Ombre roșie pe întuneric și părul blond de lungimi diferite

Ombre roșie pe întuneric și părul blond de lungimi diferite

Red Ombre – un amestec paradoxal de selecție și lipsa de necesitatea de a alege. Vrei să schimbi culoarea părului și, în același timp, lăsați naturale? colorant Ombre pentru păr întuneric, lumină, scurt și lung – calea spre acest vis. Este posibil de a face acest lucru singuri colorare? Ce să alegeți tonul?

Particularități

Cum de a deveni o aruncare, rămânând în același timp natural ca urmare a numai și manipulare rapidă cu aspect? Una dintre opțiunile – Red Ombre pe șuvițele de păr, Colorarea cu un flux de o culoare într-un alt. Această tehnică, luată de viață și regândit de inovatori de la coafor. Ea Creează iluzia de progenituri arse, Folosind forțe nu naturale, ci atinge chimia în domeniul agenților de colorare. Pe baza modificării culorii inegale.

În condiții naturale, firele uneori ard de la soare sau, fiind pictate, cresc treptat. La un moment dat, acest efect aleatoriu a fost adoptat de stilisti. De atunci, un șablon de la „întuneric la luminos ca și cum ar fi prin ardere și în creștere” a suferit o mulțime de metamorfoză.

Tehnologia Ombre se îmbunătățește în mod constant. Schema, utilizată inițial pe părul întunecat, devenind mai universal, utilizat pentru transformarea luminii. Ombre este utilizată simultan 2-3 umbra (se întâmplă mai mult). Acestea nu sunt neapărat naturale. Pitorescul arată în buclele curbate.

Ideal pentru lungime sub umeri și mai mult, dar aplicat pe păr scurt (cu restricții minore). Red Ombre este Introducerea unor nuanțe suculente, luminoase de roșcată roșie, galbenă și intermediară. Schimbarea culorii poate apărea în diferite variante.

Tonurile de contrast pot fi aplicate atât pe rădăcini, cât și pe sfaturi. Paleta de culori variază în funcție de nevoile.

Avantaje și dezavantaje

PROS

Red Ombre este ușurința inerentă de executare, nu trebuie să picteze parul complet. Sarcina de colorare regulată a rădăcinilor pierde relevanța. Excepție face situațiile în care doriți să le implica parul lor natural pe toată lungimea.

Sau mânca fire gri, care, după cum crezi, este pur și simplu nevoie pentru a picta. Poate sa intensitatea variate, vopsea doar o parte, fără a afecta rădăcinile. Până la punctul în care să se aplice vopsea exclusiv sfaturi, fără a expune masa în vrac.

Chiar și cu astfel de proporții, datorită contrastului și suculență de tonuri de roșu-galben, ales și întruchipat efectul jocului de lumina soarelui va fi citit cu ochiul liber.

În viitor, atunci când repetă colorare, aveți posibilitatea de a schimba culorile de orbire, cantitatea și desen fără restricții speciale (sau de a menține imaginea creată inițial). Tranzitie lina De la întuneric la luminos, paleta de aur-cupru și cupru nisipos în revărsărilor toroane Vizual va crește volumul de coafuri. Livrarea de Ombre roșu nu intră în luptă styling, țesut, binecuvântări, aceste elemente sunt saturate cu imaginea fără contradicții. O astfel de colorare se poate face destul de la domiciliu.

Minusuri

În cazul în care umbra este întuneric și încercați să obțineți o roșcată lumină din rădăcini – acest impact va fi destul de agresiv, la fel ca în cazul obținerii oricăror nuanțe curate luminoase nu la capete, ci pe masa principală. Unele colorat sunt realizabile numai prin clarificare cu tonifiere. Efectuarea acestei proceduri exclusiv la capete, afectăm cantitate mai mică de păr decât atunci când pictura le de la baza.

Prin urmare, este necesar să se cântărească totul „pentru“ și „contra“ și de a decide care dintre aceste reacții chimice sunteți gata pentru a expune parul. Și alege: fie să se aplice vopsea numai pe capete, sau încă vopsea de la rădăcini, dar și dezactivat tonul calm, cu mai puține clarificator. În aceste două cazuri, efectele coloranților vor fi mai puțin intensă, deoarece efectul va fi atins cu nuanțarea aproape fără clarificare.

Citește mai mult  Efectul păr ars: metode de creare și de îngrijire ulterioară

Aveți posibilitatea să utilizați a treia opțiune (cea mai vopsite în nuanța pentru care aveți nevoie de o mulțime de decantor), dar cu un risc crescut de deteriorare a părului. În orice caz, dacă faci de colorare a părului, ar trebui să fie de îngrijire. Dacă utilizați frecvent de-a treia opțiune de expunere la întuneric la lumină, creșterea incidenței în creștere, în special la capetele. Iar Redefinirea va avea cât de mult va trebui să elimine culoarea părului rustic natural din rădăcini. De exemplu, cu o mandarină dominantă sau roșie, rădăcinile blonde vizibile vor face o disarmonie și deteriorarea esteticii coafurii dvs.

Conceptul de ombré implică o atitudine calmă față de rădăcinile culorilor naturale, în cazul menționat mai sus, tehnica rămâne, iar esența este încă distinsă. Este posibil să se ia în considerare o minus necesitatea unei îngrijiri permanente? Dar trebuie să o menționați. Părul vopsit obligă procedurile regulate de corectare și întreținere a culorii (re-colorare, folosind agenți de tăcere, șampoane speciale) și îngrijire pentru starea băieților roșcate. Cu cât umbra mai strălucitoare, cu atât mai frumos trebuie să-l urmăriți mai puțin.

Dacă sunteți acum inspirați să facă Ombre folosind nuante de foc, dar, recent, vopsite sau supuse la o poftă de mâncare chimic, atunci va trebui în continuare să amâne procedura pentru un timp să nu strice parul.

Alegerea nuanțelor

Pentru a obține un rezultat pozitiv al hostesse parul scurt, este recomandat să se acorde o atenție la un număr de momente. Tipul de colorare descrisă implică o distribuție artistică a 2-3 nuanțe, deci observația că Calitativ „întindere“ de culoare este mai ușor punct de vedere tehnic pe parul lung. Prin urmare, restricționată pe o lungime mică, cu două tipuri, vă crește șansa de a face frumos (mai ales dacă ne-am decis pe ea te acasă, fără a recurge la asistență profesională la colorist).

Acest Consiliu nu se aplică în cazurile în care sunteți un experimentator chinuită, asumarea responsabilității pentru imaginea finală. Sau situația în care vă aflați în mâinile unui profesionist. Aplicarea Ombre pe parul scurt, depinde de tunsoare.

Dacă aveți o tunsoare scurta cu toroane asimetrice, o tunsoare cu mai multe straturi, și doriți să adăugați Ombre ei roșu, promite ca rezultatul să fie deosebit de spectaculos.

In medie Lungimea are o atractivitate pentru orice acțiuni cu păr: este convenabil pentru a picta, pune, pieptănare. Aceeași regulă se aplică la ombre roșu. Restricții în selecție sunt justificate pentru o mai mare măsură caracteristicile individuale și dorințele.

Dacă sunteți gata să experimenteze cu toată lungimea rădăcinii la sfaturi, există mai multe opțiuni de frumoase, de exemplu, rădăcini roșii saturate, care trece lin prin strălucire portocalie în nisip cald la capete. straturi Tunsoare pe lungime medie, „scara“, tunsori cu par de diferite lungimi, cu tranziții estompate sau reliefate plus Ombre roșu – o combinatie minunata.

Dacă prezența părului lung ați coincis cu dorința de a face un Ombre roșu – acesta este potențialul unui rezultat uimitor luminos. În zona mai mare (comparativ cu părul scurt și mediu), puteți crea o operă de artă vizuală cu vopsele.

Poate fi facut Gradient complex cu mare decât 2 de culori. Crește, desigur, cantitatea de muncă, dar riscul unei tranziții ascuțite, neliniștite și nereușite între tonuri este dispărut din cauza părului scurt. Dacă culoarea de întindere începe, de exemplu, sub urechea urechii, puteți accentua măreția culorii care se află cu bucle, care încep să vadă în locul în care începe întinderea.

Cel mai logic și mai blând exemplu de Ombre Red – Dacă aveți roșcate de natură, presupuneți culoarea cuprului și creează o tranziție la miere de aur la capete. Acest exemplu demonstrează doar tehnica clasică a Ombre ca o tranziție de la întuneric la lumină pe părul natural. Rădăcinile, reflectate, nu sunt distanțate cu culoarea sfaturilor cordlice, doar raportul dintre părul său și pictat.

Citește mai mult  coafuri frumoase cu puf

Dacă culoarea dvs. este blondă naturală sau închisă, rămâne pe rădăcini, iar una (sau mai mult) creată artificială prin colorare este adăugată fără probleme nuanțe de roșu sau galben. Când părul crește, dacă a fost creată o tranziție armonioasă, ea arată complet naturală, doar schimbarea proporțiilor.

Opțiuni ușoare de păr

După cum sa menționat deja, originea echipamentului sunt în burnul buclelor întunecate la nuanțe mai luminoase. Faptul că părul nostru crește inegal, dă naștere spontan la o tranziție neuniformă. Inegal și în același timp pitoresc atât de mult încât puteți lăsa să crească așa cum este, fără a repara rădăcinile.

Tehnologi si colorists a început să imite acest efect de vopsea, după un timp frumos ideea a atras atenția și fetele blonde. Opțiunea colorat pentru blond poate fi ca flăcările flacără: din saturate roșu prin gradientul în aur la sfaturi. Aceasta este o tranziție blând și luminos, foarte feminin.

Fascinant opțiuni frumoase întrețesere pentru nuanțele de foc roșu, mandarina, coral, căpșuni, cu stropi albi. La alegerea unei scheme de colorare, un punct important este culoarea pielii, a ochilor, culoarea naturala a parului este că specialiștii sunt typicalized și numite „de culoare“. Fetele tipuri „de primăvară“ și „Toamna“ Paleta de nuante flacără este perfect în toate varietate.

Pentru fete de iarnă cu Întuneric Păr și Piele lumină bună Piele Nu numairoșu roșu-galben, dar, de asemenea, întuneric, Un amestec de roșu și maro, cum ar fi un mahon (constând dintr-un roșu cald și roșu bogat, cu o bază maro), Bordeaux (zgârieturi luminoase într-un amestec cu maro), Ruby (roșu închis cu tump brun). „Leu” – paleta naturală, calmă și căldură, este potrivită, cu părul ușor și ușor: Media de turnare Snadders (de exemplu, pe partea de sus a mierei și prin tratarea gradientului în vârfuri de tangerină) sau trecerea de la rădăcini de miere și grâu în portocaliu).

Idei pentru întuneric

Alegerea accentelor galbene roșii pe blond întunecate, castan și negru depinde de starea de spirit, de obiectivele și sarcinile dvs. Puteți alege o soluție relaxantă aproape de părul dvs., zonele rădăcină nu vor fi foarte diferite de păr la capete. Principalul lor fermecător va fi Expresive Glare.

Contrastarea, culorile active vor atrage atenția podelelor de foc excentrice, saturate și ascuțite. Decât culoarea sursă polară, mai puternic contrast, așa că brunetele au oportunități excelente pentru rezultatul dorit. Numai capetele pot fi afectate, puteți mai mult și schimba culoarea site-ului, care începe cu partea de mijloc, poate fi pornit, la numai câțiva centimetri retrăgeau din rădăcini.

Principalul lucru este conștientizarea a ceea ce doriți să vedeți. Deci, opțiuni:

 • bucle și sfaturi cupru negru+
 • Negru la baza, de cotitură prin roșu-roșu în nisip-aur mai aproape+
 • negru ca o aripă cronyovo și nu cald și blând cupru, marginile roșcată și anume luminoase de păr+
 • Negru și roșu+
 • de castan prin coral-roșcată în miere.

Daca parul tau face parte din gama de la blond la negru, ca un ton suplimentar pe vârfuri, culoarea mandarinei, cupru, castan, roșu. Puteți merge mai departe și de a moderniza sistemul de ombera clasic, schimbarea culorii părții hohote pe roșu închis și prin stropi de cupru luminoase pentru a merge până la capăt în Aur miere, nisip, paie. Mai mulți factori ar trebui să fie luate în considerare: lungimea parului, de manipulare a părului înainte de a decide de colorat, culoarea naturala a parului si culoarea pielii.

Alegerea pentru tine, dar există unele recomandări generale ale stiliști, observațiile de regularități care ajuta pentru a naviga bine.

Tehnologie de colorare

caracteristică Ombre este că Puteți face de colorat pe această metodă de acasă. Colorarea la prioritatea Masters-Colorist datorită faptului că are mai multe cunoștințe, abilități, experiență. stilist profesionist va fi capabil să picteze în 3 și mai multe nivele, cu un gradient, iar acest lucru este deja cel mai mare pilot, a redus timpul de auto-vopsire. Deși cu antrenamente regulate în colorare există o oportunitate de a achiziționa abilitățile necesare cu timpul.

Citește mai mult  Cum de a frana coadă de pește Alone?

În cazul în care, din cauza circumstanțelor, salon de vizita nu este disponibil, și ați luat o decizie privind colorare independentă a casei, să efectueze prevenirea păr de deteriorare în timpul limpezirea prin hidratare măști nutriționale, de preferință, începe în câteva săptămâni.

Înainte de colorare Nu este recomandat să vă spălați capul. Cu excepția cazului în evenimentele ați făcut instalarea folosind încuietori puternice, atunci este mai bine să le spălați. Spălați-vă, dar nu să utilizați după balsamul de spălare pentru păr. Pentru prima colorare la domiciliu, este mai bine să cumpărați o vopsea cu o inscripție pe caseta OMBRE și să începeți să luați 2 nuanțe – dragă și de întoarcere. Vopseaua are nevoie de perii, boluri, mănuși, capete, cremă de față, pieptene și balsam.

citiți gânditoare instrucțiunile și urmați-l, găsiți și amintiți-vă timpul de răspuns vopsea de păr. Nu vă grăbiți, aflați totul în avans. Krave imediat ce amestecul poate fi lăsat să se lase un amestec pentru o lungă perioadă de timp, producătorii nu ar face dificil să-l furnizeze imediat într-o formă mixtă. O reacție chimică are propria durată, începând după o perioadă admisibilă, spargeți tehnologia. Nu puteți utiliza un pieptene metalice.

Puneți pe capă, decide, împărțiți firele în mai multe părți, cremă sau vaselină protejează pielea la linia de păr, nu uitați mănușile. Ia vopsea pe părul uscat. Specialiștii în crearea unei tranziții treptate aplică vopsea mai întâi la sfaturi și treptat cu o perie ridicați colorantul de mai sus, mișcarea de la margine. Când aplicația sa încheiat, urmați ora, după perioada necesară după perioada necesară, cu atenție și aplicați balsam (dacă cumpărați vopseaua pentru Ombre, puteți utiliza cel care vine în kit).

Îngrijirea ulterioară

După colorare, nu se recomandă următoarea spălare cap timp de 24 ore. Să se abțină de stabilire instrumente, astfel încât componentele lor nu împiedică pigmenți vopsea absorb. Ea trebuie să fixeze bine. Cumpărare Șampone, care în mod corect interacționează cu pigmenți, mai puțin să le spălați.

Există șampoane cu etichetare „pentru păr vopsit“ și preparate de îngrijire de luminozitate, care se extind simultan. Asigurați-vă că să acorde mai multă atenție la sfaturi, hidrateaza Uleiuri ser. Corectați cu tenta gălbuie inutile șampoane speciale.

După ce a încercat pe roșcată, începe să se asocieze cu temperamentale, bold, decisiv, uneori, relaxat și îndrăzneț. Dacă vă simțiți indecisi cu privire la acest lucru, dar într-adevăr doriți să încercați – să ia primul pas. Start la cele mai simple și aproape de culoarea naturala, intra treptat armonia cu unul nou și să completeze imaginea cu noi nuanțe.

Exemple de succes

 • Clasic Ombre.

 • Schema Ombre cu un mare grad de efecte de păr.

 • Ombre pe o tunsoare scurta cu toroane asimetrice.

 • Ombre a două nuanțe pe parul scurt.

 • Ombre pe lungime medie, cu distribuție de la rădăcini la sfaturi.

 • Ombre roșu clasic, cu efecte minime asupra vopsea de păr.

 • Pentru Roscatele de natura fetelor varianta cu trecerea de la lumină roșie naturală la nuanțele roșii.

 • Ombre pe parul inchis la culoare, cu o tranziție lină de la culoarea naturală.

 • Ombre pe parul inchis la culoare, cu începutul schimbării culorii de la mijlocul toroane.

 • Ombre cu un digresiune mic de la radacina parului naturale.

 • Ombre cu un gradient de la negru prin roșu-roșu în nisip.

 • Tranziția de la întuneric la roșu închis.

 • Ombre cu trecerea de la castan cu miere.

 • Ombre cu rădăcini de tăcere în colorarea roșie închisă și gradient de la cuprul luminos la paie.

 • Bright Ombre de la Fiery-roșu la alb.

Cum se efectuează nuanțe mele de culoare rosie pe parul inchis la culoare, uite în următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: