Totul despre auto-ascuțire argilă pentru modelare

Totul despre auto-ascuțire argilă pentru modelare

Recent, auto-întărire argilă devine din ce în ce a cerut pentru fabricarea diverselor meserii. Acest material are propriile sale caracteristici în care trebuie înțeles înainte.

Ce este?

-Întărire Auto argilă pentru modelare – masă plastică, care, în aer liber începe să se întărească cu greu. Termenii de solidificare a materialului depinde de tipul de argilă, grosimea produsului evaziv și alți parametri.

Pentru prima dată, argila a fost produs în 1930. Apoi, materialul a fost folosit pentru turnarea capetelor de păpuși, care au fost puse în vânzare în jucării magazine. De-a lungul timpului, polimerul de auto-vindecare a început să se aplice pentru a crea bijuterii, elemente de decor.

Vizualizări

Auto-calire model de lut – în hobby-ul cererii, care câștigă popularitate în fiecare an. Producătorii de azi oferă o gamă largă de argile de diferite compoziții și caracteristici. Este în valoare de vedere principalele tipuri de materiale.

Polimer

O astfel de claine este numit, de asemenea, din plastic. Aceasta este o masă specială, în compoziție și care se aseamănă aspectul său plastilină. Plastifianți, PVC si Coloranți utilizare plastifianți pentru producerea de material.

Plusuri de lut polimer:

 • O selecție largă de nuanțe+
 • Indicatorul Elasticitate mare+
 • moliciune.

Printre minusurile se disting în prezența unui miros ascuțit de cauciuc de ardere, ceea ce face ca modelarea nu este atât de atractiv.

Natural

Zgura de origine naturală extrasă din adâncurile pământului. Masa ambalată nu necesită adăugarea de coloranți. umbra Materialul este format prin natura. Avantajele de lut autentice:

 • Utilizarea securității+
 • hipoalergenicitatea+
 • prețul mic.

Printre dezavantajele merită subliniat consistență mai solidă, piper sever.

Cum de a alege?

In procesul de lucru, fiecare maestru determină preferat sa sub forma unui anumit tip de argilă, care este potrivit pentru modelare. Găsirea între o largă varietate de materiale necesare pentru prima dată când este rareori posibil, așa că merită atenție și se apropie.

Citește mai mult  Facem meserii din ziare

Ajuta la alegerea dorite mai multe sfaturi materiale:

 • Atunci când cumpără este în valoare de a clarifica toate informațiile despre producător, al cărui produs părea atractiv+
 • Asigurați-vă că să acorde o atenție la data de fabricație a mărfurilor și termenul de valabilitate+
 • Se recomandă să se aleagă un pachet fără daune, deoarece orice deformare este capabil de deteriorarea proprietăților materialelor+
 • Este demn de a alege un instrument în avans, prin care se va desfășura modelarea produsului.

În cele din urmă, atunci când aleg un polimer argilă, ar trebui să acorde prioritate mărfurilor care corespund combinațiile de culori selectate. În caz contrar, artizanat finit de nuanțe incompatibile va arata neatractive. O soluție bună va fi achiziționarea de argilă albă.

Material calitativ trebuie să aibă caracteristici, cum ar fi:

 • viscozitate+
 • plastic+
 • elasticitate+
 • duritate+
 • putere.

In plus, de masterat cu experiență sunt recomandate înainte de a merge la magazin pentru a decide cu privire la produsul pe care vreau să orb.

Producatori populari

Pe contoarele de magazine de artă, puteți găsi diferite tipuri de argile polimer de la diferiți producători. Mai jos este rating-ul de branduri populare angajate în vânzarea de produse de calitate.

Darwi

Argila producătorului este utilizat pentru produsele de model de orice complexitate: de la culori la sculpturi reale. Cade în aer liber de material în timpul umiditate normală a camerei. Ofertele companiei mai multe opțiuni de lut, printre care Darwi Extra Light și Darwi Porcelaine sunt populare.

Uscarea completă a produsului are loc în decurs de 24 de ore. Clay renunță la uscat în cuptoarele vântului, care nu sunt deformate.

Citește mai mult  Cum pot face o ambarcațiune?

La Doll

Plasticul producătorului japonez a apreciat naturalitatea componentelor compoziției, dintre care una este celuloza. Argila este sigură pentru a funcționa, distins de o înaltă calitate și de îngheț rapid în aer liber. Lucrul cu materialul va fi ușor chiar și neexperimentați.

Delight PaperClay

Marca produce plastic luminos, duritatea căreia are loc în 24-72 ore. Termenul depinde de tipul de material și de grosimea stratului de produs finit. Pro producător de argilă:

 • preț scăzut+
 • Ecologie+
 • Utilizarea securității+
 • Greutate mică atunci când este înghețată.

Este demn de remarcat faptul că, chiar și după întărire, materialul de lut păstrează rezistența. Singurul dezavantaj este că argila este ușor de inflamabil, astfel încât uscarea în plasticul cuptorului este exclusă.

PaperClay Creative

Producătorul este angajat în eliberarea argilelor naturale, a căror solidificare este deschisă în aerul deschis. În cuptor, produsele gata făcute din acest material sunt mai bune să nu loce. Avantaje:

 • Lipsa de a arăta mirosul+
 • Efectul Papier-Masha datorită fibrelor de celuloză+
 • Ecologie.

Material non-toxic, ceea ce face o posibilă modelare cu copiii. Plasticul este potrivit pentru crearea de produse de orice complexitate. Pentru a conecta detaliile expertului, se recomandă să faceți bogând cu apă și să netezi nereguli.

EFA Plast

Producătorul se distinge prin eliberarea de produse de polimer fiabile. Total în companie Două reguli principale. Ultima variantă conține în compoziția celulozei, care a făcut posibilă reducerea greutății polimerului și îmbunătățirea rezistenței materialului.

Cea mai mare parte a clay EFA Plast face flori sau aripi de insecte. Cu toate acestea, dacă doriți, puteți crea un design complex.

Ce poate fi îngropat?

Clay polimer – material cerut din care puteți face aproape tot ce vă puteți imagina. Cu mâinile tale folosind plastic auto-întărire, va fi posibilă crearea:

 • Decorațiuni+
 • flori+
 • Elemente sculpturale.
Citește mai mult  Facem un leagăn lumini + trafic

Maeștrii mai experimentați sunt capabili să sculpte din capodoperele reale din argilă, care apoi devin decorațiuni de expoziții sau case. Cu mâinile lor de la un material suplu și elastic, se dovedește a face totul dacă abordezi în mod corespunzător alegerea plasticului.

Sfaturi de stocare

Argila de ședere se este frică de apă care poate distruge întregul design. Prin urmare, în primul rând este necesar să aveți grijă ca produsul finit să fie uscat într-o cameră cu umiditate normală și era departe de orice sursă de lichid.

În plus, maeștrii sfătuiesc să acopere crearea de lacuri acrilice. Etape de acoperire.

 1. Primul maestru sculpt produsul.
 2. Apoi, se efectuează uscarea sculpturii sau a altui element decorativ. Poate fi o ieșire naturală în aer liber sau un mod artificial.
 3. A treia opțiune implică pictarea unui produs întăritor utilizând vopsele de înaltă calitate.
 4. Următoarea etapă este o altă uscare. În acest caz, așteptând stratul de vopsea.

În cele din urmă, ultimul pas devine lac. În această compoziție de protecție, produsul este acoperit în 2 straturi. În ceea ce privește alegerea lacului, preferința merită plătită Matte. Cu toate acestea, lucioasă este capabilă să dea luminozitate și strălucire.

Argila de auto-întărire este populară din cauza ușurinței de utilizare, o varietate de nuanțe și ecologie.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: