Bass Ukulele: Caracteristici și modele populare

Bass Ukulele: Caracteristici și modele populare

Mulți jucători bas sau oameni care joacă ukulele, auzit despre un astfel de instrument de mici și rare, dar o uimitoare, cum ar fi ukulele bas. Acest instrument are un sunet melodic uimitor, aproape complet similar cu sunetul cu setările electronice de șoc. Acest subiect combină Ukulele și chitara de bas, diferă în această dimensiune mică și ușurință de utilizare. Luați în considerare mai mult, care este basul Ukulele.

Istorie și caracteristici

Ideea de a crea acest instrument a venit la Owen Holta, fondatorul de toad rutier. Proiectul a depus speranțe foarte mari, dar costul ridicat al produselor a fost foarte prevenit – nu orice persoană bogată ar putea să o cumpere, din cauza cărora implementarea nu a fost profitabilă. Pentru a cel puțin într-un fel salva poziția, a fost necesar pentru a face un instrument mai accesibil oamenilor, reduce costurile. Deja în 2007, fondatorul Bass Ukulele United cu Kala. U-bass, care sa dovedit ca urmare a asociației, angajat imediat în implementarea bunurilor, iar în același an a apărut prima parte a instrumentului imediat.

Contrar tuturor eforturilor, prețul a rămas prea mare, din cauza cărora instrumentul este încă puțin cunoscut, el nu a primit, într-adevăr, răspândită. Carcasa sculei este goală și solidă. Prima opțiune este similară cu ukulele de obicei, numai mai mult în dimensiune, iar a doua apariție seamănă cu un mic chitara bas.

Diferența în ceea ce privește muzica este faptul că întreaga clădire publică sunetul o chitară bas electric, iar scobitura este proporțională cu basul acustică sau cu un bas dublu.

Stroy

Datorita structurii specifice si dimensiuni mici, în comparație cu o chitară bas pe ukulele, au pus siruri de caractere speciale din poliuretan cu densitate mai mare. Dar, Instalarea ei, muzicianul ar trebui să fie pacient – se adaptează la durerea de la 2 săptămâni și mai mult, numai după aceea sunetul va veni la normal. Dar aceste siruri de caractere au calități, cum ar fi flexibilitatea și rezistența, și, de asemenea, oferă confort în timpul jocului. Există astfel de siruri de mai multe ori mai scumpe decât bas obișnuite. În plus față de ei, alții folosesc uneori: cu o bază de nylon și argint, de lichidare sau cu o bază de mătase și din cupru de înfășurare. Asemenea șiruri de caractere care sună foarte asemănătoare cu basul de coarde convențional, dar sunt mai scumpe decât PU deja ieftine.

Citește mai mult  Luptă și G8 la Ukulele

Bass ukulele, de asemenea, împărțit în bas și contrabass. Primul dintre acestea – opțiunea obișnuită are aceleași note ca și chitara de bas, doar o octavă mai mare, iar contrabass produce sunet în aceeași octavă ca și basul clasic. Trebuie remarcat faptul că bas-ukulele diferă în mărime, având o lungime de aproximativ 5 centimetri mai mare decât cea a primului tip. De regulă, oamenii sunt de cumpărare versiune modală a instrumentului, dar versiunea fretless de sine mai bine ca capace poliuretanice încălcări ale siruri de caractere de sunet. Dar este potrivit doar pentru profesioniști, deoarece va fi mai greu de jucat, având în vedere că instrumentul Bass Ukulele este dificil.

Sunet

Bass Ukulele – cel mai mic reprezentant al tuturor instrumentelor din acest grup. Nu compară nici tenul, nici soprana, nici un concert. Sunetele acestui instrument sunt, practic, la fel ca și chitara bas convenționale: dens, puternic, low. Mulți o iau, și nu o versiune de chitară din cauza dimensiunii, lăsând la fel.

Cele mai bune modele

Vom fi familiarizați cu cele mai bune modele de bas ukulele.

Zbor du-bass

Are 16 secții, sună aproximativ pentru a dubla bass. Carcasa este făcută din mahon. Pickup și rate active instalate cu egalizator cu trei benzi și tuner. Inclusă există un termic compact.

Ortega Caiman-Bs-GB

Standard Bass Ukulele. Carcasa este goală, făcută din salcâm, cu o tăietură, gât de mahon. Marcând peste tot corpul, lac de produs. Electronică activă: mânerul volumului, egalizator, tuner.

Kala u-bass

Prima producătoare de bas ukulele. Vândute până acum ca un standard de calitate. Are o gama doublebasse, realizate din lemn de mahon sau brad.

Citește mai mult  Care sunt mediatorii pentru Ukulele?

Hadean Ukbe-22

Este un ordin de mărime mai ieftin decât vecinii săi de pe piață. Mulți laudă acest model, deoarece pentru banii lor, ea se justifică cu capul, deși are caracteristici un pic mai rău în comparație cu mult mai scumpe opțiuni.

ORTEGA LIZARD-BS-GB

Simplă opțiune, medie între ukulele bas. Fără decupaj, caz de la Dao, are 15 flăcăi. Electronice – ORTEGA Magusuke Bass cu tuner.

Bass ukulele – extrem de neobișnuit, rar când și de către cine instrumentul folosit, dar foarte confortabil. Poate că în viitor, vânzările lor vor merge în sus, dar până în prezent rămâne cel mai adesea un lucru exclusiv, puțini oameni la prețuri accesibile și necesare. Dar aproape toate modelele sunt justificate de foarte înaltă calitate, având în vedere necesitatea de a utiliza siruri de caractere de silicon și specii de lemn de înaltă calitate, în cazul chitară.

Dacă aveți mijloace – puteți obține o adevărată plăcere de achiziționarea acestui obiect, pe care le va arunca în lumea muzicii dense și bas grav.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: