Cauza de căutare a unei noi lucrări: Ce să scrieți în Rezumatul și chestionarul?

Cauza de căutare a unei noi lucrări: Ce să scrieți în Rezumatul și chestionarul?

Când dispozitivul, jumătate din succes depinde de un rezumat bine compilat.

Scurtă prezentare sub forma unui rezumat conține date la sfârșitul universității sau a experienței de colegiu și de lucru. Acestea includ informații personale și indică, de asemenea, care poziție susține un candidat.

Uneori, CV-ul este completat cu cauza îngrijirii din locul precedent, dar nu neapărat scrieți despre asta. Dacă un astfel de element este inclus în rezumat, este mai bine să copiați cauza îngrijirii înregistrării ocupării forței de muncă.

Care este rezumatul

Rezumat – o scurtă prezentare a unui specialist. Fără acest document, angajatorul pur și simplu nu va ști cine angajează. Cu cât mai bine revine și mai multe detalii, cu atât mai multe șanse de a obține o treabă bună.

Sumar – De asemenea specialist în publicitatea, acesta trebuie să fie cartea lui de vizită. Un astfel de chestionar o include nu numai informații despre experiența și experiența, dar, de asemenea, informații cu caracter personal. Factorul de aspirații, hobby-uri și calitățile personale ale solicitantului joacă un rol important: este pentru ei ca angajatorul va fi în măsură să înțeleagă dacă angajatul se va potrivi în echipa.

Deja în etapa de intervievare angajatorului, cel mai probabil, va pune problema motivul concedierii din ultimul loc. Prin urmare, este mai bine să scurt povestești în CV-ul tau.

motive populare

Lista de întrebări care, de obicei, stabilit recrutorul este cunoscut. Este suficient să vă imaginați de angajator și de a pune o întrebare-vă: ce informații despre solicitant ar putea fi interesat. Desigur, întrebările vor fi ridicate cu privire la motivele pentru care ați părăsit fostul post. Această întrebare este de obicei setat imediat după ce solicitantul va spune despre sine și experiența sa.

Pentru a preveni astfel de întrebări, este mai bine să se includă imediat într-un rezumat al datelor de concediere, care este de obicei scris în cartea de muncă. De asemenea, trebuie să se gândească la modul în care va răspunde în cazul în care problema concedierii din lucrarea menționată va fi salvat de la interviu.

Citește mai mult  Memoria emoțională: caracteristicile și metodele de dezvoltare

Să presupunem că concedierea a fost semnat de către propriul său. Aceasta este o formulare foarte neclară. Cel mai probabil, viitorul angajator nu recunoaște informații detaliate citind CV-ul într-un rând „La solicitarea dvs.“. Prin urmare, puteți specifica câteva părți suplimentare, care ar explica cauza parasirii de lucru din trecut.

 1. Angajatul nu a primit întoarcerea de la compania care de așteptat. Cu toate acestea, nu au existat plângeri către superiorii lor și.
 2. Din cauza obligației limitate, angajatul nu a crescut ca un specialist, nu a putut ridica abilitățile profesionale și să învețe ceva nou.
 3. Înțelegerea neonului sau atitudinea inadecvată a conducerii la propunerea rațională a unui angajat pentru îmbunătățirea fluxului de lucru.

Dacă registrul de lucru provoacă abaterea disciplinară de concediere, atunci este mai bine să lăsați o mică formulă vagă în rezumat. Nu se referă la articolul din Codul Muncii. La interviul în sine, puteți explica personal recrutorului motivul pentru concedieri și spuneți detaliile.

În cazul în care motivul de plecare a postului anterior este indicat în rezumat, este important să ne amintim că angajatorul poate numi întotdeauna primul loc de muncă al unui potențial angajat.

Prin urmare, nu este necesar să se facă o realitate și să încerce să o reflecte în rezumat. Puteți exclude o situație delicată, dacă vă spuneți corect despre cauzele îngrijirii.

Reguli de prezentare

Rezumatul ar trebui să fie întocmit astfel încât recrutorul să fie imediat interesat de exact. Nu numai informațiile principale sunt importante, ci și hrana sa. Pentru ca CV-ul să reflecte profesionalismul angajatului, acesta trebuie întocmit de următoarele reguli.

 1. Laconicitate. Informațiile trebuie depuse într-o formă scurtă și accesibilă. Așa cum arată practicile, cu atât mai mult și mai informativ au subliniat datele, cu atât mai bine sunt percepute. Unele momente pot fi omise dacă nu dau o idee despre dvs. ca un specialist înalt calificat.
 2. Trebuie să specificați numai informațiile adevărate. În sfera de lucru, aproape orice date despre o persoană pot fi găsite pe rețelele sociale. În cazul extrem, recrutorul poate ajuta la ajutarea și înțelegerea modului în care informațiile din CV se referă la poziția reală a lucrurilor. Deci, trebuie să scrieți despre tine doar adevărul. În coloana „Calități personale” trebuie să specificați cele mai puternice părți ale personajului dvs.
 3. Adevărul. Chiar dacă CV-ul este emis corect și vă descrie ca un specialist excelent, cea mai mică eroare gramaticală poate strica toată impresia. Este important să recitiți textul, să corectați cele mai mici deficiențe, deoarece rezumatul va „vorbi” pentru dvs. când angajatorul o citește.
 4. Specific. Abilitatea de a-și transmite concis gândirea foarte apreciată între angajatori. Dacă CV-ul este încheiat în mod clar, angajatorul va înțelege că vă puteți transmite gândurile în mod specific și clar.
Citește mai mult  Totul despre profesie este un tehnolog provizoriu

Motive neutre

Uneori caracteristica din locul trecut este pur și simplu necesară pentru a obține un loc nou. De aceea, Chiar și concentrat, este important să se păstreze relații bune cu foștii colegi și angajatori. În acest caz, fostul ghid poate oferi o scrisoare cu o evaluare pozitivă a muncii dvs. Cu o scrisoare de mulțumire, este mult mai ușor să găsiți un loc bun.

Dacă au existat mai multe motive de concediere din ultimul loc, puteți specifica doar unele dintre ele. Este recomandabil să alegeți motive neutre.

Cele mai frecvente cauze neutre pentru concedieri sunt:

 • Dorința de a încerca puterea dvs. în alte activități+
 • A fost dorința de a crește pe scara de carieră, iar în ultimul loc nu a existat o astfel de posibilitate+
 • Dimensiunea salariilor nu a fost satisfăcută (puteți adăuga răspunsul dvs., spunând că banii sunt necesare pentru a cumpăra un apartament sau adăugarea familiei este de așteptat)+
 • Reorganizarea a avut loc în companie, managerul a fost modificat, domeniul de activitate a fost schimbat+
 • V-ați mutat într-un alt loc și la vechea lucrare este dificil să ajungeți acolo+
 • Compania sa mutat într-o altă zonă și este dificil să ajungi acolo.

Chiar dacă cartea de muncă nu conține detalii despre cauza îngrijirii, puteți alege întotdeauna o explicație neutră.

În cazul în care concedierea a fost întocmită pe articolul relevant, apoi la interviu trebuie să spun în detaliu de ce sa întâmplat acest lucru. Povestea trebuie să fie completată de convingerea recrutorului în faptul că acest lucru nu se va mai întâmpla din nou.

Ceea ce nu ar trebui să scrie despre?

Muncitorul perfectă în ochii angajatorului este non-conflicent, plăcută în comunicare și echilibrat. Este o astfel de persoană un care vrea să vadă în echipa sa cap. Pentru a crea o idee corectă de tine, ca angajat ideală, nu ar trebui să fie menționate în rezumatul.

 1. Diferite conflicte în ultima lucrare. Nu scrie despre invidia colegilor, despre posibila saturare. Este important să se arate chiriaș care se disting prin rezistenta la stres si poate rezolva orice conflict pașnic. În cazul în care chiriașul se întreabă cu privire la aceasta, este mai bine să spunem că orice dispută pe care încearcă să rezolve fără conflicte și sunt întotdeauna gata să se întâlnească colegi.
 2. Reclamații cu privire la fostul angajator. Nu spune că fostul șef nu a apreciat și ofensat. Puteți descrie în mod sigur caracterul unui fost manager, să spuneți despre deficiențele sale și, dacă este necesar, să aducă argumente.
 3. Nu a dat naștere. Acest motiv poate împinge angajatorul gândurilor și dacă calitățile solicitantului lipsesc și dacă a existat o bază pentru creșterea.
 4. Peste orar. Pentru angajator, cel mai probabil, să-și instruiască orele suplimentare. Dacă sunteți liniștit cu privire la reciclare, nu trebuie să scrieți într-un CV despre ore suplimentare.
 5. Motive proprii. Poate fi frecvent de remarcabile chiar și prin ocazia respectuoasă, divorț sau boală bruscă. În orice caz, vorbind despre asta.
 6. Politica relației fostei conduceri către angajați. De obicei, mulți directori încearcă să îmbunătățească calitatea activității angajaților lor, trimițându-i pe acesta din urmă instruirii sau cursurilor. Este mai bine să nu spun că nu doresc să participe în mod constant la cursuri de formare avansată.
 7. Plata prin normele, care nu au fost instalate în companie.
Citește mai mult  Ce este un ascape și cum să-l angajeze?

Respectarea acestor norme, solicitantul va fi capabil de a crea o impresie bună despre el însuși. Angajatorul va fi suficient pentru a citi rezumatul și să înțeleagă că este acest angajat care i se potrivește cel mai mult. CV-ul în mod corespunzător compilate – un alt pas spre activitatea de vis. Pentru a căuta noi de lucru, aveți nevoie pentru a trata foarte atent, deoarece succesul depinde de orice acțiune.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: