Privire de ansamblu asupra sintetizatoare Roland

Privire de ansamblu asupra sintetizatoare Roland

Roland este un producător important de sintetizatoare. Din gama produselor sale vă puteți întâlni o varietate de modele de astfel de instrumente muzicale. Toate acestea sunt produse folosind cele mai noi tehnologii. Astăzi vom vorbi despre caracteristicile acestor sintetizatoare, precum și caracteristici ale modelelor individuale.

Particularități

sintetizatoare Roland va fi cea mai bună opțiune pentru studiouri de înregistrare. Ele se disting printr-un nivel special de calitate de asamblare. Unele modele pot fi achiziționate atât pentru profesioniști și nou-veniți. Aceste sintetizatoare vă permit să obțineți cea mai înaltă calitate și sunet curat. Ei vor fi în măsură să abordeze crearea operațională de melodii și un joc expresiv.

Un astfel de echipament are dimensiuni relativ mici, poate fi transportat cu ușurință, dacă este necesar.

Privire de ansamblu a seriei Fantom

Această colecție de sintetizatoare include cele mai noi modele moderne de astfel de echipamente muzicale.

Luați în considerare fiecare model separat.

  • Fantom 6. Această probă este disponibil cu un tip inovator 61 taste semi-vâscos. Ea are ca efect postura. Instrumentul este echipat cu un encoder special, diferite de reglementare și cursoare. Un astfel de sintetizator este produs cu un mecanism de sunet special, care are mai multe chips-uri speciale dintr-o dată.
  • Fantom 7. Acest sintetizator are un design 76-cheie. Echipamentul este versiunea aparatului de muzică digitală. Acest model este o platformă cu drepturi depline pentru a crea o varietate de compoziții muzicale. La fel ca și versiunea anterioară, această probă are un număr mare de reglementare și cursoare. În plus, dispozitivul are un special încorporat filtru analogic, care permite de a face sunetul este mult mai cald și moale.
  • Fantom 8. Un astfel de sintetizator are un design 88-cheie. Este o platformă întreagă aranjare, care va face mai ușor de a înregistra compoziții muzicale. Modelul este de înaltă rezoluție, care vă permite să configurați caracteristicile cu acuratețe maximă. În plus, eșantionul este echipat cu o unitate specială de control, care include și un generator de reglementare, filtru.
Citește mai mult  Privire de ansamblu asupra sintetizatoare Yamaha

descriere Keytara

Caitar este un sintetizator de pantofi ușoare, care în producție este echipat cu o curea moale specială pentru transportul.

Roland astăzi produce două tipuri de astfel de dispozitive.

  • AX-EDGE. Acest echipament poate potrivi perfect pentru concerte. Acesta este echipat cu 49 de taste. Modelul este produs cu o baterie încorporată, care poate fi suficient de completă timp de patru ore de sunet continuu. Eșantionul are, de asemenea, conectori speciali pentru conectarea căștilor și a microfoanelor.
  • Ax-synth. Acest Caitar este o nouă versiune a sintetizatoarelor moderne. Are un generator de sunet puternic încorporat, care conține accente solo și bas. În plus, modelul este echipat cu un controler cu infraroșu și bandă, un mâner special pentru modulare, ceea ce face posibilă controlul cu ușurință a sunetului chiar pe scenă. Echipamentul are, de asemenea, un afișaj mare și o interfață excelentă încorporată, care vă permite să vă conectați la un computer. Caracteristici suplimentare fac posibilă gestionarea videoclipului. Modelul ruleaza de la baterii, aceasta poate funcționa în mod autonom în mod continuu timp de șase ore.

Alte modele

În plus față de probele de mai sus, producătorul prezent produce, de asemenea, multe alte tipuri de sintetizatoare.

Faceți cunoștință separat cu unele modele.

  • Juno-DS61. Un astfel de sintetizator este perfect pentru concerte. El are o masă mică, acestea sunt ușor de utilizat. În plus, acest dispozitiv vă va permite să vă rugăm cea mai buna calitate a sunetului, proba se execută de la bateria încorporată. Dispozitivul are un design 61-cheie. Slot concepute pentru extensii vă permite să încărcați melodii noi și diferite forme de undă.
  • E-A47. Acest sintetizator are mai mult de 1.500 de timbruri, precum și încorporată opțiunea de eșantionare. Modelul este caracterizat prin controlul cel mai convenabil și ușor. În plus, este de asemenea echipat cu mânere suplimentare, care vă permit să obțineți cele mai acces rapid la cele mai multe opțiuni importante. Interfața logică include două display mare. Sintetizatorul are capacitatea de a conecta un microfon. Dispozitivul se mândrește cu cea mai compactă dimensiune și greutatea relativ mică (8 kilograme).
  • TV-03. Un astfel de aparat este o versiune avansată a vechiului sintetizator al acestei mărci, care a fost lansat acum 30 de ani. Modelul este considerat destul de compact, este ușor să o contactați. În plus, unitatea asigură utilizarea funcțiilor de supradimensionare. Cazul are un conector pentru conectarea dispozitivului prin USB la un computer. Sintetizatorul este echipat cu un afișaj special de șapte segmente, care reflectă toate setările de bază. Echipamentul alimentar este realizat cu patru baterii, este, de asemenea, posibilă reîncărcarea prin USB. O taxă completă va fi suficientă timp de cinci ore de funcționare autonomă și continuă.
Citește mai mult  Cum de a conecta un sintetizator la un computer?

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Narcisa Raescu

Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: