Amber ulei: Ce proprietati are si cum?

Amber ulei: Ce proprietati are si cum?

Amber ulei este denumirea generală a produsului care constă din chihlimbar rășină și unele uleiuri esențiale. De fapt, această substanță este un produs de prelucrare a pietrei naturale. Pentru a obține, bucăți de chihlimbar (rășină pietrificată a copacilor de conifere antice) încălzite la temperaturi ridicate.

Trebuie remarcat faptul că, în conformitate cu consistența sa, produsul are o structură destul de inteligentă, iar mirosul său seamănă cu un parfum de gudron și fum. De asemenea, este important ce ulei are o depozitare destul de lungă.

Particularități

Primul lucru care trebuie remarcat este că uleiul de chihlimbar este destul de rapid absorbit în piele și pătrunde imediat în straturi mai profunde. Se crede că poate pătrunde navele și, în consecință, în sânge.

De asemenea, este important să știți ce, indiferent de scopul de a folosi ulei, trebuie aplicat doar un produs de calitate. Astfel, substanța naturală nu trebuie să conțină impurități artificiale și aditivi chimici.

Trebuie remarcat disponibilitatea fondurilor pentru consumator în masă. De obicei, uleiul este vândut în flacoane de 100 ml. Costul unei astfel de bule – 250-300 de ruble, și o puteți cumpăra în farmacii sau magazine cosmetice.

Aplicație

Prin natura sa chimică, substanța este un antibiotic capabil naturală de a oferi un efect de vindecare. Prin urmare, acesta este unul dintre principalele fonduri în medicina tradițională.

Fapt interesant! Pentru prima dată, chihlimbar ulei de uz medical a fost aplicat de Hipocrate.

Se crede că utilizarea sa poate accelera procesul de vindecare a daunelor mici și mari pe piele, nu lasa cicatrice sau cicatrici. Acesta este motivul pentru care acest instrument este adesea folosit pentru a trata pielea probleme (furunculese, impetigo, herpes, psoriazis, pyodermia, acnee si multe altele).

Ulei bine sa manifestat în procesul de ulcer curabile. Poate stimula mișcarea sângelui și schimbul celular, poate contribui la regenerarea țesuturilor deteriorate, are un efect anestezic.

Este imposibil să nu rețineți faptul că uleiul de chihlimbar a fost utilizat pe scară largă în tratamentul bolilor articulare (artrită, economie și altele). În plus, va ajuta la scăparea vânătăilor, a porțelor și a blisterelor, îndepărtați mâncărime și umflături după mușcăturile de insecte rău intenționate.

Posedând proprietăți bactericide, produsul va ajuta la a face față și vindeca rapid de la răceli.

În plus față de beneficiile medicale, acest chihlimbar va fi util în viața de zi cu zi. Este adesea folosit ca dezinfectant. Acesta va ajuta la scăparea puricilor și căpușe în apartament.

Datorită efectului său de încălzire, ulei de chihlimbar – un mijloc utilizat în mod activ de sportivii profesioniști în timpul pregătirii pentru competiții și în timpul antrenamentelor intense. Ajută la pregătirea unui organism pentru o încărcătură viitoare.

În legătură cu astfel de proprietăți, ulei de chihlimbar, în mod natural, este utilizat pe scară largă în cosmetologie, în special – pentru masaj. De exemplu, poate asigura efectul de strângere asupra pielii și a combate celulita. În scopuri cosmetice, uleiul poate fi utilizat pentru a îmbunătăți pielea feței – o picătură de mijloace ar trebui adăugată la cremele pe care le utilizați zilnic, pentru un efect de întinerire. Substanța și părul util.

Acest produs este un ingredient destul de popular al industriei de parfum, iar în India, uleiul este un element necesar al ceremonii religioase de diferite tipuri. Datorită aromei sale, este adesea folosit în aromoterapie.

Acum că am discutat domeniul de aplicare al aplicării uleiului de chihlimbar, ne întoarcem la modalități specifice de ao folosi.

Dacă intenționați să aplicați acest costum de agent, acesta trebuie dizolvat într-un alt ulei vegetal (Floarea soarelui, măsline, susan și orice alt) sunt potrivite. Este necesar să se observe raportul de la 1 la 5. Aplicați uleiul în zona selectată a corpului dvs. Urmărirea mișcărilor de masaj.

Se crede că pentru a atinge efectul maxim, uleiul ar trebui folosit de două ori pe zi (dimineața și seara) timp de zece zile. După aceea, trebuie să mergeți la o altă frecvență și să aplicați ulei în fiecare zi timp de 10 zile. Astfel, un curs de utilizare a petrolului va fi de 20 de zile. Pauză minimă între cursuri – 7 zile.

Recomandări de medici

În ciuda faptului că, de multe ori, uleiul de chihlimbar utilizează acasă pe cont propriu, este încă necesar să ascultăm sfaturile și opiniile profesioniștilor din domeniul medical.

De exemplu, medicii cred că tratamentul Amberului poate fi produs în două moduri: Utilizați utilizarea interioară și în aer liber. Este important să vă amintiți că uleiul de chihlimbar direct, în contrast cu pulberea, tincturile și acidul, nu poate fi în nici un fel în nici un fel. Poate provoca arsuri severe esofag și alte organe interne, care vor implica probleme grave de sănătate.

Prin urmare, uleiul de chihlimbar poate fi utilizat numai în exterior (și care – într-o formă diluată). Și utilizarea internă implică utilizarea numai a produselor derivate din petrol.

Recenzii

Potrivit recenziilor consumatorilor, Amber Ulei poate aplica într-adevăr într-o cantitate imensă de regiuni. Utilizatorii notează în primul rând eficacitatea și eficiența medicamentului ca medicament, precum și în sfera cosmetologică.

Cu toate acestea, este necesar să se amintească și să respecte în mod clar regulile de utilizare și de metoda de aplicare. În calitate de consumatori spun, este imposibil de utilizat ulei în forma sa pură – acest lucru este în mod necesar necesar să se respecte.

Cei care au ignorat acest articol tell despre consecințele negative ale utilizării substanțelor – arsuri și bășici, precum și în urma lor cicatrici.

Astfel, așa cum am fost capabili să ne asigurăm, chihlimbar ulei este un agent destul de versatil, care poate fi utilizat imediat, în mai multe domenii ale vieții umane. De aceea, aceasta trebuie să aibă la domiciliu.

În același timp, este demn de amintit că aceasta este o substanță destul de periculos, cu nerespectarea regulilor de apeluri care pot apărea diverse probleme de sănătate. Pentru a evita consecințele negative, este necesar să urmați cu atenție instrucțiunile de utilizare, precum și pentru a proteja accesul copiilor la această substanță.

Dacă este corect și manipulați ușor uleiul de chihlimbar, atunci veți înțelege că proprietățile sale benefice sunt dificil de supraestimat.

Despre cum să utilizați Amber Acid pentru față de la riduri și pe spoturile de pigment, consultați următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: