Păr roz deschis: Opțiuni și reguli de colorare

Păr roz deschis: Opțiuni și reguli de colorare

Roz nuanțe de păr – în prezent nu numai mulțimea de coquette frivol, dar și doamnelor de afaceri. A doua paleta roz este mai potrivit pentru al doilea. În articolul ia în considerare opțiunile de colorare în această culoare la modă.

Particularități

Tonitatea roz pe păr atrage atenția. Realizați această umbră uneori este dificilă.

Este mult mai dificil în acest plan un părul întunecat: Fără clarificări, care, de fapt, strică structura părului, spălarea mineralelor și a vitaminelor din acesta, din care sănătatea lui Chpelurs nu se eliberează.

Dar blondele sunt lipsite de o astfel de lipsă: pot colora în siguranță în orice situație – și mai mult luminos – culori.

Dacă imaginea aparține unei culori calde, parul roz vă colorat se potrivesc perfect. Colorat pot fi supuse ambele catene distincte, și întreaga coafura.

nuanţe roz

Cele mai blânde, nuanțe de culoare roz locuitor sunt câteva tonuri.

 • Pink-perly – ton pastel non-lass cu „argint-rece“, cu un „rece“ în culoarea frumuseții. Nu se potrivește fetele de aspectul de Est – roz sidefiu le va face dureros. Dar pentru restul, această culoare este perfect potrivită.

 • roz Pastel (roz pal) – Creează o viziune blând-inocent, mai ales pe lung și toroane directe, precum și pe ondulată particular, în special în stilul de nalba de căpșuni.

 • roz blond – Orice „orbitor“ de natura blonda va fi ușor și simplu.

 • Pink – creste tonul principal luminos, are un aspect mult mai conservator decât toate cele de mai sus.

 • Serovato-roz – De asemenea, mufle culoarea principală, potrivite pentru orice nuanta pielii.

 • Gumă de mestecat – tonul la toate celebrul mestecat, ideal pentru cel mai plin de farmec.
Citește mai mult  Caracteristici de culori pentru împușcat de păr

Pictura de casă

Pentru a obține o colorare-roz pal, pentru blonde există opțiuni gata făcute pentru fabricarea industrială – balsamuri de nuanțare și șampoane.

 • Rocolor de brand oferă Tonic – Pearl și fum-roz nuanțe creat pentru păr lumina.

 • L’Oreal Colorista Oreal Colorista Balsam dă un fir blond de un trandafir roz non-umbră, înroșirea feței, după sesiunea de spălare a 5-. Cu toate acestea, rădăcinile întunecați el nu se schimbă.

 • Soluție de culoare „Pink Diamond” Furnizarea Mark Irida.

 • Avantajul compozițiilor nuanțare – costul relativ scăzut. Dar, după mai multe sesiuni de spălare a părului, acestea sunt aproape complet spălate.

Pentru amatorii de o lungă perioadă de timp pentru a întârzia culoarea roz delicat pe parul ei, de asemenea, există modalități mult mai avansate – vopsele de păr de marcă, la fel de potrivit pentru ambele păr de lumină naturală și clarificat.

 • L’Oreal – paleta de flori Iată următoare: Pearl Blond, Sandal cu Peach Îmblânzirea, Mango, roz-Liliacului, Denim si Violet fum. De exemplu, veți aprecia compoziția „Pink Panther: Pastel“ cu codul de catalog S01.

 • Estel – Printre roz deschis li se oferă o culoare de corecție a instrumentului ESTEL DELUXE SENSE, care acoperă nucșoară lighteous.

 • Kapous Professional – Paint-crem nuanțe „Foarte ușor roz blond“ și „piersic roz“, din păcate, nu va dura pentru o lungă perioadă de timp.

 • Revlon – Blond Champagne și Tining corectivă Balsam Nutri Color Creme cu Număr de catalog 005.

 • ACME Culoare – De la cel mai aproape de blând-roz, culoarea „Vanilla Sky“ se va potrivi.

 • Crazy Culoare – În stoc roz Pastel.

 • Vată de zahăr – Culoare guma de mestecat.

 • Panică maniacală – „Fuchsia”, „dragă roz”.

 • Paletă – „Phytolinium 220 perla blond”, 28 de sesiuni de spălare rezistă păr.

 • Lady Color – „Pink Blonde“ nu acoperă părul gri calitativ și rapid spălate off.
Citește mai mult  Iron Remington: caracteristici și gama de modele

  Dacă doriți să încercați culoarea părului de înaltă calitate, fără a vizita salonul, meșteșugari de casă dobândi, de exemplu, un mixer de culoare auriu, și o culoare blondă preferă ca o compoziție pictura. Tonic cu nuanțe sunt introduse într-o cantitate mică. De exemplu, pentru a obține o căsătorie roz reținută, o porțiune din mixtone trebuie crescută. Pentru a da un ton cald de o mai mare expresivitate, se adaugă un micstone roșu la „Blond“. La schema de reproducere se aseamănă văruit culoarea dorită, în prezența unui adecvat.

  Pentru a obține o culoare mai blând, introduceți pigmenții care nu conțin amoniac. În același timp, culoarea nu se va spala doar timp de câteva săptămâni, dar expunerea la buclele este minimă.

  Încercările de a obține culoarea dorită, se aplică, de exemplu, suc de cireșe, nu va duce la nimic. Din păcate, colorantul trebuie să conțină componente chimice industriale, și nu ierburi, sucul din rădăcini sau boabe.

  Cum să picteze în culoarea dorită?

  In general, pătarea trece prin aceeași schemă, Indiferent de culoare si coafuri:

  1. Aplicați crema de grăsime de pe pielea din jurul capului capului+
  2. Se agită amestecul de ingrediente urmând instrucțiunile de pe cutie+
  3. Se aplica vopseaua pentru spălat pur și uscat părul+
  4. Dă vopseaua pentru a face munca în perioada specificată în instrucțiunile+
  5. Îndepărtați resturile de vopsea, se spală re capului+
  6. Aplicați balsamul de fixare pe păr doar vopsite.

  Colorarea părului clarificat de la rădăcini

  Poate că lumina părului întunecat va fi efectuată în mai multe etape. Cea mai ușoară modalitate este de a aplica peroxidul de hidrogen să se bucure de-a lungul întregii lungimi, apoi să le dați să crească într-o săptămână sau două până la zonele întunecate pe fiecare fire de păr lângă rădăcini. Lightening parul cu peroxid de hidrogen se usuca-le, epuizeaza structura lor. Necesită o fermitate, îmbogățind structura balsamului părului.

  Citește mai mult  Plum culoarea parului: care este potrivit și cum să-l?

  Cu această abordare, părul este pictat în schema anterioară, totuși, rădăcinile lor, deși vor găsi un val de burgundă, în general vor rămâne întuneric.

  Culoare de colorat mai avansată cu rădăcini întunecate

  Prin reflectarea părului culorii „în mod implicit”, sau, dimpotrivă, făcând colorarea rădăcinilor părului original întuneric, nu uitați de unele caracteristici.

  1. Observând exact tranziția netedă de la vârf la rădăcini întunecate, nu utilizați tablete de 6% peroxid de hidrogen – compoziție de 2-3% este adecvată. În caz contrar, tranziția va fi ascuțită.
  2. Vă distribuie părul pe 4 aproximativ aceeași zonă sub forma unei cruci. Primul eșantion din centru, al doilea – la un unghi de 90 de grade.
  3. Pictura din rădăcini este făcută stadion: vopseaua este aplicată pentru prima dată în zona de prăjire a fiecăruia dintre fire, maximum 20 de minute va aștepta. Printr-o calcinare cu vârfuri netede, vopseaua este distribuită pe întreaga lungime a buclelor. Procesul este repetat pentru toate cele patru eșantioane.
  4. După ce ați terminat aplicarea vopselei pe rădăcini, colectați părul în pachete și treceți la procesarea modelului și a templelor.
  5. Nu scoateți din nou părul astfel încât vopseaua să nu strică „blondă” pe toată lungimea părului.
  6. Rezista la 20 de minute, se spală sub dușul vopselei. Dacă este necesar, manipulați părul prin balsam de blocare.

   Metodele descrise sunt potrivite pentru un kara, cascadă, pixie și alte coafuri pentru orice lungime de păr, inclusiv scurt. Excepția este doar coafura „sub băiat” – este complexă și irațională în scandarea numai a rădăcinilor de păr.

   Este important să nu întrerupeți secvența de acțiuni pentru a evita „înmatricularea”, culorile mixte aleatoriu.

   Cum să vă pictați părul în culoarea roz roz la domiciliu, uitați-vă în videoclipul de mai jos.

   Evaluează articolul
   ( Încă nu există evaluări )
   Adaugă comentarii

   ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: