laminare parului: ce este și cum să facă, pro și contra, specii

laminare parului: ce este și cum să facă, pro și contra, specii

Așa că coafura a fost la fata, părea atractiv și nu s-a dezintegrat din cauza cea mai mică lovitură de vânt, multe femei sunt gata să-și petreacă jumătate în oglindă dimineața – spălare, uscat, pune, utilizarea stilizare, și așa aproape fiecare zi. Și dacă părul este obraznic, pufos, curat, adesea trebuie să le îndreptați. Și o astfel de frumusețe, Chelleg – în fiecare zi. Dar puteți ușura taxele de dimineață. Acesta va ajuta la această procedură simplă de laminare a părului.

Particularități

În prețul unui salon de înfrumusețare veți fi oferit cimentare, într-un alt serviciu va fi numit geam, în a treia – biolaminare. Și aceasta nu este o listă completă a unor nume posibile, de fapt, aceeași metodă. Există diferențe, dar ele subliniază doar înrudirea procedurilor a căror sarcină este de a face păr neted, strălucitor, mătase, vizual mai viu și ascultător.

Totul a început cu aproximativ 20 de ani în urmă, când compania germană Goldwell, cu ajutorul tehnologilor japonezi, a introdus o tehnologie unică de colorare pe piața de coafor. Vopseaua a fost numită „Elluen” și nu a existat nici un peroxid în compoziția ei, nici amoniac, care nu putea fi neobservată. În același timp, buclele ar putea deveni luminoase de culoare, uneori chiar extreme și nu am putut să cred că este posibil să se realizeze acest lucru fără peroxid de hidrogen. Dar dezvoltatorii, luând în brațe, legile fizice au jucat că într-un mediu acid, moleculele de vopsire încărcate negativ au fost puternic atrase de moleculele de păr cu o încărcătură pozitivă.

Așa a reușit japonezii-germană Alianța pentru a realiza faptul că vopseaua blând pătruns rapid în structura părului, fără să-l deterioreze, și de umplere (cimentare) zonele afectate ale cuticulele. Și buclele după ce o astfel de colorare revoluționară a devenit netedă și strălucitoare.

Sesiunea a fost costisitoare, și numai cei care ar putea plăti pentru servicii premium ar putea permite eliminarea. De-a lungul timpului, experiența colegilor a fost adoptată de alți cuceritori ai industriei de frumusețe și esența tehnologiei a început să nu mai fie folosite pentru colorarea, ci să fie întinde – după aplicarea unei compoziții speciale a părului a devenit strălucitoare, vii și asiatice buna.

Cuvântul „eliminarea“ în țările vorbitoare de limbă rusă a fost asimilat în „Laminarea“, puteți auzi, de asemenea, numele de „Laminarea“ și „biolamination“.

Avantaje și dezavantaje

După inflicts salon de coafură o compoziție specială direct clientului, rămâne doar să aștepte – efectul substanței a început deja. Se înfășoară literalmente fiecare firele de păr, solzi sigilii de păr, sfaturi. Păr adaugă în volum, ea devine mai greu, semnificativ aliniaza, dobândește strălucire perfectă și volumul. păr laminate este ascultator si matasoasa bucle. Și în acest efect extern, neîndoielnică plus de această manipulare cosmetice.

Ceea ce dă procedura:

 • Numărul de sfaturi despicate vizibile va scadea+
 • toroane va primi moale+
 • parul este aliniat, o felie buna va fi vizibile+
 • Practic electrificarea și părul fastuozitate vor dispărea+
 • Costurile temporare ouătoare sunt serios reduse+
 • Filmul protector format pe părul în timpul laminare le va salva de efectele adverse ale condițiilor meteorologice.

Beneficiul laminare este că este posibil să se îmblânzi părul disdanguable, le-a pus în ordine că o mulțime se va schimba imaginea externă a unei femei.

Dar a spune că nu există un singur dezavantaj în laminare, este imposibil. Fiecare client, stând în scaunul vrăjitorului, ar trebui să înțeleagă că aceasta este o măsură temporară. Laminarea nu va fi etern și persistente, și în creștere părul va începe să se comporte ca natura „comandant“ și îngrijirea. Principalul daune a procedurii este că compoziția substanței utilizate este ecologică în orice mod.

Adevărat, dacă o faci singur, acasă, schimbarea cabinei, cu gelatină, răul va fi semnificativ mai mic.

Cine nu poate laminarea părului:

 • clienții, pe pielea capului a cărei răni și deteriorări, chiar minore+
 • Femeile care au o pierdere puternică a părului (foliculi de păr slăbit)+
 • Clienții cu boli cronice exacerbate – Efectul compoziției chimice poate agrava o stare dureroasă+
 • Cei care au alergii la componentele compoziției.

Femeile gravide sunt nedorite pentru a face laminare, dar contraindicarea nu este absolută. Și totuși, în perioada de gestație, fundalul hormonal al organismului feminin este special, și nici un specialist nu oferă garanții că efectul va fi realizat 100%. În cele din urmă, respirați „chimia” a viitoarei mame nu este încă o dată. Consecințele nu pot fi, dar sarcina nu este timpul pentru experimente.

Citește mai mult  Culoarea părului de cupru-blond: cine merge și cum să aleagă o umbră?

Soiuri

Principalele tipuri de laminare sunt culoarea și transparența. Esența se află în numele lor. Transparent – aceasta este o procedură standard cu o ședere de păr care duce la faptul că o femeie din salon lasă culoarea fostă a părului, dar cu vederea actualizată și sănătoasă.

În cazul unei versiuni color, procedura este combinată cu colorarea. Compoziția care ar trebui să învețe fiecare păr este adăugată pigment de colorat. Aceasta este o variantă clasică de laminare atunci când părul a fost schimbat și culoarea și împreună cu ea și-a schimbat vizual structura.

De asemenea, laminarea este salonul și casa. Acesta din urmă diferă nu numai de locul de procedură, ci și compoziția aplicată părului. Gelatina este folosită la laminarea la domiciliu. Destul său, balsam pentru păr și apă, astfel încât părul să fie transformat serios. Efectul nu va fi atât de luminos ca după cabina, dar mai multe cursuri de acasă de laminare va da un efect cumulativ. În plus, o astfel de sesiune de domiciliu poate fi efectuată de multe ori.

Metoda fierbinte de laminare este considerată consumatoare de timp și de complex, laminat, compoziția este aplicată pe bucle umede. Maestrul va încălzi apoi le cu un puternic fier printr-straightener o pălărie de protecție. Încălzirea toroane va da efectul transferului activ de substanțe din compoziție. Dar, pentru că nu mai sănătos păr, această metodă nu se va potrivi: există riscuri pentru a le dezlipi chiar mai mult. impact temperatură ridicată este întotdeauna stres pentru coafuri, dar parul sanatos poate supraviețui fără pierderi de mult, iar secantă și fragile – puțin probabilă.

Modul rece este de curățare inițială a părului, după care există o mască nutritivă intensivă pe ele. Apoi, maestrul va appline compoziția de laminare. El va sta pe părul ei în jurul valorii de o jumătate de oră, atunci comandantul este de turnare. Următoarea fază – restaurarea și fixarea măștii. laminare la rece se poate face la domiciliu, dacă înțelegem esența procesului și urmați instrucțiunile.

Nu atât de mult ca și speciile de specii de păr de laminare și considerate fitolaminirovanie ekolaminirovanie. Acesta din urmă presupune includerea unor componente strict naturale (nume nu a declarat întotdeauna este adevărat) la fitolaminirovanii incluse în formula de mijloace Phytoextracte și vitamine. Unele dintre aceste compoziții dau un efect ușor de nuanțare.

Este oarecum diferit de glazurare clasic și păr. Sub părul lui nu este învelită doar de un film protector, dar, de asemenea, vopsite. Substanța folosită pentru laminare includ ceramide activă. Manipularea se referă la forma inițială a procedurii – elyuminirovaniyu care a avut ca obiectiv principal pictura de păr.

Care se potrivește?

Procedura poate fi utilă femeilor cu orice tip de păr. În special, contactați adesea clienții principali care se plâng de părul suficient de luxuriantă și volumetric, subțire și fără viață.

Efectul laminatiei pentru părul diferit.

 • Pentru Curly. Buclele curly nu vor putea să devină perfect drepte, dar volumul și puterea pe care le vor adăuga cu siguranță. Adesea din cauza dezavantajului său, părul curat pare plictisitor și lipsit de viață, dar laminarea pare a fi inhalată în ele.

Modalitate bună de a încerca o nouă imagine, dacă toată viața mea ați „comandat” buclele Wayward. Dar stăpânul trebuie să avertizeze că laminarea nu este îndreptarea perfectă.

 • Pe scurt. Nu există niciun motiv pentru a da părului de laminare scurt. În cazul în care o femeie a făcut o tunsoare, dar parul nu are suficient strălucire, ascultare, din cauza care este imposibil să se laude o coafura noua, să-l prezinte în toată splendoarea sa, atunci laminarea în această situație va deveni un bețigașele.

Subliniază procedura elegant de păr după colorare complexă – cu deversari moi, tranziții și nuanțe.

 • pentru Viebya. Eu nu va funcționa perfect pentru a îndrepta părul, dar în cazul în care firele ies neesențial, procedura va fi în măsură să le facă direct. În cazul în care buclele seamănă cu arcurile, trebuie să se consulte cu master – trebuie doar să vadă parul, acesta va face o previziune precisă.

 • pentru subțire. În cazul în care părul este subțire, dar nu prea slăbit, bine îngrijit, folia de plastic dintre ele vor fi uscate, da volumul. Dar, în cazul în care părul este subțire și slab, ponderare va duce la fragilitatea. Parul va incepe sa cada. Cu toate acestea, multe saloane ofera laminare Lumina de astăzi, care este parul adecvat și subțire.
Citește mai mult  Shatuch pe păr negru: caracteristici și selecție de umbra

 • Pentru gros și greu. Există mai multe opțiuni aici. Rețineți că procedura este ponderarea în mod inevitabil păr, și în acest caz, spunând că „Cel mai bun – inamicul este bun“, deoarece este imposibil de a caracteriza această situație. Dar dacă există un pinten moderat și doriți să „bordură“ l, pentru a face ascultător și chiar, laminare poate face față perfect cu această sarcină.

Decide dacă să facă sau nu laminare, aveți nevoie după consultarea unui maestru. Un specialist competent nu va numi ora și data la telefon, fără a vedea nu atinge parul. Dacă el înțelege că într-un caz particular, laminare nu este potrivit pentru un client, el va oferi un serviciu alternativ.

Compoziții și componente

Mulți cei mai importanți dezvoltatori oferă un pachet de fonduri: acesta este un întreg set format din diferite forme de produse pentru laminare, care, în utilizarea complexă a da efectul dorit.

Complexul poate include:

 • şampon+
 • Hot Faza Produse+
 • ser de masaj+
 • Masca sau balsamurilor+
 • spray de mătase lichid.

Proteina de mătase – adesea folosită în cosmetice pentru componenta de laminare, el este cel care ajută buclele să strălucească și să se strecoare după procedură. Instrumentul naufine părul bine, hidratează, protejează. În plus față de proteinele de mătase, extractul Magnolia poate intra în complex.

  Algoritmul de laminare cu compoziția de mai sus.

  1. În primul rând, samponul de curățare este aplicat la buclele umede. Este suficient să țineți câteva minute, spălați-vă. Dacă este necesar, procedura este repetată.
  2. Următorul este aplicat de faza fierbinte de droguri, care este păstrat pe păr 7 minute. Este, de asemenea, bine spălat cu apă.
  3. Apoi serul de masaj este distribuit peste bucle, se efectuează timp de aproximativ 5 minute, se spală.
  4. Apoi, maestrul va lua un gel laminat care nu trebuie să se spele.
  5. Masca, care este inclusă în complex, este utilizată imediat și mai târziu o dată pe săptămână – va susține efectul laminării.

  În unele cazuri, producția de laminare include o compoziție vitaminizată specială: ajută la îmbunătățirea părului, profund care acționează asupra structurii lor, hrănire și stimularea actualizarea. Acest gel poate include un complex keratina, mentol, precum și ulei Moring, rășină guar, chitosaine. gel îmbogățit și datorită acizilor grași, proteine ​​din grâu, silicon.

  Laminarea Professional poate include, de asemenea, un spray vitamined, precum ulei cosmetic. Există rețete cu lapte de cocos. Dacă este laminare colorată, complexul include vopsea.

  Esența procedurii

   Laminarea în cabină – nu cea mai ieftină procedura. Dar efectul este în valoare instrumentele cheltuite, mai ales dacă sunteți încrezător în expertul.

   Sesiunea este format din cinci etape principale.

   1. spălări master păr cu un șampon special care curăță scalele. Apoi, parul este uscat.
   2. Pe o scenă fierbinte, fiecare fir este acoperit cu o compoziție de regenerare, care umple vidul și diverse rugozitate, neregularități ale structurii. Clientul capul clientului, după care învelit cu un capac de încălzire, țineți-l pe parul lui 20 de minute. Datorită acestui fapt, pătrunde adânc în substanță tija.
   3. se aplică ulei În continuare, scopul unei astfel de pas este de a restabili și de a proteja părul.
   4. Etapa rece. Încuietorile sunt acoperite cu o compoziție nouă. În cazul în care acestea sunt de lungime medie, este ținut timp de 5 minute, este necesar să-l păstrați mai lung – aproximativ 10 minute.
   5. La etapa finală de laminare, parul este acoperit cu o compoziție înfășurător, componentele din care sunt umplute cu pori și linii bucle. Acest lucru vă permite să obțineți elasticitatea netezime, fire de cântărire.

   Rămâne doar clătiți profund părul și trece la stabilire. Totul se face în etape, unii compuși susțin efectul altora. Temperatura compoziției depinde, laminare la cald sau la rece se realizează.

    Dacă este imposibil să aducă părul în ordine în cabină, puteți încerca laminarea de casă. Acest amestec se bazează, de exemplu, ulei de ricin. Suficient pentru o singură procedură de o lingură de ulei, un ou de pui, două linguri de maioneză și patru linguri de kefir. Amestecat în compoziția cashitz se aplică pentru a curăța și puțin păr umed. Apoi capul trebuie izolat cu un capac sau cu un capac de polietilenă cu un prosop pe partea de sus.

    Machiajul de acasă țineți pe părul ei în jur de o jumătate de oră. Apoi, firele de apă caldă sunt spălate temeinic. Dar apa trebuie să fie mai caldă și nu este caldă. Dacă părul se usucă și pare grăsime, puteți folosi spălarea cu șampon. Procedura trebuie repetată o dată pe săptămână timp de o lună.

    Citește mai mult  Bucle Locks: cum de a alege și de utilizare?

    Cât de mult ține?

    Efectul va dura de la 1 la 3 luni. Depinde de starea inițială a părului și de compoziția aplicată și de calificarea maestrului. de îngrijire a părului esențial și ulterior. În cazul în care, de exemplu, un client ar putea să nu stea ultima dată și literalmente 2-3 zile după laminare se spală capul ei, nu era necesar să se conta pe un efect de lungă.

    Cea mai mică de viață a efectului după procedura este de 3 săptămâni, În părul strălucitor și neted rămâne 6-7 săptămâni. Dacă este planificată colorarea, faceți-o înainte de laminare. Datorită faptului că va exista un film protector pe par, vopseaua nu poate fi profund penetrantă în tija de păr. Sau face laminarea culorilor, îmbinarea cu culoarea.

    Cu laminarea familiei, totul este puțin diferit – este suficient doar pentru o săptămână dacă faceți procedura pentru prima dată. Prin urmare, ei consiliază buclele laminate ale casei literalmente în fiecare săptămână timp de o lună, apoi faceți o mică pauză. Sesiunea arată efectul acumulativ, de fiecare dată când starea părului se va îmbunătăți după ea.

    Deosebit de eficient ia în considerare laminare acasă, care ajută pentru a efectua gelatina simpla. Elementul alimentar conține colagen natural, aminoacizi valoroase, proteine, și încă de celuloză, fibre dietetice, oligoelemente și vitamine, împreună ajută cu atenție restabilirea părului. În plus, gelatina este capabil să acopere părul cu un film protector, din cauza căreia buclele par a fi mai elastic, volumetrice. Este caracteristic astfel de laminare și mascare de sfaturi despicate.

    Gelatina, deși se spală off relativ repede cu grijă salon, nu atât de agresiv pentru păr, pentru că poți să faci mai multe proceduri într-un rând. În plus, la prețul de laminare la casă ori mai ieftin decât salon: dacă doriți, salvați cea mai bună opțiune nu pentru a găsi.

    reteta clasica pentru laminare gelatină:

    • 1 lingură de gelatină proaspătă Se toarnă într-o cratiță mică+
    • Se adaugă 3 linguri de apă fiartă rece, se amestecă bine+
    • Pan-vă că pentru a se acoperă cu un capac, lăsați un amestec pentru creșterea minute timp de 20 de minute+
    • Dacă ați descoperit bulgări în amestecul de umflate, ar trebui să auziți compoziția – atunci ei vor merge+
    • A se vedea că laminator nu se fierbe, deoarece gelatina este caracterizată într-o astfel de stare, este caracteristic pierderii eficienței, și este ușor de a respira+
    • În masa rezultată, se adaugă o linguriță de balsam de păr iubit / masca+
    • Dacă observați că un amestec de lichid, se adaugă un pic de balsam+
    • Se spală părul cu șampon obișnuit, Blot cu un prosop, dar lasă un ușor umed+
    • amestec presata se aplica pe parul ud, dar astfel încât să nu se dovedește a fi pe pielea capului – un cuplu de centimetri de la rădăcini va trebui să retragere+
    • Fă-o repede, pentru că masa poate îngheț într-o cratiță (în cazul în care încă înghețat, aceasta trebuie să fie cald)+
    • După procesarea părului, acoperă filmul de alimente, fie cu un capac pentru duș, încălzirea pe un prosop sau un fular gros+
    • Pentru a îmbunătăți acțiunea, păr copt poate încălzi uscătorul de 10 minute – astfel încât pătrunde amestecul în gelatină tija de păr+
    • Pentru a remedia efectul, se clătește cu apă bucle cu suc de lămâie.

     Proporțiile date în acest sistem sunt luate pe parul lor la umeri lungi, este necesar să se mărească masa compoziției în funcție de lungime. În cazul în care nu se utilizează întregul amestec, nu ar trebui să fie refolosite. Nu uitați regula principală: 1 parte gelatină la 3 părți de lichid.

     Rețete poate deveni mai complicată, îmbunătățită prin adăugarea de alte ingrediente, cum ar fi uleiurile vegetale. Puteți laminat părul o dată pe săptămână, timp de 1-3 luni. Această frecvență vă permite să stabilească rezultatul.

     Numai în cazul de disconfort înregistrat cauzat de o sesiune ar trebui să fie abandonată de procedură acasă. De obicei, laminarea gelatinică nu provoacă probleme.

     Cum să efectuați laminarea gelatinei de păr la domiciliu, să căutați în următorul videoclip.

     Evaluează articolul
     ( Încă nu există evaluări )
     Narcisa Raescu

     Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

     Adaugă comentarii

     ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: