Varietate de meșteșuguri din mâneci

Varietate de meșteșuguri din mâneci

Face diverse meșteșuguri împreună cu copiii sunt destul de distractive și interesante. Bucățile de hârtie de toaletă de multe ori aruncă adesea, dar de fapt, puteți face lucruri interesante. Meșteșugurile pot purta un caracter pur decorativ sau beneficii. Pentru fabricarea, veți avea nevoie de materiale simple și accesibile.

       Ce animale pot fi făcute?

       Meșteșugurile din bucșe de hârtie igienică pentru copii sunt foarte populare. Această ocupație vă permite să vă petreceți timpul liber cu beneficiul. La fabricarea de propriile mâini, nu este necesar să se respecte cu strictețe instrucțiunile, vă puteți da un proces creativ va. Bucșe pot fi utilizate nu numai de hârtie igienică, dar, de asemenea, de la prosoape de hârtie. Efectuarea de animale este atât de.

       • Șoarece. plan Manșon de hârtie gri sau carton. Asigurați-vă toate detaliile mici. Urechile lipici de la cercuri mari gri și roz mici. De asemenea, face labele din față și din spate. Puteți face 4 părți sau numai 2. În acest ultim caz, labele sunt introduse în fantele din manșonul. Asigurați-oval roz pentru burtă și gol mici pentru nas. Dinți, mustață și ochii sunt, de asemenea, făcute. Coada sub forma unei benzi subțiri poate fi un pic răsucite cu un creion. Toate elementele lipici cu plug lipici.

       • Veveriţă. Manșonul este lipit cu hârtie maro. Pentru formarea de urechi, o parte din interior a piesei de îndoire. Rămâne să blancul coada și labele din hârtie maro. Inima rotunjită de la materiale mai luminoase utilizate ca o față. Dinții sunt făcuți din hârtie albă, iar nasul este de la negru. Ochii pot fi realizate din hârtie sau de a folosi prefabricați pentru jucării. Genele și mustața trase cu ușurință un marker negru.

       Toate elementele sunt lipite cu PVA.

       • Tigru. Pleise manșonul de hârtie portocalie. Producția de blank nu va dura mult timp. Faceți urechi de portocale și detalii albe pentru partea interioară. Coada și labele produc, de asemenea, din culoarea primară a hârtiei. Nevoia albă de ochi, față ovală, burtă. Hârtie neagră sau carton utilizat pentru fabricarea nasului și mustață subțire. Toate elementele sunt lipite.

       • Câine. Manșonul este plasat în carton galben sau hârtie. Faceți un cap rotunjit al culorii principale, oval maro pentru botul. De culoarea suplimentară, de asemenea, face pietre pentru urechi, labe și coadă. Combină culorile pot fi diferite. Labele din față trebuie să fie obligate, dar partea din spate – ovale. Toate elementele lipici cu un adeziv creion.

       • Pisică. Pentru a începe să pregătească un manșon. Pe de o parte, să se adapteze ambele margini ale părții interior. Acum atașați manșonul de hârtie de culoare portocalie. De la culoarea principală pentru a face 2 cercuri pentru a botului, 2 inima rotunjite pentru labe, coadă. Din hârtie roz pentru a face un nas și un arc cu o curea. Este nevoie de hârtie albă pentru ochi, și negru – pentru elevi. Toate elementele sunt lipite.

       Producerea de cifre de insecte

       De la role puteți face o mulțime de cifre interesante. Este convenabil de a face insecte din spații libere mari. În acest caz, cifrele se obțin de mare, interesant. Făcând clasa Master.

       • Albină. Baza este realizată dintr-un tub. Plug a piesei de prelucrat hârtie galbenă. Se taie dungi negre și lipici la corpul. Asigurați-vă aripi din material albastru, de asemenea, se stabilească pe baza. Ochii pot folosi marca alb de hârtie autoadeziv sau, negru. Pe partea de sus a bucșelor pentru a lipi dungi negre, ele joacă rolul de mustață.
       Citește mai mult  Cât de frumos pentru a decora sticla?

       • gărgăriță. folie Manșon de hârtie neagră. Splesh până în partea de sus a piesei de prelucrat. Taie un cerc de carton galben pentru cap. Negru Material pentru a face o preformă cu o mustață, care va fi lipit de cel precedent. Asigurați-o mulțime de cercuri negre mici pentru aripi si 2 rosii – pentru butoane. decorare Cut pentru gât de vacă a lui Dumnezeu. Acesta seamănă jumătate din floare. Lățimea porții corespunde lungimii marginii flexibile a bucșei. Pentru decor, puteți utiliza hârtie galben pe mai luminos umbra decât capul.

       Toate elementele sunt lipite.

       • Caterpillar. Mai bine să folosiți un manșon de la prosoape de hârtie, mare. Se taie în cercuri mici, care formează corpul omida. vopsea principal vopsea de culoare galbenă. partea exterioară a manșonului tocat pastă de hârtie verde. Cea mai buna piesa de prelucrat pentru a utiliza pentru cap. Se prepară un element roșu mic pentru gură, face ochii dintr-un material alb și negru. hârtie galbenă pentru fabricarea rozing pe cap. Toate elementele pentru a lipi capul. Corpul în sine cleiuri, astfel încât partea principală este mai mare decât restul.

        Asigurați-o insectă inconfortabil. Mult mai ușor de muncă de muncă, dacă utilizați ochii speciale auto-adezive. Același lucru se aplică în fabricarea jucăriilor. Puteți face un gol de hârtie și bandă ingrosata pentru ca acesta să fie maxim rezistent la uzură.

        Alte idei

        meserii Pat pentru acasă pot fi folosite ca decor sau jucării. Unele dintre acestea sunt la toate au un scop funcțional. La fabricarea puteți utiliza PVA lipici sau față-verso de adeziune, pistol adeziv. Hârtie sau carton este mai bine să ia un tip cu două sensuri. Orice clasă de master poate fi modificat și adaptat în funcție de dorințele.

        Organizator

        Există mai multe căi de a obține instrumente utile. Destul de organizator practic pentru mânere și creioane. Pentru fabricarea ar trebui să pregătească mai multe bucșe, plăci din plastic, foarfece, pietre, PVA și hârtie colorată.

        1. Furtune pentru a localiza pe bord. Ar trebui să fie plasate cât mai confortabil. Acesta este modul în care un organizator va arata.
        2. Unele bucșe pentru a scurta pentru ușurința de utilizare.
        3. pată de cerneală.
        4. Elementele decora cu pietre sau orice alt mod.
        5. Fiecare bucșă pentru a lipi o bază din plastic, formează un organizator în sine.

        Există o altă opțiune. Un astfel de organizator o poate fi folosit pentru depozitarea lucrurilor mici. Se pare mai elegant, cu toate acestea, și materialele sunt necesare de către alții. Este necesar să se pregătească un manșon, un pistol de lipit, un material cu un design adecvat, capac de plastic cu un diametru de manșon, butoane de papetărie.

        1. Pânză de pastă de maneci. În același timp, doar o parte a cercului ar trebui să rămână deschise.
        2. Țineți țesături pe capacul din plastic. Închideți o parte a tufișului.
        3. În partea de jos introduceți butoanele cancelarului. Ei joacă rolul de picioare, pentru stabilitatea structurii.
        4. Asigurați cantitatea potrivită de astfel de elemente și se combină într-un singur organizator. Puteți lega pur și simplu, toate piesele panglică.

        Un astfel de organizator poate fi reformat în orice moment.

        Sirenă

        Face un personaj fabulos destul de simplu. Foarfece, hârtie colorată, lipici, vopsele, markeri, paiete. Puteți alege alte materiale decorative. Metoda de fabricare a unei astfel.

        1. Praf.
        2. Fața de tragere a periei subțiri.
        3. Face părul din dungi de hârtie colorată. De asemenea sutien recolta, fusta si starfisher. Ultima nevoie de decorare a părului. De la hârtie face coada.
        4. Semifabricate pe părul de păr în orice mod convenabil. Este mai ușor să folosiți un creion.
        5. Toate părțile de hârtie lipite în partea de jos a sirenei.
        6. Coada acoperită cu scânteieri sau alt decor.
        Citește mai mult  Crafts opțiuni Mill

        Inorog

        Cauldonul este obținut luminos și interesant, potrivit pentru decorul camerei fetei. Va lua un manșon, fir de curcubeu pentru tricotat, carton și hârtie, ruj roz sau creion, paiete. Puteți lua un alt decor. Se pare că instrucțiunile pas cu pas arată.

        1. Conectați hârtia colorată cilindrică Culoare potrivită. Puteți lua nuanțe roz.
        2. Tăiați fire și faceți o coafură, coadă luxuriantă. Bang poate fi combinat cu coama, puteți împleti panglica. Lipici.
        3. Tăiați triunghiul de la carton strălucitor, formează un corn. Puteți lua materialul obișnuit și, în partea de sus pentru a decora orice mod convenabil. Este suficient să înșele un corn de carton cu adeziv și să se înmoaie în glitter.
        4. Face urechis. Pentru aceasta, 2 țagle mari triunghiulare sunt tăiate și cât mai multe mici. Acesta din urmă joacă rolul de partea interioară a urechii.
        5. Stick corn și urechi pe baza piesei.
        6. Negru marcator face ochii și gene. Fade obrajii vopsea roz.

        Curcubeu

        artizanat simplu și spectaculos. Ai nevoie pentru a pregăti hârtie albă și ondulat de culorile curcubeului, vopsea, creion roz și marker negru, frânghie, manșon. De asemenea, trebuie să ia un pumn gaura, perie, foarfece și lipici.

        1. Vopsea manșonul în culoarea cerului. Așteptați pentru uscarea vopselei.
        2. Atașați cablul să atârne ambarcațiunii. Pentru aceasta trebuie să faceți găuri de găuri.
        3. Face un nor alb de hârtie.
        4. marker negru remiză ochi, gura si gene. De asemenea, un creion roz face nori obrajii Ruddy.
        5. Lipiți un necomunic alb la bucșa vopsită.
        6. Tăiați hârtia ondulată pe aceleași dungi lungi.

        le lipici la interior manșon.

        Brad de Crăciun

        Pentru fabricarea acestui decor, puteți lua mâneci mari. De asemenea, se prepară un decor diferit, de exemplu, panglici, strasuri. A face o ambarcațiune de sărbătoare durează destul de un pic de timp.

        1. Manșoanele trebuie să fie tăiate, astfel încât pomul de Crăciun este format din 4 părți, iar altul este trunchiul.
        2. Prefabricați sunt vopsite. Ca rezultat, 4 părți trebuie să fie verde și 1 – maro. Lăsând.
        3. Adeziv piesa de prelucrat, forma pomul de Crăciun.
        4. Se taie panglica, zigzaguri pentru a decora piesa de prelucrat.
        5. Reducerea bradul de Crăciun cu strasuri si paiete.

        om de zapada

        Manipularea iarna poate servi chiar și decorul de Anul Nou. Avem nevoie de materiale simple: mingi strălucitoare, portocaliu Tic-Tac, o bucată de pâslă sau alte produse, vopsea, butoane mici, ochi pentru jucării, paiete. Tu ar trebui să ia, de asemenea, un pistol de lipit pentru piese de legătură și sârmă moale. Asigurați-vă un om de zăpadă poate fi atât de.

        1. Lingoul de cilindru este acoperit cu vopsea adecvată și să aștepte uscare.
        2. Adeziv ochii, 3 butoane mici si capuse, astfel – nas.
        3. eșarfă de vânt.
        4. Asigurați-vă căștile de sârmă și luminoase bile.
        5. Aplica paiete pentru decor, trage elemente față.
        Citește mai mult  Crearea de meserii din flori

        Caracatiță

        A face astfel de ambarcațiuni o va lua foarte puțin timp. Ar trebui să ia o bucșă, lipici, ochi pentru jucării, hârtie colorată. Culoarea Octopus poate fi orice. Fabricarea pas cu pas.

        1. Se taie 8 fâșii identice de hârtie selectat color.
        2. Strângeți semifabricatele cu un creion.
        3. Pleise hârtia de hârtie selectat manșon.
        4. Imprimate dungi-picioare la partea de jos a piesei de prelucrat.
        5. Atașați ochii și să facă gura. Puteți desena un zâmbet.

        Binocluri

        O jucarie interesanta va incanta orice copil. Trebuie să luați celofan, foarfece, bandă, perie și vopsea neagră, hârtie colorată, frânghie, plută de sub vin, lipici și manșon. Puteți folosi în plus decor. Metoda de fabricare a unei astfel.

        1. Taie 2 cercuri de plastic subțire galben. Puteți lua un film sau pachet. eboșe rotunde imprimate pe manșonul ca binoclu de sticlă.
        2. Paint pluta în negru pe părțile laterale. De asemenea, atașați hârtia piesei de prelucrat. Puteți folosi verde sau alege o altă culoare de bază.
        3. Se pune un manșon. Plug de hârtie verde și dungi negre sigure.
        4. Lipici Două piese binoclu.
        5. Billet de la blocaje de trafic Locul între izolatori. Elementul este lipit de sus.
        6. Orice mod convenabil Fixați dantelă, care vă va permite să poarte un binoclu pe gât.

        Acesta poate fi pur și simplu lipite sau ascunzându-se în găurile.

        Artizanat de autumnal

        Din izolatori din carton, puteți face o mulțime de meserii interesante. Cel mai simplu mod de a utiliza tehnici aplicei. Pe subiectul toamnei, este ușor de a crea o pădure. Bucșele ele însele sunt vopsite în maro, diferitele daruri naturale ar trebui să fie consolidate de mai sus, de exemplu, frunze și ghinde.

         Fluture

         Pentru fabricarea trebuie să pregătească carton sau hârtie de culoare, manșon, lipici și foarfece. Culorile pot fi folosite orice, în funcție de zbor de fantezie. Este posibil să experimenteze cu forma aripilor. stadiilor de fabricație arata ca.

         1. Manșonul pastă de hârtie galbenă. De aceeași culoare pentru a face o mustață.
         2. Se taie aripile de hârtie roșie. Din aceasta, se taie 3 butoane pentru fluturi.
         3. Asigurați-cani mici colorate pentru decorarea aripi.
         4. Adeziv toate detaliile.

         zbor de familie

         Se prepară bucșe, hârtie colorată, lipici sau față-verso bandă, creion, foarfece. Ciuperci pot avea dimensiuni diferite. bucse Fit de orice dimensiune, dar este mai bine să utilizați alb. În caz contrar, este necesar să se pre-vopsea sau pot include piesa de prelucrat.

         1. Se taie un cerc roșu cu un diametru de 13-14 cm. De asemenea, trebuie să facă pete albe pentru un mumor. Se prepară 2 cercuri negre pentru ochi, palmier, 2 dungi albe aproximativ 5 cm și un dreptunghi mare de 20 cm lungime și 4 cm lățime. Recoltarea de gura poate fi făcută din hârtie maro.
         2. Încercuind o fâșie mare de alb, face imitație de franjuri. Strângeți creionul.
         3. Cercul roșu tăiat în centru, Conetul de formă. Se termină oprirea.
         4. Pe o pălărie Atașați cani albe, ochi și gură.
         5. Pune în jos Bachrom Pe maneci.
         6. Conectați dungi și palme albe. Dați-vă mâinile la MOID ușor sub margine.
         7. Faceți 2 benzi subțiri de hârtie albă și cu ajutorul lor Atașați un picior.

         Despre cum puteți face un pisoi din manșon, consultați următorul videoclip.

         Evaluează articolul
         ( Încă nu există evaluări )
         Adaugă comentarii

         ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: