Totul despre vopsele de păr Fara

Totul despre vopsele de păr Fara

Vopselele moderne de păr FARA sunt prezentate spre vânzare într-un segment de piață bugetar și demonstrează un accent pe cea mai largă gamă de consumatori. În fiecare an, paleta de culori este completată cu noi nuanțe relevante, luând în considerare interesele publicului de tineret și nevoile multor ani de fani de marcă. Pentru a studia caracteristicile seriei clasice, linia ecologică și a altor produse oferite exact merită acelor femei care sunt obișnuiți să rămână la curent cu cele mai relevante tendințe în colorare. Componența și recenziile despre producător arata o promițătoare. Dar, în măsura în care acestea corespund realității și diferența dintre Fara de la alte produse din această categorie, ia în considerare în articol.

Despre producator

Importul de vopsea bulgară pentru părul FARA în Rusia a fost angajat în compania „Cosmetice rusești”, cu sediul în regiunea Moscovei. A fost mulțumită că a devenit posibilă producerea acestui produs în Federația Rusă și astăzi pe pachetele pe care le puteți vedea codul de bare intern și adresa producătorului. Pentru consumatori, astfel de modificări au devenit un mare avantaj, deoarece mărfurile sunt certificate de standardele rusești, iar calitatea sa este strict controlată. Întrucât produsele importate multe măsuri nu sunt pur și simplu aplicabile.

Pentru prima dată, produsele sub marca apărut pe FARA piața internațională pentru mai mult de două decenii în urmă. Compania de la bun început adresat liniei sale de vopsele pentru păr consumatorului din Europa de Est și locuitorii din țările din fosta URSS.

Preț buget, set minim de ingrediente, simplitatea de uz casnic – aceste aspecte pe care a fost făcută inițial rata.

Astăzi, totul în produse FARA – de la ambalaj la compoziția satisface pe deplin cele mai moderne tendință. Noul proprietar de brand, compania „cosmetice rusești“, cunoscute consumatorilor, pentru îngrijirea corpului și a părului „Red Line“ acordă o mare atenție introducerii inovării în domeniul de colorare a părului. Baza proprie de laborator și materii prime, care corespund celor mai stricte programe europene REACH, Biroul de proiectare și ateliere de producție moderne – toate acestea vizează îndeplinirea cererii publicului de cumpărare pentru vopsirea părului de înaltă calitate și sigură.

Compoziţie

Compoziția originală a culorilor lui Fara pentru păr include un întreg complex de componente capabile să asigure realizarea unui rezultat excelent la schimbarea culorii firelor și buclelor. Observăm cele mai senzoriale ingrediente.

 • ulei de argan. Remediu natural pentru căderea părului, oferind o intensitate ridicată a puterii și a recuperării. Incluse în vitamine, antioxidanții au un efect benefic asupra structurii generale a firelor.
 • Proteine ​​de grâu. Componentele lor de proteine ​​sunt înlocuite de componente pierdute și distruse în structura lor de păr. Natura naturală le oferă atât de mari în digestibilitate, face impactul blândului.
 • Extract Val. Antioxidant natural cu compoziție saturată de vitamine. Când porniți în coloranți cu pigmenți roșii ajută la creșterea luminozității și a luciului.
 • Lapte regal. Produsul apicol care oferă o recuperare cu drepturi depline, netezi structura părului. Vitaminele și mineralele din compoziție oferă o recuperare suplimentară.
 • Componenta polimerică împotriva spălării culorilor. Se înregistrează zonele deteriorate, sfaturile de secting, face posibilă prevenirea pierderii rapide a pigmentului cu părul. Rezultatul – extinderea rezistenței rezultatului la două luni.
 • Extract de rodie. Consolidează și sporește umbra, făcându-l incredibil de viu, persistent, irizat. Pom în vopsele fără amoniac prezentate în Culoarea roșie Hamme.
 • Extract de cărbune. Vă permite să obțineți culori negre perfecte – adânc și durabile, dehidrabile atunci când utilizați coloranți mai slabi.
 • Extract de cafea. Prezent în toate nuanțele maronii și jurământului de vopsele, se distinge prin furnizare și hidratant.
 • Transbucol cg – Componenta utilizată în seria de culori naturale. Acesta este proiectat în Franța pentru ordinea individuală a părții ruse, este responsabilă pentru livrarea pigmenților de pictură la partea centrală (tija) a părului, oferă o creștere a rezistenței la culori la 30% (confirmată de teste).
 • Aloe vera. Restaurarea proprietăților acestei componente sunt cunoscute pentru o lungă perioadă de timp. În vopsele pentru păr, el este responsabil pentru protejarea pielii capului, alimentează rădăcinile, elimină pachetul de sfaturi.
 • Burr Oil. Este baza liniei de produse fără amoniac. Are capacitatea de a hrăni, proteja, a restabili părul.

În plus față de aceste ingrediente, ca parte a liniei de produse clasic este amoniacul conținut într-o anumită proporție. Este într-o blondă, oferind clarificări, precum și în vopselele de tăcere (într-o proporție mai mică).

În pachet, mijloacele sunt un set complet de componente necesare pentru colorare.

Sticlă pentru amestecarea ingredientelor cu distribuitor, agent de spumare într-o sticlă sigilată, tub cu bază cremoasă. Necesitățile sunt în mod necesar, se prezintă în mod necesar mănuși de unică folosință, incluse și protectoare de reducere a balsamului pentru a fi utilizate după colorare, precum și instrucțiuni detaliate.

Avantaje și dezavantaje

La fel ca fiecare produs, linia de culori a părului Fara are avantajele și dezavantajele sale. Printre avantajele produsului se obișnuiește să se celebreze o gamă largă de nuanțe naturale și fantezie la modă, care, atunci când sunt combinate, permit atingerea aproape efectul salon.

Atunci când tonul colorare la tonul, rezultatul nu este diferit de al producătorului revendicat pe ambalaj fotografie.

Blonderant este bine acoperit de 4-6 nuanțe, nu există nici o îngălbenire atunci când este aplicat vopsea de colorat.

Chiar și avantajele includ lipsa unui efect de ardere atunci când pictura, mai ales acest lucru este caracteristic liniei non-fierărit. Considerabil mici îngroșarea părului după colorare, apariția unei strălucire saturate. Suvite nu sunt răsucite, clătite bine.

Nu face fără minusuri. Ei au produse Fara prea.

Deci, atunci când se aplică nuanțe blonde pe parul blond, apare verde ton, înroșirea feței, după câteva ședințe de spălare cap.

Rata de reducere a intensității culorii depinde de starea inițială a părului, vopseaua este ținută de la 2 până la 6 săptămâni. În absența îngrijirii ulterioare corespunzătoare, încălcarea regulilor de colorare vopseaua poate usca vizibil parul.

Ce sunt acolo?

Toate produsele din Fara sunt împărțite în 4 serii principale.

cremoasă Classic

Potrivit pentru gri și posedând pigment natural de păr. Seria modernă are componentele active de îngrijire, permițând să asigure o penetrare profundă a pigmenților de culoare fără a vă aduce rău la fire. Nuanța rezultată este întotdeauna rezistent, saturate, strălucitoare.

Natural

Cremă-vopsea linie cu culori naturale de gamă. Potrivit pentru părul gri, caracteristici confort și uniformitate de aplicare, penetrează profund în păr, consolidând rezistența rezultatului cu 30% comparativ cu linia clasică. După ce a colorat părul pare natural, are o strălucire moale, frumos plină de soare în soare.

Linia ecologică fără amoniac

Constă din componente naturale, selectate cu atenție pentru a obține rezultatul.

Baza rapidă a uleiului 100% protejează părul, îmbunătățește structura lor, permite substanțelor active să pătrundă adânc în tijă.

La pictura semințelor, este necesar să se țină seama de recomandările producătorului – rezultatul așteptat cu un număr mare de daune lipsite de pigment nu poate fi atins.

wow culori

Nuanță de cremă pe termen scurt cu paleta de culori luminoase. Proiectat pentru utilizare pe păr blondă (clarificat). Spalata complet de 10-12 ori capul spălat.

Nu conține substanțe colorante radicale, există o selecție largă de nuanțe de tineret saturate – Ideal pentru ombre sau băuturi răcoritoare cu coafuri cu fire colorate.

Paleta de culori și nuanțe

Paleta de vopsea Fara Clasic include produse cu numerotare de la 500 și mai departe în următoarele culori gama:

 • Întuneric – Iscin-negru, negru, maro închis, caramel, castan (aur, întuneric, clasic)+
 • roșu – rubinul întunecat, mahon în diferite culori, inclusiv cu subtock la modă purpuriu, mahon+
 • blondă – De la opțiunile fizice la fashion și de argint+
 • Blondă – Blonda scandinavă, clarificator blondă, platină blondă.

Panourile de culoare naturale prezintă următoarele nuanțe ale culorilor naturale cu numere de la 300:

 • Ușoară – soare alb, platină, aur alb, grâu, șampanie+
 • roșu – rodie, cireșe sălbatice, mahon, rubin întunecat, nuanțe de vinete+
 • Întuneric – nuc de pădure, castan obișnuit și auriu, ciocolată în diferite versiuni.

În seria de culori Wow, o vopsea colorată de cremă spălată, roz roz deschis, roz, turcoaz, portocaliu, roșu, albastru, cerneală, nuanțele de zmeură sunt prezentate.

În seria Eco Line, alegerea culorilor nu este prea diversă încă, și include ton negru, nuante de ciocolata amara, castaniu inchis, mahon, maro inchis, inchis blond, cires, castan, naturale, lumina și cenușă blondă, ciocolata cu lapte.

Cum se aplică?

Gătitul vopsea Fara sa utilizare este destul de ușor. Suficient să poarte mănuși de protecție, conectați comburantul și vopsi într-un tub special. Se produce amestecul până când se ajunge la starea omogenă a tuturor componentelor.

Prezența kit-ul cu care Fara oferă vopsea de păr, un distribuitor de convenabil vă permite să faceți în procesul de schimbare a culorii părului fără asistență. Puteți păstra flaconul cu o mână, distribuirea uniformă a compoziției pe suprafața benzii.

Pentru amestecul în mod liber, va trebui să taie vârful duzei în formă de con. Asigurați distribuirea amestecului este mult mai convenabil, cu o perie sau un burete special.

Cu primul și re-colorării, compoziția este sigur să se aplice mai intai pe rădăcinile părului. După ce acestea sunt complet acoperite cu vopsea, puteți distribui volumul rămas pe toată lungimea. Durata expunerii în funcție de rezultatul dorit, va fi de la 30 până la 45 minute. Îndepărtarea vopselei este produs folosind scurgerea apei calde, apoi se balsamul aplicat pe par, rămânând pe părul ei timp de 5 minute.

Atunci când pictura produse de par FARA, producătorul recomandă ca prezența reacțiilor negative, trebuie să fie verificate.

Pentru a face acest lucru, scăderea a amestecului ar trebui să fie aplicat pe zona îndoitură. Atunci când mâncărimi, roșeață, durere de la utilizarea mijloacelor este mai bine să refuze.

Comentariile clienților

Potrivit recenzii ale clientilor, Fara vopsea de păr are o serie de avantaje evidente. Brandul are mulți fani permanenți care nu sunt deloc pregătite pentru a schimba marca pentru mai multe analogii scumpe. Printre cumpărători, avantaje pot fi alocate:

 • meci completă a nuanța de culoare reală a declarat pe un pachet de+
 • Costul de ambalare disponibile+
 • o structură cremoasă, care să nu se răspândească atunci când sunt aplicate+
 • Ușor de utilizat – nu au nevoie de ustensile suplimentare pentru prepararea compoziției+
 • Prezența emoliere uleiurilor naturale+
 • Balsam pentru a elimina efectele de colorare din kit+
 • selecție largă de nuanțe+
 • Durabilitate mare de colorare.

Deoarece recenziile majoritatea cumpărătorilor arata foarte promisingly, puteți recomanda pentru a utiliza vopsea FARA cea mai largă gamă de consumatori care nu au reactii alergice individuale la componentele sale.

Următorul video este dedicat de testare vopsea pentru păr FARA.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: