Privire de ansamblu asupra Besibrate detalii

Privire de ansamblu asupra Besibrate detalii

Lista de elemente și detalii individuale care trebuie să fie prezent în Bizeboard – consiliul educativ pentru copii, destul de diversă. Pot exista clepsidră și componente din lemn, switch-uri, dantele și instrumente muzicale simple,. La urma urmei, scopul principal de a folosi Bizeboard este simplu – de a familiariza un copil cu lumea din jur, ceea ce face un studiu la fel de sigur și interesant posibil.

cerinţe primare

Bizeboard – un consiliu care este utilizat în sistemul de dezvoltare a Mariei Montessori pentru clasele cu copii. Este o bază de placaj – câmpul de joc pe care sunt fixate elemente interactive. Modulele sunt amplasate astfel încât copilul să se poată roti în mod independent, deschis, mutați-le.

Funcția principală a Bizeboard este să-l introducă cu cele mai multe articole de uz casnic familiare, dispozitive.

Iată principalele cerințe pentru astfel de plăci de învățământ.

 1. Contabilitate vârsta copilului. Bizbradi încep să se folosească de la 8-9 luni. Desigur, pentru copiii în vârstă de 5-7 ani va avea nevoie de placi mai complexe si multicomponent. Pentru această vârstă bisidoma sau biz mai potrivite.

 2. Dimensiuni. Acestea sunt determinate de cazul în care vor fi utilizate placa – pe podea, în versiunea suspendată sau pe suport.

 3. Conformitatea cu creșterea copilului. Acesta ar trebui să ajungă cu ușurință la marginea de sus.

 4. Nici o separare pentru opțiuni pentru fete și băieți. Umplutura principal va fi la fel. Dar Bothers nimic pentru a da individualitatea bord, respectarea intereselor și hobby-uri ale copilului.

Cele mai multe dintre garbords au de la 10 până la 40 părți, în funcție de vârsta copilului îl va stăpâni. Cu fabricarea independentă, nu este necesar să-și alunge numărul de elemente. Mai important, tocmai aceste detalii pentru lamele, fără de care tabla de joc nu este absolut de a face, și apoi să completeze cu alte elemente în curs de dezvoltare pe cont propriu.

Citește mai mult  BYSIBORD pentru băiat: Ce este și cum să faci să o faci singur?

elemente obligatorii

La crearea unui bizeboard la părinți, este important să se acorde o atenție la selectarea elementelor individuale care pot distrage copilul de la jocuri periculoase și divertisment în viața obișnuită. Această listă include în mod necesar mai multe elemente.

 • de usi din lemn cu încuietori. Cu ajutorul lor, puteți învăța cu ușurință copilul să folosească spinages, castele, încuietori, lanțuri, cârlige.

Sub o astfel de ușă o poate ascunde un pic cache sau surpriza de la părinți.

 • Ceas – nisip sau analog cu săgeți. Acestea sunt necesare pentru datarea copilului cu conceptul de timp.

 • Dysflows de prize electrice și prize. Acestea vor permite să învețe un copil la utilizarea în siguranță a aparatelor electrice în viața de zi cu zi. Priza de jucărie va face reală mai puțin atractivă pentru copil.

 • Comutatoare. Acestea pot fi combinate cu lămpi cu LED-uri în condiții de siguranță, la fel ca în energie electrică. În acest caz, copilul va avea o relație stabilă între prese și includerea luminii.

 • Solicită, clopote. Este important ca acestea să publice sunete plăcute, melodice, dezvoltarea auzului copilului.

 • de la buna Aspră – elemente cu diferite texturi rotative. Cu ajutorul lor, copiii dezvolta senzații tactile.

Această listă de articole este suficient pentru a distra copilul, ia-l lucruri utile în joc. Bizeboard poate deveni un exercițiu de copil favorit pentru o lungă perioadă de timp. Unele detalii pot fi modificate sau mutate.

Detalii suplimentare

Există o serie de elemente fără de care plăcile în curs de dezvoltare pot face bine. În primul rând, este posibil să se includă acele obiecte cu care copilul este destul de sigur poate face cunoștință acasă sau să se joace separat, fără a utiliza Bizeboard.

 • Organe de asamblare și șireturile. „Fulger“ astăzi este aproape pe orice îmbrăcăminte exterioară, cum ar fi butoanele, velcro. Puteți maestru siret de pantofi în timpul plimbări pentru o plimbare.

În Bizeboard, aceste elemente nu sunt necesare, cu toate că formarea suplimentară ar putea îmbunătăți simțitor coordonarea în cazul în care copilul nu a fost încă prea bun se dovedește a face față acestor sarcini, fără adulți.

 • Supape de robinete de apă. În cele mai multe case în dispozitive sanitare, acestea sunt pur și simplu absente.
 • tabla magnetica. Copiii sunt destul de fixare cu succes elemente mici de pe ușa metalică a frigiderului.

 • Sorturi cu margele, forme geometrice. Acestea pot înlocui bine blocuri de jocuri individuale.

 • Plăcile cu care copiii studiază litere, cifre și nume de animale. Acestea sunt înlocuite cu succes destul de cărți cu ilustrații și cuburi.

 • placa de creta. Acesta va fi interesant doar pentru copii, iubitor să atragă. Acest element este mult mai ușor de a cumpăra separat, și să nu utilizeze în componența Bizeboard.

Citește mai mult  Cum sa faci o bizeboard face singur?

Este demn de mentionat ca în cifre vrac – bizykubach, bisidomas – aceste elemente pot fi lăsate complet. Ei se atrag un interes mai mare al copilului. Aici un soi este chiar de bun venit. În vizuale simplu, aceste elemente pot fi, de asemenea, la stânga, dar numai ca o completare la setul de bază, și nu înlocuirea acestuia.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Narcisa Raescu

Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: