Selectați aplicațiile Android pentru a configura chitara

Selectați aplicațiile Android pentru a configura chitara

Fiecare proprietar al chitara trebuie să urmeze calitatea ei. Aplicația Tuner de pe telefonul smartphone va economisi pe dispozitivul corespunzător. Avizul profesioniștilor la acest scor este ambiguu, există atât avantajele, cât și dezavantajele configurației instrumentelor muzicale, inclusiv a chitarelor. Cu toate acestea, cu siguranță nu va fi de prisos, deoarece este destul de simplu și convenabil să-l folosească.

Pro și contra de programe

Guitar Tuner nevoie de fiecare chitarist. Un dispozitiv de configurare instrument separat poate să nu fie întotdeauna la îndemână, dar în astfel de cazuri o aplicație adecvată pentru un telefon mobil bazat pe Android va ajuta. În același timp, setarea este făcută fără accesorii suplimentare.

Principalele avantaje ale acestor programe sunt încheiate în următoarele caracteristici.

 • Acestea sunt gratuite. Acest lucru este important pentru incepatori, care nu sunt încă gata să-și petreacă niște mijloace suplimentare pe chitară. Ei au o altă preocupare – să învețe să joace, dar o mică eroare în acuratețea sunetelor care provin din coardele chitarelor, grijilor cel mai puțin de toate (sau, mai degrabă, ei nu înțeleg de mult în acest lucru la etapa inițială de formare).
 • Tuner obișnuit poate uita acasă sau pur și simplu nu iau. Aplicația de pe telefonul vă permite să aducă siruri de caractere, în conformitate cu oricare dintre comune clădiri chitara – atât pentru o chitară cu 6 corzi și pentru un instrument cu orice alte sume de siruri de caractere (de exemplu, un 7-string sau ukulele și chitară bas cu 4 corzi). Tunere standard, nu există nici o astfel de opțiune. Mai ales beneficiile sunt tangibile în situații în care compania va fi brusc o chitară frustrat. Tunerul va ajuta să-l configurați rapid și să demonstreze abilități de chitarist.
 • Utilizați aplicația este destul de simplu, nu trebuie să aibă abilități speciale. Principalul lucru pentru incepatori este de a cunoaște numărul de șiruri sau ce note sunt configurate. Dar aceste informații sunt disponibile în orice joc tutorial simplu de chitara, a cărui grămadă de 2 click-uri pot fi găsite pe internet.

Nu poate fi numit un tuner de chitara pe un telefon mobil mai bun. Smartphone poate descărca cel mai nepotrivit momentul. În acest caz, utilizați programul pentru a configura chitara nu va funcționa.

Listăm acum dezavantajele de bază ale tunerului pe Android.

 • Configurați chitara (în special electric) la un concert cu un astfel de tuner nu va funcționa. Aici trebuie să aveți un model hardware (fizic), deși un simplu.
 • Într-un loc zgomotos, setarea va fi extrem de dificilă, deoarece microfonul mobil va capta nu numai sunetele șirului, ci și toți cei mai auditori.
 • Este important să urmați întotdeauna starea de chitară. Dacă șirul este zgâriat sau publicat, microfonul gadgetului nu va putea percepe corect sunetul.
 • Smartphone-ul nu este adaptat pentru a elimina sunetul cu chitara. Microfonul îl poate distorsiona în mod semnificativ. Ca urmare, lucrarea tunerului va fi efectuată mai puțin calitativ.
 • Smartphone-ul trebuie să fie amplasat pe o suprafață plană în timp ce se confruntă chitara. De obicei, pentru aceasta va trebui să utilizați o suprafață plană, care nu este întotdeauna convenabil.
Citește mai mult  Totul despre chitara timp de șapte

Fără echivoc efectua pentru tunerul pe Android sau este extrem de dificil împotriva lui. Aplicația este foarte relevant pentru situații individuale. Cu toate acestea, în concerte serioase, programul va fi inutil. Cel mai adesea, tunerul Android este utilizat de către începători în timpul jocului chitara.

Care sunt tunerii?

Un pasionat muzician ar trebui să aibă un program de pe smartphone-ul Android pentru a configura corect chitara. Este convenabil și practic, și în multe situații este pur și simplu necesar. Setarea cu un astfel de tuner trece mai ușor și mai rapid decât auz.

Am lista o serie de aplicații populare, cu o funcție de tuner pe Android.

 • Guitar pentru tonul. Cel mai popular program, care are multe chitaristii novice bucura. Cu acest tuner, puteți configura instrumente electrice si acustice. Programul vă permite să configurați chitara de bas, Ukulele, chitara de 12 sir. Aplicația este destul de interesantă, înăuntru există un tuner, un metronom, arhiva de coarde și jocuri pentru a învăța aceste acorduri. În plus, puteți schimba sistemul, downgrade sau îmbunătăți orice șir pe jumătate sau ton. Interesant, acest tuner poate configura, de asemenea, alte instrumente muzicale, dacă este necesar, inclusiv la jocul unei echipe.
 • Datuner. Opțiunea de bază și numai a programului – tuner. Un mare avantaj este că este posibilă personalizarea unui număr destul de mare de instrumente. Ghitarești, pianștii, saxofoniștii și violinistii pot folosi acest model al tunerului electronic. Interfața arată vasele, dar de fapt foarte simplu. Ar trebui să alegeți o notă în program și să activați microfonul. Tunerul în sine recunoaște sunetul corzilor și semnalează culoarea verde a setării corecte.
 • Gstrings. Cel mai simplu și cel mai prietenos tuner. Interfața intuitivă, decorate în formă de cadran. Programul are proprietatile unui tuner cromatic. Ca urmare, apare posibilitatea de a personaliza aproape orice instrument muzical. Caracteristica este că puteți elimina sunetul cu ajutorul unui microfon sau conectați chitara prin mufa pentru căști. Acest lucru este valabil atunci când configurați o unealtă electrică.
 • Proguitar. Program avansat cu un control simplu și ușor de înțeles. Pus în aplicare mai multe moduri de operare pentru interacțiune cu diferite instrumente muzicale. Cu toate acestea, puteți personaliza doar șir de caractere. Există o bibliotecă cu clădiri în diferite variante. Puteți utiliza microfonul încorporat, setul cu cască, Catcher extern și chiar tunerul digital.
 • Hardwire HT-6 FastTune. Programul a fost creat de Harman, care este destul de faimos în lumea muzicală. Interesant, tunerul vă permite să configurați 6 corzi dintr-o dată. Un astfel de studiu simultan semnificativ accelerează procesul de configurare. Este suficient pentru a plasa un smartphone pe un plan de lângă chitara și cheltui pe toate siruri de caractere. Programul va arăta starea sistemului.
 • SSTRINGS GRATUIT. Puteți implementa nu numai setările clasice, dar, de asemenea, pentru a face propriile noastre. Programul va fi doar o descoperire pentru cei care tanjesc dupa experiment. Poate fi folosit pentru orice instrumente de coarde.
 • tuner chitara. program simplu și ușor de înțeles. Din doar numele devine clar că acesta îndeplinește doar o singură funcție. Puteți configura un sistem simplu clasic sau opțiuni reduse. Este posibil să se utilizeze un tuner pentru mai exotice elaborarea. Există o CHARTON pentru cea mai mare ajustare fină pentru auz.
Citește mai mult  Accesorii și instrumente pentru chitară

Cum se configurează chitara?

Folosind un tuner pe Android, puteți seta cu ușurință și rapid un instrument clasic pentru 6 siruri de caractere sau orice alt număr de ele. Caracteristici ale programului poate fi diferit, dar algoritmul general este aproape la fel. În unele cazuri, chitara electrica poate fi conectat direct la telefon. Pentru a personaliza instrumentul pentru smartphone-ul urmează acest lucru:

 • Activați modul automat în aplicația (sau porniți-l în conformitate cu instrucțiunile de la dezvoltator)+
 • Instalați un smartphone pe o suprafață plană+
 • Start ciupirea siruri de caractere pe una, care începe în același timp, cu partea de jos – cel mai subtire – siruri de caractere+
 • Sau mări tensiunea Slăbi șir în funcție de indicatorii de pe ecranul Android. Setarea șirurile trebuie repetată până când sunetul devine corect.

Atunci când se lucrează cu tunere cu multe clădiri în memorie, puteți preselecta adecvat. Este convenabil să se utilizeze programe care acceptă conectarea unui microfon suplimentar pentru smartphone. În acest caz, sunetul va fi percepută mai curat, care va simplifica setarea.

Simplitatea și accesibilitatea face tunerul pe Android cât mai confortabil.

În următorul videoclip, va fi de așteptare pentru o configurare rapidă a unui chitara ton pe Android.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Narcisa Raescu

Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: