Totul despre vopsele de păr Matrix

Totul despre vopsele de păr Matrix

Matrix – Surchated coafura Arta Flavouring Instrumente de brand pentru Professional Hair Colorarea. Primele Coloranții lansate sub acest brand au fost incantati de femei obișnuite și au primit evaluări ridicate de profesioniști, datorită varietății de soluții de culoare și de calitate decentă în combinație cu un preț acceptabil.

Astăzi, Matrix păr cosmetice folosesc în mod constant cererea mare, ajutând nu numai pentru a schimba culoarea părului în maxim blând posibil prin conținutul minim de amoniac, dar, de asemenea, îmbunătățirea calității acestora de a face mai volumetrica, neted și strălucitor. Aflați ce vopsele Matrix sunt notabile și de ce coafori-culori încredere în ei.

Particularități

Istoria brandului Matrix a început la sfârșitul secolului trecut. În 1980, ideea de a crea propria linie de produse cosmetice profesionale pentru ingrijire pentru diferite tipuri de păr de la sampoane, aparate de aer condiționat și balsamuri pentru măști, spray-uri, aparate de aer condiționat, a venit în minte la Arn Miller.

Miller, care a avut o experiență de lucru de 20 de ani cu un coafor, a știut despre părul aproape totul și a căutat să se asigure că produsele de marcă matrice erau disponibile femeilor din toate straturile societății, ajutându-i mereu să pară spectaculoase și elegante. Și a reușit perfect.

Acum, vopselele matrice (producătorul de țară – SUA) sunt cunoscute în întreaga lume, fără o umbră de îndoială recomandă ca stilistii de conducere ca produse fiabile pentru colorarea părului cu o garanție de obținere a unui rezultat excelent.

Din anul 2000, brandul face parte din divizarea produselor cosmetice profesionale L`oreal. Întâlnirea cu rușii cu produse din acest brand a avut loc în 2003 și din comunitatea globală a matricei, mulți locuitori ai țării noastre s-au alăturat comunității mondiale de utilizatori.

Pachetele de păr matrice se referă la numărul de agenți de vopsire profesională. De la coloranți obișnuiți, ele diferă în principiu.

Selectarea încrederii, amestecarea și aplicarea vopselelor din seria „Profesională” numai un maestru de stilist, care are suficiente bagaje de cunoștințe și abilități în zona de colorare. Pe pachete astfel de mijloace, de regulă, nici o imagine a culorilor și nu se face.

Utilizarea lor de fiecare dată oferă un rezultat diferit, respectiv tipul, textura și culoarea părului original. Pentru a obține un anumit rezultat, coafura se bazează numai pe experiența și abilitățile sale în sfera de culoare. Și, deși toate cazurile sunt individuale, rezultatul colorării va fi întotdeauna garantat pentru a prezice.

Avantajele matricei de produse cosmetice speciale includ:

 • Precizia culorii – cu vopsele profesionale de șanse mari de a obține Kolkerul necesar+
 • Abilitatea de a amesteca nuanțe între ele sau de a le reîmprospăta prin adăugarea de mixtoni speciale+
 • O varietate impresionantă de paletă de culori cu nuanțe adânci, saturate și rigide+
 • Deteriorarea minimă a structurii părului, deoarece concentrația dorită și volumul oxigenului este selectat individual pentru fiecare zonă cap+
 • Abilitatea de a elimina culoarea nereușită cu spălări speciale+
 • Garanție a calității produselor, în timp ce tranzacționează departamente specializate, saloane de înfrumusețare și distribuitori oficiali.

Toate produsele cosmetice profesionale Matrix sunt realizate pe tehnologii avansate folosind formule care economisesc potasiul și materii prime de impecabil de înaltă calitate și are certificatele corespunzătoare care confirmă siguranța sa de sănătate.

Compoziţie

Formula unica de Matrix pictează magazine producător secrete, și pe ambalaj numai informații despre principalele componente ale compoziției.

 • Amoniac Sau ei etanolamina derivat artificial organic (etanolamină) ca ingredient activ. Ca parte a vopselelor și a decantoarelor persistente, concentrația de hidroxid de amoniu este minimă, și într-o substanță non-fierărit, care afectează în mod agresiv pielea si dezechilibrarea sinteza de melanină și tirozina, este înlocuit cu un compus chimic mai sigur Mea (etanolamina, monoetalamine ).
 • Pigmenți – Sunt ingrediente speciale care au proprietăți, maximizând proprietățile componentelor de par naturale. Când penetrează pigmenții de colorat în tija de păr, ele sunt fixate în mod fiabil în interior, ceea ce elimină schimbarea prematură a saturației și a adâncimii culorii.
 • Keramid R – analog sintetic organic al ceramide naturale, care penetrează stratul solzos și obligațiuni scale cuticula plate, restabilirea și finețea părului rezistență. El elimină, de asemenea, fragilitatea lor, rezolvă problema sfaturilor split și a culorii plictisitoare. În procesul de pătare, această substanță protejează structura părului de acțiunea reactivilor, ca parte a colorantului.
 • Uleiuri naturale (Jojoba, Olive, Repene). Acestea restaurează frumusețea naturală și forța părului, făcându-le mai durabile și îngrijesc pielea pe cap, reducând riscul de reacții nedorite. Sub influența uleiurilor, părul începe să crească mai repede și să devină mai ascultător.
 • Cera-ulei – complexul nutrițional exclusiv cu acțiune puternică antioxidantă. Acesta are un efect consolidarea asupra stratului și hrănește firele corticale de la rădăcini la sfaturi. Am netezește pe părul toate zonele inegale, oferind o distribuție uniformă de pigmenți de colorare, care vă permite să caute planeitate perfectă.

Ce sunt acolo?

O linie de sortiment larg de vopsele Matrix este format din mai multe serii profesionale pentru par sensibile, gri și deteriorate.

„Socolor. frumusete »

linie populară de coloranți rezistente cu cea mai largă paletă de nuanțe clasice și tendința pentru orice tip de apariție. Care sunt avantajele lor:

 • Abilitatea de a controla culoarea si rezultatul previzibil al colorării datorită calibrării ideale a tonurilor paletei+
 • Conținutul bazei naturale în nuanțe, în combinație cu pigmenți vopsea autoreglabile care interacționează cu pigmenți naturali de par este o garanție de un aspect frumos și natural al părului vopsit+
 • Tehnologia Grip Color oferă nuanțe uimitoare claritate+
 • Excelent face cu pictura de 50% din păr gri, păstrând rezistență, adâncimea și saturația culorii pentru o lungă perioadă de timp+
 • Compoziție atentă cu un complex inovativ cera-ulei, saturat cu ceramică, polimeri și uleiuri naturale, îngrijorările legate de păr în timpul și după colorare, asigurând consolidarea și restaurarea efectelor asupra structurii acestora+
 • Cu ușurință, datorită mixte la + crema formula gel și aplicat pur și simplu, posedă o aromă plăcută, cu note de fructe+
 • da parului moliciune uimitoare, netezime și luciu natural sănătos.

În paleta care este actualizată în mod constant și completate cu nuanțe relevante, mai mult de 50 de soluții de culoare.

„Cocolor. BEAUTU DREAM AGE »

Linia de crema-culori „Visul Age“ – aceasta este o abordare fundamental nouă pentru colorarea semințelor.

Caracteristici și beneficii de colorare a acestei serii:

 • Camouflaj excelent părul gri, chiar și cu semințe profunde de 100%+
 • Compoziția cu formula inovatoare și concentrația scăzută de amoniac asigură cea mai atentă colorare a părului fără a le deteriora structura lor+
 • Tehnologia unică „Preminging” oferă îngrijire completă a părului, făcându-le incredibil de moale, matasos și strălucitor+
 • Restaurarea compoziției cu complexul de cera-Destiny ajută la întoarcerea părului deteriorat la viață datorită uleiului de camelina în combinație cu ceramica R, care se alimentează, se varsă și hidratează de-a lungul întregii lungimi+
 • Componentele atente contribuie la creșterea elasticității și a forței părului, ca urmare, ei dobândesc o textura matasoasă cu o strălucire strălucitoare sănătoasă.

Colorarea profesională pentru tehnologiile inovatoare oferă un rezultat de neegalat si obtinerea nuanțele dorite, ceea ce face un minim de efort.

Aici este în valoare de a spune câteva cuvinte despre modul de a alege o vopsea profesional pentru părul gri corect. În cazul în care apare sămânță, se recomandă să facă o alegere în favoarea nuanțe calde, de exemplu, castan sau Mocha cu un cip de aur moale, vizual pentru a nu adăuga vârstă.

Soluții de culoare cu prezența unui aspect rafinat ashona, nobil și foarte elegant. Conținutul pigment natural va oferi cea mai mare densitate de acoperire.

„Color Sync”

Refuzul din utilizarea vopselelor persistente este adesea dictată de teama elementară pentru cauza părului recolta datorită conținutului de amoniac agresiv. Cu coloranți moi non-chammic din seria „Color Sync“, nu se poate face griji cu privire la frumusetea si sanatatea parului.

Ele nu numai că oferă o planeință perfectă a culorii cu luciu uimitor, dar, de asemenea, au grijă cu grijă de părul ei, dându-le moliciune și netedă.

Pentru a înțelege ce sunt suficiente plusurile de coloane de coloranți fără amoniac pentru a ști cum funcționează. Coloranții de amoniac convențional din compoziție au un principiu simplu de acțiune. Hidroxidul de amoniu ridică stratul scalabil, deschiderea accesului la pigmenții de vopsire. Ele penetrează adânc în structura părului și înlocuiesc pigmenții naturali, ca rezultat al cărbunelor dobândesc o culoare complet diferită.

Vopselele basametice „Sincronizarea culorii” cu o formulă specială acționează diferit. Pigmentul de colorare înconjoară partea superioară a părului, creând o acoperire grea, ca în timpul laminării, atunci când amestecul de a transmite strălucirea, volumul și netezirea, se stabilește și se fixează pe cuticulă. Iar durata efectului de colorare non-ammmonary și un procedeu standard folosind vopsele persistente este aceeași.

Dar principalul avantaj al nuanțarea culori crem din seria Color Sync este o aplicație multi-fațete. Cu ajutorul lor, puteți:

 • Crearea de noi nuanțe pe baze naturale și cele care au fost deja vopsite, dar fără modificări de culoare+
 • Restaurați culoarea după colorarea persistentă – „încurajați” umbra existentă+
 • Culoarea corespondenței – „încet” a corectat tonul nedorit+
 • Culoare Sincronizați – combină tonul pe lungimea părului cu rădăcinile inversoare sau combina nuante eterogene pe lungimea părului+
 • exagerați o umbră strălucitoare – îmbunătățiți tonul selectat prin intermediul rapelului+
 • Diluați Color – Folosind o nuanță transparentă oferă un ton mai luminos de umbră selectat+
 • Efectua diverse tipuri de tonifiere: Vandut jos părul gri, făcând o lumină, nuanțare intensă blând sau absolută și clarificate / baze decolorate cu crearea de nuanțe persistente + acestea sunt, de asemenea folosite pentru a colorat nivelul existent de umbră sau mai ton întunecat, pastel nuanțare – crearea de modele de păr de culoare și diverse opțiuni de topire.

Culoarea „Sync“ paleta include o varietate de tonuri naturale, naturale și o variație incolor transparent, pentru cei care doresc să actualizeze culoarea părului.

„BLOND EXTRA”

O serie de nuanțare non-ammmonium crema-culori din noua generație de căptușeală și crearea de nuanțe de ultrasrend. Avantajele coloranților ale liniei BLOND EXTRA:

 • Clarificarea într-o abordare fără rănirea părului și nevoia de a pre-suflat părul+
 • Compoziție cu tehnologie blondă inovatoare în afara, care este capabilă să neutralizeze și să lumineze părul pentru o singură aplicație, blochează tonuri nedorite cu un amestec de pigment roșu sau galben și simulează nuanțele curate, strălucitoare și reci ale blondei+
 • Garanție Obținerea unei culori uniforme saturate datorită tehnologiei de prindere a culorilor+
 • Posibilitatea clarificării maxime de până la 5 sau 7 tone și pictura de înaltă calitate 100% semințe+
 • Indispensabilă pentru dezmembrarea rădăcinilor rădăcinilor și alinierea culorii prin lungimea părului+
 • Compoziția cu o consistență îmbunătățită în formă de cremoasă „Aplicație de punere” oferă un rezultat ideal atunci când plasați părul natural cu clarificări multidimensionale ulterioare, fără a utiliza clarificator pulbere+
 • Doar amestecat datorită texturi groase și aplicate fragile, care vă permite să obțineți o eficiență maximă de pictură.

Coloranți sunt utilizate pentru vopsirea părului complet nuanțare, în unele zone, mascare nuanțe de păr gri și sincronizare. O paletă bogată cu o varietate de opțiuni de frig blond Sclipire de nisip si bej va apela la cei care prefera aerul, look feminin.

«Soboost»

O serie de rapel universal amestecate cu coloranți «Socolor» și «culoare» sincronizare linii pentru a îmbunătăți culoare sau nuanță IMPART nuanță suplimentară. Amestecarea «Soboost» paletă de nuanțe și instrumente de bază pentru vopsire deschide posibilități nelimitate pentru a crea combinații de culori unice și de a ajuta în rezolvarea oricăror probleme în culori, variind de corecție de culoare moale și tonifiere a extrem de luminos.

Aici acestea sunt principalele avantaje:

 • ușor de utilizat, deoarece fiecare dintre cele patru catalizatori adecvate pentru lucrul cu toate seriile de coloranți+
 • Multifuncționalitatea de aplicare și extinse de colorat posibilități datorită creării unui număr foarte mare de noi tonuri+
 • Posibilitatea de culoare originale de baze luminoase, cu utilizarea unor tehnici creative de trend. De exemplu, strovering – crearea pe părul de accente de culoare, în imediata apropiere de partea a persoanei, care este planificat pentru a sublinia, și acuarelă colorare – adăugarea la culoarea existentă a luminoase sau pastel accente.

Pentru ce folosesc boostere saloane de coafură colorists:

 • Cu ajutorul unui rapel roșu consolida saturația tonurile unui gamut de culoare roșie sau violet+
 • Adăugarea de cupru oferă nuanțe suplimentare de chihlimbar-cupru roșu, nuanțe aurii de blond cu temperaturi diferite de culoare+
 • Utilizarea unui albastru rezolvă rapel două sarcini principale colorate – este neutralizat de un fundal decolorare nedorite în timpul lucrului cu blondele și evidențierea nuanțe reci pe baze vopsite în tonuri întunecate+
 • Folosind galben intensitate adăugare la blonde sau înveli nuanțele de roșu gamma.

Paleta de culori și nuanțe

Paleta profesională include un număr foarte mare de soluții de culoare pentru blonde, maro, rosu si bruneta. Pentru comoditatea de a lucra cu paleta, producătorul a dezvoltat un sistem de simboluri alfanumerice de nuanțe:

 • A – cenușă+
 • B – maro+
 • C – cupru+
 • G – aur+
 • M – Moko+
 • N – neutru+
 • P – Perle+
 • R – roșu+
 • S – argint+
 • UL – ultraflower+
 • V – violet
 • W – cald.

Pentru a determina intensitatea tonurilor, este necesar să se găsească o denumire digitală pe ambalaj. Toate culorile sunt camere atribuite 1 – 10:

 • 1 – Iscin-negru+
 • 2 – negru+
 • 3 – Castanul întunecat+
 • 4 – castan+
 • 5 – Castan de lumină+
 • 6 – Blond inchis+
 • 7 – Blond+
 • 8 – Lumina Blond+
 • 9 – superweight blond+
 • 10 – ultra-orb.

Erori cu o alegere independentă de umbra cauza dezamăgiri din disonanță de așteptări și realitate. Decât să risc, este mai bine să recurgă imediat la ajutorul unui frizer-colorist, care va ridica o nuanta potrivita luând în considerare culoarea ochilor și a pielii, culoarea și particularitățile individuale ale aspectului.

Matrix Catalog de culori Matricea este format din mai multe linii.

 • Culoare Gamma tonuri naturale Include diverse opțiuni pentru opțiunea blond și maro, atât în ​​lumină și întuneric în design, cu / fără cenușă și perle de pigment sau perla, umbra negru naturale și iscin-negru.
 • Linia de tonuri calde Conține o varietate de variante de naturale, întuneric, castaniu deschis și blond cu / fără o nuanță de Mocha, dublu moca, aur sau cupru auriu.
 • Colectia de tonuri de maro (Roșu și cupru) sunt nuanțe expresive / întuneric lumină blond și castaniu cu / fără prezența brun pigment, roșu sau cupru, atât individual cât și în combinație. Există, de asemenea, mai multe variante ale unui foarte blond deschis, cu o nuanță de aur.
 • Culoare gamma Mocha Prezentat de mai multe opțiuni de castan și blond în întuneric și versiuni de lumină cu pigment roșu sau cenușă.
 • Colectia de tonuri profunde intense Include variații de lumină / întunecate ale unui blond și castaniu cu roșu intens și / sau tinge cupru sau prezența argintului și perla pigment. Există o soluție colorată foarte neobișnuită – o blondă întunecată, cu un pigment roșu și un val de perle.
 • Colectarea de soluții de culoare pentru părul gri Conține diferite opțiuni de castane naturale și ușoare și o blondă cu / fără pigment brun și roșu sau cupru, cu adaos de Mocha sau cenușă. Există mai multe opțiuni blonde pentru diferite saturații cu un cip de aur.

Versiunea actualizată a culorilor ultra-blind-urilor:

 • UL-IA cenușă intensivă+
 • UL-a + cenușă++
 • Perle UL-P+
 • UL-V + Pearl++
 • UL-NV + Pearl natural++
 • Ul-n + natural natural++
 • UL-VV Deep Pearl+
 • Ul-n natural+
 • Ul-m mocha.

Există, de asemenea, 3 nuanțe originale ultra-gratuite: bronz (bronz), trandafir (roz metalic), titan (oțel cu eșantionare perle).

Instructiuni de folosire

Deși produsele Matrix sunt concepute pentru colorarea profesională în saloanele de înfrumusețare, acestea sunt folosite pentru colorarea independentă a casei. Pentru a obține rezultatul dorit la domiciliu, trebuie să vă familiarizați cu atenție instrucțiunea, acordând o atenție deosebită elementului privind contraindicațiile la utilizarea coloranților persistenți cu amoniac.

Disponibilitatea de alergii la hidroxid de amoniu sau predispoziție pentru a – motiv pentru refuzul de a folosi vopsele Matrix.

Asigurați-vă că absența manifestărilor nedorite va ajuta la testul sensibilității. Pentru a face acest lucru, o picătură de compoziție este aplicată pe încheietura mâinii din interior, cotă sau pentru ureche și pleacă timp de o jumătate de oră. Dacă după 24 de ore pielea a rămas curată, fără roșeață suspectă sau erupție cutanată, atunci acesta este un semn bun.

Cei care au iluminat, pictate sau fragil, părul uscat, sunt, de asemenea, recomandate pentru a testa vopseaua într-o mică parte în avans. Dacă rezultatul picturii sale este potrivit, atunci vă puteți muta la colorarea întregului cap.

Părul din fața culorii nu este spălat și prezența grăsimilor naturale va servi ca o barieră suplimentară de protecție din reactivi. Pentru a proteja mâinile, este necesar să se utilizeze mănuși, fără a le îndepărta și când a fost clătit.

Cum să reproduceți un amestec:

 • Ia ustensilele din sticla sau ceramica+
 • Conectați vopseaua cu un oxigen adecvat în proporții egale+
 • bine amesteca componentele înainte de a primi o consistență omogenă de aceeași culoare.

Nuantare mijloace fără hidroxid de amoniu trebuie să se amestece cu activatorul.

Cum se aplica un amestec de vopsea.

 • În culoarea primară, compoziția de colorare este aplicat mai întâi rădăcinile, și apoi pentru lungimea. Timpul de expunere depinde de saturația culorilor necesare și variază de la o jumătate de oră până la 45 de minute, și este prins, începând din momentul în care amestecul a fost complet dezvoltat.
 • Când repetă culoarea, compoziția este acoperită cu zona de rădăcină, se lasă timp de 20-30 de minute, și apoi distribuite pe lungimea părului. ele calculate, rezistă încă 15 minute și se spală off.
 • Când nuanțarea sau geamuri de par (laminare), păstrează compoziția este de aproximativ 10-15 minute.

In completare, părul este spălat sub tijele de apă curgătoare, fără a utiliza șampon. Prelucrate de Balsam-plecare, lăsându-l timp de 2-3 minute, spălați-l și părul uscat. Coaforurile recomandă utilizarea asistenței părului salonului după vopsire.

Avantajul utilizării lor este de a neutraliza rapid impactul negativ al compușilor chimici ai vopselei, restabilirea și normalizarea echilibrului scalpului acid-alcalin.

Recenzii ale profesioniștilor

Vopselele de matrice devin adesea un motiv pentru discutarea pe forumurile pentru coafor. După analizarea opiniilor de masterat-colorists care au avut ocazia de a lucra cu produsele acestui brand, se poate concluziona că în majoritatea cazurilor, specialiștii industriei de frumusețe sunt mulțumiți de calitatea și capacitățile coloranților matricei.

Dintre avantajele produselor cosmetice profesionale ale acestui brand, este cel mai adesea remarcat următoarele.

 • Bună capacitate de acoperire și convenabil de gel consistență, oferind penetrare de înaltă calitate de vopsire pigmenți de pe șuvițe late. Este important ca, cu gel poate lucra intr-un ritm ridicat, fără pierderi ca acoperire.
 • Bogăția nuanțele paletei, în special aloca moca, blond rece, castan cu un pigment roșu. Nu există culori ascuțite aspre, ceea ce este important atunci când se lucrează în semitonuri.
 • compoziția mai moale în comparație cu analogii de alte mărci, care elimină „aprinderea“ a părului.
 • durabilitate impresionantă și de înaltă calitate Blondele „Color Sync“, parul este lumina, dar nu se spală afară timp de mai multe luni. După nuanțarea pe 4-5 nuante, arata viu și frumos strălucitor.
 • Culorile sunt eliminate treptat, cu toate acestea, buclele raman stralucitoare si matasoasa, fără a crea efectul de păr non-grele între colorat.

Dacă vorbim despre minusuri, atunci unii maeștri, paleta de culori nu pare suficient de larg, în special puține nuanțe de cupru expresive. Adversarii lor cred că, în această privință, Matrix are mai mult și mai mult decât perfect, ar exista o dorință de a căuta o varietate de soluții prin combinarea nuanțe și de amestecare de culoare pe culoare. Unii se plâng că nu este posibil să se vopsea părul gri Matrix de la prima dată.

Dar nimeni nu poate aduce într-un exemplu de cel puțin un colorant care ar putea ascunde gri, drept, păr vitros 100%, fără pigmentare preliminară într-o abordare.

master-class privind pictura cu semințe Matrix Socolor Beauty vis.Vârsta Vezi mai multe

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: