Cât de frumos pentru a decora sticla?

Cât de frumos pentru a decora sticla?

În fiecare casă puteți găsi sticle de sticlă goale. Uneori, ele au o formă originală, deși mai multe ori aspectul nu diferă în funcție. Dar, cu o abordare abil dintr-o simpla sticla, orice gazda poate crea în cazul în care nu o operă de artă, atunci un cracker unic, care va decora casa sau costum ca un cadou prietenilor sau rudelor.

  Stiluri

  Opțiuni pentru decorarea sticle la fel de mult ca și fantezie are o cusătoreasă. Mai bine desenul sau modelul va fi într-un singur stil cu interiorul casei pentru a adăuga un punct culminant să-l.

  sticle originale de dimensiuni diferite, decorate în stil marin. Decorat cu scoicile, ca și în cazul în care acestea au fost emailat la fundul mării timp de mai multe secole, sticlele se va potrivi organic în interiorul camerei decorate în stil mediteranean. Și vesele și luminoase, veste din cordonul ombilical sau vopsea depus, vă reamintesc de o vacanță frumoasă pe malul mării. Mai ales dacă vesta pentru a adăuga un colac de salvare, sau o armătură volan.

  Poate fi, în plus față de sticle într-un stil similar pentru a decora o pereche de ochelari – și este gata să se stabilească pentru două persoane care pot da, de exemplu, cuplurile căsătorite.

  de lux Gentle combinate cu o simplitate naturală și toate nuanțele de turcoaz – o caracteristică unică a stilului Tiffany. Pentru ao recrea în proiectarea de sticlă se va folosi satin panglici, dantelă sau vopsea. La o anumită abilitate în acest stil, puteți decora sticla cu conținutul și adăugarea decorat în același mod ochelarii, a pus pe o masă festivă sau prezent ca un cadou.

  Aur, pietre prețioase, luminoase culori și modele sunt trăsătură caracteristică est. Este interesant să se arate ca pântecos cu gât lung și subțire și înaltă, cum ar fi o amfora, cu sticle mici, mânere rotunde aplicate cu modelul în stil oriental. Pentru a face acest lucru, utilizați o pictură punctată făcută de vopsele sau pietre. Imitație de chacking în vârstă de pe sticlă – și gata pentru un alt punct culminant pentru decorațiuni interioare. Ei bine, monista și brățări – acest lucru este, fără nimic de a face orice femeie de Est.

  Spre deosebire de luminozitatea de est Stilul shebbi-chic caracterizat prin culori pastelate și de lux sofisticate. Sticlele și borcanele decorate în acest fel sunt potrivite pentru decorarea dormitorului în Retrostile, potrivit pentru frumusetile tinere. Delicat, fraged Dantelă, Capron satin Panglici, Decupaj, Pictat – orice metode sunt potrivite pentru decorcarea rezervorului de sticlă în stilul shebbi-chic.

  Materialele naturale de prelucrare grosieră sunt aproximativEligibilitatea stilului de Rustic. Decorate într-un astfel de sticle un stil va găsi un loc într-o casă rustică sau în „Berorod“ bărbați. Cel mai adesea, contorul de sticlă din sticlă rustică este alcătuită cu iută sau în burlap. Rope puteți vânt sticla parțial sau complet. Și puteți face o plasă de panglică din iută. De asemenea, utilizat și pânză groasă. Acestea sunt cele mai comune opțiuni. Puteți folosi o coajă de copaci, paie sau alte cadouri de natură, la care ficțiunea este suficientă.

  Stilurile enumerate pot fi infinit, dar fiecare hostess știe mai bine, ce opțiune este designul cel mai potrivit pentru casa sa.

  decorare servetel

  Una dintre opțiunile pentru decorarea mâncărurilor de sticlă este Utilizarea de servetele. În același timp, servetele pot fi atât textile, cât și hârtie.

    De la șervețele textile puteți face un decor detașabil frumos, care este deosebit de convenabil dacă trebuie să plasați un cadou într-un timp scurt. Pentru a decora frumos o sticlă, trebuie să luați un șervețel mare (de preferință un monofonic) și o panglică de culori contrastante sau o despicare. Sticla pune în centrul șervețelului și o transformă în jur, formând pliuri îngrijite. Cu ajutorul legat cu banda, șervețel este fixă ​​- iar darul este gata. Puteți adăuga la panglica pentru a adăuga decorații sub formă de arc, floare sau unele mai multe fleacurile pe alegerea ta.

    O versiune interesantă a decorului este obținută atunci când se utilizează șervețele pentru decupaj și sfoară.

    • Recipient de sticlă Degresati.
    • Coperta de droppore chilot, pânză sau pânză groasă de sac, plasă lipici.
    • Dă să se usuce.
    • Vopsea acrilică alb și uscat.
    • Tăiați imaginea din șervețel și, separându-un singur strat, atașați la sticla.
    • acoperi imediat lac acrilic imagine.
    • Atunci când lacul se usuca, aplica vopsea acrilică de nuanța dorită în jurul imaginii, introducând marginile ei.
    • Când stratul anterior de vopsea se va usca, complet colorarea culorii selectate.
    • După uscare, se aplică ultima atingere prin adăugarea de decor. Acesta poate fi o frânghie din iută legat cu un rezervor pe gât sau înfășurare cu o sfoară sus și de jos a desenului.

    Înregistrarea panglici

    Una din cele mai sigure pentru conținutul metodelor de decor este Înregistrarea panglici. Sticlele decorate în acest fel poate fi dat la nunta, aniversare sau pur și simplu pentru suflet.

     Pentru decorarea, cele mai simple obiecte sunt folosite:

     • Panglici+
     • Braid, Dantela, Fabric Loskutka+
     • foarfece+
     • Adeziv sau „moment” lipici+
     • Margele, pietre, flori artificiale sau alte elemente adecvate pentru decorare.

     Se prepară o sticla de la locul de muncă, de compensare cu poluare, în cazul în care sunt, și degresați. Eticheta nu poate fi șters. În continuare prin montarea să taie banda pregătită.

     Cel mai simplu mod de a decora – lipirea banda pe straturile de sticla. Munca incepand cu gât, lipirea banda, astfel încât există o oală. Straturi de colț formează până la o parte largă.

     Apoi, banda de pe sticla este situat paralel cu suprafața mesei, lipire, astfel încât locul joncțiunii a reprezentat colțul Mix. Straturi impun în partea de jos a felurilor de mâncare.

     Apoi decorează locul articulației, lipind peste cusătura unei bucăți de panglică sau bandă. Lucrări complete prin adăugarea de decorațiuni suplimentare. Poate fi pietre, arcuri, manevri de-a lungul cusăturii sau în jurul sticlei – tot ceea ce este suficient pentru fantezia autorului.

     În același mod decorați sticlele din tehnica lui Kanzashi, creând aranjamente de flori din panglici. Kanzashi a venit la noi din Japonia, unde a fost folosit pentru a crea decorațiuni capului sub formă de flori, petale și diferite combinații ale acestora.

     Un alt cadou din Japonia – Shibori. Aceasta este atunci când panglicile vin, legate de un nod, iar bucățile rezultate sunt pictate, obținând o formă unică de divorț și pete de culoare. Apoi, banda vopsită trece pe suprafața decorată, dar, fără a netezi și a crea o textură de relief. Atunci când utilizați un astfel de echipament pentru a face un tip finit, decor suplimentar utilizând lanțuri, sticlă, cabochon și alte accesorii similare.

     Ce altceva poate fi folosit pentru decor?

     Opțiuni pentru ceea ce poate fi folosit pentru a decora sticla, un set excelent, limitat numai de fantezia Creatorului. Dacă este necesar, puteți inventa opțiunea de decorare pentru fiecare caz separat. De exemplu, dacă un cadou pentru un bărbat se pregătește, atunci decorarea în stilul shebbie-chic cu dantelă și colorarea delicată nu se va potrivi. În acest caz, este mai bine să folosească opțiuni mai grosiere, cum ar fi iută, pânză groasă de sac, imitație de alungare, scoici și altele asemenea.

     Arată foarte original. Capacitățile decorate stil mansardă. Pentru aceasta, recipientul de sticlă este acoperit cu ziare vechi, adăugați imagini de factotume retro și alte roți. Accidentul vascular cerebral finală este învelit cu un biscuit cu sfoară – și un cadou pentru un om este gata.

      O altă opțiune de proiectare – stilul Steampunk. Este atunci când o sticlă decorată în imitație de metal. Aspectul finit produs complet legat într-o carcasă metalică formată din foi mici de fier, a reunit. Elementele suplimentare ale decorului utilizării de unelte diferite, șaibe, wrains.

      Ca un cadou de la 23 februarie, ziua a trupelor aeropurtate și alte sărbători militare de sex masculin poate fi dat o sticlă, Îmbrăcat în asemănarea formei armate corespunzătoare armatei sau rangul.

      Produse decorate cu piele, a se potrivi atât un bărbat și o femeie. Principalul lucru este de a veni în mod corect și să pună în aplicare ideea.

      Utilizarea de coajă de ou vă permite să creați o factură de relief, care este convenabil de utilizat atunci când obținerea unui efect de efect. Metoda de proiectare este foarte simplu.

      • coajă de ou a scăpa de film interior, se spală bine și se usucă.
      • Pe sticlă degresat aplică lipici și băț bucăți de coajă.
      • Așteptați până când apucare lipici. Aceasta va dura 20 de minute.
      • Se aplică o vopsea de burete de umbra selectat.
      • Cusăturile să plângă cu un ciucure subțire sau concediu cu deficiențe.
      • În cazul în care se presupune desen, este planificat să-l ia în considerare în prealabil prin tragere la o schiță pe hârtie. Apoi se transferă pe suprafața tratată.
      • decorare complet, aplicând lovituri finale, în conformitate cu Conceput.

      În același mod mozaic, este posibil să se facă o vandabile cu fragmente de oglindă, bucăți de sticlă colorată și alte materiale similare, formând un model în timpul funcționării. O sticlă de vin decorat în stilul Kanzashi, potrivit ca o femeie cadou de ziua de nastere. Abundența de culori va crea o stare de spirit festiv, și frumusețea lor nefavorabilă va permite un cadou să încânte proprietarului său pentru o lungă perioadă de timp.

      Capacitate de struguri de vin Pierde – gen clasic. Se poate trage sau de a face în vrac, folosind diferite tehnici decupaj.

      În plus față de decorarea suprafață de feluri de mâncare, există opțiuni interesante pentru sticla de umplere decorativa. Acesta poate fi colorat sare, cereale, flori, legume sau fructe.

      Cel mai simplu mod de umplere este de sare sau de cereale prevăzute de straturi. Chiar și un copil mic poate face față cu munca. Atragerea de copii să colaboreze. Nu numai că vă va permite să-și petreacă timpul cu beneficii, dar chiar și mai aduce familia.

      pas pentru a înțelege modul de a face acest lucru, procesul va fi scris cu pas.

      1. sticlă transparentă din sticlă simplă Clear de etichete, influxul lipici, se spală din interior.
      2. Bun uscat.
      3. sare de mare se pregătească în avans, pictura in culorile potrivite. Poti sa o faci cu vopsea sau cretă. Anotimpurile de împărțit în părți, fiecare dintre care este pictat cu un guașă sau acrilic în culorile selectate. Sare uscată în mod natural sau în cuptor. Dacă vopsiți cu cretă colorată, atunci fiecare buchetă de recunoscătoare pentru ei înainte de a primi o culoare omogenă.
      4. Sare gata cu o foaie pentru a adormi în recipient, creând un strat în partea de sus.
      5. O sticlă este etanșată cu un capac și reluează partea de sus, bătută pe gâtul unui arc de iută.

      Completarea cu cărucioare este efectuată de același principiu. Principalul lucru este că cerealele și interiorul sticlei au fost bine aspirat. Este mult mai dificil să se efectueze conserve decorative. Dar rezultatul va costa efortul petrecut.

      • Legumele preparate selectate, fructele sau condimentele sunt așezate în sticla purificată și sterilizată, formând straturi sau desen.
      • Turnați rezervoarele pregătite Esența acetică, saramură puternică, formalină sau alcool.
      • Sticlele umplute Închideți capacul și turnarea ceară.

      Important: Atunci când se lucrează cu conservanți, echipament de protecție de utilizare, cum ar fi mănuși, șorț de cauciuc și mască de gaze. Golirii pentru produse cu o pâlnie.

      În cazul în care pentru umplerea utilizarea de flori, atunci va trebui să le toarne cu glicerină. Floarea inundate este plasat într-un loc întunecos și rece pentru câteva săptămâni. În continuare, ele pot fi folosite pentru a decora camera.

      În cazul în care monedele vechi sunt păstrate în casă, ele pot fi de asemenea folosite pentru a decora: Crearea unei imagini dintr-un portofel deschis sau bani portray. Sticla este degresată, acestea sunt acoperite cu o cârpă sau pictate și decorate cu monede. Se pare un decor acasă neobișnuit.

      Pentru a crea o ambarcațiune de interior unic va fi potrivit Ațe pentru broderie sau tricotat. Puteți utiliza tehnica de lichidare, la fel ca și pentru sforii. Singura diferență este că utilizarea lipici doar transparent și monitoriza îndeaproape aplicarea acesteia, astfel încât să nu fie sedried afară și nu strica aspectul firului. Și vă puteți conecta un decor amovibil în formă de plasă sau un costum.

      Nu arunca imediat colantii pentru care săgeata a mers. Acestea pot fi utilizate ca bază pentru decupaj. ciorap Stretch pe o sticla, lubrifiat cu clei, formând falduri sau netezire pe suprafața. În continuare, se aplică vopsea, uscat și aranja în stilul selectat. În plus față de tehnicile enumerate, pot fi utilizate și alte opțiuni.

      Sequins

      masă festivă va decora o sticlă de paiete. Pentru care sticla este degresată, acoperite cu clei și să stropească cu paiete, astfel încât acestea să mănânce uniform pe suprafață. Strălucirea poate fi aplicat pe toată sticla, și puteți forma un desen pe suprafața vopsită.

      Paint în canistra

      Ia-o sticla frumos, lin vopsit va ajuta vopsea într-o cutie. Pentru a face acest lucru, pe o suprafață de degresare de la o distanță de 10-15 cm pulverizați un colorant, aplicând-o în 2 straturi. Produsul este uscat, adăugați decor în funcție de necesități.

      Textile

      Cu utilizarea de tesatura puteți crea un decor de relief, formând la momentul lipire falduri haine care imită. Pentru a face acest lucru, utilizați o întreagă bucată de țesătură. Acest stil necesită decor suplimentar de diverse accesorii. O altă opțiune decorare pânză este un sac cusute sau costum.

      Bomboane

      Doi intr-unul – pentru a putea caracteriza designul sticlei folosind bomboane. Cea mai comună opțiune este decor imitație de ananas. Pentru a face acest lucru, utilizați bomboane de ciocolată rotunde într-o folie galben pe un substrat maro, hârtie verde și legat cu banda panglică.

      Bomboane cu ajutorul armelor adezive lipi în jurul sticlei, formând fructe de ananas. Frunze tăiate din hârtie și le au în jurul gâtului, fixând cu adeziv și panglică.

      Hârtie

      Mai ușor de decorat o sticlă folosind Hârtie de ambalaj. Înfășurați ușor capacitatea hârtiei și fixați-o cu ajutorul benzii. Până la sfoară, alunecând o floare sub el sau o carte de felicitare. Pentru a decora sticle într-o tehnică Papier-Mache, puteți utiliza hârtie igienică, lăsându-l în mai multe straturi, formând o parte în vrac.

      Alte optiuni

      Decorați podeaua obișnuită a sticlei Pluckle. Material capricios, cu cleme de sticlă rău, dar cu o anumită abilitate, realizată de experimental, puteți obține o lucrare unică.

      Burlakovin potrivit pentru decorarea în stil rustic, stiluri rustice sau marine. Puteți înfășura pachetul la gât și legat cu o panglică atlantică. Sau înfășurați partea centrală a sticlei în burlap, decorează dantelă sau sfoară suplimentară. O combinație interesantă oferă burlap și materiale naturale folosite pentru decor.

      Dantelă poate fi folosită pentru decorarea în retrostilă, în stil Shebbbi-Cic, în plus față de burlap. Ei se trezesc cu sticle complet, parțial sau o folosesc ca o legare, completează decupajul.

      Utilizare Polimer argilă Vă permite să lucrați minunile decupajului. Cifrele volumetrice ale diferitelor animale sau plante, trase din materiale plastice moderne, devin o stafide de decor. Puteți face un caracatiță uriașă pentru designul placării în stilul marin. Sau tăiat din case de lut de polimer, care, în combinație cu pielea, vor crea o decorare unică la domiciliu.

      Listați opțiunile de decorare de foarte mult timp. În casă, în curs există tot ceea ce este la îndemână la maestru: materiale naturale și șurub, bijuterii, țesături, ziare și așa mai departe. Și puteți decora nu numai metru de sticlă, ci și sticle de plastic. Totul depinde de ideea autorului.

      Ca rezultat, se poate spune: nu este nimic inutil. Chiar și dintr-o sticlă goală, puteți crea o piesă de artă.

      Despre modul în care puteți face o sticla cu panglici, uita-te în următorul videoclip.

      Evaluează articolul
      ( Încă nu există evaluări )
      Adaugă comentarii

      ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: