Soiuri de coafuri pentru a lucra pentru păr de lungimi diferite

Soiuri de coafuri pentru a lucra pentru păr de lungimi diferite

Dimineața fiecărei femei oficiale de lucru începe cu taxele la locul de muncă. un timp limitat pentru micul dejun, machiaj si coafura nu permite să plătească ultima atenție suficientă. Cu toate acestea, vreau să fiu întotdeauna la înălțimea și mă uit în starea dvs. imagine bine îngrijită este mult mai important decât moda – Ar trebui să posede tehnicile pentru crearea de coafuri confortabile și elegante pentru fiecare zi, indiferent de lungimea parului.

Caracteristici de coafuri de afaceri

Bazele de o imagine de succes de birou de sex feminin – în mod corespunzător selectate și coafura efectuate frumos. Stilul de lucru nu permite neglijența – trebuie să fie așezate componente, astfel încât până la părul de seară să fie în stare perfectă. Există o serie de cerințe care trebuie luate în considerare indiferent de codul de îmbrăcăminte.

Stabilirea biroului ar trebui să fie:

 • Restrâns+
 • Natural+
 • Curat+
 • Confortabil+
 • simplu+
 • Clasic.

Munca nu este un loc pentru experimente și soluții îndrăznețe, astfel încât coafuri de alegere trebuie să fie gândită în favoarea feminitate și eleganță. Pentru o femeie de afaceri, este important nu numai să alegeți competent o tunsoare, ci și să o facă un vrăjitor bun – atunci de stabilirea va dura timpul minim de timp.

Există două reguli neîngrări de coafuri pentru locul de muncă – părul ar trebui să fie curat, iar tunsoarea – se potrivesc în stilul general al femeilor.

  Ce ar trebui să evit:

  • fire vopsite, coafuri prea neglijente+
  • Decorațiuni voluminoase de păr+
  • Animat stil complex+
  • toroane luxuriante înrămate.

   Alegerea unei culori pentru colorare, merită abandonarea tonurilor de roșii de ISCIN-negru sau strigătoare, deoarece acum în mod modă și naturalitate. Conservatorul, stabilitatea și lacune este adecvat în birou. Este mai bine să faceți o alegere în favoarea blondei, castanelor, a paletelor de lumină. Alegerea metodei de colorare, este mai bine să abandonați metodele contrastante în favoarea gradientului.

   Nu uitați că trebuie să purtați stilul făcut dimineața până în seara și maxim ceea ce ar trebui să ceară este o corecție ușoară. Stabilirea ar trebui să arate bine dacă brusc va trebui să meargă la o întâlnire de afaceri.

   Refresh Coafura de birou va ajuta bretele, asimetria, buclele de lumina, absolvire.

   Styling pentru bucle lungi

   Firele lungi fac posibilă o selecție imensă de coafuri simple pentru o femeie de afaceri pentru fiecare zi. Principalul lucru este că părul arată cât mai natural posibil, nu greoaie. următoarele elemente pentru a crea un stil de birou frumos necesare:

   • şampon – nu ar trebui să fie cu siguranță catenele curată și ordonată, în caz contrar ele vor salva orice stil+
   • balsamuri-cositoare – este mult mai ușor de a lucra cu parul de gestionat, care este ușor de pieptănat+
   • mousse Trebuie să creați volum+
   • gel – pentru toroane nesupuși de tip rigid+
   • Penka – ideal pentru rărire și rare toroane+
   • piepteni și brashingi necesare pentru montarea+
   • Baltă necesar pentru uscare+
   • bigudiuri, fiare de călcat, staileri+
   • Lac-blocare.

    Nu valoreaza nimic: Cu cât părul, cu atât mai dificil să aibă grijă de ei, și cu cât va dura procesul de stabilire. nesănătoase Inacceptabil, îngrijit, dar posechennye plete lungi. Ele sunt inestetice negates eforturile de a crea o coafura frumoasa.

    Alegerea este într-adevăr imens: piloni cozi, grinzi, chifla, panglica, poluraspuschennye si variante libere.

    de stabilire de afaceri la modă pe lungi încuietori.

    • Bezel. Aceasta este o coafura foarte spectaculos și ofertă de la codite, care se va potrivi cu proprietarii de fire netede si cret. Din părțile trebuie să se separe de fire, care sunt situate cât mai aproape posibil de temple și împletituri țese. Regiunea occipitală ar trebui să fie opțională, formează o bordură din alamă și fixarea agrafelor. Țesutul poate fi diverse.
    Citește mai mult  capac Tunsoare pe păr lung

    • coada revizuită. Este necesar să se aplice o Rinser pentru fire curate și uscate. După aceea, este necesar pentru a ridica bucle nu strâns în coadă, situat scăzut, împarte părul de cea elastică și a pus vârful în ea, transformându-l pe dos.

    • Coadă înaltă. Cal coada – una dintre cele mai populare stivuire de afaceri. Cea mai opțiune rafinat este de a ascunde guma de mestecat cu corzile. Anterior, trebuie să aplicați o cantitate mică de spumă pe fire și alegeți-le într-o coadă de mare pe partea din spate. Apoi, este necesar să se separe ondulării subțire și înveliți-l cu o gumă de la baza. Se pare că va vedea curl împletită în scuipat.

    Variațiile acestei coafuri sunt destul de mult: puteți șterge firele și dați volumul în locul potrivit, adăugați țesut sau părul de tweak.

    • Beam. Aceasta este o altă lovitură cu părul lung, care se potrivește perfect într-un stil de birou strict. Este foarte ușor să o faci singur. În primul rând, aveți nevoie pentru a forma coada și țes coadă. Apoi, ar trebui să verificați numărul necesar de ori la baza coada, colectând un fascicul fixat cu știfturi.

    În funcție de gustul și tipul de față, puteți face un pachet ridicat pe partea superioară sau în partea occipitală. Și strâns în căutarea elegant asamblate pachete, și lipsit de griji.

    • Cosa prin cablu. Baza pentru aceste coafuri frumoase și neobișnuite este aceeași coadă. Acesta trebuie să fie ridicat de făcut, toroane pentru a împărți două, strângeți cu flăcări. Apoi, ei împletesc între ele și sunt fixate – se dovedește o frânghie spectaculos.

    • Coada Nodel – Acesta este cel mai feminin, chiar si o versiune romantica de birou de stabilire. Este necesar să se spele pre-cap, se usucă și se aplică o Stamping adecvată. Apoi, este colectat, partea este colectat, acestea sunt împărțite și se leagă la două noduri – rămâne doar să le stabilească și să ajustați benzile.

    • flagellum. Această opțiune este potrivit pentru cei care nu le place să toroane colecta. Este necesar să se răsucească încreți la templul hamul și fixați cu știfturi sau invizibile. Oglinda laterală poate fi lăsată neatinsă sau care formează același hamul.

    Stilistii recomanda Asigurați-vă că pentru a utiliza coafarea în cantități moderate – Hairstyle va fi mai ușor să reziste la o zi grea de lucru, intalniri de afaceri, masa de prânz de afaceri într-o cafenea.

    Este demn de remarcat faptul că coafura ar trebui să fie cel mai natural – bucle prea strânse și părul vopsit nu este relevant.

    Cum de a pune benzile de lungime mijlocie?

    Aceasta este cea mai lungimea firului de par optime, din punctul de vedere al modei, stil, confort și eficiență. Suvite umeri permit experimentarea cu stil, și nu necesită mult timp pentru îngrijire, spre deosebire de bucle lungi.

    Tipurile de tunsori sunt deosebit de populare pe care le puteți crea coafuri rapide cu propriile mâini. În plus față de viteza, frumusețea stilizare, reținere.

    Mai jos sunt opțiunile pentru un stil de business elegant pentru lungimea medie a părului.

    • Grec. Aceasta este una dintre cele mai feminine coafuri, blând și universale. Acesta va fi adecvat să nu numai la birou, dar, de asemenea, la o dată sau de sărbătoare. Se face în câteva minute – este suficient doar pentru a cumpăra o suprapunere specială de tăiere. După introducerea pe cap în ea, ei sunt încordate ca uniforme.
    Citește mai mult  Coafuri originale și elegante pentru băieți 9 ani

    • Sub forma unei carcase – Acesta este un alt favorit de birouri și de sărbători. Suvite sunt selectate de la gât, răsucire interior, fix. Framing feței, trebuie să se separe câteva fire de lumină. Aceasta coafura arata mai ales inteligent într-un stil ușor neglijent.

    • trandafirul. Aceasta este alegerea perfecta pentru toroane buclat. În cazul în care fata are un tip de păr neted, atunci acestea trebuie să fie încărcate în prealabil. Tot ce ai nevoie este de a lua fire de mai jos, una separată în centrul și țese coadă. Apoi scuipatul este pufos, răsucite cu pușcă, fixă. Suvite lăsat să cadă pe umeri, este mai bine să se răsucească sau coafat aduna într-o grindă.

    • înşelăciunea coada. Această opțiune va permite nu numai pentru a crea o coafura spectaculoasa, dar, de asemenea, face vizual fire sunt mai lungi. Pentru a face acest lucru, aveți nevoie pentru a partaja tot parul intr-un studiu de-a lungul orizontală și fixați benzile de cauciuc, după care firele trebuie să fie filtrate, și un rubberry – ascunde.

    • coada greacă. Aceasta coafura este în mod constant în topul celor mai populare stivuire de afaceri. Pentru a face o astfel de coadă avansat, nici un moment nu va avea nevoie. Trebuie să ridice firele la o coadă scăzută, slabă. Capetele catenei sunt ingerate în interiorul gingiei de mai multe ori, formând o rolă. Ar trebui să fie fixat cu lac, știfturi și păr de păr.

    • Coada cu bule. O astfel de coafură este versiunea originală a coada standard. Pentru a începe, este necesar să se colecteze pur și simplu pe înălțimea dorită, apoi să transformați firele la un alt cauciuc, care este situat aproape de blocare. Părul între ele trebuie să fie umplut, formând un balon. Astfel de bule se pot face mult peste întreaga lungime. În mod ideal, o compoziție cu benzi de cauciuc în culoarea buclelor va arăta.

    • Ureche. Totul este o panglică foarte simplă cu un vârf, vârful ascunde sub pigtail și fixat.

    Opțiuni de păr scurt

    Tendoanele scurte nu dau o varietate de variații cât mai lungi și medii, dar stilistii nu sfătuiesc să se răsună. Pentru a arăta proaspăt și original, puteți stăpâni lumina pentru fiecare zi pe care o puteți face acasă. Mai jos este un algoritm pentru crearea coafurilor de pas cu pas, fără a atrage coaforul unui stilist pentru a arăta întotdeauna frumos și spectaculos la locul de muncă.

    • Malwinka. Este necesar să utilizați spuma pentru a ușura procesul de styling. Apoi, trebuie să împărțiți părul pe vertical vertical, deoarece este necesar să puneți firele care sunt la etaj. Partea occipital ar trebui să fie ușor pieptănate, pe părțile laterale, stick așchiilor din spate invizibil și repara cu lac.
    Citește mai mult  Părul părului roșu-brun: nuanțe, selecție de vopsea și îngrijire

    • Bunch cu oblică. Aceasta este o alegere excelentă pentru fetele cu bucle curbate. Puteți prefuza părul pe coalerii de păr sau în curl. Blocurile sunt împărțite în trei zone – spate și laturi. Spatele trebuie să fie luate în coadă și fixează pachetul în zona gâtului. Buclele laterale se freacă în pigtails sau au strălucit flaglele care trebuie fixate cu părul de păr.

    • Zhugs. O astfel de coafură este considerată elegantă, dar pentru a face-o destul de simplă. Pentru a face acest lucru, este necesar să împărțiți firele verticale în mai multe părți – trei sau patru. După aceea, trebuie să răsuciți fiecare steag, puneți un fascicul și consolidați.

    • Masculii cu un sondaj pe diagonală. Este o așezare extrem de spectaculoasă – arată uimitor atât în ​​birou, cât și în teatru sau la petrecere. Pentru ao crea, veți avea nevoie de un puf sau fier pentru îndreptare, precum și moduri de căldură de protecție. Se aplică un mijloc adecvat pentru toroane, pentru ouat, le-a pus, tessert o perie de masaj.

    Stylistii recomandă proprietarilor de fire scurte să utilizeze următoarele tehnici:

    • Spit arată perfect la o mică lungime – doar buclele laterale sau cei încadrați de față+
    • Selecția de lux – probă în diagonală + oferă chiar și o tunsoare scurtă și laconică, cum ar fi Pixie, vedere spectaculoasă+
    • Bine, combinația de fire biciuite și unite în moduri diferite de Proab+
    • Combinații frumoase pot fi create din coroane, încadrare, jante, fire parțial colectate+
    • Utilizați stilul, altfel coafurile pe firele scurte nu vor fi deținute+
    • Părul scurt este mai mare mai des, deci trebuie să se spele zilnic.

    Uneori este necesar să ajungem la evenimentul solemn, corporativ, dată și nu există timp să vizitați Maestrul. Recomandările de stilisti vor veni la salvarea care permit o stabilire lacoolică pentru a se transforma într-o versiune minunată de seară fără prea mult efort.

     Cele mai simple modalități de a schimba imaginea:

     • Adăugați la coafura deja existentă elegantă, părul frumos, decorarea, RIM. Panglică, diaee+
     • Florile vii vor da o imagine de feminitate, de lux și solemnitate+
     • Încuietori în fața eliberat de coafuri vor da vivacitatea, jucăușă la întregul ansamblu.

     Exemple de succes

     Fasciculul elegant va arata pur și simplu uimitoare, atât într-o imagine strict de afaceri, iar seara, mai sofisticate.

     Laconicity este întotdeauna câștigătoare într-un stil de birou reținut. Colectarea toroane în coada, ascunde guma cu propriile bucle.

     Melc – coafura, popularitatea nu pierde. Nu contează cât de capripse este o moda, aceasta rămâne în tendința de stabilire.

     Coada cu bule – un excelent mod de a da de obicei cal-prelate de effectity și originalitate.

     Foarte relevant pentru stilul de lucru pentru a țesut în legătură cu alte metode de așezare. Se pare mare la panglica in tandem cu coada.

     flagellas simple pot decora orice modest și discret ansamblu.

     Parul scurt poate fi, de asemenea, stabilite în diferite moduri – puteți utiliza, de exemplu, țesut, hamuri, fascicole.

     Magnificent mod de a iesi in evidenta in atmosfera de birou – pentru a combina netezime și neglijență.

     Cum sa faci 7 coafuri simple, la locul de muncă, a se vedea următorul videoclip.

     Evaluează articolul
     ( Încă nu există evaluări )
     Adaugă comentarii

     ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: