Plasticografie pentru copii 3-5 ani

Plasticografie pentru copii 3-5 ani

Plastifianografie ca un tip de artă decorativă, a existat cu mult timp în urmă, dar în ultimii 3-4 ani se confruntă cu o nouă rundă de popularitate. Picturile de plasticină colectează mii de asemănări în rețelele sociale, iar mamele cu copii încearcă să repete experiența artistică a altor mame. Cu toate acestea, această direcție este atât de popular încât este imposibil de a lega pasiunea pentru ei într-o anumită categorie de vârstă. Cu toate acestea, este exact cunoscut – crearea de picturi de plasticină este foarte utilă pentru copiii de 4-8 ani.

Particularități

Probabil că toată lumea știe ce este un motor mic și de ce dezvoltarea sa este atât de importantă pentru studenții preșcolari și mai tineri. Copiii cu vârsta de 3-4 ani nu se familiarizează cu plasticină, încep să sculpteze figuri semnificative și să fie gata să facă picturi simple de plasticină. Băieți sunt în vârstă de 5 ani si mai in varsta poate fi repetată pentru adulți. Se pare că puteți desena fără perii și creioane, material plastic, care este excelent „întins” pe suprafață, formează obiecte și tranziții de culoare. Și acestea sunt de asemenea desene – numai desenul apare cu plasticină.

De ce este util.

 • Degetele sunt nu numai în munca, ele sunt suficient de ocupate, ceea ce este cu siguranta util pentru copil. Aceasta stimulează mecanismele de dezvoltare a vorbirii, face un copil mai iute de mână, și, de asemenea, il ajuta sa se relaxeze, exprimă emoțiile prin creativitate.
 • Plastilină este o oportunitate de a interactiona cu culoarea, forma, volumul, să învețe din construcții compozite. Adică, un material învață un copil dintr-o dată mai multe concepte artistice de bază.
 • Această tehnică poate fi numit în continuare bătut. Apariția picturi plastilină pe expoziției școală sau grădiniță – aproape întotdeauna în cazul în care nu rezonanță, apoi un accent rece. Pur și simplu pune, puteți părea inițial.

În cele din urmă, plasticography este disponibil. Plastilină, chiar de marcă, nu atât de scump. hârtie acuarelă va fi un fundal pentru muncă (nu există urme de grăsime pe ea), iar instrumentele vor fi stive și tot felul de elemente sanatoase cum ar fi creioane, care sunt convenabile pentru a face aprofundarea în plastelină.

crearea de fructe

Tema de fructe pentru copii este interesant: le place să facă astfel de meserii în grădină, cu plăcere vor fi incluse în lucrare și la domiciliu. De obicei, copiii lucrează în șabloane: sunt pregătite adulți, atrag ei ​​înșiși sau de imprimare.

Cum sa faci o ramură de struguri din plastilină – lucru în avion.

 • Necesitatea de a alege culorile potrivite plastilină: Violet, albastru, lila, verde si salata.

 • Din violet și albastru, este necesar să se restress pe o bucată, le amestecă unele cu altele. De la cârnați rola materiale mixte sau flageli.

 • În continuare, cârnați este de a rola in spirala, formand ceva ca o lojă melc. Și într-o astfel de spirală pune pe conturul unei struguri cu boabe pe o foaie.

 • Treptat, unul după altul, boabele de pe hârtie ar trebui să fie umplute cu spirale violet.

 • După ce boabele sunt gata, trebuie să luați plastifia verde și salată. Ele sunt, de asemenea, amestecate. Multe cârnați merg de la plasticina mixtă. Rola trebuie făcută pe un șervețel din cauciuc sau plastic, derapaj.

 • Când toate pliantele sunt umplute cu cârnați verzi, Este necesar să se facă conturul – cursa cu astfel de cârnați.

 • La locul de muncă este mai realist, fructele de padure pot fi făcute volum. Adică adăugați câteva spirale purpuriu mai mici.

 • Rămâne doar pentru a crea un cadru de imagine, de asemenea din plasticină. Se poate face simplu, poate fi un ondulat (de flashers), precum și în afara circuitelor-bile.

Cu același principiu, sunt făcute picturi cu alte fructe. În plus față de arome, puteți utiliza mici bile de plasticină sau cercuri plate.

Cum să faci un pom de Crăciun cu jucării?

Cu pom de Crăciun, una dintre cele mai expresive lucrări în articulare a plasticography și face acest lucru nu este deloc dificil. Principiul Imagine producător.

 1. hârtie acuarelă strânsă este luată. Acesta poate rămâne neatins de vopsea, și se poate tonifiat (folositi metoda de pulverizare – acuarelă + periuta de dinti).
 2. Pe foaia de contourly trase brad. La punctul de sus al coroanei se va transforma steaua.
 3. Metoda de frecare plastilină verde are nevoie pentru a umple „interiorul“ din pomul de Crăciun – plastilină role off la conturul, la marginile arborelui.
 4. În același mod de a face cu țeava, numai plastilină ia maro. Star este, de asemenea, face prin plastilină luate roșu.
 5. Acum, din plastilină verde este necesar pentru a face cârnați subțiri. Acestea vor deveni un contur pentru coroana de brad. La frontierele și între nivelurile cârnații sunt rulate de zigzag.
 6. De la plastilină multicoloră ai nevoie pentru a forma în mod arbitrar mai multe bile. Ele sunt aplatizate cu ușurință – trebuie doar să apăsați cu degetul. Bile pe pomul de Crăciun situat haotic.
 7. Acele bile care au rămas să distribuie pe ambele părți ale pomului de Crăciun, Care va fi o asociere cu un ISHER sau de focuri de artificii.

Modelarea ciupercilor

Ciupercile se pot face în moduri diferite, lucrările principale vor fi diferite în nivelul complexității.

Exemple de plasticiografie cu ciuperci.

 • Torman: Sunt utilizate tehnici de lucru multiple cu material plastic. Scăderea ei însăși, picioarele sunt efectuate dintr-o varietate de bile de plasticină. Pachetele albe pe o pălărie roșie trebuie să fie mai mult decât toate bile de fundal. Dar iarba va fi făcută din arome: puteți folosi diferite nuanțe de verde pentru acest lucru.

 • Ciuperci cu Caterpillar: Lucrările profesionale, dar ca o orientare și un exemplu de inspirație, pot fi utilizate în lecții cu copii mici. A gândit cu atenție fundalul, modelul a fost creat pentru fiecare prospect. Caterpillar a făcut în mod specific mai voluminos decât ciuperci.

 • Fundalul în această lucrare a fost realizată în tehnica de „ștanțare“. Ciuperci și pliante realizate din plastilină. Ciuperci pălării în mod deliberat volumetrica, sunt elementele plate.

 • Când copiii să învețe să facă flash-uri și cârnați, care au nevoie pentru a lucra de calificare. De ce nu pe modelul de pictură, care se bazează pe o astfel de plictisitor drăguț?

 • Lucrul cu o schiță finit, cu un model de contur, care este de a stabili cu bile plastilină și nu numai de ei. La formarea frunzei, este necesar să se plastilină de rulare folosind stivă.

Producția de alte tablouri

Mai în vârstă copilul, cu atat mai dificil pictura: compozitie, elemente, soluția sa de culoare. Exemple de picturi de succes în tehnica plasticography.

 • Compozitie cu clarops este conceput pentru copii de 7 ani si mai in varsta. Elementele cele mai lucrat aici vor fi fundal: iarbă și apă.

 • Și aici și cârnați care iubesc copiii atât de mult. Rolați manual atât de multe elemente egale, puțini oameni pot. Da, și nu în această nevoie – cârnați sunt stoarse din seringa (fără un ac, desigur). Numai plasticina ar trebui să fie suficient de moale.

 • Puiul este caracterul principal al compoziției. Fiecare pene se formează separat, modelul pe el se face prin stive. Și de la cârnați de la seringa cuibul este creat (este important să se utilizeze plasticina de culori diferite).

 • Fragmentele curbate pentru coroana arborelui de toamnă sunt obținute din spirale colorate. Tulpina copacului este formată din cârnați. Fundal – Rolling standard. Pentru copiii de 5-8 ani – disponibil la nivelul de dificultate.

 • Fluture, care este creat de la flagel și bile. Dar ele sunt diverse, undeva bile plate, sunt folosite diferite culori, deoarece un mic set de forme și nu izbitoare.

 • În această lucrare, formele mari sunt combinate (relieful mării) și mici (alge și pești). Pentru băieți, 7-9 ani este o bună practică, o astfel de imagine și atârnă pe perete nu este cu siguranță rușinată.

 • Fabulous parcele în plasticiografie – subiect favorit. Cel mai interesant punct al acestei imagini este de a forma lână din lână. Acest lucru se poate face folosind stiva obișnuită.

Lumină de laminare și plasticină pliabilă!

Despre plasticiografie pentru copii 3-5 ani mai târziu.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: