, ajută la restabilirea deteriorării stratului de keratină. Cele mai populare forme de eliberare a protecției termice imitative ar trebui luate în considerare Citiți mai multe.

Cremă

Astfel de mijloace sunt aplicate pe parul umed dupa spalarea capului, distribuite pe toată lungimea lor. Această opțiune este recomandată pentru utilizare la alpinism, păr obraznic, precum și cu pandantive mari de capele. Cremele sunt bine absorbite, fără ponderarea de păr, face mai ușor de pieptănat și alunecare de fier.

Cu utilizarea constantă, ele dau același efect ca salon de cheratină rectificare.

Spray

Pulverizata pe uscat sau parul umed, servește un fel de rapel între tija de păr și platforma de fier fierbinte. Ajută la pregătirea părului la procedura de îndreptare. Ca parte a majorității spray-uri de protecție termică este cheratină. Textura este alegerea în valoare, în funcție de tipul de păr. Decât acestea sunt grase si mai subtiri, cu atât mai ușor ar trebui să fie compoziția.

Unt

Aceasta este o categorie specială de fonduri, folosit pe foarte uscat, păr deteriorat grav. Uleiul de protecție termică include cheratină, oferind restaurarea structurii părului. Astfel de formulări nu sunt de obicei aplicate pentru întreaga lungime, distribuindu-o exclusiv la sfaturi. Uleiul facilitează îndreptarea părului obraznic și curat.

Pentru ouare

Înseamnă facilitarea așezării și protejarea simultană a părului de expunerea termică negativă, sunt considerate cea mai bună alegere pentru iubitorii de îndreptare caldă. Printre cele mai populare opțiuni se pot distinge printr-o spumă, oferind fixarea stabilă, strălucire fluidă și spray-uri. Principiul acțiunii tuturor opțiunilor este același – formează un film care împiedică evaporarea umidității pe păr și are un efect de fixare pronunțat necesar pentru a păstra rezultatele îndreptării.

Evaluați cele mai bune

Având în vedere cele mai bune termocrustice destinate utilizării cu fier de îndreptare, Puteți evidenția produsele brandurilor de mai jos.

 • L’Oreal. Compania produce fonduri din diferite clase concentrate pe asigurarea protecției termice de păr de înaltă calitate. Iată creme de reparații și nutrifiari absolute, Pod de aburi ser. Eficiența ridicată, o varietate de forme de ieșire ajută la alegerea unui agent adecvat de protecție la căldură pentru diferite tipuri de păr.

 • Schwarzkopf. Marca produce o linie de protecție termică Schwarzkopf Professional, care permite așezarea la temperaturi de până la 220 de grade. Mijloacele sunt nemulțumite considerabil părul, dau un aspect bine ținut, dar nu restabiliți boabele. De asemenea, companiile aparțin marca Gliss Kur, producând spray-ul de ulei pentru protecția termică la stabilire. Compoziția este extrem de eficientă, recomandată pentru aplicarea părului.

 • Matrice. Marca este considerată destul de populară chiar și într-un mediu profesional, dar compozițiile sale de protecție termică provoacă impresii ambigue. De un interes deosebit este HEAT Resist seria – șampon, aer condiționat, netezirea loțiune, cu utilizarea cuprinzătoare cu alte mijloace de a oferi mai rapid de restaurare a părului. Spray și smântână pentru a fi așezat și fixare Pulsul de design de coafură mai fixează stivuirea decât îi protejează de încălzire. Dar la temperaturi scăzute, este destul de eficient.

 • Estel. Marca rusă are mijloace profesionale și amatori pentru protecția termică. Cele Airex linie prezintă o pulverizare pentru pulverizare ușoară cu proteine ​​de matase potrivite pentru uscat sau aplicare umedă. Protecția termică – o altă linie de compoziții ESTEL. Spray această serie, de asemenea, ajută la reducerea porozității parului, are un ușor efect de blocare, poate fi utilizat cu un fier la temperaturi de pana la 200 de grade.

 • Kapous. Brandul are o linie profesională de protecție termică salon de barieră MERMO, oferind o ușoară compoziție de pulverizare pe părul ei. Printre altele, instrumentul facilitează alunecarea fierului pe părul ei, îndepărtează pistolul.

Aceste compoziții sunt potrivite pentru aplicații neprofesionale, concentrate pe simplitatea maximă, ușurința de aplicare. Categoria de preț variază de la media la buget, care permite fiecărui cumpărător să găsească un produs la gust.

Reguli de alegere

Înțelegeți modul în care regulile sunt selectate Protecția termică a părului din călcat, ajută la o analiză detaliată a tuturor punctelor importante. Printre criteriile cele mai semnificative, se pot distinge caracteristicile individuale: tipul de scalp, prezența proceselor inflamatorii, alergii. În plus, valoarea este părul uscat sau gras, densitatea lor și chiar structura. Luați soluția potrivită pentru a ajuta la recomandările utile.

 • Parul normal și pielea capului sănătos vă permit să alegeți protecția împotriva căldurii din fier fără restricții. Poate fi aer condiționat, spălat cu apă sau spray care nu necesită îndepărtarea după tragere. Compușii incompleți sunt mai buni decât alții protejează părul de expunerea termică. Ele sunt caracterizate de consistența mai ușoară, bine absorbită.

 • Parul foarte uscat, Pielea capului rănită sau sensibilă nu tolerează expunerea la alcool. Ele sunt selectate protecția termică pe o bază grasă, pe bază de ulei. Formularul optim pentru aplicarea spray-urilor și spumelor, ușor de distribuit pe suprafața firelor de diferite lungimi și înconjurați-le uniform.

 • Părul normal sau rădăcinile grase și uscate pe vârfuri trebuie să expuneți efecte terapeutice intense. Mijloacele de terapie sunt utilizate ne-intensive, sub formă de spray-uri de hidratare intensivă și uleiuri naturale fără o componentă minerală. Dacă scopurile sunt foarte uscate, adesea se rupe, în timpul tratamentului, trebuie să renunțați la așezarea fierului. După recuperare atunci când trageți firele, trebuie să acordați mai multă atenție sfaturilor și doar o mică parte a compoziției alocă toată lungimea.

 • Părul gras Este mai bine să nu pierdeți protecția termică, aplicată fără spălare. Aici puteți folosi șampoane, balsamuri, aer condiționat. În acest caz, accelerează numai contaminarea firelor și nu vor permite obținerea unei economii lungi de coafuri frumoase.

 • Păr subțire, devoid, necesită utilizarea unor instrumente imitative cu textura foarte ușoară. Fluidele sau emulsiile vor fi potrivite aici. Ele nu pierd în greutate, își păstrează volumul și vor contribui la asigurarea unei protecții termice suficiente.

 • Curățați părul curbat Se recomandă pregătirea pentru a pune fierul cu ajutorul spălărilor. Uniform distribuie compoziția sub forma unui spray sau ser pe toata lungimea pe bucle uscate va fi mult mai complicat. Alegerea thermocrusts spălată este mai bine să se facă în favoarea consistență groasă și densă produs.

Având în vedere aceste sfaturi, este posibil să se găsească agentul optim de protecție termică pentru îngrijirea părului, înainte de stabilire de fier.

Caracteristici de utilizare

Pentru a face o procedura de tragere de păr în condiții de siguranță la domiciliu, aceasta este în valoare în considerare anumite sfaturi pentru a crește eficiența. Înainte de a începe să utilizați o compoziție specifică, trebuie să trebuie să studieze recomandările producătorului atașate acesteia. Nu toate produsele de protecție termică sunt adecvate pentru a fi utilizate cu fier – unele sunt încălzite cu un uscător de păr.

Este necesar să se ia în considerare intervalul de temperatură optimă și modul de aplicare a compoziției pe toroane – aceasta poate însemna pre-hidratare.

Citiți cu atenție și un pic. Necesitatea de a lua în considerare intensitatea influenței. Pentru utilizare cu fier, se încălzește numai agenți de protecție, care au cel mai înalt grad de protecție sunt adecvate. Este imposibil să se aplice compoziții incommable pentru bucle murdare – cap de pre-spălare este o parte obligatorie a îngrijirii. Pentru perioada de vară, aveți nevoie pentru a alege compuși care conțin filtre UF.

Examinați recenzii

Rata de modul de protecție termică ajută la protejarea parului de la taiere, ajuta comentarii cumpărător. Nu toate dintre ele observa efectul real al utilizării compozițiilor chimice speciale. În plus, în cazul în care se efectuează în mod regulat stabilire, acesta nu va fi posibil pentru a obține 100% de apărare, oricum – Parul va avea nevoie de îngrijire specială și de recuperare cu drepturi depline. Contează, în funcție de consumatorii obișnuiți, și propriul tip de păr. Uscat necesită o compoziție mult mai intensă de hrănire, pentru că gras va fi suficient de ușor.

Recenzii privind mijloacele de protecție termică pentru îndreptarea firelor în ansamblu, fac posibilă înțelegerea acestora Cu utilizarea regulată a fierului, utilizarea lor este pur și simplu inevitabilă. Se remarcă faptul că cele mai eficiente sunt compozițiile referitoare la produsele profesionale sau premium. Dar mijloacele de categorie de pe piața de masă nu justifică așteptările.

Mijloacele de protecție termică nu sunt componentele îngrijirii pe care trebuie să le salvați și când cumpărați este mai bine să oferiți preferințe bunurilor mărcilor, care s-au dovedit din cea mai bună parte și au cele mai înalte evaluări ale consumatorilor.

Despre ceea ce este necesar protecția termică pentru păr și cum să o utilizați, uitați-vă în următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: