Tunsori scurte originale pentru fetele adolescente

Tunsori scurte originale pentru fetele adolescente

În prezent, stilistii sunt oferite o selectie foarte mare de diferite coafuri scurte la modă pentru fete adolescente 13-17 ani. Astfel de tunsori sunt considerabile în rândul tinerilor fashioniste. Astăzi vom vorbi despre modul de a face astfel de coafuri.

Idei interesante

Până în prezent, puteți întâlni o varietate de opțiuni pentru proiectarea de tunsorile scurte pentru fete adolescente, de exemplu:

 • Înregistrarea cu temple alungite+
 • bob asimetric+
 • KAREA extinsă+
 • Pixuri+
 • Garson.

Înregistrarea cu temple alungite

  Această opțiune este mare pentru fete adolescente în vârstă de peste 14 ani. El presupune o tunsoare standard de scurt, dar în același timp, pe partea din spate a lungimii parului ar trebui să fie puțin mai mică decât templele. Acest tip de coafuri de design au forme geometrice clare, care permite să sublinieze forma feței. În plus, această tunsoare nu necesită o procedură de stabilire complexă, și, prin urmare, se poate face cu ușurință orice moda.

  Unii stilisti atunci când creează coafura lăsând doar un templu alungit. În acest caz, se dovedește mai mult original, dar această opțiune va fi mai potrivită pentru adolescenți mai mari de 16-17 ani.

  Asymmetric Bob

  Această coafură este un kare obișnuit. Dar când este creat, o parte se face puțin mai mult decât altul. Adesea, cu acest design, firele de diferite lungimi se aflau unul pe celălalt. De asemenea, trăsăturile distinctive ale bobului asimetric sunt volumul mare, silueta și textura clară. În plus, o tunsoare similară poate avea un ușor test. scenetă probă va fi în măsură să sublinieze originalitatea stilului.

  Dacă Bobul Asymmetric este efectuat pe părul curat, atunci există o ușoară absolvire înainte de a crea coafura.

  Adesea, această coafură face împreună cu bangurile. Această tehnică vă permite să reîmprospăta vizual față. În loc de breton, puteți face o singură firmă lungă care va începe de la mijlocul napei. Dar, în acest caz, întregul spate al părului ar trebui să fie luat cât mai scurt posibil, astfel încât coafura să păstrăm frumos și frumos.

  Citește mai mult  Hairstyle Bunch pentru fată

  Adesea stilistii fac un bob asimetric cu un bang, care incepe cu un top. O opțiune excelentă va fi bretonul obișnuit. Dar merită să acordăm atenție la lungimea sa, astfel încât tot designul să privească armonios și frumos.

  KAREA extinsă

  O astfel de tunsoare va fi capabilă să vină aproape fiecare fată adolescentă. La urma urmei, este considerată una dintre cele mai versatile și frumoase. Un pătrat extins este o mașină standard cu fire mai lungi. Arată grozav pe părul subțire și pe părul elastic. Și puteți face o astfel de coafură cu ambele bretoane și fără ea. În ambele opțiuni, va arăta frumos și elegant. De multe ori, atunci când decorarea unei Kare extins, parul este vopsit în nuanțe luminoase.

  Un pătrat extins poate fi de mai multe specii. Cele mai frecvente dintre ele este o depreciere clasic. În acest caz, benzile din față sunt realizate, atâta timp cât posibil, și toate celelalte spiralele pe care sunt amplasate pe partea din spate a capului sunt scurtate. stil similar arata cel mai eficient pe parul drept.

  Există, de asemenea, o mașină extinsă pe picior. Această opțiune este considerată a fi la modă și cele mai interesante dintre stilisti si fashioniste. Cu acest design, parul de pe partea din spate a capului este făcută cât mai scurt posibil. În unele cazuri, acestea sunt chiar ras, dar lăsând fire lungi, situate în apropierea feței. O astfel de tunsoare este perfect pentru cei care au parul prea subțire, lipsit de volum. La urma urmei, alungite pe kara piciorul vizual poate face o coafura de mai volumetrica si luxuriant.

  Acest tip de Kare alungit poate face un accent luminos pe linia de gât. Prin urmare, opțiunea cea mai profitabilă arată fetele adolescente cu un gât subțire sau lung.

  Citește mai mult  Laminarea părului ESTEL: Caracteristici, compoziții și aplicația lor

  Pixuri

  O astfel de tunsoare arată spectaculos pe fete cu o față subțire, o mică alungită. Aceasta implică cele mai scurte fire despre urechi și pe spate. Dar, în același timp, părul, situat pe partea de sus și breton, face mai mult.

  Astăzi, stilistii au propus multe opțiuni pentru Pixie. Adesea, această tunsoare face o cascadă. Acest lucru vă permite să creați cantitatea necesară de păr subțire. De asemenea, în acest caz, firele fac puțin mai mult decât în ​​alte stiluri.

  În prezent, Pixie cu bangs asimetrică este considerată la modă. Dar ea va fi capabilă să vină departe de toți adolescenții. O astfel de opțiune ajută la crearea unei imagini unice și interesante a neglijenței luminoase. Mulți stilisti recomandă să facă o astfel de tunsoare cu bangs. Pentru această coafură, netedă, triunghiulară sau chiar bang, care poate da imaginea.

  De multe ori Pixie face un breton oblic lung. Această opțiune este considerată cea mai curajoasă și mai neobișnuită. Uneori, atunci când creați o astfel de tunsori de culoare de păr în diferite nuanțe luminoase.

  Garson

  Această înregistrare va fi capabilă să abordeze adolescenții de peste 15 ani. La crearea acestei tunsori, toate componentele sunt făcute cât mai scurte posibil, astfel încât accentul principal este pe caracteristicile faciale. Efectuarea lui Garson poate fi chiar pe fire subțiri și curbate.

  O astfel de coafură poate fi mai multe specii. Cel mai adesea a găsit o opțiune clasică care implică o tunsoare scurtă simplă.

  La modă este considerată ultra-subțire gamson. El implică un scurt bang (de obicei arcuite) și contururi clare. Există, de asemenea, o opțiune exemplară, în care firele fac puțin mai mult decât atunci când stilul clasic.

  Sfaturi pentru alegerea

  Înainte de a face o nouă coafură scurtă, ar trebui să acordați atenție mai multor lucruri. Deci, atunci când alegeți, este necesar să se țină seama de forma feței viitorului proprietar. Dacă este alungită, ar trebui să alegeți o tunsoare Pixie.

  Pentru fetele cu o față mai rotundă, poate fi abordată o tunsoare asimetrică scurtă. Ea va putea să o tragă în mod vizibil în mod semnificativ, să dai toate contururile mai mult ovale.

  Dacă doriți să oferiți o imagine a feminității și a romantismului, atunci, în acest caz, merită acordarea atenției la firele luxuriante de valuri. O astfel de opțiune va accentua, de asemenea, ochii.

  Citește mai mult  Alege o tunsoare pe parul drept

  Dacă doriți să ajustați corect contururile feței, atunci ar trebui să aranjați bangs. Deci, pentru a înmuia unghiulitatea, ar trebui să alegeți bangul sub formă de arc. Ea va ajuta la face o fata mai mult ovala.

  Dacă sunteți păr prea subțire, atunci ar trebui să faceți și bangs, dar trebuie să fie profilate. Acest lucru îl va ajuta să devină mai luxuriante și să creeze o imagine frumoasă, romantică.

  Exemple frumoase

  La fete adolescente în vârstă de 15-17 ani, la o scurtă coafura cu probor și asimetrice breton oblice va fi spectaculos. Mulți fac o astfel de coafura pe nuante de par luminoase.

  O optiune interesanta va fi alungit clasic Kara. Și în acest caz se va arata foarte bine la orice nuanta de par. Trendy este o astfel de tunsoare cu breton.

  O optiune excelenta va fi un gunoi scurt cu breton. În loc de ea, puteți lăsa pur și simplu invidie catena alungite de păr, situat în apropierea feței. În același timp, acesta va fi privit în mod implicit într-o probă de tunsoare panglica.

  Astăzi, majoritatea fashionists se fac tunsorile scurte clasice cu breton lung asimetrice. Acestea permit crearea unei imagini ușor și romantic pentru o adolescentă.

  Se pare original, cu prelevare de probe și luxuriantă, breton vrac pieptănat pe partea. Mai eficient, această opțiune va arata cu topire. De asemenea, puteți aranja într-una monofonic, dar umbra luminos.

  Revizuirea tunsori la moda pentru fete adolescente – în clipul video de mai jos.

  Evaluează articolul
  ( Încă nu există evaluări )
  Adaugă comentarii

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: