Stencil pentru sprancene: cum de a alege și corect utilizați?

Stencil pentru sprancene: cum de a alege și corect utilizați?

sprancene frumoase sunt un vis al oricărui reprezentant etaj echitabil. Ei sunt capabili să sublinieze cu succes expresivitatea feței și să facă o notă luminoasă la apariția. În ciuda faptului că nu este atât de ușor de a face forma perfectă a sprâncenelor, odată cu apariția de șabloane, sarcina a fost simplificată de mai multe ori, pentru că acum nu este necesar pentru a contacta specialiștii – arcelor ideale pot fi realizate în mod independent,.

Ce este?

Șablonul este o mică bucată de orice material pe care o varietate de sprâncene. Astăzi vă puteți întâlni șabloane cele mai bizare, care au lungimi diferite, groase și îndoire. Acest lucru se face cu scopul ca fiecare femeie a găsit cumpărător pentru sine aspectul necesar.

sunt utilizate Stencil cu obiective diferite: unele fete cu ajutorul lor desena forma spranceana necesară, în timp ce altele – elimina firele de păr în exces, reglând astfel sprâncenele naturale. Prin urmare, cu ajutorul acestui mic detaliu, vă puteți îmbunătăți aspectul dvs. la alegerea ta.

În ciuda faptului că nu a apărut șabloane atât de mult timp în urmă, ei au deja o cerere mare pentru fete, deoarece acestea permit nu numai pentru a facilita procesul de machiaj, dar, de asemenea, reduce timpul de a aplica. Există un număr mare de șabloane – cumpărătorul însuși decide care el ar trebui să aleagă.

Mai jos sunt câteva opțiuni pentru sprâncene.

 • șabloane din plastic. Acestea sunt bucăți mici de plastic cu găuri în formă de sprâncene interior. Cel mai adesea, saloane de înfrumusețare specialiști se bucură de astfel de produse. Există o mulțime de astfel de opțiuni, iar acestea diferă în formă și. kit-uri din plastic includ de la 4 la 6 elemente de ecran.
 • Măști cu elemente de fixare. Acestea sunt populare datorită faptului că pot fi așezate și strâns, mâinile vor fi libere să lucreze – va face posibilă utilizarea cu ușurință a unui astfel de material la domiciliu. Aceste măști vor fi o soluție ideală pentru cei care sunt angajați în procedură pentru prima dată sau conduc corecția sprâncenelor în mod independent.

 • Măști speciale care pot fi fixate pe nas. Această opțiune este foarte dificil de găsit în magazine, dar ele pot fi ușor comandate pe Internet, explorarea subiectului pe această temă.
 • Hârtie. Utilizarea unor astfel de elemente de ecran este mai bine dacă există experiență în sprâncene. În plus, astfel de produse sunt de unică folosință.

 • Machete cu măști. Permiteți-ne să fixăm șablonul pe față în poziția corectă și să realizăm simularea a două sprâncene simultan.
 • Opțiuni de hârtie cu bază adezivă. Astfel de șabloane aparțin, de asemenea, produselor de unică folosință, dar utilizarea lor este mai confortabilă, deoarece sunt strâns atașați de piele, mâinile sunt gratuite, ceea ce este mai convenabil în comparație cu restul opțiunilor.

Desigur, în cazul în care procedura este efectuată pentru prima dată, este recomandat să folosească acele șabloane care nu trebuie să mână așteptare. Acestea includ produse pe bază de lipici, măști de față și măști pe velcro.

Făcând o corecție pentru prima dată, fata ar trebui să se simtă confort și libertate completă de acțiune.

Alegeți formularul

Se pare că este foarte dificil să alegeți forma sprânceană sub contur, dar de fapt nu este. Cel mai important lucru din această procedură este de a determina în mod corespunzător ce tip de persoană aparține.

Citește mai mult  Ce este un set de masterat brimist?

Pătrat sau dreptunghi. Pentru o astfel de persoană nu ar trebui să fie făcută linii drepte – din cauza acestui lucru va deveni mai scurtă, iar maxilarul va dobândi caracteristici brute. Accentul principal aici ar trebui să fie o tranziție lină de la baza bărbie, astfel încât dispare. Soluția ideală în acest caz este împlinirea unei latente, care ar trebui să fie mutat la templu.

În cazul în care o față rotundă trebuie să abandoneze complet prezența unui acută sau linie de subțire. Prezența punctelor bruște ar trebui evitate, deoarece acest lucru va crește vizual față. Din același motiv pentru care nu aveți nevoie pentru a face opțiuni arcuit. Alegerea perfecta va fi o formă triunghiulară, cu o cupolă. Ea se va concentra pe ochi: accentua expresivitatea si transforma fata.

Este extrem de nedorit pentru a face largi sau foarte subțire, precum și sprâncene ridicate la tipul de fata triunghiulara.

În plus, formele directe nu sunt potrivite aici, deoarece acestea vor face trăsăturile feței prea ascuțite. Refuză pentru același motiv va avea, de asemenea, de la opțiuni de prea mult timp. În acest caz, sub forma unei persoane trebuie să fie atenuate – este posibil de a face acest lucru cu ajutorul sprancene curbe, cu o ridicare minimă, lungimea lor ar trebui să fie medie. În ceea ce privește lățimea, este de dorit să se realizeze o singură dimensiune, uneori, o spranceana poate fi ușor scoasă la capătul.

Aproape orice tip de sprancene pot aborda forma ovală a feței, deoarece această specie este considerată cea mai corectă. Dar, totuși, cea mai bună opțiune în acest caz, poate fi considerat sprancenele cu o cupolă modestă. Dacă ovalul foarte este îngust, se recomandă pentru a efectua o expansiune vizuala. Puteți realiza acest lucru cu ajutorul nu foarte mare, dar sprâncenele drepte, care nu vor fi amplasate scăzut.

Cu fața în formă de pară, este mai bine pentru a da prioritate sprancene largi și lungi. transformat vizual partea superioară a persoanei prin creșterea distanței dintre sprâncene.

Dacă vorbim despre o versiune universală, care ar veni pentru fiecare tip de față, atunci nu este, deoarece în fiecare caz forma va varia.

Dacă nu există timp pentru a selecta una sau altă opțiune, este mai bine să vă opriți pe sprâncenele cu o bază largă, ușor ridicată de mijloc și o coadă îngustă la sfârșit.

Există mai multe secrete care vor ajuta la realizarea sprâncene care accentuează forma oricărei persoane.

 • Nu este nevoie să plasați sprâncenele excesiv de ridicate sau scăzute, în caz contrar rezultatul este trist sau surprins.
 • Dacă persoana trebuie să fie făcută vizual larg, atunci ar trebui să acordați preferință sprâncenelor cu formă directă.
 • În cazul în care ochii sunt plantați în apropiere, ele pot fi vizuale mai largi. Pentru a face acest lucru, va fi necesar să creșteți distanța dintre sprâncene și, dimpotrivă, cu un decalaj mare între ochi, separarea dintre sprâncene ar trebui redusă. Principalul lucru nu este de a rearanja și nu întoarce două sprâncene într-o singură linie solidă.
 • Face o ovală largă ovală îngustă folosind sprâncenele rotunjite. Cu toate acestea, îndoiala în acest caz ar trebui să fie foarte netedă pentru a nu obține un aspect surprins.
 • La îndepărtarea firelor de păr, sunt recomandați experți să o facă numai în partea de jos, astfel încât spânzurul să nu fie foarte scăzut, altfel ochii pot scădea vizual.

Pentru a obține un rezultat frumos, este important să se respecte distanța potrivită dintre sprâncene. Acest decalaj nu ar trebui să nu mai fie o distanță de două degete la îndemână.

Citește mai mult  Arhitectura sprâncenelor: Ce este și cum să faceți acasă?

Avantaje și dezavantaje

Blocurile de rubrica au unele avantaje:

 • Stencilii au doar linii simetrice+
 • formularul necesar pentru a alege foarte ușor+
 • Mențineți o linie de fruntentă este mai ușoară+
 • Înainte de a cumpăra formularul, puteți încerca și alegeți o opțiune mai potrivită.

De asemenea, pentru calități pozitive ar trebui să fie, de asemenea, a adăugat că lucrările la modelarea eyeling se realizează foarte repede, dar acest lucru este doar în cazul în care stencil este convenabil, și există cel puțin o experiență minimă în acest proces.

În ciuda faptului că popularitatea de template-uri este în creștere, există, de asemenea, utilizatorii care le-au refuzat.

Următoarele poziții sunt alocate din dezavantajele de utilizare:

 • La vânzare mai multe șabloane de notare, care sunt incomod de utilizat+
 • a început să producă mai multe și mai similare sprâncene, și acest lucru înseamnă că sprâncenele identice și ușor de recunoscut pot fi găsite aproape în fiecare fată+
 • Atunci când pictura, forma sprâncenelor dobândește unnaturality+
 • Uneori, alegerea nu este atât de bun, iar forma necesară nu funcționează.

Cum se utilizează?

Poate că prima dată rezultatul nu va fi cel așteptat, dar deja a doua încercare va părea simplu și ușor. Prin urmare, pentru a efectua în mod corect ajustarea necesară, trebuie să urmați câteva recomandări pentru utilizarea unui astfel de șablon spranceana.

Procesul de utilizare șabloane este prezentată mai jos.

 • Trebuie să luați o pulbere sau talc transparente și se aplică în zona de lângă sprancene – nu va permite stencil să se lipească de piele.
 • Stencil trebuie să se aplice pentru fiecare sprancene – acestea trebuie să se potrivească.
 • După aplicarea stencil, acesta trebuie să fie fixat manual – acest lucru nu va fi necesară în cazul în care este cu o bază lipicioase sau cu un scai, deoarece aceste produse sunt deținute în siguranță, într-o poziție fixă.

 • Cu ajutorul umbre sau creion trebuie să circule forma șablonului. Acum, ea poate fi îndepărtată în lateral – rămâne doar pentru a elimina firele de păr suplimentare. O poți face cu o pensetă sau doar concentrat.
 • Pentru a asigura rezultatul obținut, trebuie să aplicați ceara.

Când lucrarea este terminată, șabloane de unică folosință trebuie aruncate. Dacă acestea sunt fabricate din plastic, vor trebui să fie clătite cu lapte cosmetic sau apă curgătoare.

De asemenea, este demn de remarcat faptul că trebuie să încercați să nu facă excesiv de descărcare de gestiune cu umbre sau creion, iar limitele pot fi construite pentru a atinge naturalețe maximă.

Cum să-l faci singur?

Dacă nu există nicio posibilitate de a achiziționa un model gata, atunci nu trebuie să fii supărat, pentru că poți să-l faci singur. Creați șabloane pentru defalcarea este ușor, dar pentru asta ai nevoie de formare.

Pentru a lucra, veți avea nevoie de un marker sau un mâner, cuțit și plastic (potrivit dintr-o sticlă sau container alimentar). De asemenea, aveți nevoie de imprimantă.

Uneori, în procesul de imprimare este foarte dificil de navigat, în care dimensiunea imaginii cu șabloane. Cel mai bine este să găsiți imagini în care va exista o marcă specială cu inscripția „Dimensiune reală”. În cazul în care nu există nici un astfel de fragment, puteți încerca să lungimi de măsură în centimetri folosind o varietate de programe grafice.

În cazul în care nu există programe în stoc, puteți face acest lucru într-un mod diferit: veți avea nevoie pentru a deschide o imagine și măriți-l până când foaia devine dimensiunea A4 – aceasta va fi dimensiunea reală a imaginii, ceea ce înseamnă că șablon se va potrivi cu formatul dorit.

Citește mai mult  Totul despre lăsând sprâncene, gene

Dacă imprimanta nu este, atunci puteți face astfel:

 • Găsiți șablonul dorit+
 • Am pus plastic pe ea și să obțină un marker+
 • Se taie imaginea rezultată folosind un cuțit.

Cel mai dificil poate fi numit de-a treia etapă, deoarece tăierea figura perfect netedă din prima încercare este departe de toate. Desigur, achiziționarea de model de producție, puteți fi siguri că acesta va fi perfect neted. Dar, chiar și acasă, dacă încercați, puteți face o matrita elegant.

În unele cazuri, nu este necesar să se utilizeze recipiente sau sticle de plastic pentru șabloane – există alte opțiuni. De exemplu, folosind un folder plastic pentru fișiere colorate pe o parte, iar pe cealaltă – transparentă. Este această parte transparentă, care va fi necesară. Este suficient pentru mai multe încercări, ceea ce este foarte important atunci când produsul nu este obținut de la prima dată.

Acest material este foarte moale și chiar îl puteți tăia cu foarfece, ceea ce vă permite să creați un rezultat elegant.

Faceți o mască cu un șablon pentru tipul de față într-o valoare naturală sau un șabloane adezive, precum și opțiunile de vecter, este foarte dificil, așa cum este evidențiat prin feedback, este mai bine să utilizați cea mai ușoară opțiune în care minimul de materiale va fi necesar: conducător, cuțit, hârtie și plastic.

Sfaturi și recomandări

Eroarea principală care apare cel mai des în procesul de aplicare este selectată incorect formular. Pentru a nu fi, este de dorit să în concordanță cu un cosmetician, care va ajuta la a face alegerea potrivită. De multe ori, fetele decât să înrăutățească starea de aspectul lor din cauza utilizării analfabet a unor astfel de template-uri.

În ciuda faptului că în prezent există tipuri extinse de sprâncene relevante, unele fete sunt exclusiv forme subtile. Este mai bine să rămânem la acest tip, astfel încât fața ca rezultat arată armonios.

În plus, ar trebui, de asemenea, cunoscut faptul că șabloanele diferă în funcție de tipul de utilizare. De exemplu, sunt cele care permit să se stabilească machiaj creat, precum și alte opțiuni care sunt calculate numai pe culoare si tatuaj.

Ultimele două nu se recomandă utilizarea la domiciliu – astfel de proceduri ar trebui să facă doar un specialist calificat în acest domeniu.

Dacă o persoană tânără este de gând să efectueze o astfel de procedură o pentru prima dată, este mai bine să acorde prioritate acelor specii care pot fi fixate. utilizarea obișnuită șabloane de hârtie novice fete-sunt incomod, dar ele pot fi fixate cu ajutorul unui leucoplasty pentru a obține fixare sigură.

Unii preferă să utilizeze măști de șabloane care sunt atașate pe nas. Ei spori nas, datorită căreia fixarea devine sigură, iar mâinile sunt libere. Face astfel de șabloane nu vor funcționa în mod independent – au nevoie să fie achiziționate în magazine.

opțiuni ideale sunt cele care sunt fixate cu o bandă de cauciuc sau velcro, dar nu orice fată va fi în măsură să le utilizeze, deoarece acestea sunt exclusiv cei care au sprâncene simetrice.

Dacă există abateri, atunci stencil va trebui să fie colorat pentru a obține rezultatul dorit, ceea ce este foarte inconfortabil. Folosind șabloane pentru sprancene, puteți regla rapid fata de la domiciliu, fără a se referi la specialiști.

Revizuirea și schema de utilizare șabloane pentru sprancene A se vedea mai jos.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: