Creați vânzător CV-?

Creați vânzător CV-?

În scopul de a obține un loc de muncă, cele mai multe cazuri necesită un rezumat. Chiar și doresc să ia o astfel, s-ar părea, o poziție de simplu, ca un vânzător, trebuie să colecteze toate informațiile și să le prezinte în mod corect.

Reguli de bază de compilare

Pentru a scrie un vânzător CV, trebuie să urmeze anumite reguli. În primul rând, acesta trebuie să fie alcătuit din mai multe blocuri, fiecare dintre acestea fiind umplut cu gânduri și foarte detaliate.

Pentru un loc de muncă, trebuie să specificați datele. Acestea includ:

 • Numele, numele și numele mijlociu+
 • Numărul de telefon personal și adresa de e-mail+
 • poziția la care se preface o persoană+
 • Mărimea salariului dorit.

Descriind elementul despre educație, este necesar să se precizeze nu numai instituția educațională în care persoana a studiat, dar și facultatea și specialitatea. Toate informațiile ar trebui să fie structurate în mod corespunzător. Apoi, trebuie să specificați experiența muncii anterioare, motivația personală.

Dacă aceasta nu este prima slujbă, trebuie să specificați motivul concedierii din locul precedent. Detalii privind concedierea nu merită indicând.

Scrisoarea de transmisie

Unii manageri necesită obligatoriu să rezume scrisoarea de însoțire. îndrumări clare cu privire la scrierile sale nu există. Dar, în același timp, există sfaturi la care ar trebui să ascultați să atrageți atenția asupra potențialului lider. Deci, este necesar să se indice motivația personală pentru a obține locul de muncă, experiență de muncă, toate abilitățile, precum și calitățile personale care vor avea nevoie în continuare pentru activitatea de succes existente.

Scrisoarea poate fi scurtă și lungă. Totul depinde de numărul de informații pe care o persoană o consideră necesar să se informeze. În unele cazuri, locul de muncă este deja utilizat pentru a citi astfel de scrisori, fără intervievarea.

Scrisoarea însoțitoare trebuie să fie scrisă în stilul oficial. Uneori sunt permise unele abateri, dar numai dacă lucrarea vânzătorului este asociată cu munca creativă.

Cum să scrie corect?

Pentru a scrie în mod corespunzător un CV (indiferent, pentru vacanța vânzătorului senior la magazin alimentar sau vânzător simplu de piese auto, mobilier, instalații sanitare sau produse alimentare), trebuie să specificați toate punctele forte ale solicitantului și să nu menționați slab.

Citește mai mult  Profesii ale viitorului în Rusia

Calitati personale

Un vânzător bun trebuie să aibă anumite calități de afaceri și un caracter ușor.

 1. În primul rând, ea Cartofi. O persoană ar trebui să poată atinge obiectivul și să-i poată învăța tovarășii săi pentru muncă.
 2. Abilitatea de a studia, La urma urmei, dacă este necesar, vânzătorul trebuie să-și îmbunătățească calificările pentru a fi conștienți de noul.
 3. Solicitantul trebuie Fiți capabili să lucrați într-o echipă.
 4. O altă calitate importantă este punctualitate. O persoană de succes ar trebui să vină întotdeauna la timp și să nu întârzie niciodată. Acest lucru trebuie să fie solicitat de la toți membrii echipei.
 5. Aspectul trebuie să fie neapărat prezent. Undust în îmbrăcăminte sau în aparență nu este binevenit.
 6. Printre altele, pe viitor trebuie să vânzătorul Responsibly se referă la locul de muncă și să fie decentă.
 7. Discursul lui Vânzătorul trebuie să fie livrate în mod competent, deoarece aceasta depinde de capacitatea de a face bani. Solicitantul trebuie să convingă cumpărătorul în care acest lucru sau că este necesar pentru el. Aceasta abilitate este cel mai important pentru angajat magazin.

Drepturile oficiale

La locul de muncă, o persoană ar trebui să poată:

 • lucrul cu casa de marcat sau terminal+
 • să fie în măsură să consilieze clienții+
 • să fie conștienți de toate noi produse în curs de dezvoltare, precum și știu totul despre produsul propus+
 • ia și post de bunuri+
 • să poată vinde produsele necesare+
 • de raportare, precum și să ia parte la inventar+
 • să păstreze camera curată și ordine.

Abilități și realizări profesionale

Toate locurile de muncă cheie trebuie să fie specificate în ordine inversă. Ai nevoie pentru a începe cu ultimul loc de muncă. În plus, în acest punct, trebuie să specificați tot ceea ce solicitantul poate face. Puteți sparge acest element la câteva paragrafe.

 1. În primul rând, acest lucru este abilități de vânzări. Adică, o persoană ar trebui să poată să răspundă la apeluri, bunuri vinde en-gros. Dacă este necesar, vânzătorul trebuie să fie capabil de a lucra cu clienții străini.
 2. Abilitatea de a lucra cu calculatoare și cu diferite tipuri de documente.

Este foarte important să-i spun despre realizările dvs. în trecut. Toate acestea trebuie să fie confirmată de faptele și numerele corespunzătoare.

Hobby-uri și hobby

Această secțiune angajatorii plătesc prea multă atenție. Dar, totuși, este în valoare de plată o anumită atenție la acest articol. Se poate scrie despre studiul limbilor străine, despre cărți de lectură. În cazul în care o persoană planuri pentru a obține un loc de muncă în magazin un sport, atunci poți vorbi despre hobby-ul în sport, în cazul în care într-o florale, atunci rețineți că el are un talent florar.

Citește mai mult  Tot ce trebuie să știți despre jurnalistul

Ce să scrie fără experiență?

Dacă o persoană nu are nici o experiență de muncă, Și vrea să obțină acest loc, în rezumat este în valoare specificând următoarele caracteristici:

 • posibilitatea formării rapide, precum și dorința de a evolua+
 • susceptibilitatea la situatii de stres+
 • capacitatea de a dacă este necesar a lua decizii le+
 • onestitate, perseverenta, precum și concentrarea atenției asupra unui rezultat pozitiv+
 • viteză și mobilitate+
 • inițiativă, precum și posesia de credință+
 • Dorința de a câștiga.

Informații suplimentare despre dvs

Acest articol trebuie să specifice educației sale. Aceasta este, de a scrie, Ce instituție de învățământ a fost finalizată, precum și nivelul de calificare.

in afara de asta, Ai nevoie pentru a lista toate cursurile sau training-uri care au fost adoptate pentru a îmbunătăți calificările lor. De asemenea, în acest articol, puteți include tot ceea ce nu a intrat anterior. De exemplu, în cazul în care există permis de conducere, atunci acesta poate fi, de asemenea specificată în CV-ul. La urma urmei, în unele cazuri, această abilitate poate fi utilă pentru o persoană. De asemenea, în unele cazuri, dragostea pentru floristice, sport sau cărți va fi utilă.

Eșantioane

Pentru a umple corect rezumatul, trebuie să luați în considerare un exemplu de eșantion bine umplut.

Vacanta Vanzator

Acesta este un rezumat simplu și scurt, care spune despre principalul lucru. Principalele puncte sunt indicate: informații personale, experiență cu o scurtă explicație a îndatoririlor oficiale, educației și abilităților. De asemenea, enumeră pe scurt calitățile personale, care în același timp dezvăluie o persoană și nu supraîncărcați CV-uri cu detalii inutile.

Vacanta Vanzator-Consultant

Acest reluare este deja mai detaliat. În experiența de lucru, nu numai obligațiile efectuate în magazin sunt pictate, dar au arătat, de asemenea, modul în care lucrarea unei persoane a ajutat angajatorii să facă un profit. Despre educație se spune, de asemenea, puțin mai mult. În același timp, elementul „Calități personale“ rămâne încă o scurtă. Aceasta este o abordare foarte corectă – pentru a picta ceea ce este cu adevărat necesar să cunoaștem angajatorul, dar nu prea îndepărtat în același timp.

Citește mai mult  Rezumatul psihologului: structura și caracteristicile de umplere

Rezumând, puteți spune: Pentru a crea o reluare corectă, trebuie să colectați toate informațiile necesare în avans și este clar structurată.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: