Totul despre chitara timp de șapte

Totul despre chitara timp de șapte

Istoria dezvoltării chitare sevenrous începe în Rusia în secolul al XVIII-lea, înainte de Revoluția din Octombrie, a fost instrumentul muzical principal. muzicieni străini care au venit în URSS nu au înțeles sensul în adăugarea unui alt șir și a indicat că toate lucrările muzicale au fost scrise pentru instrumente cu șase coarde. Cu toate acestea, perturbatii lor au fost ignorate datorită legăturii strânse a acestei chitara cu cântec popular. În secolul 20, lupta împotriva chitara șapte teren agravată și muzicieni profesioniști mutat într-un instrument clasic, lăsând țiganii ei trăiesc în Rusia.

Particularități

„Gypsy“, așa cum a fost poreclit în oameni, chitara are o mulțime de diferențe față de modelul de șase coarde:

 • izvoarele sale sunt situate pe punte superioară și în paralel unul cu altul+
 • plat Vulture și mult mai subțire decât alte chitare+
 • Cazul este cel mai adesea făcută în stilul italian baroc Epocă chitara+
 • Gâtul este atașat la carcasă folosind șurubul, datorită căruia este reglabilă și vă permite să schimbați înălțimea șirurilor de caractere+
 • Cel de-al șaptelea șir extinde gama de capabilități sonore.

Revizuirea speciilor

Există trei tipuri principale de chitare „ruse” care diferă în dimensiunile lor.

Mare

Menzure chitara mare de 650 mm. Arata ca o chitara ordinata.

Terț gitaric

Astfel de chitare au dimensiuni medii și o mezura, egale cu 585 mm. Se construiește pe o mică circulație mai mare comparativ cu o chitară mare și este o enshiblibilă. Acest instrument vă permite să extindeți gama de ansamblu de chitară și să vă îmbunătățiți sunetul.

Chitare de cv

Acest tip de chitare are cele mai mici dimensiuni, lungimea părții sale de lucru – Menzura – este de numai 550 mm. Locuințele au fost făcute din lemn de brad, muzicienii bogați au preferat un copou sau un copac negru, care pe chitara de quart avea nevoie de un pic. Chitara de sistem pentru 2,5 tone mai mare decât pe mare.

De obicei, chitarele de quart sunt folosite în ansamblu împreună cu alte tipuri de chitară șapte șir pentru a sublinia sunetul lor.

Chitarele Inversate sunt, de asemenea, împărțite în chitare acustice și electrice.

 • O chitară clasică de 7 șir are o carcasă subțire și mică, un gât îngust, dotat cu șiruri de nailon, Furnizarea de sunet moale și saturat. Inelele instrument dețin perfect sistem și vă permit să efectueze concerte întregi, fără a stabili o chitară la fiecare 10 minute. Acestea sunt fabricate din rase de lemn durabile și sunt potrivite pentru a efectua compoziții de orice stil.

 • Ca și în cazul instrumentelor acustice, se adaugă un alt șir în chitarele electrice și lățimea de prindere este mărită. Cel mai adesea sunt echipate cu hamban activi și pasivi, ocazional – un pod fix. Sistemul clasic este adăugat nota de bază „C”, datorită căreia chitarele de șapte ori au câștigat popularitate în stilurile muzicale grele.
Citește mai mult  Totul despre metronomii pentru chitară

Selectarea componentelor

Alegerea Guitars șapte teren nu este la fel de mare ca și aș dori, dar chiar și aici există ceva să se gândească – alege siruri de caractere, felii și alte componente.

  Strings – cel mai important element de chitara, este de la calitatea lor că plinătatea sunetului și durabilitatea utilizării instrumentului depinde. Atunci când alegeți-le, trebuie să acorde o atenție la mai multe puncte.

  • Gradul de tensiune. Tensiunea poate fi slab, normal și solide, aceasta afectează calitatea audio.
  • Preț. siruri de caractere ieftine nu poate fi de înaltă calitate, jocul cu ei, nu va fi atât de simplu și ușor, și riscul ca acestea vor rupe în timpul o performanță importantă, mare. Este mai bine să plătească ceea ce în plus să vă faceți griji și deranjante pentru gânduri străine.
  • Material de fabricație. Cel mai adesea, primele trei șiruri (îndepărtate) face non-nailon, deoarece luminozitatea și saturația sunetului depinde de ele. siruri de caractere sintetice sunt mai puțin populare, dar uneori utilizate, acestea diferă în special puterea. șirurile Bass sunt produse din fibra de carbon, iar după lichidare de cupru argint-pământ sau bronz – ele vor servi pentru un timp foarte lung, iar calitatea sunetului îmbunătățește semnificativ. Prețul acesta din urmă este mult mai mare decât altele, astfel încât acestea sunt, de obicei achiziționate pentru o scenă mare și chitariști profesionale.

  Un alt detaliu, fără de care este imposibil să se joace ok – felii. Aceasta se datorează ei că tensiunea șir este creată și menținută. Există elemente închise și deschise.

  • Mecanismul de închis este protejat de umezeală, praf și orice alt impact mecanic. Acest lucru vă permite să crească utilizarea.
  • felii deschise sunt folosite mai des, deoarece acestea sunt mai convenabile pentru a servi. Există întotdeauna acces la mecanismul, și îl puteți lubrifia în orice moment.

  La alegerea baloanele, trebuie să acorde o atenție la raportul de transmisie – diferența în numărul de rollete ale arborelui cu un șir de caractere la numărul de rollete de mână. La aceasta se poate determina cât timp șirurile trebuie să trage înainte de a începe jocul.

  Cea mai mare valoare a acestui număr permite mult mai precise pentru a configura instrumentul, deși aceasta va necesita mai mult timp.

  Este demn de atenție la praguri, ancore, fixare a grilei, centura si freturi, deoarece se rup cel mai des. Va fi o rușine dacă nu există componente pe chitara ales, și va trebui să fie aruncat.

  Setare

  Primul lucru de făcut după achiziționarea unui chitara este de siruri de caractere de configurare. Acest lucru se poate face în diferite moduri:

  • cu tuner+
  • compararea cu sunetul altor siruri de caractere+
  • Prin steaguri.

  Nou-veniții sunt cel mai bine dobândite pentru a cumpăra un tuner – un instrument care se conectează la chitară și prin spectacolele de aplicare care siruri de caractere sunt crăpate prea slab, și care – prea mult.

  Dacă nu există bani în plus pentru un astfel de lux, va trebui să acționeze în mod independent,. Principiul constă în compararea un șir deschis de vecin, care este presat pe un anumit Lada si se intinde pana cand corzile incep sa sune la fel. Reglajul începe cu primul șir, acesta este fixat la 7 Lada si se intinde prin „La“ chalkton.

  Citește mai mult  Ce este un steag chitară și cum să-l joace?

  siruri de caractere suplimentare trebuie să aibă același sunet ca și anterior.

  Această metodă nu este perfectă, deoarece nu oferă o puritate absolută a sunetului. La stabilirea, trebuie să ia în considerare materialul diametru și șir de caractere. De exemplu, pentru siruri de caractere bas Configure este necesar să se verifice sunetul arpenty de acorduri și intervale de pe siruri de caractere la distanță.

  O altă opțiune de a crea chitara șapte coarde – cu steaguri. Este cunoscut în cercurile înguste de muzicieni profesioniști și este după cum urmează:

  1. Al doilea șir este întins și relaxat, astfel încât, ca urmare a acestuia pe semnalare a 5 Lada a sunat la unison cu primul pavilion șir pe aceeași Lada+
  2. Al patrulea în al 7-lea Lada este comparat de la prima la a 5-+
  3. Următorul șir treilea este configurat, pavilionul său pe 7 Lada este similar cu sunetul cu al 4-lea șir pe data de 5+
  4. Flagolet șir cincea pe data de 5 corespunde Lada Steagului al 4-lea șir pe 7+
  5. La sfârșit, se întinde de coarde a 6 – sa pe semnalare avansată a 5-Lada este identic cu al 7-lea steagul Lada al 5-lea șir.

  Cum se joacă?

  După toate cele mai importante teorie a fost studiat, iar chitara 7-string achiziționat, puteți trece la practică, încercând să joace pe acest instrument muzical. Acest lucru poate fi învățate în câteva săptămâni, dacă practici la fiecare 2-3 zile, la 30-40 de minute.

  Principalul lucru – răbdare și dorință, fără ele nu va fi posibil să învețe de la zero și să stăpânească cele mai simple coardele.

  Acesta este studiul de acorduri va fi primul pas după memorarea tuturor notelor. Chords sunt un set de sunete care chitara face simultan. Pentru a juca cea mai simplă melodie, va trebui să vă amintiți poziția degetelor pentru următoarele combine de muzică:

  • A.M+
  • DM+
  • E+
  • G.

  Pentru la-minor, este necesar să dețină siruri de caractere pe anumite ciudați. Este important ca mana este la fel de relaxat cât mai mult posibil, numai mușchii degetelor funcționează, care bate siruri de caractere și degetul mare. Mai întâi trebuie să se obișnuiască cu această poziție, și de cel puțin 5 minute nu fac nimic. După aceea, puteți încerca să publice sunetul pe fiecare dintre șirurile, la rândul său. Se întâmplă că șirurile nu suna – în acest caz, trebuie să acorde o atenție la o altă mână și împingeți-l ușor departe de siruri de caractere. Dacă în loc de zăngănit de sunet, aceasta înseamnă, șirul trebuie să fie stoarse. Realizarea unui sunet clar, nu este atât de ușor, dar fără ea este imposibil să se deplaseze pe.

  Citește mai mult  Totul despre chitare sovietice

  Următoarea sarcină este de a învăța să eliminați rapid coarda de la La-Minor și să mergeți la re-minor și viceversa. Va trebui să memorăm toate schemele jocului și să verificăm constant dacă degetele dvs. sunt corecte. Dacă totul pare, puteți adăuga acorduri E și G.

  De îndată ce se dovedește a juca acorduri invatate fara probleme, aveți nevoie pentru a atinge automatism completă și să învețe cum să joace orbește. Aceasta este ultima sarcină de mână auxiliară.

  După aceea, puteți trece la cel principal – este pe carcasa. Există două moduri de a sunet extract – un joc de luptă sau un bust. Cele mai multe probleme apar aici.

  Joaca lupta este cel mai bine, înec siruri de caractere, se lipesc la mână auxiliară, astfel încât elevul se poate concentra asupra ritmului. În procesul de învățare, jocul este mai bine pentru a alege scheme simple, – de exemplu, în jos-sus-jos-up. Atunci când se obține perfect, puteți încerca să lucreze cu două mâini, în același timp, și urmați publicul.

  Cel mai adesea, audierea nou-venit nu vă permite să auziți greșelile, astfel el crede că nu există probleme, și joacă. Principalele erori sunt lovituri prea puternice pe siruri de caractere și absența ritmului. Este necesar să atingeți șiruri de caractere cu aceeași forță și după o anumită perioadă. Nu funcționează întotdeauna din prima dată, dar cu antrenamente regulate acest proces va fi monitorizat pe mașină.

  Puteți juca bătălia:

  • Degetul mare – loviturile în jos sunt produse de interior și în sus – externe+
  • lovituri în jos interiorul mare, și în sus – mari și index+
  • Indicativ – cu un astfel de joc o, degetul arătător este îndoit, pe partea de sus a acesteia este mare, și, astfel, a produs lovituri pe siruri.

  Redați bustul, înseamnă să jucați pe fiecare șir separat. Cel mai adesea șirurile trag cu ajutorul degetelor și unghiilor, dar nu oferă un sunet luminos și controlul asupra jocului. Pentru a îmbunătăți calitatea sunetului de coarde, este posibil să sorți șirurile de către un mediator sau de duze speciale pe degetele dvs. care sunt numele Plectra.

  Doar o jumătate de an cerută să învețe cum să joace cele mai complexe lucrări muzicale din chitara de șapte ori, ca un profesionist. În acest timp, nu numai pentru a dezasambla toate coardele posibile, învățați cum să jucați o luptă și bust, dar, de asemenea, să vă antrenați cât mai des posibil. Profesioniștii iau 6-8 ore pe zi pentru a se pregăti pentru o înregistrare de performanță sau disc. Cea mai bună opțiune va fi clase cu un profesor într-o școală de muzică sau într-un cerc – vor fi toate fundațiile și vă vor ajuta să puneți mâinile. După aceasta, puteți crea propriul grup muzical sau puteți lucra cu prietenii – orice instruire va fi apropiată.

  Cum se configurează chitara de șapte ori fără un tuner, uitați-vă în următorul videoclip.

  Evaluează articolul
  ( Încă nu există evaluări )
  Narcisa Raescu

  Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

  Adaugă comentarii

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: