Cum de a alege o chitară acustică mai bună pentru începători?

Cum de a alege o chitară acustică mai bună pentru începători?

Este dificil de a găsi o astfel de persoană de care nu ar fi muzica de dragoste. Având în vedere un număr mare de diferite instrumente muzicale, oricine poate găsi pentru el însuși cel care va dori el să învețe rapid pentru a juca. Pentru mulți, un astfel de instrument este o chitară. Și nu ordinare, și anume acustic. Vom încerca să ia în considerare ce până în prezent sunt la vanzare cele mai bune chitarele acustice pentru incepatori Cum de a alege un model foarte bun pentru un incepator.

cerinţe primare

În primul rând, este necesar să ne dăm seama ce este acustica, în acest caz. În esență, acesta este un instrument de mufă șir de caractere dintr-un grup de chitare, care formează sunetul din cauza fluctuațiilor de coarde. Un resonation unui caz gol îmbunătățește sunetul. Acest dispozitiv are, de obicei, 6 corzi. Rețineți că există 2 categorii de astfel de dispozitive:

 • Western, în cazul în care sunt montate siruri de metal+
 • Clasic, în cazul în care se aplică numai siruri de caractere nailon.

Cu modele clasice, tot ceea ce, în principiu, este simplu – elemente și locuințe sunt realizate în conformitate cu un principiu. Dar a doua categorie de modele este împărțit într-un număr mare de subcategorii pe diferite criterii. Printre acestea, puteți apela dimensiunile incintelor și vulturii, tehnicile de fabricație și multe altele.

Astfel de modele au un sunet mai bogat și de apel. Acest lucru se realizează datorită faptului că sunt folosite aici siruri de caractere de metal. Acesta va fi cea mai bună soluție pentru cei care învață să cânte sub chitară sau pentru a juca mediator. Prezența unei rețele înguste face mai ușor de aplicat „Barre“. În plus, o astfel de chitara este potrivit pentru aproape orice gen muzical. Cu toate că un număr de lucrări va suna neobișnuit pe o astfel de chitara, acesta va fi mai relevante pentru sunetul unui șir Neuton.

chitara acustica de acest tip va fi o solutie excelenta pentru incepatori. Singurul dezavantaj poate fi numit că degetele care nu sunt obișnuiți cu jocul pe un astfel de instrument vor fi extrem de dificil să sorteze șirurile metalice.

Chiar și muzicienii experimentați spun că va fi mai bine să începeți cu un model clasic, pentru că să vă obișnuiți cu Nylon mai repede.

În plus, chitara acustica ar trebui să difere în astfel de parametri.

 • Lipsa defectelor. Vultura ar trebui să fie fără curbură, produsul nu trebuie să aibă chipsuri sau fisuri, care pot afecta instrumentul de sunet. Particidentally importante pentru punți. Dacă este deteriorat, atunci nu este necesar să o achiziționați.
 • Vreau ca. Nimeni nu va juca un instrument pe care nu-i place. Și nu suntem doar despre aspect, ci și despre sunetul publicat.
 • Sunet calitativ. Când utilizați o chitară a unor zgomote cu privire la pragul și frezarea, nu trebuie respectată. Dispozitivul ar trebui să dea un sunet clar și neted, care se caracterizează printr-un număr mare de nuanțe.
 • Abilitatea de a păstra Stroy. Pe chitara trebuie sa joace un pic, iar dacă este supărat destul de repede, ar trebui să refuze să-l cumpere, pentru că acest fenomen este inacceptabil pentru instrumente de înaltă calitate.
 • fii confortabil. Achiziționarea de chitara de la mână, fie în magazin, trebuie să se ridice în picioare, cu un pic, țineți-l în mâinile tale. Nu va fi de prisos să-l piardă. Ar trebui să acorde o atenție la poziția corpului și a mâinilor, pentru ca să-l păstrați ar trebui să fie convenabil.

Evaluați cele mai bune modele

Acum, face un mic rating de top de chitara pe diferite categorii de preț, variind de la buget și se încheie modele premium.

Ieftin

Examinarea modele ieftine Vreau să încep cu COLOMBO LF-3800CT SB. Este una dintre cele mai bugetului. Se referă la categoria „Vest“. Are 21 de moduri. O altă caracteristică interesantă a lui Colombo LF-3800ct SB va fi prezența puntei inferioare, care este făcută din Linden. Aceasta este o caracteristică distinctivă a acestei chitară.

Prețul său este de 4000 de ruble. Puntea superioară este vopsită în culoarea numită „Sanburst Striped”. Dacă vorbim despre durere, este creat dintr-un mahon și completat cu o captuseala de lemn de trandafir. Masa acestui model este de aproximativ 2 kilograme, recenziile de pe Internet despre acestea sunt în mare parte pozitive.

Un alt model interesant are numele Enya EA-X1. Această chitară aparține și categoriei de vest. Interesant, cazul modelului considerat al instrumentului de la compania Enya este fabricat din mahon. Adăugăm că există un model special pe punțile superioare și inferioare, precum și adăposturile numite KOA HPL. Tratamentul produsului de înaltă presiune este utilizat pentru aplicarea. Inele sunt fabricate din oțel negru aici, și un vultur – realizat din lemn de mahon. Prețul acestei chitară este de aproximativ 13 mii de ruble.

O caracteristică interesantă va fi inclusă împreună cu capacul instrumentului, curea, setul de șiruri de caractere și mediator. Chitara în cauză nu diferă într-un fel de sunet special. Potrivit recenziilor, se poate concluziona că din când în când utilizatorii se confruntă cu specimene defecte. Din acest motiv, atunci când achiziționați modelul în cauză ar trebui să fie atenți.

Un alt instrument ieftin de a acorda atenție la – YAMAHA F-310. Este considerat unul dintre cele mai bune din segmentul pentru începători. Unul dintre principalele avantaje este prețul disponibil – aproximativ 10 mii de ruble. În plus, marca este, de asemenea, importantă aici, deoarece Yamaha a fost de mult timp renumită pentru produsele sale de calitate. Puntea superioară aici a fost făcută de mâncat, care, conform producătorului, este, de asemenea, un factor care permite chitara pentru a face un sunet excelent și de a transmite chiar și cele mai fine nuanțe ale melodiei.

De asemenea, trebuie remarcat un design extrem de interesant, deoarece adâncimea corpului și lungimea minzurului sunt mai mici decât analogii. Adăpostul și puntea de mai jos sunt creați din Meranti și un tampon de echitatie aici. În același timp, atenția ar trebui să se concentreze asupra specificității sunetului creării inginerilor japonezi. Modelul are o gravitate gravă a frecvențelor înalte, dar auzite scăzute este foarte rău. Dacă aveți o audiere muzicală, va trebui să căutați o chitară echilibrată. Utilizatorii marchează o înălțime mare a pragului inferior, care nu poate fi complet îndepărtată prin ajustarea ancorei.

Dintre avantajele modelului trebuie să sunați:

 • Preț scăzut+
 • Producător bun+
 • Aspect rece+
 • Designul grijuliu.

Din deficiențe, voi selecta:

 • Prea pronunțate frecvențe superioare+
 • Nevoia de a abona la hoțul inferior.

Segmentul mediu de preț

Acum, să vorbim despre modelele de categorie medie. ȘI Primul pe care doriți să-l spuneți – Fender CD-60S BLK. Valoarea sa este de aproximativ 20.000 de ruble. Puntea superioară este făcută din gama de brad, iar puntea din spate și adăpostul – de la o mahon. Cadrul chitara este creat in forma „Dreadnought”. Acesta va fi unul dintre factorii care au un efect grav asupra sunetului. Puteți vedea 2 duzini de băieți pe Jif, iar profilul se distinge de marginile tipului rotund. Producătorul susține că modelul este potrivit pentru executarea oricărei lucrări muzicale.

Observăm tonul echilibrat al chitara, caracterizat printr-un număr destul de mare de frecvențe de tip mediu. Din momentele neplăcute puteți aloca pragurile fabricate din plastic.

Beneficiile Fender CD-60S BLK includ:

 • Kolromuri din crom+
 • prețul mic+
 • O formă atentă a griffului+
 • Design plăcut+
 • Sunet echilibrat.

Minusurile ei vor fi:

 • Lipsa cehă+
 • Lemn ca material pentru punte de sus+
 • Praguri de plastic.

Următorul model al segmentului mijlociu – Sigma 00m-15, Produs în China. Costul său – aproximativ 30.000 de ruble. Dar chitara se distinge prin performanțe de înaltă calitate. Pragul superior în modelul menționat – os, iar superior se face DECA dintr-un Mahagon solid, ca punte inferioară cu o coajă. Utilizarea acestui material special a făcut posibilă efectuarea sunetului ca uniformă. Vultura este creată și din materialul menționat mai sus. Instrumentul complet din Sigma Strings din alamă. Pentru reglementarea lor, s-au răspuns inele turnate cromate, care sunt plasate simetric unul altuia. În plus, există o lungime de 645 milimetri Menzura. Lățimea de fixare superioară aici – doar sub 43 de milimetri. Lada au marcat puncte.

Avantajele modelului pot fi numite:

 • Precipitații osoase+
 • Sunet excelent+
 • baloane turnate+
 • Cazul, care este acoperit cu lac transparent+
 • Stringurile frumoase din alamă complete.

Minus – fără acoperire.

Un alt model al acestui segment, pe care am vrut să spun – Crafter D-7 / N în valoare de 31.000 de ruble. Ea merge într-un caz care are gri. Chitara în sine este făcută sub un copac naturale. Unul dintre motivele pentru care costul său ridicat – puntea superioară se face din masivul de cedru. De asemenea, aici este un copac roșu. O astfel de combinație de materiale de vă permite să ofere un sunet vâscos interesant faptul că, în cazul în care ca și înfășoară ascultător.

Griff aici este îngust, ca urmare a ceea ce mediatorul nu se poate face fără un mediator. Chitara este, de asemenea, echipat cu o căptușeală din lemn de trandafir indian. Fixarea aici poate fi numit clasic – de tip „coadă de rândunică“. arata foarte interesante ca un tampon de locuințe năvălind.

Marca crafter D-7 / N în Coreea de Sud, calitatea ansamblului său poate fi descris ca fiind foarte mare.

Clasa premium

Și un pic spune despre perechea de chitare premium. În primul rând – Gibson J-35 Antique Natural în valoare de aproape 150 de mii de ruble. Pentru acești bani, este posibil să devină proprietarul unui instrument de clasă, în cazul în care puntea superioară se face din brad Sitchinsky, iar puntea inferioară, cu coajă și vulturului – de la Mahagony. Dar pad-ul este realizat din lemn de trandafir. Gryph au primit 20 de secții, care sunt indicate prin literele.

Lățimea clemei superioare – 44 și o jumătate de milimetri. Interesant, există un mecanism cu arc de epocă în forma literei X și pickup LR Baggs VTC. Elementele sunt impregnate cu ulei special, care, în conformitate cu cererea producătorului, îmbunătățește foarte mult sunetul.

În al doilea rând Premium model – Ibanez AE900-NT. Ea aparține electroacustica, și, prin urmare, echipat cu un pick-up. Costul său – aproximativ 230.000 de ruble. Macara Mahagony a fost instalat aici și să tăiați din satin, precum și grinzi de os și un tampon de lemn de trandafir. Apropo, puntea se face din ea, cu toate acestea, partea sa facial este de la Sitkinsky mâncat. Aici este furnitura Chrome instalat.

Complete de chitara Menzure 651 milimetri și Banez T-Bar pickups, care sunt completate de preamp Ibanez personalizate. Această chitară poate fi numită o combinație excelentă de electronice bune și materiale de înaltă calitate.

Criteriile de alegere

Câteva sfaturi vă va ajuta în selectarea de chitare. Ceea ce este important să se ia în considerare?

 • calcula Complet bugetul. Desigur, totul este individual aici, dar soluția corectă va alege mai întâi o opțiune de ieftine sau un model din segmentul de preț mediu. Apoi, ca set de experiență, puteți cumpăra un model mai bun și costisitoare.
 • Decide cu privire la tipul de chitara, care este necesar. Aici este necesar pentru a evalua comoditatea modelului. Dar dacă nu există preferințe specifice pentru una sau alta caracteristici, ar trebui să cumpere chitare, care au reprezentat un gust.
 • Alegeți dimensiunea necesară. Nu este nevoie să fie confundate, deoarece chitarile sunt raportate la categoria de vârstă a persoanelor și fizicul lor. De exemplu, 4 la 4 se va potrivi pentru adulți, pentru tineri – 4 la 3, iar pentru copii – 2/4 și 1/4. Ultimele două categorii de vânzare, practic, pentru a nu găsi.
 • Este necesar pentru a ridica în mod corect până tipul șir. Pentru chitara coarde convenționale din metal nu se va potrivi. Acestea sunt de obicei utilizate pe o acustică. Noul venit va fi mai ușor pentru a începe cu jocul pe corzi de nailon, dar oțelul se va potrivi cu mai multe persoane. Unii muzicieni novice se întind imediat metalul, nu regret în viitor. Dar este necesar să se negativ.
 • Cere sfatul unui prieten cu experiență. Cereți sfatul de muzicianul nu va fi de prisos, pentru că ei vor spune despre experiența lor în utilizarea chitare, și va ajuta, de asemenea, nu se poticni pe un fals.

Dacă achiziția se efectuează singur, atunci ar trebui să fiți la fel de atent pentru a comunica mai mult cu consultanții COP CHID, inspectați toate elementele, precum și să utilizați instrumentul și să jucați puțin pentru a înțelege ce fel de sunet publică el.

Despre modul de a alege corect cel mai bun chitara acustica pentru incepatori, consultați următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: